Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No więc jestem :multi: :multi: :multi:

a co do bullowatych a Anglii to czytałam na fo o mordercach :diabloti: że tam je rejestrują jako staffiki :razz: :razz: :razz:

Mi też by się przydał masażyk :cool1: :cool1:

Posted

Witaj Alu :multi: :multi: :multi:

Słuchaj. Ty go przyłapałaś nago czy co ze sie tym listkiem tak wstydliwie zasłonił ?:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Witaj Alu :multi: :multi: :multi:

Słuchaj. Ty go przyłapałaś nago czy co ze sie tym listkiem tak wstydliwie zasłonił ?:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::roflt::roflt::roflt:

cześć Ala
Ozzulek pod wpływem nadużycia ryżu bardzo mi się podoba - ma komiczną minkę :roflt:

Posted

[quote name='Camara']a ja widzę wszystkie zdjęcia :p
widocznie dziewczynki nie zasłużyłyście na więcej... niż krzyżyki :eviltong::pWitam
No właśnie czyżby znowu widziały krzyzyki te co ostatnio żaby i krzyże pokutne:evil_lol:widziały u Tuffikowej
U mnie nadal wszystkie foty:p.Ja otwieram przez Mozille , a foty są z fotosika zrzucane;)

Posted

Słuchaj. Ty go przyłapałaś nago czy co ze sie tym listkiem tak wstydliwie zasłonił ?:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::oops:bo on taki skromny jest ;)

Posted

Słuchaj. Ty go przyłapałaś nago czy co ze sie tym listkiem tak wstydliwie zasłonił ?:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::roflt: nie ma to :roflt:jak ubaw z rana:roflt:. Dzień dobry :multi: .

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pWitam
No właśnie czyżby znowu widziały krzyzyki te co ostatnio żaby i krzyże pokutne:evil_lol:widziały u Tuffikowej
Hehe, dzien doberek :lol: Dzis juz nie ma krzyzykow, widac wszystkie fotki.

Posted

Dzieńdobry mamusiu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i mój przeuroczy braciszku :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Pysiu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: padłam jak przeczytałąm Twojego posta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Dzieńdobry mamusiu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i mój przeuroczy braciszku :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Pysiu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: padłam jak przeczytałąm Twojego posta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Przeciez on faktycznie wygląda jakby był oburzony bo Ala przyłapała go na czymś wstydliwym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
No i oczywiście chodziło mi o rozbawienie ludzi na Dzień Dobry ;)

Posted

:pjak tu wesoło
cieszkam ,że widać fotki:p
a mi wesoło nie jest bo tyle co wróciłam to zorientowałam się ,ze nie mam mięska :mad:a lodówka jakoś pustawa sie zrobiła:shake:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pjak tu wesoło
cieszkam ,że widać fotki:p
a mi wesoło nie jest bo tyle co wróciłam to zorientowałam się ,ze nie mam mięska :mad:a lodówka jakoś pustawa sie zrobiła:shake:

Znaczy obiad dziś będzie bezmięsny :diabloti: :diabloti: