Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cytat:
Napisał(a) dbsst
i siem igiełkowac nie bojkasz

większość się bojka :mad:

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:nie bojkam , bo to przecie nie boli tylko pika:p

slangiem mi tu panoczku :mad: , jam wiekowa dama i tłumaczeniam poproszem :evil_lol:

Posted

[quote name='leemonca']slangiem mi tu panoczku :mad: , jam wiekowa dama i tłumaczeniam poproszem :evil_lol::cool3:bo to slang ASTmanowo Szpilkowo Bliźniaczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
:evil_lol: :stupid: świruski:evil_lol:

Matko :crazyeye: Tu też patologia ....:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Witaj Alu :multi: :multi: :multi:

Posted

leemonca napisał(a):
slangiem mi tu panoczku :mad: , jam wiekowa dama i tłumaczeniam poproszem :evil_lol:

czyli wyłącz mózg a wszytko nabierze barwy i znaczenia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']czyli wyłącz mózg a wszytko nabierze barwy i znaczenia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wyłącz wyłącz , mi się sam zresetował:cool3:

Posted

[quote name='Pysia']Matko :crazyeye: Tu też patologia ....:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Witaj Alu :multi: :multi: :multi::multi::multi::multi:Pysiu :multi:żyjesz:p
co dzis odkopałas w ogrodku

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Pysiu :multi:żyjesz:p
co dzis odkopałas w ogrodku

Nic bo nie kopałam :eviltong: A czy żyje to nie wiem :roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:zapytaj Karola , jak cię odbiera :cool3:to się dowiemy
Karol mowi że nawet nie walczy o kompa bo widzi że zaraz sama spłyne ze stołka :evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Witaj Alu, widzę, ze u Was wesoło:razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:pstaramy się jak możemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dopóki mi Evelina za brak fot galerii nie zamknie :cool3:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:pstaramy się jak możemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dopóki mi Evelina za brak fot galerii nie zamknie :cool3:

No ja już właśnie chciałam wspomnieć o braku Ozulca w galerii:roll: , alem sem myślem;) , nie będę marudzić:lol: :lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']No ja już właśnie chciałam wspomnieć o braku Ozulca w galerii:roll: , alem sem myślem;) , nie będę marudzić:lol: :lol::cool3:postaram się jeszcze wrzucić chłoptasia

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pOzzy ma fotelik z masazem u babci tylko mu nie pozwalam na niego wchodzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No to jaki on ma z niego użytek? Nic juz nie rozumiem. Ozzi ty masz niedługo urodzinki ciocia ci kupi fotelik.

Posted

[quote name='Agga']No to jaki on ma z niego użytek? Nic juz nie rozumiem. Ozzi ty masz niedługo urodzinki ciocia ci kupi fotelik.:multi::multi::multi:Ozzy dostanie od Cioteczki EXTRA fotelik ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:nie bojkam , bo to przecie nie boli tylko pika:p

zauważyła :evil_lol: i stwierdza że jej osoba na igiełki sie nie nadaje :shake: bardziej jako walec do masazu :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']zauważyła :evil_lol: i stwierdza że jej osoba na igiełki sie nie nadaje :shake: bardziej jako walec do masazu :evil_lol::pa co , pikają cię igiełki:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pa co , pikają cię igiełki:razz:
nie, ja nie mialam pikających igielek, ja mialam normalne :shake: stawiane przez azjate :evil_lol: