Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']a mi wesoło nie jest bo tyle co wróciłam to zorientowałam się ,ze nie mam mięska :mad:a lodówka jakoś pustawa sie zrobiła:shake:A ja po dwóch tygodniach wietrzenia lodówki, dziś zrobiłam zakupy :roll: i ręce mam teraz jak małpiszon do kolan :roll: . Głupia na raz siedem siat dźwigałam :angryy: :huh: .

Posted

jo-jo napisał(a):
Przepraszam bardzo czy tu doszło do jakiejś adopcji ? :evil_lol: :evil_lol:

Ewy zostaly adoptowane: Ala adoptowala Vectre, a ja Evaxon :evil_lol: A Vectra zostala jakims cudem ciotka Evaxon, wiec Ala jest jej cioteczna babcią :evil_lol:, a moja cioteczna siostra ;)

Posted

[quote name='paula_z']Ewy zostaly adoptowane: Ala adoptowala Vectre, a ja Evaxon :evil_lol: A Vectra zostala jakims cudem ciotka Evaxon, wiec Ala jest jej cioteczna babcią :evil_lol:, a moja cioteczna siostra ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:może mi ktoś rozrysować drzewko genealogiczne .....
A tak co do rodzin na dogo ....to moją mamą jest Weron_ciau ,a siostrami moimi są bernulka, shall,Tora no i dbsst / my to bliźniaczki:p/

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:może mi ktoś rozrysować drzewko genealogiczne .....
A tak co do rodzin na dogo ....to moją mamą jest Weron_ciau ,a siostrami moimi są bernulka, shall,Tora no i dbsst / my to bliźniaczki:p/

to znaczy że moją babcią jest Weron_ciau a ciotkami bernulka ,Tora ,shal i mgr Debe :diabloti: :diabloti:
znaczy Ty Paula jesteś moją cioteczną siostrą :razz: :razz: bo już się pogubiłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:może mi ktoś rozrysować drzewko genealogiczne .....

uuu jak ktos sie odważy tobędzie miec duuuuuze kłopaoty o tu kazdy z kazdym ma jakies rodzinne łączenia :lol: :lol: :lol: dynastia to MAŁO :lol: :lol: :lol:

kjujik kjujik :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:po 1 net mi muli i chyba wrócę na dogo dopiero wieczorem:angryy:

Co do rozmnażania ....szkoda gadać :shake:, ale fakt udało mi się namówć 2 osoby na sterylki suczek , za to mam 2 takie co mają pseudohodoffle yorków i mają to w doopie :angryy:.Fakt jedna dostała trochę po głowie jak jej ukochana sunia mało nie zjechała przy porodzie a teraz ja czeka 3 operacja ...ale to chyba wciąż mało by zrozumiały takie osoby swoje postępowanie :shake:Jestem wściekła .......na rodzaj ludzki :angryy:

Moi niektórzy znajomi baaardzo się dziwia... że chcę sukę wysterylizować(miał być sierpień... ale to wszystko zależy od transakcji i przeprowadzki). Mówią, że ładna suka to moglabym trochę dorobić:shake::shake::shake:
i chociqz wróci mi się to co za nią zapłaciłam (masakra taie myślenie)Bo według niektórych to nic złego a zawsze można szczeniaczka taniej kupić.

Posted

Ja już się przyzwyczaiłam do tego że jestem barbazyńcą , okrótnikiem , sadystą :evil_lol: :evil_lol: bo wkońcu okaleczyłam trwale i nieodwracalnie dwa psy ,a trzeciego mam zamiar okaleczyć :p :p i to dla własnej wygody :diabloti: bo przecież suczom nie przeszkadza że mają cieczke , pies też ma prawo się zakochać ,a pozatym mogłabym mieć tyle sceniacków i kasiorki z nich :evil_lol:

Tylko nie rozumiem jednego : w przypadku kota kastracja/sterylizacja to norma i raczej ten kto nie kastruje wydaje się ogółowi dziwny no bo kot śmierdzi , a kocica idiocieje w czasie riu , a jak człek psa wytnie to zaras ogólnokrajowe poruszenie i prawie lincz.

Posted

Dziękujemy za odwiedziny w naszej Galerii :multi:
I na dodatek załapaliśmy się na nowe zdjęcia :loveu:

Wyginam śmiało ciało :cool3: :evil_lol: . Jaki zakręt, no, no :loveu:

Posted

jeszcze dodam <jedząc kogel-mogel i patrząc na mojego full wypas brata :loveu: >
że tym podłym gestem jakim była kastracja pozbawiłam się jednej z metod rozdzielania gryzących się psów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czyli chwytania za jądra :diabloti: :diabloti:

żabcia :loveu: :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
jeszcze dodam <jedząc kogel-mogel i patrząc na mojego full wypas brata :loveu: >
że tym podłym gestem jakim była kastracja pozbawiłam się jednej z metod rozdzielania gryzących się psów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czyli chwytania za jądra :diabloti: :diabloti:

żabcia :loveu: :loveu:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:możesz tak jak sucze polewać wodą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='MoniŚ']Dziękujemy za odwiedziny w naszej Galerii :multi:
:loveu::pMy także dziękujemy za rewizytę ;)i zapraszamy ponownie jeśli znajdziesz czas i ochotę ;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:możesz tak jak sucze polewać wodą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale to już nie ta sama frajda :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ciekawe czy ta metoda chwytania - działa również na bijących się facetów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

qrde jakieś mam dziś kosmate myśli :oops: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

Tu leży jak mój, on zawsze tak leżał-brak dysplazji

Faktycznie nowe foty:loveu: , my często tu zaglądamy ,ale tak po cichutku;)

Posted

Vectra napisał(a):
znaczy Ty Paula jesteś moją cioteczną siostrą :razz: :razz: bo już się pogubiłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Znaczy sie, ze chyba tak :cool3: :evil_lol: A moja prawdziwa siostra, z krwi i kosci, jest dreamer :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pMy także dziękujemy za rewizytę ;)i zapraszamy ponownie jeśli znajdziesz czas i ochotę ;)

Oczywiście że będe Was odwiedzać :cool3: .

Jaki jęęęęęęęzorek :loveu:

Posted

[quote name='MoniŚ']Dziękujemy za odwiedziny w naszej Galerii :multi:

Wyginam śmiało ciało :cool3: :evil_lol: . Jaki zakręt, no, no :loveu:
wygimnasykowany facet:cool3: i zwrotny:loveu: