e.v.a Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] moja żabka:loveu: Quote
PIKA Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Cześć Ala :multi: Nawet zdjęcia są ? :crazyeye: :evil_lol: A tak mi się przypomnialo, jak tam Twoje treningi z PS-em ? Bo na urlopie mialas trenowac :razz: Quote
aga1215 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Witaj Alu! Jak tam szyja? Czy już możesz robić :shake: czy dalej tylko :fadein: Quote
Pysia Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Witaj Alu znowu :loveu: A jak tak sobie czytałam o koligacjach. Pika to moja babcia i mam kilku braci i jedną siostre ale wszystko to ( oprocz babci ale ją też licho wie ;) ) jakieś takie opierzone:cool3: Wolałabym jakąś wiekszą rodzinke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tzn wzrostowo ;) Czy ktoś ma ochote adoptowac Pysie z dwiema czarnymi Zmoroszelmami i kotem Tommy ? No i z jej głupimi tekstami na Dzień Dobry :diabloti: Quote
BeaC Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Witaj Alicjo. Znowu pare fajnych fortek Ozulca Miodzio ten twój chłopak. A tak apropo czy imie ma po Ozzim Osbourne?????? czy może czarnoksiężniku z krainy OZZ Quote
Agga Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='dbsst']uuu jak ktos sie odważy tobędzie miec duuuuuze kłopaoty o tu kazdy z kazdym ma jakies rodzinne łączenia :lol: :lol: :lol: dynastia to MAŁO Czytając ten temat to jest dłuższy niż DYNASTIA z MODA NA SUKCES do kupy wzięte. Plotkary:cool3: Quote
Pysia Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Agga']Czytając ten temat to jest dłuższy niż DYNASTIA z MODA NA SUKCES do kupy wzięte. Plotkary:cool3: Jakie plotkary :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Czy tu ktos o kimś coś źle gada ?:evil_lol: No jednynie niektorzy sie cofają, inni stają sie Weszkami itp :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='evaxon']SŁodkie cukiereczki :loveu: PIes mojej kumpeli zawsze tak "na jajkach" siedzi :razz: :D:D:D Quote
Maga100 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 jak na dogo ogłoszą konkurs na największą gadułę, to nie wiem kto zwycieży: ty czy Pika :roll: :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Maga100']jak na dogo ogłoszą konkurs na największą gadułę, to nie wiem kto zwycieży: ty czy Pika :roll: :evil_lol: Maga...Chyba nie mowisz o biednej spracowanej Pysi ktora tu wpada wieczorami i to na chwile.... Quote
Maga100 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Pysia']Maga...Chyba nie mowisz o biednej spracowanej Pysi ktora tu wpada wieczorami i to na chwile.... :crazyeye: :crazyeye: przeca napisałam PIKA PYSIU, martwię się o ciebie :shake: :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Maga100']:crazyeye: :crazyeye: przeca napisałam PIKA PYSIU, martwię się o ciebie :shake: :evil_lol: Ale PIKA to moja babcia....Matko :shake: Ja też sie o siebie martwie :shake: I chyba pojde spac bo widze dwa monitory i nie daje rady odpisywac na podwojne posty.... Quote
Alicja Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 :crazyeye:o rany i mnie sie to posądza o gadulstwo:cool1:mnie tu już dawno nie było a posty sie same napisały:mad: Aga , byłam na masazyku .potem nastawianko aż chrupało :evil_lol:i jest mi lepiej:pchociaż pełnia szczęścia to jeszcze nie jest;) Byliśmy też z Ozzulkiem na spacerku , chociaż były inne plany ..ale się zmieniły:razz:mamy pare fotek , może zdążę wstawić:cool3: Quote
leemonca Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Byliśmy też z Ozzulkiem na spacerku , chociaż były inne plany ..ale się zmieniły:razz:mamy pare fotek , może zdążę wstawić:cool3: co znaczy zdążę?, przed czym zdążę? :cool3: Quote
Alicja Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='leemonca']co znaczy zdążę?, przed czym zdążę? :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zanim dostanę eksmisję od kompa:cool3: Quote
Maga100 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zanim dostanę eksmisję od kompa:cool3: znowu się zaczyna :shake: Synu Jakubie, bądź wyrozumiały dla uzależnionej matki! :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='BeaC']Witaj Alicjo. Znowu pare fajnych fortek Ozulca Miodzio ten twój chłopak. A tak apropo czy imie ma po Ozzim Osbourne?????? czy może czarnoksiężniku z krainy OZZ :poczywiście ,że po Ozzy'm Osbourne;) Quote
e.v.a Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Aluuu wygon syna z psem na spacer-dłuuuugi spacer:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='Maga100']znowu się zaczyna :shake: Synu Jakubie, bądź wyrozumiały dla uzależnionej matki! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a TZ jeszcze dogaduje ,ze mnie w kręgosłup łupło siedzenie na dogo;) Quote
Paula Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a TZ jeszcze dogaduje ,ze mnie w kręgosłup łupło siedzenie na dogo;) :mad: Nieprawda :angryy: Powiedz mu, ze to On, w nocy, przez sen :mad: nie dogo, a nogą :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 mamusiu ja Cię obronie :mad: :mad: :mad: Kubuś nie krzycz na mame i nie chcij siedzieć przy kompie :mad: :mad: Quote
Hanna R. Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Alu - nawet nie próbuje dojść ile stron przybyło :p obejrzę se jutro. Melduje się tylko . :p :p :p Quote
Alicja Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Alu - nawet nie próbuje dojść ile stron przybyło :p obejrzę se jutro. Melduje się tylko . :p :p :p:multi::multi::multi:cieszkam Haniu ,że jesteś ...a stronek :cool3:niewiele;) Quote
Recommended Posts