Vectra Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 uprzejmie donosze :cool3: że foteczki już są zmniejszone teraz tylko patrzeć jak się pojawią w galerii :p Quote
Cerber Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 tygra napisał(a):gdzie foteczki pieseczkowe? no właśnie, gdzie fotecki ozzulca?? Quote
Alicja Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='Vectra']uprzejmie donosze :cool3: że foteczki już są zmniejszone teraz tylko patrzeć jak się pojawią w galerii :p:placz:i do czego to doszło ...corcia donosi na matkę .....widać ze pisma do gminy pisała :evil_lol: A le corcia prawde pisze foteczki wprawdzie marnej jakości ale one takie jak moje zdrówko dzisiaj .....ale sa pomniejszone ...do Dulki wysłane :p Kółko graniaste.... Quote
Agga Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Ozzy zmuś jakoś swoją pańcię aby do Opola przyjechała. Quote
Alicja Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='Agga']Ozzy zmuś jakoś swoją pańcię aby do Opola przyjechała.:shake:Aguś narazie marne szanse ........ Quote
Patka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Alu alez zazdroszczę Ci i Ozzemu tych spacerków :) Lilith ostatnio nie ma dobrych kumpli do zabawy ... Quote
Pysia Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Aluś widzę ze Ozulec tez ma goldena za przyjaciela :) Ja tez chcieć Opole ale nijak ni mogę :placz: Quote
PIKA Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Cześc Alus :multi: Ale Ozulec się wyszaleje :multi: Quote
Agga Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:Aguś narazie marne szanse ........ No jakoś to przeżyję. ALe jaks się spotkamy to na ploty się umawiamy. Quote
Cerber Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Czy to jest Golden Retriever z ozzulkiem i pit bullkiem????????? :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: słodkie zdjęcie. Quote
Cerber Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 oooo i przy okazji przekroczyłam 1100 stronice :multi: :multi: :BIG: :BIG: Quote
Cerber Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 oooo i przy okazji przekroczyłam 1100 stronice :multi: :multi: :BIG: :BIG: :laola: Quote
KaRa_ Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Ozzy jak dostojnie stoi;) Prawdziwy facet z niego:cool3: :cool3: Jaką fałdke skóry ma przy głowie:lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='Patka']Alu alez zazdroszczę Ci i Ozzemu tych spacerków :) Lilith ostatnio nie ma dobrych kumpli do zabawy ...szkoda ze tak daleko mieszkacie , Ozzy chętni zaprosiłby Lilith do zabawy;) [quote name='Pysia']Aluś widzę ze Ozulec tez ma goldena za przyjaciela :) Ja tez chcieć Opole ale nijak ni mogę :placz:chłopaki sie lubią ale Ozzy jeszcze bardziej lubi panią Bukiego:p Pysiu ...wybierzemy sie razem;) [quote name='PIKA']Cześc Alus :multi: Ale Ozulec się wyszaleje :multi:dziś sie zmartwił bo Dulki nie było:razz: a pańcia jakaś chora ...chyba jakaś grypa mnie chce położyć Quote
Pysia Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] chłopaki sie lubią ale Ozzy jeszcze bardziej lubi panią Bukiego:p Pysiu ...wybierzemy sie razem;) dziś sie zmartwił bo Dulki nie było:razz: a pańcia jakaś chora ...chyba jakaś grypa mnie chce położyć Taaaaaaaa...Wybierzemy tylko w którym stuleciu :evil_lol: Grypa? A kysz :mad::mad::mad: Boże idę na dwór bo nie wytrzymam chrapania w stereo :angryy: Dziewczyny śpia pod moimi nogami.... Quote
Pysia Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Agga']Ozzy a grzybków nazbierałes? Widzisz? Przeczytała Ala u mnie ze knujemy spisek i się zmyła :mad: Alu wracaj :p Quote
Agga Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 No właśnie widze:evil_lol:Dała nogę, pewnie poszła się pakować. Quote
e.v.a Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 ja przyszlam tylko napisac [CENTER]:placz: dogo mi muli:placz: :evil_lol: [/CENTER] Quote
Alicja Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='Agga']No jakoś to przeżyję. ALe jaks się spotkamy to na ploty się umawiamy.;)koniecznie [quote name='Cerber'] Czy to jest Golden Retriever z ozzulkiem i pit bullkiem????????? :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: słodkie zdjęcie.:pto sunia bullterier..goldenek się ślicznie z Ozzym bawi od zawsze [quote name='Cerber']oooo i przy okazji przekroczyłam 1100 stronice :multi: :multi: :BIG: :BIG::multi: [quote name='KaRa_TC'] Ozzy jak dostojnie stoi;) Prawdziwy facet z niego:cool3: :cool3: Jaką fałdke skóry ma przy głowie:lol: :lol: :lol::pto od myślenia :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 ahh jak ja bym chciała Lunete z Ozzym zapoznać :razz: on chyba cierpliwyc hłopak co??? może by mi Lune odczulił na ASTy :roll: Quote
Alicja Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='malawaszka']ahh jak ja bym chciała Lunete z Ozzym zapoznać :razz: on chyba cierpliwyc hłopak co??? może by mi Lune odczulił na ASTy :roll:;)można spróbować , Ozzy ma kumpla sztucerka :pa ostatnio poznał sztucerkowatego jazgoczącego szczeniora i też jest cierpliwy na te jego jazgoty Quote
beria Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Bawią się w pociąg :cool3: :multi: Quote
Recommended Posts