Mi. Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 jaka minka:loveu: Daj mu ode mnie buzarka:loveu: Quote
leemonca Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 o matko!!!, ale artysta!!! nie wiadomo czy się śmiać czy uciekać :crazyeye: Quote
BeaC Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] fajnie się Ozul tarza (Luś nie umie:placz:) Quote
leemonca Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 BeaC napisał(a):fajnie się Ozul tarza (Luś nie umie:placz:) pokaż jej te fotki, może się nauczy :evil_lol: Quote
anetta Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 O matko, ale zbity i opuszczony pies! :eek2: widac ze wszystko mu sie zawalilo :shake: :lol: http://images4.fotosik.pl/88/d487447ac4e49f67.jpg A ten wojskowy fajnie wyglada :lol: Quote
Agga Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='leemonca']o matko!!!, ale artysta!!! nie wiadomo czy się śmiać czy uciekać :crazyeye: Przecież to można zawało dostać jak sie takiego zobaczy:lol: Ozzulku ty moj słodziaszku.CIocia tęskni za lizankiem stóp:lol: Quote
Pysia Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Witaj Alu :multi: :multi: :multi: Matko !! Toż to jawny terrorysta :crazyeye: :-o :-o :-o Quote
Pysia Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='Agga']TO zamaskowana ALICJA:crazyeye: :lol: A mnie sie wydaje ze to zamaskowany Kuba :cool3: Popatrz dobrze na kucyka ;) Ala mowi że on grzeczny bo nic o nim nie wie. A Kuba najperw do piwnicy, barwy wojenne na twarz, z hydrantu wyciąga ubranko i giwere i dalej na osiedle ludzi straszyc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 :pKuba dał mamci dostęp do kompa :multi: Ten wojskowy ludek to Krzysiu ....Kuba nie ma takiego kucyka:roll:a giwere miał do Paintbala czy jak się to pisze ale wyglądała jak oryginałka długa broń:razz:fajna;) Jak jeździliśmy na Qadziki to trochę pykaliśmy ty,i kolorowymi kulkami , fajnie tak:p Quote
malawaszka Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']trochę pykaliśmy ty,i kolorowymi kulkami , fajnie tak:p aaaaaa no i znowu umarłam z zazdrości - MARZĘ o tym, żeby pograć w paintball :placz: a jakoś nie możemy się ze znajomymi zebrać i gdzieś skoczyć się postrzelać polesie :razz: :diabloti: ahhh jedyne co to te siniaki po kulkach mnie zniechęcają :roll: Quote
Agga Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Ja tam jednak myśle, że to ALICJA. zawsze można sobie peruke założyć. Waszko nom na zlocie nie mozsz sobie zafundować paintbola:shake: Quote
Alicja Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 malawaszka napisał(a):aaaaaa no i znowu umarłam z zazdrości - MARZĘ o tym, żeby pograć w paintball :placz: a jakoś nie możemy się ze znajomymi zebrać i gdzieś skoczyć się postrzelać polesie :razz: :diabloti: ahhh jedyne co to te siniaki po kulkach mnie zniechęcają :roll::cool3:co tam siniaki , dresy zalozysz pod kombinezin i masz :razz: Quote
Alicja Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 [quote name='Agga']Ja tam jednak myśle, że to ALICJA. zawsze można sobie peruke założyć. Waszko nom na zlocie nie mozsz sobie zafundować paintbola:shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja mam wiatrówkę , można kupić lotki ....jak strzelisz i trafisz to się wbije i pióreczko widać :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Dobranoc......................................................................... Quote
tygra Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Dobranoc......................................................................... super fotka Quote
tygra Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Jaki Ozzulec zamyślony;) tak nostalgia z jego oczek bije, a tak nawiasem mówiąc Ozzulec ma naprawdę ładny kształt głowy - jest bardzo proporcjonalny Quote
PIKA Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Cześć Ala, :multi: Ty jeszcze nie wstalaś? :crazyeye: a co OZZi ma przed nosem,? :hmmmm: kartofel? :hmmmm: [quote name='leemonca']o matko!!!, ale artysta!!! nie wiadomo czy się śmiać czy uciekać :crazyeye: uciekac, smiejąc sie :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 [quote name='PIKA']Cześć Ala, :multi: Ty jeszcze nie wstalaś? :crazyeye: a co OZZi ma przed nosem,? :hmmmm: kartofel? :hmmmm: uciekac, smiejąc sie :evil_lol: 1. wstałam już dawno ...naewt byłam u Ziutków Lwie paszcze ogladać :p 2.Ozzy ma szyszunię i kartofelek ...sam sobie wyciąga z siatki i się bawi 3.CZEŚĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:p Quote
Patka Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Alu mała reflekcja ... ale on ma piękna głowę :) Quote
Alicja Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 [quote name='Patka']Alu mała reflekcja ... ale on ma piękna głowę :):cool3:ale nie wszystkim się podoba;) Jadę na kawę i ciasteczko do mamusi:p Quote
Recommended Posts