Vectra Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 No więc jestem :multi: :multi: :multi: a co do bullowatych a Anglii to czytałam na fo o mordercach :diabloti: że tam je rejestrują jako staffiki :razz: :razz: :razz: Mi też by się przydał masażyk :cool1: :cool1: Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 :pcześć to ja mieszkaniec Bezludzia Wariacje w temacie Ozzy:p Quote
Maga100 Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 a ja widzę tylko część zdjęć, reszta krzyżyki :placz: Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='Maga100']a ja widzę tylko część zdjęć, reszta krzyżyki :placz: :cool3:ja widze wszystkie Quote
Vectra Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 uwaga strzelam :evil_lol: :evil_lol: ale temu to bym nie ufała :shake: :shake: bleee zielone coś Quote
malawaszka Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Maga100']a ja widzę tylko część zdjęć, reszta krzyżyki :placz: ja tez :placz: Quote
Camara Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 a ja widzę wszystkie zdjęcia :p widocznie dziewczynki nie zasłużyłyście na więcej... niż krzyżyki :eviltong: Quote
Pysia Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Witaj Alu :multi: :multi: :multi: Słuchaj. Ty go przyłapałaś nago czy co ze sie tym listkiem tak wstydliwie zasłonił ?:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Pysia']Witaj Alu :multi: :multi: :multi: Słuchaj. Ty go przyłapałaś nago czy co ze sie tym listkiem tak wstydliwie zasłonił ?:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::roflt::roflt::roflt: cześć Ala Ozzulek pod wpływem nadużycia ryżu bardzo mi się podoba - ma komiczną minkę :roflt: Quote
Alicja Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='Camara']a ja widzę wszystkie zdjęcia :p widocznie dziewczynki nie zasłużyłyście na więcej... niż krzyżyki :eviltong::pWitam No właśnie czyżby znowu widziały krzyzyki te co ostatnio żaby i krzyże pokutne:evil_lol:widziały u Tuffikowej U mnie nadal wszystkie foty:p.Ja otwieram przez Mozille , a foty są z fotosika zrzucane;) Quote
Alicja Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='Pysia']Witaj Alu :multi: :multi: :multi: Słuchaj. Ty go przyłapałaś nago czy co ze sie tym listkiem tak wstydliwie zasłonił ?:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::oops:bo on taki skromny jest ;) Quote
Poświata Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Pysia']Witaj Alu :multi: :multi: :multi: Słuchaj. Ty go przyłapałaś nago czy co ze sie tym listkiem tak wstydliwie zasłonił ?:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::roflt: nie ma to :roflt:jak ubaw z rana:roflt:. Dzień dobry :multi: . Quote
Teklunia Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] bierz ją na główkę Ozzy!!! Quote
Paula Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pWitam No właśnie czyżby znowu widziały krzyzyki te co ostatnio żaby i krzyże pokutne:evil_lol:widziały u Tuffikowej Hehe, dzien doberek :lol: Dzis juz nie ma krzyzykow, widac wszystkie fotki. Quote
Vectra Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Dzieńdobry mamusiu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i mój przeuroczy braciszku :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Pysiu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: padłam jak przeczytałąm Twojego posta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Vectra napisał(a):Dzieńdobry mamusiu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i mój przeuroczy braciszku :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Pysiu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: padłam jak przeczytałąm Twojego posta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Przeciez on faktycznie wygląda jakby był oburzony bo Ala przyłapała go na czymś wstydliwym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No i oczywiście chodziło mi o rozbawienie ludzi na Dzień Dobry ;) Quote
Poświata Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Pysia napisał(a):No i oczywiście chodziło mi o rozbawienie ludzi na Dzień Dobry ;)I to Ci się udało :klacz: :megagrin: . Quote
Vectra Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Poświata napisał(a):I to Ci się udało :klacz: :megagrin: . oj i ta bardzo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 :pjak tu wesoło cieszkam ,że widać fotki:p a mi wesoło nie jest bo tyle co wróciłam to zorientowałam się ,ze nie mam mięska :mad:a lodówka jakoś pustawa sie zrobiła:shake: Quote
Vectra Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pjak tu wesoło cieszkam ,że widać fotki:p a mi wesoło nie jest bo tyle co wróciłam to zorientowałam się ,ze nie mam mięska :mad:a lodówka jakoś pustawa sie zrobiła:shake: Znaczy obiad dziś będzie bezmięsny :diabloti: :diabloti: Quote
Recommended Posts