agbar Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 witam cieplutko Aluniu:) ty znowu psiatasz? ty to pracowita babka jestes hihi ja mam lenia ...i slabonia pospolitego:evil_lol: Quote
aga1215 Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:taaa chciały się mnie pozbyć na całe 2 dni :angryy:............:eviltong: dziecko u mnie o tej porze była nocka :cool3:wprawdzie nie ciamna nocka ciamna , bo jest pełnia , ale nocka byłam Paulciu ale jak musiałam czekać aż mi sie stronka zaladuje to poszłam spać :cool3: :pdzień doberek :razz:Patuś ....na łonie to ja odpoczne jak sie wywalę przy okazji zabaw spacerkowych z brzdacem ...wczoraj Ozzy zleksza poturbowal z Yuką pańcie Yuki :evil_lol: no i zeby się nie nazywał ,że byłam a fotek nie dałam.....bo za chwile spadam do sklepu i dalej pszątanko:diabloti: Witaj zapracowana Alu! Fajne fotki som :loveu: a jak okna?????? Quote
Vectra Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 zagryzają Łozzulca :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 łooohohohoooo gardziłko podgryzają :placz: Quote
leemonca Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 dzień dobry!, a raczej wieczór :lol: jak idą prace domowe :cool3: Quote
Cerber Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] suuuper foki. Na niektórych wyglądają rzeczywiście jakby się zagryzały, u mnie też niedługo new fotki z zabawy z innymi psiurami :D:D:D Quote
Alicja Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Fajnie ,że o nas pamiętacie:p .Robota jakoś mi sie namnożyła , a teraz zamula mi dogo ...mam nadzieje ze jeszcze dam rade dzis zrzucic kilka fotek ;) Quote
BeaC Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Witaj Alu i Ozzy.... dawno mnie nie było ale czasu mnie brak... dzisiaj jestem w domu.... bo pada deszcz....a Dulka pięęknie ozulca pokonala:mad: Quote
Paula Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Ozzy:"Ratunku, ona znowu chce mnie gryzc, tam gdzie nie wolno" ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 [quote name='paula_z'] Ozzy:"Ratunku, ona znowu chce mnie gryzc, tam gdzie nie wolno" ;) :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja mam wrazenie ze ona go uzarła :evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 :smhair2: :smhair2: :smhair2: :megagrin: Quote
Agga Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Alu tak się patrząc na zdjęcie Ozziego stwierdzam, że zaniedługo nie będzie potrzebna mu kastracja. Ozzy pilnuj jajek, to są klejnoty rodowe. Quote
agabass Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='madzia i medor']:smhair2: :smhair2: :smhair2: :megagrin: a tu jak zwykle rozpusta :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 [quote name='Agga']Alu tak się patrząc na zdjęcie Ozziego stwierdzam, że zaniedługo nie będzie potrzebna mu kastracja. Ozzy pilnuj jajek, to są klejnoty rodowe.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:trzymamy ręką na pulsie [quote name='agabass']a tu jak zwykle rozpusta :evil_lol::crazyeye:jaka rozpusta ;) Quote
agabass Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 o przepraszam to nie rozpusta tylko szaleństwo hahahha Quote
PIKA Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Matko psy uparwiają milośc francuska :shake: A Dulka taka młoda to skąd wie jak to się robi? :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 [quote name='PIKA']Matko psy uparwiają milośc francuska :shake: A Dulka taka młoda to skąd wie jak to się robi? :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pytaj w Galerii Kama , Hugo-Kochaś i Dulcynea;) Quote
Vectra Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='PIKA']Matko psy uparwiają milośc francuska :shake: A Dulka taka młoda to skąd wie jak to się robi? :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pytaj w Galerii Kama , Hugo-Kochaś i Dulcynea;) ah ta dzisiejsza młodzież :shake: :crazyeye: :shake: :crazyeye: Quote
Maga100 Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 witaj Alicjo :hand: hahaha, trzy bulle, w tym jeden włochaty :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 a tu znowu o jajkach:razz: :shake: :evil_lol: p.s- zjadlo mojego wczesniejszego posta:roll: Quote
bos Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 No właśnie .......dzieńdoberek.......a może raczej dzieńozulec....:eviltong: Pozdrawiam i wklejam fotkę o którą prosiłaś.............:eviltong: :loveu: :loveu: :lol: :lol: :lol: ;) ;) .............i jeszcze taką :loveu:.....tylko dlaczego nie słuchasz syna ......:eviltong: :evil_lol: :evil_lol::loveu: ;) ;) Pozdrawiam Quote
Alicja Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 :pDzień doberek tak siedzi:cool3: Ozzy bardzo często :evil_lol: Abi , Dulka i Ozzy Quote
Alicja Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 [quote name='bos']No właśnie .......dzieńdoberek.......a może raczej dzieńozulec....:eviltong: Pozdrawiam i wklejam fotkę o którą prosiłaś.............:eviltong: :loveu: :loveu: :lol: :lol: :lol: ;) ;) .............i jeszcze taką :loveu:.....tylko dlaczego nie słuchasz syna ......:eviltong: :evil_lol: :evil_lol::loveu: ;) ;) Pozdrawiam:mad:.......bosiku .....kiedy cie mogę spotkać / koniecznie bede z aparatem /:angryy: :placz:ja wiem to zemsta za te fotki Paparazzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:chyba zrobię wydruk i wstawie do lodówki to mi chłopaki zapasów nie bedą wyjadać :cool3: Quote
Recommended Posts