Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='leemonca']o matko!!!, ale artysta!!! nie wiadomo czy się śmiać czy uciekać :crazyeye:

Przecież to można zawało dostać jak sie takiego zobaczy:lol:

Ozzulku ty moj słodziaszku.CIocia tęskni za lizankiem stóp:lol:

Posted

[quote name='Agga']TO zamaskowana ALICJA:crazyeye: :lol:
A mnie sie wydaje ze to zamaskowany Kuba :cool3: Popatrz dobrze na kucyka ;) Ala mowi że on grzeczny bo nic o nim nie wie. A Kuba najperw do piwnicy, barwy wojenne na twarz, z hydrantu wyciąga ubranko i giwere i dalej na osiedle ludzi straszyc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:pKuba dał mamci dostęp do kompa :multi:

Ten wojskowy ludek to Krzysiu ....Kuba nie ma takiego kucyka:roll:a giwere miał do Paintbala czy jak się to pisze ale wyglądała jak oryginałka długa broń:razz:fajna;)
Jak jeździliśmy na Qadziki to trochę pykaliśmy ty,i kolorowymi kulkami , fajnie tak:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']trochę pykaliśmy ty,i kolorowymi kulkami , fajnie tak:p

aaaaaa no i znowu umarłam z zazdrości - MARZĘ o tym, żeby pograć w paintball :placz: a jakoś nie możemy się ze znajomymi zebrać i gdzieś skoczyć się postrzelać polesie :razz: :diabloti: ahhh jedyne co to te siniaki po kulkach mnie zniechęcają :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
aaaaaa no i znowu umarłam z zazdrości - MARZĘ o tym, żeby pograć w paintball :placz: a jakoś nie możemy się ze znajomymi zebrać i gdzieś skoczyć się postrzelać polesie :razz: :diabloti: ahhh jedyne co to te siniaki po kulkach mnie zniechęcają :roll:
:cool3:co tam siniaki , dresy zalozysz pod kombinezin i masz :razz:

Posted

[quote name='Agga']Ja tam jednak myśle, że to ALICJA. zawsze można sobie peruke założyć.
Waszko nom na zlocie nie mozsz sobie zafundować paintbola:shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja mam wiatrówkę , można kupić lotki ....jak strzelisz i trafisz to się wbije i pióreczko widać :evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC']
Jaki Ozzulec zamyślony;)
tak nostalgia z jego oczek bije, a tak nawiasem mówiąc Ozzulec ma naprawdę ładny kształt głowy - jest bardzo proporcjonalny

Posted

Cześć Ala, :multi:
Ty jeszcze nie wstalaś? :crazyeye:

a co OZZi ma przed nosem,? :hmmmm: kartofel? :hmmmm:

[quote name='leemonca']o matko!!!, ale artysta!!! nie wiadomo czy się śmiać czy uciekać :crazyeye:

uciekac, smiejąc sie :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']Cześć Ala, :multi:
Ty jeszcze nie wstalaś? :crazyeye:

a co OZZi ma przed nosem,? :hmmmm: kartofel? :hmmmm:

uciekac, smiejąc sie :evil_lol:
1. wstałam już dawno ...naewt byłam u Ziutków Lwie paszcze ogladać :p
2.Ozzy ma szyszunię i kartofelek ...sam sobie wyciąga z siatki i się bawi
3.CZEŚĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:p