Alicja Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 [quote name='aga1215']Cześć Alu! Jak po masażu?jeszcze trochę skubie w plerkach ale duzo lepiej :pChyba w poniedziałek jeszcze raz skoczę ;) Ozzy przed spacerkiem Quote
Hanna R. Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']jeszcze trochę skubie w plerkach ale duzo lepiej :pChyba w poniedziałek jeszcze raz skoczę ;) Ozzy przed spacerkiem Co za poza wyczekująca ! :loveu: Quote
Hanna R. Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='Vectra'] O w ucho ! Alu, ale masz zdolna córeczkę ! :grins: Quote
Alicja Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Co za poza wyczekująca ! :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:widać poziom moczu .....w oczach:evil_lol: Quote
Hanna R. Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widać poziom moczu .....w oczach:evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Paula Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 :megagrin: Dzien doberek Alu :lol: Swietny przedspacerkowy Ozzy :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 hahahaha jaka minka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czy on tez tak doopką tańczy przed spacerkiem :razz: :razz: bo moja Laluska to siedzi i doopskiem wierci :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 hahaha Ozzy bidulku haha pewnie dluuugo musiales wstrzymywac Quote
Alicja Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 [quote name='evaxon']hahaha Ozzy bidulku haha pewnie dluuugo musiales wstrzymywac:pod wieczora do rana :razz: Quote
e.v.a Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pod wieczora do rana :razz: :evil_lol: uuu to sie nie dziwie ze taka minke mial :evil_lol: moja to drze paszcze jak jej sie chce:razz: kladzie si ena przeciwko i szczeka wyje :shake: ło boze az głowa boli albo wbiega do lozka i skacze po mnie :placz: Quote
Paula Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 A moj jest spioch straszny, wstaje godzine, dwie po mnie; ale ostatni specerek mamy okolo 1-2 w nocy :lol: Quote
malawaszka Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 ślina ślina :turn-l: a Lunek jak chce na dwór a ja jeszcze śpię to łazi po mnie na łóżku, siada przed twarzą i daje mi łape na policzek :mad: albo kładzie się baaardzo bliziutko mojej twarzy i sie gapi :lol: Quote
Alicja Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 [quote name='malawaszka'] ślina ślina :turn-l: a Lunek jak chce na dwór a ja jeszcze śpię to łazi po mnie na łóżku, siada przed twarzą i daje mi łape na policzek :mad: albo kładzie się baaardzo bliziutko mojej twarzy i sie gapi :lol::p Lunek cię budzi wzrokiem:cool3: Quote
Maga100 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='malawaszka'] albo kładzie się baaardzo bliziutko mojej twarzy i sie gapi :lol: HAHAHA, leon robi to samo, wyczekująco patrzy :lol: Nie ma szans, żeby to znieść. A jak sie zaprę i odwróce tyłem do niego, to zaczyna dyszeć mi w ucho :lol: :mad: Quote
e.v.a Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 hehe jak Tigra włazi na moje łózko tak ze łapki trzyma przy twarzy to musze sie zaslaniacc bo bywa ze albo łapa na polik albo podkop chce podemna zrobic:roll: co konczy sie okaleczeniem :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Ozzy jest lepszy :angryy:stoi pod drzwiami i mruczy :mad:mus wstać :cool3: Quote
e.v.a Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Ozzy jest lepszy :angryy:stoi pod drzwiami i mruczy :mad:mus wstać :cool3: Alu bo tytak naprawde masz kota:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 [quote name='evaxon']Alu bo tytak naprawde masz kota:evil_lol::oops:no przecoeż nie raz pisałam ,ze to koto pies Quote
e.v.a Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:oops:no przecoeż nie raz pisałam ,ze to koto pies :evil_lol: musialo umknac mojej uwadze:oops: albo zem zapomniala :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Hej Alu :krolik: Ozzulek to mruczek? :loveu: Tez chcem takiego psa, bo kocisko mam niemruczące :shake: Quote
Alicja Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 cd po psacerku a taki człowieczek dziś chodził u nas /syn sąsiadów pasjonat wojskowosci:cool3:/ wcześniej miał jeszcze giwerę ;) Quote
g_o_n_i_a Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Ozzulec na diecie? :o :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Fajny ten człowieczek :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 łomatko ale kupka nieszczęścia po spacerku :shake: haha ale koleś :lol: to tak wolno z giwerą po osiedlu łazić? :crazyeye: Quote
Recommended Posts