Vectra Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:oj dobrze ,ż kawy nie wypija w takich ilościach ;)i sypia nocą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no różnice w charakterach jakieś muszą być on fakt nie pije kawy ,ale ja nie wącham trawy :evil_lol: :evil_lol: on sypia w nocy ,ale ja nie wyje o 6 rano ;) Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='Vectra']no różnice w charakterach jakieś muszą być on fakt nie pije kawy ,ale ja nie wącham trawy :evil_lol: :evil_lol: on sypia w nocy ,ale ja nie wyje o 6 rano ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj już to bym chciała widzieć jak by zareagował twój Rafał jakbyś wyła o 6 rano:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj już to bym chciała widzieć jak by zareagował twój Rafał jakbyś wyła o 6 rano:evil_lol::evil_lol::evil_lol: lepiej zapytaj jak ja reaguje jak Rafała budzik wyje o 5:30 :roll: :mad: :mad: powiem tylko że miło nie jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='Vectra']lepiej zapytaj jak ja reaguje jak Rafała budzik wyje o 5:30 :roll: :mad: :mad: powiem tylko że miło nie jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a mogę nie pytać :cool3: Quote
Vectra Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a mogę nie pytać :cool3: oczywiście mamusiu - lepiej nie pytaj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 hahahaha ojjj podejrzewam żemamy podobne reakcje na budzik o świcie :evil_lol: Quote
Agga Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Kto sie odwżył zepsuć fotel Ozziemu czy może to jednak zmiana na nowy fotelik?:roll: Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='Agga'] Kto sie odwżył zepsuć fotel Ozziemu czy może to jednak zmiana na nowy fotelik?:roll: :cool1:Agguś to prace konserwatorskie Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='dbsst']Ceść :multi:Ceść Siostro Bliźniaczko:multi::multi::multi: Quote
Paula Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 malawaszka napisał(a):hahahaha ojjj podejrzewam żemamy podobne reakcje na budzik o świcie :evil_lol: Hehehe...moja reakcja na budzik o swicie jest zerowa :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 paula_z napisał(a):Hehehe...moja reakcja na budzik o swicie jest zerowa :evil_lol: moja tez bo nie wstaje o swicie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Cześc Alus :multi: [quote name='aga1215']kurcze, nie może go wziąść ze sobą??? - Katcherine vbmenu_register("postmenu_1955109", true); już jednego psiaka wzięła do Angli, Dropsiu przechodzi kwarantannę http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24188&page=30 tak tylko, ze Katcherine zdaje sie wyżła wwozila, a to jest bulowaty i chyba w Anglii z trzymaniem i wwwozeniem tych psow sa jakies problemy :shake: [quote name='Alicjarydzewska']i na dodatek w pleca mnie cóś łupło i nie umię okręcać szyją :placz: Fastum sie wysmaruj, pomaga :razz: Mnie kiedys pomoglo ;) Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 :oops:miałam isc na masażyk na te plecki ale sie zasiedziałam na dogo i zapomniałam:razz: Quote
Paula Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 PIKA napisał(a):tak tylko, ze Katcherine zdaje sie wyżła wwozila, a to jest bulowaty i chyba w Anglii z trzymaniem i wwwozeniem tych psow sa jakies problemy :shake: Ja slyszalam, ze w Anglii mozna posiadac bulle, ale wykastrowane, nie mozna hodowac ras z listy, w Londynie nie mozna posiadac duzego psa (tez chyba nie wszedzie). Jest podobno nawet sposob, zeby obejsc kwarantanne, ale nie mowi sie o tym, bo kaska :evil_lol: W Pulawach jest jakich miedzynarodowy instytut wet.i tam mozna zalatwic te wszystkie szczepienia, po miesiacu sie powtarza + kastracja, czip, paszport. Wszystko to ma kosztowac okolo 1000zł. A ile kosztuje kwarantanna w Anglii? Ze 2000 funtow? Ale od razu zaznaczam, ze to sa informacje zaslyszane, nie potwierdzone :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='paula_z']Ja slyszalam, ze w Anglii mozna posiadac bulle, ale wykastrowane, nie mozna hodowac ras z listy, w Londynie nie mozna posiadac duzego psa (tez chyba nie wszedzie). Jest podobno nawet sposob, zeby