Alicja Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='dbsst']i siem igiełkowac nie bojkasz większość się bojka :mad::shake:nie bojkam , bo to przecie nie boli tylko pika:p Quote
leemonca Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Cytat: Napisał(a) dbsst i siem igiełkowac nie bojkasz większość się bojka :mad: [quote name='Alicjarydzewska']:shake:nie bojkam , bo to przecie nie boli tylko pika:p slangiem mi tu panoczku :mad: , jam wiekowa dama i tłumaczeniam poproszem :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='leemonca']slangiem mi tu panoczku :mad: , jam wiekowa dama i tłumaczeniam poproszem :evil_lol::cool3:bo to slang ASTmanowo Szpilkowo Bliźniaczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:bo to slang ASTmanowo Szpilkowo Bliźniaczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :stupid: świruski:evil_lol: Quote
Pysia Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 evaxon napisał(a)::evil_lol: :stupid: świruski:evil_lol: Matko :crazyeye: Tu też patologia ....:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj Alu :multi: :multi: :multi: Quote
dbsst Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 leemonca napisał(a):slangiem mi tu panoczku :mad: , jam wiekowa dama i tłumaczeniam poproszem :evil_lol: czyli wyłącz mózg a wszytko nabierze barwy i znaczenia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='dbsst']czyli wyłącz mózg a wszytko nabierze barwy i znaczenia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wyłącz wyłącz , mi się sam zresetował:cool3: Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='Pysia']Matko :crazyeye: Tu też patologia ....:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj Alu :multi: :multi: :multi::multi::multi::multi:Pysiu :multi:żyjesz:p co dzis odkopałas w ogrodku Quote
Paula Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:nie bojkam , bo to przecie nie boli tylko pika:p :roflt: :roflt: :roflt: Ciekawam, co napisze w/w :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='paula_z']:roflt: :roflt: :roflt: Ciekawam, co napisze w/w :evil_lol::cool3::cool3::cool3:ciiiiiii może nie zauwazy:razz: Quote
Pysia Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Pysiu :multi:żyjesz:p co dzis odkopałas w ogrodku Nic bo nie kopałam :eviltong: A czy żyje to nie wiem :roll: Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='Pysia']Nic bo nie kopałam :eviltong: A czy żyje to nie wiem :roll::razz:zapytaj Karola , jak cię odbiera :cool3:to się dowiemy Quote
malawaszka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='paula_z']:roflt: :roflt: :roflt: Ciekawam, co napisze w/w :evil_lol: hahha też miałam to napisać :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:zapytaj Karola , jak cię odbiera :cool3:to się dowiemy Karol mowi że nawet nie walczy o kompa bo widzi że zaraz sama spłyne ze stołka :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 malawaszka napisał(a):hahha też miałam to napisać :evil_lol::cool1:ciiiii może nie zauważy:cool3: Quote
leemonca Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wyłącz wyłącz , mi się sam zresetował:cool3: a jam muszę manualnie :cool1: Quote
Medorowa Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Witaj Alu, widzę, ze u Was wesoło:razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 madzia i medor napisał(a):Witaj Alu, widzę, ze u Was wesoło:razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::pstaramy się jak możemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dopóki mi Evelina za brak fot galerii nie zamknie :cool3: Quote
Medorowa Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pstaramy się jak możemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dopóki mi Evelina za brak fot galerii nie zamknie :cool3: No ja już właśnie chciałam wspomnieć o braku Ozulca w galerii:roll: , alem sem myślem;) , nie będę marudzić:lol: :lol: Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='madzia i medor']No ja już właśnie chciałam wspomnieć o braku Ozulca w galerii:roll: , alem sem myślem;) , nie będę marudzić:lol: :lol::cool3:postaram się jeszcze wrzucić chłoptasia Quote
Agga Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pOzzy ma fotelik z masazem u babci tylko mu nie pozwalam na niego wchodzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to jaki on ma z niego użytek? Nic juz nie rozumiem. Ozzi ty masz niedługo urodzinki ciocia ci kupi fotelik. Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='Agga']No to jaki on ma z niego użytek? Nic juz nie rozumiem. Ozzi ty masz niedługo urodzinki ciocia ci kupi fotelik.:multi::multi::multi:Ozzy dostanie od Cioteczki EXTRA fotelik ;) Quote
PIKA Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:nie bojkam , bo to przecie nie boli tylko pika:p zauważyła :evil_lol: i stwierdza że jej osoba na igiełki sie nie nadaje :shake: bardziej jako walec do masazu :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='PIKA']zauważyła :evil_lol: i stwierdza że jej osoba na igiełki sie nie nadaje :shake: bardziej jako walec do masazu :evil_lol::pa co , pikają cię igiełki:razz: Quote
PIKA Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pa co , pikają cię igiełki:razz: nie, ja nie mialam pikających igielek, ja mialam normalne :shake: stawiane przez azjate :evil_lol: Quote
Recommended Posts