Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']takie chrzanienie
jak sie bierze psa, to się jest za niego odpowiedzialnym
wyjechał - OK, ale jak nie może zapewnić opieki, to niech wraca, a nie chce go zamordować :shake:
zawsze staram się wyobrazić sobie siebie i Leona i wiem jedno: nie wyjechałabym, jeżeli nie mogłabym go zabrać ze sobą :cool3:Maga ja nawet na wczasy ....albo z Ozzym albo wcale:shake:

A Ozzulek dzis dostał nowa karmę Chicopee L&R
Postraszyłam pana ze jak mi dzis karmy nie dowiezie to pies mi z głodu umrze:mad: i dojechał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']takie chrzanienie
jak sie bierze psa, to się jest za niego odpowiedzialnym
wyjechał - OK, ale jak nie może zapewnić opieki, to niech wraca, a nie chce go zamordować :shake:

Dokładnie :shake:
Jak rozmawialiśmy z TZ o drugim psie, to było jak rozmowa o planowaniu dziecka :razz:

Posted

Wrr musiłam pare stron sie cofnac aby znalesc dzisiejsze zdjecia, bo tyle tutaj gadacie:razz:

Ozzy wyglada jakby ogladal "Mode na sukces" i przejal sie jakims 2950odcinkiem:evil_lol:

Posted

qurce to ja mogłam jechać na zajefajne wakacje zagramanice
mogłam mieszkać w pięknym apartamentowcu

a nie moge bo mam psy i to trzy - wakacje spędzam w domu i mieszkam w ruderce :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:loveu:Moje koffane dzieci ...idę spać :pjutro poczytam zaległosci , bo dziś nie mam już siły :shake:..................ciekawe jak to będzie jak od 21 sierpnia pójdę do pracy:angryy:
Dobranoc

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:Moje koffane dzieci ...idę spać :pjutro poczytam zaległosci , bo dziś nie mam już siły :shake:..................ciekawe jak to będzie jak od 21 sierpnia pójdę do pracy:angryy:
Dobranoc

Dobranoc mamciu
nie idz do pracy :shake: :shake: robota to głupota :evil_lol: :evil_lol: znowu Cię będą te jak im tam dziecki zadręczały :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='aga1215']Dzień Dobry Alu?
Może dzisiaj trafi tutaj jakiś świeżutki Ozzy??????dzień dobry:razz:
za chwilę to tu trafi skórka z Ozzulca ...:angryy:........suczka w sasiedztwie ma cieczkę i mój Amant od 6 śpiewa serenady :mad::mad::mad:poderżnę , uduszę , oddam na pasztet..........i na dodatek w pleca mnie cóś łupło i nie umię okręcać szyją :placz:

nuda

pomocnik od 7 boleści:angryy:

skutki jedzenia ryżu:evil_lol:

Księżyc

Posted

[quote name='nathaniel']Kurczę, a ja zaczęłam Rambowi ryż gotować, ja nie chcę mieć w domu chińczyka:lol::evil_lol:no to teraz mus uważać bo ci zacznie po chińsku sie odszczekiwać :cool3:

Takie inne foty

zagadka ,kto się schował;)

pluskwiaki się ...pluszczą :evil_lol:

roslinka :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']dzień dobry:razz:
za chwilę to tu trafi skórka z Ozzulca ...:angryy:........suczka w sasiedztwie ma cieczkę i mój Amant od 6 śpiewa serenady :mad::mad::mad:poderżnę , uduszę , oddam na pasztet..........i na dodatek w pleca mnie cóś łupło i nie umię okręcać szyją :placz:

nuda

skutki jedzenia ryżu:evil_lol:

Dzien Dobry Alu :multi: Hehe, skorka z Ozzulca :roflt:
Te foteczki najbardziej mi sie podobuja :lol:

Posted

[quote name='Poświata']Się schował konik polny :multi: , ale piękna fota !!!:razz:dzięki ....ten kóń miał faktycznie taki KOLOR aż mi się wierzyć nie chciało

Posted

Witaj mamuś :loveu: :loveu:
Zakochanego Ozzulca nie zazdroszcze :shake: :shake: :shake: Ale ja nie wiem czy to dobry pomysł - pasztet z zakochanego psa :evil_lol: :evil_lol:
:hmmmm: chyba że sprzedawać jako afrodyzjak :razz: :razz: to by i człowiek zarobił :diabloti: :diabloti:
Szyja boli :glaszcze: pewnie się ojciec Rydzewski w nocy rozpychał :evil_lol:

Posted

Kupiłam , Ozzulcowi karmę Chicopee tak w ciemno i wiecie co ,on ja wcina fakt że dostaje ciupek tuńczyka , ale do każdej dostawał:oops:a teraz taki zakochany i je ...cieszę się :cool1:

Posted

[quote name='Vectra']to ja też się ciesze że mój brat mimo że zakochany to ma apetyt :cool3: :cool3: :cool3:
on to ma po mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::cool3:oj dobrze ,ż kawy nie wypija w takich ilościach ;)i sypia nocą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: