Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:taaa chciały się mnie pozbyć na całe 2 dni :angryy:............:eviltong:

dziecko u mnie o tej porze była nocka :cool3:wprawdzie nie ciamna nocka ciamna , bo jest pełnia , ale nocka
byłam Paulciu ale jak musiałam czekać aż mi sie stronka zaladuje to poszłam spać :cool3:

:pdzień doberek

:razz:Patuś ....na łonie to ja odpoczne jak sie wywalę przy okazji zabaw spacerkowych z brzdacem ...wczoraj Ozzy zleksza poturbowal z Yuką pańcie Yuki :evil_lol:

no i zeby się nie nazywał ,że byłam a fotek nie dałam.....bo za chwile spadam do sklepu i dalej pszątanko:diabloti:

Witaj zapracowana Alu!

Fajne fotki som :loveu: a jak okna??????

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

suuuper foki. Na niektórych wyglądają rzeczywiście jakby się zagryzały, u mnie też niedługo new fotki z zabawy z innymi psiurami :D:D:D

Posted

Witaj Alu i Ozzy.... dawno mnie nie było ale czasu mnie brak... dzisiaj jestem w domu.... bo pada deszcz....a Dulka pięęknie ozulca pokonala:mad:

Posted

[quote name='paula_z']
Ozzy:"Ratunku, ona znowu chce mnie gryzc, tam gdzie nie wolno" ;) :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja mam wrazenie ze ona go uzarła :evil_lol:

Posted

Alu tak się patrząc na zdjęcie Ozziego stwierdzam, że zaniedługo nie będzie potrzebna mu kastracja. Ozzy pilnuj jajek, to są klejnoty rodowe.

Posted

[quote name='Agga']Alu tak się patrząc na zdjęcie Ozziego stwierdzam, że zaniedługo nie będzie potrzebna mu kastracja. Ozzy pilnuj jajek, to są klejnoty rodowe.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:trzymamy ręką na pulsie

[quote name='agabass']a tu jak zwykle rozpusta :evil_lol::crazyeye:jaka rozpusta ;)

Posted

[quote name='PIKA']Matko psy uparwiają milośc francuska :shake: A Dulka taka młoda to skąd wie jak to się robi? :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pytaj w Galerii Kama , Hugo-Kochaś i Dulcynea;)

Posted

[quote name='PIKA']Matko psy uparwiają milośc francuska :shake: A Dulka taka młoda to skąd wie jak to się robi? :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pytaj w Galerii Kama , Hugo-Kochaś i Dulcynea;)

ah ta dzisiejsza młodzież :shake: :crazyeye: :shake: :crazyeye:

Posted

No właśnie .......dzieńdoberek.......a może raczej dzieńozulec....:eviltong:

Pozdrawiam i wklejam fotkę o którą prosiłaś.............:eviltong: :loveu: :loveu: :lol: :lol: :lol: ;) ;)

.............i jeszcze taką :loveu:.....tylko dlaczego nie słuchasz syna ......:eviltong: :evil_lol: :evil_lol::loveu: ;) ;)

Pozdrawiam

Posted

[quote name='bos']No właśnie .......dzieńdoberek.......a może raczej dzieńozulec....:eviltong:

Pozdrawiam i wklejam fotkę o którą prosiłaś.............:eviltong: :loveu: :loveu: :lol: :lol: :lol: ;) ;)

.............i jeszcze taką :loveu:.....tylko dlaczego nie słuchasz syna ......:eviltong: :evil_lol: :evil_lol::loveu: ;) ;)

Pozdrawiam:mad:.......bosiku .....kiedy cie mogę spotkać / koniecznie bede z aparatem /:angryy:
:placz:ja wiem to zemsta za te fotki Paparazzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:chyba zrobię wydruk i wstawie do lodówki to mi chłopaki zapasów nie bedą wyjadać :cool3: