Alicja Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 [quote name='Maga100']takie chrzanienie jak sie bierze psa, to się jest za niego odpowiedzialnym wyjechał - OK, ale jak nie może zapewnić opieki, to niech wraca, a nie chce go zamordować :shake: zawsze staram się wyobrazić sobie siebie i Leona i wiem jedno: nie wyjechałabym, jeżeli nie mogłabym go zabrać ze sobą :cool3:Maga ja nawet na wczasy ....albo z Ozzym albo wcale:shake: A Ozzulek dzis dostał nowa karmę Chicopee L&R Postraszyłam pana ze jak mi dzis karmy nie dowiezie to pies mi z głodu umrze:mad: i dojechał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:gostek od roku jest w Irlandii a pies miał mieszkać u teściów ale im sie odwidziało:shake: kurcze, nie może go wziąść ze sobą??? - Katcherine vbmenu_register("postmenu_1955109", true); już jednego psiaka wzięła do Angli, Dropsiu przechodzi kwarantannę http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24188&page=30 Quote
beria Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Maga100']takie chrzanienie jak sie bierze psa, to się jest za niego odpowiedzialnym wyjechał - OK, ale jak nie może zapewnić opieki, to niech wraca, a nie chce go zamordować :shake: Dokładnie :shake: Jak rozmawialiśmy z TZ o drugim psie, to było jak rozmowa o planowaniu dziecka :razz: Quote
KaRa_ Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Wrr musiłam pare stron sie cofnac aby znalesc dzisiejsze zdjecia, bo tyle tutaj gadacie:razz: Ozzy wyglada jakby ogladal "Mode na sukces" i przejal sie jakims 2950odcinkiem:evil_lol: Quote
Vectra Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 qurce to ja mogłam jechać na zajefajne wakacje zagramanice mogłam mieszkać w pięknym apartamentowcu a nie moge bo mam psy i to trzy - wakacje spędzam w domu i mieszkam w ruderce :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 :loveu:Moje koffane dzieci ...idę spać :pjutro poczytam zaległosci , bo dziś nie mam już siły :shake:..................ciekawe jak to będzie jak od 21 sierpnia pójdę do pracy:angryy: Dobranoc Quote
Vectra Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:Moje koffane dzieci ...idę spać :pjutro poczytam zaległosci , bo dziś nie mam już siły :shake:..................ciekawe jak to będzie jak od 21 sierpnia pójdę do pracy:angryy: Dobranoc Dobranoc mamciu nie idz do pracy :shake: :shake: robota to głupota :evil_lol: :evil_lol: znowu Cię będą te jak im tam dziecki zadręczały :placz: :placz: :placz: Quote
Paula Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Vectra']znowu Cię będą te jak im tam dziecki zadręczały :placz: :placz: :placz: :roflt: :roflt: :roflt: Dobranoc Alu :hand: Quote
aga1215 Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Dzień Dobry Alu? Może dzisiaj trafi tutaj jakiś świeżutki Ozzy?????? Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='aga1215']Dzień Dobry Alu? Może dzisiaj trafi tutaj jakiś świeżutki Ozzy??????dzień dobry:razz: za chwilę to tu trafi skórka z Ozzulca ...:angryy:........suczka w sasiedztwie ma cieczkę i mój Amant od 6 śpiewa serenady :mad::mad::mad:poderżnę , uduszę , oddam na pasztet..........i na dodatek w pleca mnie cóś łupło i nie umię okręcać szyją :placz: nuda pomocnik od 7 boleści:angryy: skutki jedzenia ryżu:evil_lol: Księżyc Quote
nathaniel Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Kurczę, a ja zaczęłam Rambowi ryż gotować, ja nie chcę mieć w domu chińczyka:lol: Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='nathaniel']Kurczę, a ja zaczęłam Rambowi ryż gotować, ja nie chcę mieć w domu chińczyka:lol::evil_lol:no to teraz mus uważać bo ci zacznie po chińsku sie odszczekiwać :cool3: Takie inne foty zagadka ,kto się schował;) pluskwiaki się ...pluszczą :evil_lol: roslinka :razz: Quote
Paula Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']dzień dobry:razz: za chwilę to tu trafi skórka z Ozzulca ...:angryy:........suczka w sasiedztwie ma cieczkę i mój Amant od 6 śpiewa serenady :mad::mad::mad:poderżnę , uduszę , oddam na pasztet..........i na dodatek w pleca mnie cóś łupło i nie umię okręcać szyją :placz: nuda skutki jedzenia ryżu:evil_lol: Dzien Dobry Alu :multi: Hehe, skorka z Ozzulca :roflt: Te foteczki najbardziej mi sie podobuja :lol: Quote
Poświata Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']zagadka ,kto się schował;) Się schował konik polny :multi: , ale piękna fota !!! Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='Poświata']Się schował konik polny :multi: , ale piękna fota !!!:razz:dzięki ....ten kóń miał faktycznie taki KOLOR aż mi się wierzyć nie chciało Quote
aga1215 Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] zapracowana psina:loveu: Quote
Vectra Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Witaj mamuś :loveu: :loveu: Zakochanego Ozzulca nie zazdroszcze :shake: :shake: :shake: Ale ja nie wiem czy to dobry pomysł - pasztet z zakochanego psa :evil_lol: :evil_lol: :hmmmm: chyba że sprzedawać jako afrodyzjak :razz: :razz: to by i człowiek zarobił :diabloti: :diabloti: Szyja boli :glaszcze: pewnie się ojciec Rydzewski w nocy rozpychał :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 witaj Alu :multi: zdiecia sliczne szczegolnie te pluszczące pluskwiaki :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Kupiłam , Ozzulcowi karmę Chicopee tak w ciemno i wiecie co ,on ja wcina fakt że dostaje ciupek tuńczyka , ale do każdej dostawał:oops:a teraz taki zakochany i je ...cieszę się :cool1: Quote
Vectra Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 to ja też się ciesze że mój brat mimo że zakochany to ma apetyt :cool3: :cool3: :cool3: on to ma po mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='Vectra']to ja też się ciesze że mój brat mimo że zakochany to ma apetyt :cool3: :cool3: :cool3: on to ma po mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::cool3:oj dobrze ,ż kawy nie wypija w takich ilościach ;)i sypia nocą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts