Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czeeeeść

uuuu Kurcze, musiałam po pierwsze nadrobić chyba ze 4 strony, po drugie nie wiedziałam, ze jesteś chora - zdrówka życzę. Ja kurcze dogorywałam przez 2,5 tygodnia i normalnie z zadowoleniem stwierdzam, że dziś oficjalnie mi gardło wróciło do normy :multi: :multi: :multi: Mam nadzieję, ze Ty tak długo jak ja nie będziesz chora :) No i po trzcie jak już trochę dogorejesz to daj fotulce ozyylca :D czeekam.

Posted

[quote name='mmbbaj']Nic się nie ukryje :evil_lol:

Alu, mam nadzieję, że się wygrzałaś i przeszło? I daj foteczki Ozzulka, bo tak o zdrowiu będziemy klechać ;)
no tak klachula doniosła że moja rodzina chce jesć:evil_lol:

[quote name='malawaszka']Alu jak zdrówko??? czy wylądawałaś u weta? :lol:do weta nie poszłam ani ze sobą ani z Ozzulkiem:p leczę się sama chyba z dobrym skutkiem

[quote name='LAZY']No pięknie...mam nadzieję, że przebywanie w tej galerii nie grozi zarazeniem:lol: Wracaj do formy!nie bój zaby , nie grozi

[quote name='Patka']:evil_lol: NO JA TEŻ ALU BUZIAKI I WRACAJ DO ŚWIATA ZDRÓWYCH :)wróciłam do świata ....mam nadzieje ze wszyscy zdrowi

[quote name='aga1215']Witaj Alu!
Jak zdrówko? Tylko nie wiem, kto w końcu jest chory :niewiem: :hmmmm:bylim chorzy oba dwa , Ozzy i Ja

[quote name='Vectra']Witam i o zdrowie mamci pytam :razz:
mam nadzieje że ffstrętne choróbsko sobie posło prec :mad::mad:ffsrętne choróbsko sie wycofało

[quote name='Cerber']Czeeeeść

uuuu Kurcze, musiałam po pierwsze nadrobić chyba ze 4 strony, po drugie nie wiedziałam, ze jesteś chora - zdrówka życzę. Ja kurcze dogorywałam przez 2,5 tygodnia i normalnie z zadowoleniem stwierdzam, że dziś oficjalnie mi gardło wróciło do normy :multi: :multi: :multi: Mam nadzieję, ze Ty tak długo jak ja nie będziesz chora :) No i po trzcie jak już trochę dogorejesz to daj fotulce ozyylca :D czeekam.ja sie leczę expresowo , foteczki będą tyci później

[quote name='paula_z']Hehehehe :D Alu, gdzie Ty? :cool3:jestem ...w pracy byłam

[quote name='evaxon']dziendoberek:cool3: jak zdrowko??:razz:lepsiej

[quote name='Agga']A moze by tak w ramach leczenia Alicji mały odwyk na dogo:lol:Agguś .....zapomnij

[quote name='PIKA']Cześć Alu :razz:
Czy fakt, ze Cie nie ma oznacza, ze lezysz cierpiąca w łózku? :shake:w wyrku leżałam tylko po operacjach

Posted

[quote name='constancja']Zdrowiej Alu:calus: , a Ozzulcowi wzorcowych koopek życzę:roll: . Nieszczęścia parami lubią chodzić:angryy: ! U mnie też kicha:placz: . Z Samuelem jest kiepsko:placz: . Ale mam doooła:cool1: :shake: o rany Constancja już lecę na twój temacik:razz:

Posted

Witaj Alu :diabloti:
Mimo że dnia dzisiejszego raczyłaś zapomnieć o mnie i musiałam sama się wyciągać z czuleści to nie jestem taka i przyszłam :p I cieszę się ze zdrowiejesz bo to znaczy że muszę do sklepu po kiełbaskę i żurek biec :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Witaj Alu :diabloti:
Mimo że dnia dzisiejszego raczyłaś zapomnieć o mnie i musiałam sama się wyciągać z czuleści to nie jestem taka i przyszłam :p I cieszę się ze zdrowiejesz bo to znaczy że muszę do sklepu po kiełbaskę i żurek biec :evil_lol::shake: Pysiu ffcale nie zapomniałam ....czytałam jak byłaś na rajdzie po mieście ale nie dałam rady odpisać bo nie umiałam wleść na pisanko:angryy:
Pysiu a co na kiedy ten żurek ?

[quote name='Hugo-Kochaś']wespre koleznkę - fotki oczywiście autorstwa Ali
100 krotne dzięki:p

[quote name='Agga']Ozzy pamiętaj chroń jajka:lol:cioteczko .....

[quote name='madzia i medor']:evil_lol: :evil_lol: Aach te troskliwe cioteczki:lol:
Cześć Alu:lol:no ja nie wiem co Agga ma za intencje ...cześć

[quote name='Cerber']i Znowu bitwa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:to tulanki

Posted

[quote name='malawaszka']

woww pierwszy raz chyba fotka Ozziego z taką minką :loveu:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: sama sie zdziwiłam widząc tę fotkę

Jutro mam nadzieje będą nowe bo mamy ochotę na miły spacerek:p

Posted

Cześć Aluś :multi:

Ale Wy macie fajnie, znajomi wokoło to i spacerki miłe i przyjemne zarówno dla pań jak i dla piesków :multi: a zdjęcia suuuper i czekam na kolejną porcję :loveu: :loveu:

życzymy miłego 13 piątkowego dnia :evil_lol: :razz: