Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Ala :multi:
Nawet zdjęcia są ? :crazyeye: :evil_lol:

A tak mi się przypomnialo, jak tam Twoje treningi z PS-em ? Bo na urlopie mialas trenowac :razz:

Posted

Witaj Alu znowu :loveu:
A jak tak sobie czytałam o koligacjach. Pika to moja babcia i mam kilku braci i jedną siostre ale wszystko to ( oprocz babci ale ją też licho wie ;) ) jakieś takie opierzone:cool3: Wolałabym jakąś wiekszą rodzinke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tzn wzrostowo ;) Czy ktoś ma ochote adoptowac Pysie z dwiema czarnymi Zmoroszelmami i kotem Tommy ? No i z jej głupimi tekstami na Dzień Dobry :diabloti:

Posted

Witaj Alicjo. Znowu pare fajnych fortek Ozulca Miodzio ten twój chłopak. A tak apropo czy imie ma po Ozzim Osbourne?????? czy może czarnoksiężniku z krainy OZZ

Posted

[quote name='dbsst']uuu jak ktos sie odważy tobędzie miec duuuuuze kłopaoty o tu kazdy z kazdym ma jakies rodzinne łączenia :lol: :lol: :lol: dynastia to MAŁO

Czytając ten temat to jest dłuższy niż DYNASTIA z MODA NA SUKCES do kupy wzięte. Plotkary:cool3:

Posted

[quote name='Agga']Czytając ten temat to jest dłuższy niż DYNASTIA z MODA NA SUKCES do kupy wzięte. Plotkary:cool3:
Jakie plotkary :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Czy tu ktos o kimś coś źle gada ?:evil_lol: No jednynie niektorzy sie cofają, inni stają sie Weszkami itp :eviltong:

Posted

[quote name='Maga100']jak na dogo ogłoszą konkurs na największą gadułę, to nie wiem kto zwycieży: ty czy Pika :roll: :evil_lol:
Maga...Chyba nie mowisz o biednej spracowanej Pysi ktora tu wpada wieczorami i to na chwile....

Posted

[quote name='Pysia']Maga...Chyba nie mowisz o biednej spracowanej Pysi ktora tu wpada wieczorami i to na chwile....

:crazyeye: :crazyeye:
przeca napisałam PIKA
PYSIU, martwię się o ciebie :shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']:crazyeye: :crazyeye:
przeca napisałam PIKA
PYSIU, martwię się o ciebie :shake: :evil_lol:
Ale PIKA to moja babcia....Matko :shake: Ja też sie o siebie martwie :shake: I chyba pojde spac bo widze dwa monitory i nie daje rady odpisywac na podwojne posty....

Posted

:crazyeye:o rany i mnie sie to posądza o gadulstwo:cool1:mnie tu już dawno nie było a posty sie same napisały:mad:

Aga , byłam na masazyku .potem nastawianko aż chrupało :evil_lol:i jest mi lepiej:pchociaż pełnia szczęścia to jeszcze nie jest;)

Byliśmy też z Ozzulkiem na spacerku , chociaż były inne plany ..ale się zmieniły:razz:mamy pare fotek , może zdążę wstawić:cool3:

Posted

Byliśmy też z Ozzulkiem na spacerku , chociaż były inne plany ..ale się zmieniły:razz:mamy pare fotek , może zdążę wstawić:cool3:

co znaczy zdążę?, przed czym zdążę? :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zanim dostanę eksmisję od kompa:cool3:

znowu się zaczyna :shake:
Synu Jakubie, bądź wyrozumiały dla uzależnionej matki!
:evil_lol:

Posted

[quote name='BeaC']Witaj Alicjo. Znowu pare fajnych fortek Ozulca Miodzio ten twój chłopak. A tak apropo czy imie ma po Ozzim Osbourne?????? czy może czarnoksiężniku z krainy OZZ :poczywiście ,że po Ozzy'm Osbourne;)

Posted

[quote name='Maga100']znowu się zaczyna :shake:
Synu Jakubie, bądź wyrozumiały dla uzależnionej matki!
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a TZ jeszcze dogaduje ,ze mnie w kręgosłup łupło siedzenie na dogo;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a TZ jeszcze dogaduje ,ze mnie w kręgosłup łupło siedzenie na dogo;)
:mad: Nieprawda :angryy: Powiedz mu, ze to On, w nocy, przez sen :mad: nie dogo, a nogą :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Alu - nawet nie próbuje dojść ile stron przybyło :p obejrzę se jutro. Melduje się tylko . :p :p :p:multi::multi::multi:cieszkam Haniu ,że jesteś ...a stronek :cool3:niewiele;)