Magda-Amir Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 łiii naogladalam sie Ozzinkowych fotek :grins: :grins: alez on duzy klocek jest :iloveyou: Quote
aga1215 Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz: walka o fotel i kto wygrał????????? Quote
KaRa_ Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 I jak tu się Kuba ma uczyc, jak mu Ozzy przeszkadza:lol: :lol: :lol: Quote
leemonca Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 dzień dobrywieczór :bye: fotki super zwłaszcza "narada trójcy" :cool2: Quote
PIKA Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] ktos tu kogoś spycha :razz: Quote
Alicja Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 [quote name='PIKA']ktos tu kogoś spycha :razz::razz: chyba ci sie wydaje ;) Quote
Pysia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Wy nic nie rozumiecie ;) Ozulec też chce przyswajać wiedze :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] hahahaha ale sie wcisna:lol: jak Tigierka :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 evaxon napisał(a):hahahaha ale sie wcisna:lol: jak Tigierka :evil_lol::evil_lol:nie tylko wcisnąc ale też wycisnąc intruza z miejsca :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 łone chyba te mordercze ;) wszystkie tam mają :shake: ja tylko siąde na fotelu to zaras takie małe ,czarne się wciska :evil_lol: Quote
Paula Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Ale fajnie siedzi :multi: Fajna gonitwa :cool3: "Jak glowe schowam, to nie zauwazy" ;) :evil_lol: Quote
Alka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 haha, udało się złapać cwaniaczka :evil_lol: na wczorajszy spacerek zapomniałam zabrać piłeczkę i cały czas próbował dostać się do mojej torebki :evil_lol: Dzień doberek Alu i Ozzulku!:multi: Quote
Alicja Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 :multi:cześć śpioszki i ranne ptaszki Quote
Teklunia Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz: walka o fotel haha :D niesamowite! cwaniaczek z tego Ozuulca :razz: Quote
bigos Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz: walka o fotel Ja chyba wiem kto i tak wygrał:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
LAZY Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Widze, ze Ozzy to dzentelmen w walce o fotel...Ida się nie pyta tylko włazi!:evil_lol: Witaj Alu! Quote
madzia20sosnowiec Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 ahahahahahah no pieknie pieknie, biedny tufficzek :cool3:moze on tam papu szukał :eviltong: Quote
beria Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz: walka o fotel Czy Ozzy "wygryzł" Kubę ze swojego fotela :cool3: Quote
Alicja Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 :p Ozzy nie wygryzł Kuby z fotela ....Kuba sam go wpuścił;) ...bo młodzsemu trza ustąpić :evil_lol: Dzisiaj było super bieganko z Dulką :multi: :multi: :multi: Quote
Cerber Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Dzień dobry wieczór :razz: :razz: ło matko ale mnie tu dawno nie było. Trzyba było nadrobić, ze 3 strony. Wszystkie fotki świetne, bardzo mi się podobają :p To ja spadam do lekcji, PA :) Quote
Pysia Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:p Ozzy nie wygryzł Kuby z fotela ....Kuba sam go wpuścił;) ...bo młodzsemu trza ustąpić :evil_lol: Dzisiaj było super bieganko z Dulką :multi: :multi: :multi: A gdzie fotki? Witaj Alu :loveu: Quote
Alicja Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 [quote name='Pysia']A gdzie fotki? Witaj Alu :loveu: :p czesć Fotki na kompie ;) Quote
PIKA Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Cześć Alus :multi: Mma nadzeję, ze foty z bieganka jakieś som? :cool3: Alicjarydzewska napisał(a):bo młodzsemu trza ustąpić :evil_lol: a mnie uczyli, ze miejsca to starszemu się ustepuje :evil_lol: Quote
Recommended Posts