obejsc kwarantanne, ale nie mowi sie o tym, bo kaska :evil_lol: W Pulawach jest jakich miedzynarodowy instytut wet.i tam mozna zalatwic te wszystkie szczepienia, po miesiacu sie powtarza + kastracja, czip, paszport. Wszystko to ma kosztowac okolo 1000zł. A ile kosztuje kwarantanna w Anglii? Ze 2000 funtow? Ale od razu zaznaczam, ze to sa informacje zaslyszane, nie potwierdzone :evil_lol:wg info własciciela pies ma czip , paszport i nie mogli go zabrać .No i jest kastratem.Ale jakie były przeszkody mi nie napisał , a ja po prostu nie sprawdzałam tematu wywozu bullowatych . Mogę powiedzieć tylko o sobie ,że nie zostawiłabym na pastwę , łaskę i niełaskę .Nie wyjeżdża się z dnia na dzień więc należało intensywnie szukać domu , oswajac z nowym właścicielem .Była moda na ASTy i teraz te psy cierpią bo młodzi tego zafascynowanego rasa / modną/ właściciele wyjezdzaja a psy zostają .Oni te 3 , 5 lat temu nie mysleli pewnie ze nie dostana pracy .....a teraz co wyjazd i zal ... ech szkoda gadać ................................ Quote
Agga Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:Agguś to prace konserwatorskie Czyli Ozzulek dalej będzie sobie krzywił kręgosłu na małym fotelu.Kochani chyba trzeba będzie zrzutke zrobić na nowy wygodny fotel z masażem. (dla Ozziego) Quote
nathaniel Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Agga jeszcze na monitoring, a jak Ala albo ktoś inny się na fotel wtranżoli to jakoś ich karac, bo to fotelik Ozzulka bedzie :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 paula_z napisał(a):Ja slyszalam, ze w Anglii mozna posiadac bulle, ale wykastrowane, nie mozna hodowac ras z listy, w Londynie nie mozna posiadac duzego psa (tez chyba nie wszedzie). Jest podobno nawet sposob, zeby obejsc kwarantanne, ale nie mowi sie o tym, bo kaska :evil_lol: W Pulawach jest jakich miedzynarodowy instytut wet.i tam mozna zalatwic te wszystkie szczepienia, po miesiacu sie powtarza + kastracja, czip, paszport. Wszystko to ma kosztowac okolo 1000zł. A ile kosztuje kwarantanna w Anglii? Ze 2000 funtow? Ale od razu zaznaczam, ze to sa informacje zaslyszane, nie potwierdzone :evil_lol: to nie tak. Pies może byc na polrocznej kwarantannie w kraju swojego pochodzenia pod kontrolą wybranej przez Anglikow palcowki, jest to wygodne, bo pies nie siedzi 6 miesięcy na kwarantannie "na granicy" na terytorium Wielkiej Brytanii. Oczywiście jak się uda mozna psa "przemycić" ale jak Cię tam złapią to marnie mozesz skończyc zarówno Ty a przede wszystkim Twoj pies. A że wpadniesz to pewne, bo "sąsiedzi" sie zainteresują obcokrajowcem z "niebezpiecznym" psem i kontrole bedziesz miec na pewno To obcy kraj a ludzie nie przyzwyczajeni do cwaniakowania i jawnego lamania prawa jak w Polsce :shake: Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='Agga']Czyli Ozzulek dalej będzie sobie krzywił kręgosłu na małym fotelu.Kochani chyba trzeba będzie zrzutke zrobić na nowy wygodny fotel z masażem. (dla Ozziego):pOzzy ma fotelik z masazem u babci tylko mu nie pozwalam na niego wchodzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:oops:miałam isc na masażyk na te plecki ale sie zasiedziałam na dogo i zapomniałam:razz: wariatka o smyranku zapomniała :shake: Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='dbsst']wariatka o smyranku zapomniała :shake::placz::placz::placz:bo ty mi miałaś smyranko i szpileczki zrobić :placz:i co :placz:i doopa ...nie przyjeżdżasz :placz::placz::placz: Quote
dbsst Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:bo ty mi miałaś smyranko i szpileczki zrobić :placz:i co :placz:i doopa ...nie przyjeżdżasz :placz::placz::placz: bo się boje że moje drewniane łapy robola nie pomoga Ci ma droga :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='dbsst']bo się boje że moje drewniane łapy robola nie pomoga Ci ma droga :evil_lol::placz::placz::placz:igiełki obiecałaś :cool3: Kurcze jutro pójdę i będę fikać jak kozica :p Quote
dbsst Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:igiełki obiecałaś :cool3: Kurcze jutro pójdę i będę fikać jak kozica :p i siem igiełkowac nie bojkasz większość się bojka :mad: Quote
Recommended Posts