Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pysia poszła spać to wrzucę też Ozzulka wyrkowego ....i też spadam do wyra zanim Ozzy tam dotrze , bo narazie pilnuje mojej nogi pod biurkiem :evil_lol:

model łąkowy

Rano pobiegam po waszych galeriach bo już padam na nos :cool3:

Posted

Witaj Alu :loveu:
Niesłychanie zainteresowała mnie ta fotka:

Możesz mi wyjaśnic co Kuba chciał tutaj zrobic Ozulcowi? :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Piłka też miała chyba złe zamiary....:evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Witaj Alu :loveu:
Niesłychanie zainteresowała mnie ta fotka:

Możesz mi wyjaśnic co Kuba chciał tutaj zrobic Ozulcowi? :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Piłka też miała chyba złe zamiary....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ty się tylko ciesz ze Kuba nie wyłożył się bo ja kopnęłam piłkę :cool3:Ozzy ją wyprzedził i podciął Kubę tak że ja tylko czekałam az bedzie wielkie BUMMM:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ty się tylko ciesz ze Kuba nie wyłożył się bo ja kopnęłam piłkę :cool3:Ozzy ją wyprzedził i podciął Kubę tak że ja tylko czekałam az bedzie wielkie BUMMM:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Znaczy sie to Ty miałaś mordercze zapedy w stosunku do własnego dzieciecia i Ozulca....Nieładnie Alu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Tekluniu popraw ten post bo Ale zamordują :)
ja jednak mysle, ze to Kuba mial zle zamiary, a Ala teraz probuje go chronic, jak dobra matka swego pisklaka :evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']ja jednak mysle, ze to Kuba mial zle zamiary, a Ala teraz probuje go chronic, jak dobra matka swego pisklaka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....na ten temat to może ja się nie wypowiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='AlicjaMałoletnia']raz facet gonił w lasku dzieci / swoja / a ja się rozdarłam ,, o jezu ...pedofil'':oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:roflt: I co? :lol: :lol: :lol:

ps. asherowa nie chce pizzy :shake: Asherowa poczyniła postanowienie, że od dziś żywi sie gorzką herbata i fajami :placz:

Posted

Dzieńdobry :loveu: :loveu: :loveu:
Asher odchudzasz się :razz: :razz: ale ten duet który proponujesz swojemu organizmowi ci na to nie pozwoli :evil_lol: :evil_lol: za kilka dni żołądek kategorycznie zażąda cukru :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
Dzieńdobry :loveu: :loveu: :loveu:
Asher odchudzasz się :razz: :razz: ale ten duet który proponujesz swojemu organizmowi ci na to nie pozwoli :evil_lol: :evil_lol: za kilka dni żołądek kategorycznie zażąda cukru :diabloti:
To se gumę orbit pożuję :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='asher']:roflt: I co? :lol: :lol: :lol:

ps. asherowa nie chce pizzy :shake: Asherowa poczyniła postanowienie, że od dziś żywi sie gorzką herbata i fajami :placz::cool3:oj to mnie zasmuciłaś , a jak tak liczyłam ze cipizzę zrobię .....a odchudzanie fajami i harbatą jest niezdrowe :mad:

a jeśli idzie o faceta to chciał mnie zabić wzrokiem:oops:

:placz:a mój TZ z Kuba byli dziś w schronie i tam znów jest amstaff zostawiony przez właściciela :shake:no a w lecznicy u Bluerat była baba uśpić Asta ...jak do 14 nie będzie domku to on umrze:placz:

Posted

ehhh czytałam o tym astmanie :shake: :shake: :shake: ludzie są nienormalni - biorą psa ,a potem chcą uspać :mad: :angryy: :angryy:
Gdyby ten pies był suczą to już bym Cię mamciu Alu na niego namawiała :cool3: bo śliczny.:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']ehhh czytałam o tym astmanie :shake: :shake: :shake: ludzie są nienormalni - biorą psa ,a potem chcą uspać :mad: :angryy: :angryy:
Gdyby ten pies był suczą to już bym Cię mamciu Alu na niego namawiała :cool3: bo śliczny.:loveu: :loveu: :loveu::-(no oba to psy ....bo jakby była suczka to bym do mamy zabrała i na sterylkę dała ......ech ...TZ by mnie chyba udusił :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:-(no oba to psy ....bo jakby była suczka to bym do mamy zabrała i na sterylkę dała ......ech ...TZ by mnie chyba udusił :cool3:
no dwa piesy samce to nie wiem czy by się zgodziły :shake: :shake:
Tz by cię tak udusił jak mój mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pogadał by , pogadał ,a potem toffał pieska :loveu: :loveu:

Posted

Ja namawiam tesciowa na suczke ze schronu, ale ona sie boi odpowiedzialnosci, bo jest chora :-( Ale jakby zobaczyla jakias mala bide, to pewnie by wziela.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:-(no oba to psy ....bo jakby była suczka to bym do mamy zabrała i na sterylkę dała ......ech ...TZ by mnie chyba udusił :cool3:
A czy ja wyglądam na uduszoną ? :evil_lol: Jak dzwoniłam że wezme Szelme to nawet o tym nie wiedział :) Potem mu powiedziałam ze jest taka sucz ale nie mowiłam że jak JA sie zdecyduje to zostanie z nami :evil_lol: Nastepnie ta sucz przyjechała a on juz nic nie mowił...Zobaczył drugą czarną paskude i....nic sie do tej pory nie odzywa chyba ze "choc Szelmo-pogłaskamy" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Albo "Czy Szelma dostała witaminki? Nie trzeba jej nic kupic? Kiedy ją podetniesz? Zobacz jej do uszu. Kupiłem Ci Szelmo zabawke." itp :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No i wyciąga kase :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
bez cukru :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ale ze słodzikiem :eviltong: Sposób wypróbowany, działa :p

Ja od pewnego czasu już nie wchodzę na PwP :shake: Przytłacza mnie ilośc bezdomnych psów, przytłacza mnie własna bezsilność... A jeszcze niedawno spotkałam znajomą ze spacerów, która dopuściła suczkę "dla zdrowia", suka niebaweem będzie rodzić. Powiem wam, że o mało się tej babie nie rozbeczałam, jak pomyślałam o tym, że za dziesięć lat dla potomków tej suczki pewnie trzeba będzie wybudowac kolejne schronisko :-( I nawet nie miałam już siły debilce dogryźc, bo co to zmieni? :shake: Mam tylko nadzieję, ze potrzebna będzie na przykład cesarka i że szczyle przemielą babie mieszkanie na trociny. Może jak kupe kasy wyda, to ją rozumu nauczy? :roll: Bo widac wczesniejsze rozmowy ze mną i moje gorące namawianie na sterylizację Kropki nie wydały sie jej przekonujące :shake:
Powiem wam, że coraz bardziej staję się zwolenniczką przymusowej kastracji wszystkiego, co niehodowlane. Bo ile jeszcze czasu musi upłynac, ile psich tragedii musi sie rozegrać, zanim Polska przestanie wreszcie być w tej kwestii ciemnogrodem? Kuźwa, ja już jako dziecko w książce (niemieckiej :roll: ) napisanej w latach 70-tych czytałam, że "raz dla zdrowia" to mit i bzdura. Niestety u nas, jak to kiedyś napisała coztego "mity wiecznie żywe, schroniska wiecznie pełne" :-(
Sorki Alu za zagadywanie galerii, ot, ulało mi się :shake:

Posted

:mad:po 1 net mi muli i chyba wrócę na dogo dopiero wieczorem:angryy:

Asherku , ja mam to samo zdanie co do sterylek i kastacji .Ja też nieczęsto jestem gościem na PWP ale ciągnie mnie tam:-(.Dziś TZ był w schronisku i cały czas mojemu tumankowi powtarza ze on to ma szczęście i tego nie docenia:cool3:/ a wogóle to jest na mnie zły ze go wysłałam , bo on tam nie potrafi wejść i wyjsć bez emocji....:shake:/
Co do rozmnażania ....szkoda gadać :shake:, ale fakt udało mi się namówć 2 osoby na sterylki suczek , za to mam 2 takie co mają pseudohodoffle yorków i mają to w doopie :angryy:.Fakt jedna dostała trochę po głowie jak jej ukochana sunia mało nie zjechała przy porodzie a teraz ja czeka 3 operacja ...ale to chyba wciąż mało by zrozumiały takie osoby swoje postępowanie :shake:Jestem wściekła .......na rodzaj ludzki :angryy:
Mam nadzieję ,że uda się Kubie chociaż w tym roku akcja w szkole , zbieranie karmy , kocy , garów przed zimą ......w zeszłym roku w jego klasie cięzko było pozbierać na worek karmy:angryy:

Wrócę do Was wieczorkiem ...może mi przejdzie .O 16 jadę do mamy .