Cerber Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Czeeeeść uuuu Kurcze, musiałam po pierwsze nadrobić chyba ze 4 strony, po drugie nie wiedziałam, ze jesteś chora - zdrówka życzę. Ja kurcze dogorywałam przez 2,5 tygodnia i normalnie z zadowoleniem stwierdzam, że dziś oficjalnie mi gardło wróciło do normy :multi: :multi: :multi: Mam nadzieję, ze Ty tak długo jak ja nie będziesz chora :) No i po trzcie jak już trochę dogorejesz to daj fotulce ozyylca :D czeekam. Quote
Paula Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 malawaszka napisał(a):Alu jak zdrówko??? czy wylądawałaś u weta? :lol: Hehehehe :D Alu, gdzie Ty? :cool3: Quote
Agga Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 A moze by tak w ramach leczenia Alicji mały odwyk na dogo:lol: Quote
PIKA Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Cześć Alu :razz: Czy fakt, ze Cie nie ma oznacza, ze lezysz cierpiąca w łózku? :shake: Quote
Agga Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Pika ona tu krązy tylko czekac kiedy tu zajrzy.:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 [quote name='mmbbaj']Nic się nie ukryje :evil_lol: Alu, mam nadzieję, że się wygrzałaś i przeszło? I daj foteczki Ozzulka, bo tak o zdrowiu będziemy klechać ;) no tak klachula doniosła że moja rodzina chce jesć:evil_lol: [quote name='malawaszka']Alu jak zdrówko??? czy wylądawałaś u weta? :lol:do weta nie poszłam ani ze sobą ani z Ozzulkiem:p leczę się sama chyba z dobrym skutkiem [quote name='LAZY']No pięknie...mam nadzieję, że przebywanie w tej galerii nie grozi zarazeniem:lol: Wracaj do formy!nie bój zaby , nie grozi [quote name='Patka']:evil_lol: NO JA TEŻ ALU BUZIAKI I WRACAJ DO ŚWIATA ZDRÓWYCH :)wróciłam do świata ....mam nadzieje ze wszyscy zdrowi [quote name='aga1215']Witaj Alu! Jak zdrówko? Tylko nie wiem, kto w końcu jest chory :niewiem: :hmmmm:bylim chorzy oba dwa , Ozzy i Ja [quote name='Vectra']Witam i o zdrowie mamci pytam :razz: mam nadzieje że ffstrętne choróbsko sobie posło prec :mad::mad:ffsrętne choróbsko sie wycofało [quote name='Cerber']Czeeeeść uuuu Kurcze, musiałam po pierwsze nadrobić chyba ze 4 strony, po drugie nie wiedziałam, ze jesteś chora - zdrówka życzę. Ja kurcze dogorywałam przez 2,5 tygodnia i normalnie z zadowoleniem stwierdzam, że dziś oficjalnie mi gardło wróciło do normy :multi: :multi: :multi: Mam nadzieję, ze Ty tak długo jak ja nie będziesz chora :) No i po trzcie jak już trochę dogorejesz to daj fotulce ozyylca :D czeekam.ja sie leczę expresowo , foteczki będą tyci później [quote name='paula_z']Hehehehe :D Alu, gdzie Ty? :cool3:jestem ...w pracy byłam [quote name='evaxon']dziendoberek:cool3: jak zdrowko??:razz:lepsiej [quote name='Agga']A moze by tak w ramach leczenia Alicji mały odwyk na dogo:lol:Agguś .....zapomnij [quote name='PIKA']Cześć Alu :razz: Czy fakt, ze Cie nie ma oznacza, ze lezysz cierpiąca w łózku? :shake:w wyrku leżałam tylko po operacjach Quote
Agga Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Alicojo zapomniałam o czym miałam zapomniec.:roll::lol: Do wyra kobieto. Quote
Alicja Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 [quote name='constancja']Zdrowiej Alu:calus: , a Ozzulcowi wzorcowych koopek życzę:roll: . Nieszczęścia parami lubią chodzić:angryy: ! U mnie też kicha:placz: . Z Samuelem jest kiepsko:placz: . Ale mam doooła:cool1: :shake: o rany Constancja już lecę na twój temacik:razz: Quote
Pysia Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Witaj Alu :diabloti: Mimo że dnia dzisiejszego raczyłaś zapomnieć o mnie i musiałam sama się wyciągać z czuleści to nie jestem taka i przyszłam :p I cieszę się ze zdrowiejesz bo to znaczy że muszę do sklepu po kiełbaskę i żurek biec :evil_lol: Quote
BoJa2 Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 wespre koleznkę - fotki oczywiście autorstwa Ali pieszczochy Quote
Medorowa Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='Agga']Ozzy pamiętaj chroń jajka:lol: :evil_lol: :evil_lol: Aach te troskliwe cioteczki:lol: Cześć Alu:lol: Quote
Cerber Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś']wespre koleznkę - fotki oczywiście autorstwa Ali pieszczochy i Znowu bitwa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 [quote name='Pysia']Witaj Alu :diabloti: Mimo że dnia dzisiejszego raczyłaś zapomnieć o mnie i musiałam sama się wyciągać z czuleści to nie jestem taka i przyszłam :p I cieszę się ze zdrowiejesz bo to znaczy że muszę do sklepu po kiełbaskę i żurek biec :evil_lol::shake: Pysiu ffcale nie zapomniałam ....czytałam jak byłaś na rajdzie po mieście ale nie dałam rady odpisać bo nie umiałam wleść na pisanko:angryy: Pysiu a co na kiedy ten żurek ? [quote name='Hugo-Kochaś']wespre koleznkę - fotki oczywiście autorstwa Ali 100 krotne dzięki:p [quote name='Agga']Ozzy pamiętaj chroń jajka:lol:cioteczko ..... [quote name='madzia i medor']:evil_lol: :evil_lol: Aach te troskliwe cioteczki:lol: Cześć Alu:lol:no ja nie wiem co Agga ma za intencje ...cześć [quote name='Cerber']i Znowu bitwa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:to tulanki Quote
beria Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś'] Ozzy no co ty z tymi zębami :cool3: Na kobietę :cool1: Quote
malawaszka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 woww pierwszy raz chyba fotka Ozziego z taką minką :loveu: Quote
Alicja Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 [quote name='malawaszka'] woww pierwszy raz chyba fotka Ozziego z taką minką :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: sama sie zdziwiłam widząc tę fotkę Jutro mam nadzieje będą nowe bo mamy ochotę na miły spacerek:p Quote
aga1215 Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Witaj Alu Wpadłam, poczytałam, pooglądałam i lecę - zdrówka życzę btw - dlaczego DG znowu tak muli :roll: Quote
Paula Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='Pysia']Mimo że dnia dzisiejszego raczyłaś zapomnieć o mnie O mnie tez :placz: Potforasss :scared: :evil_lol: Quote
Cerber Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Witaaaaam i o zdrówko panią Ale i pana Ozzyego pytam? :p :p :p Quote
Daga_i_Oskar Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Cześć Aluś :multi: Ale Wy macie fajnie, znajomi wokoło to i spacerki miłe i przyjemne zarówno dla pań jak i dla piesków :multi: a zdjęcia suuuper i czekam na kolejną porcję :loveu: :loveu: życzymy miłego 13 piątkowego dnia :evil_lol: :razz: Quote
LAZY Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Cieszę się, że już lepiej się z Ozzulcem czujecie:) Quote
Recommended Posts