sota36 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 40 minut dobrego marszu i po bajeCznych nalesniorach ani widu, ani Slychu na bioderkach! Quote
Alicja Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='Iv_']nooooooo a ja mam tak codziennie jak jest śnieg :roll: albo sobie odśnieże i jade, albo nie odśnieże i zasuwam piechotką do pracy, a jest to 40 minut dobrego marszu :roll: :roll: eee to ja teraz jak nam zamknęli kładkę to po stepach i wertepach lece do pracy 10-15 minut :razz::razz: Quote
Alicja Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='sota36']40 minut dobrego marszu i po bajeCznych nalesniorach ani widu, ani Slychu na bioderkach! :razz::razz: Joluś cóż to za obsesja bioderkowa ?? Quote
Iv_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 sota36 napisał(a):40 minut dobrego marszu i po bajeCznych nalesniorach ani widu, ani Slychu na bioderkach! hahhaha no fajnie, ale 40 w jedną i 40 w drugą to razem 80 min, do tego czas pracy to już w ogole w domu nie nie będzie :placz: a dogo gdzie wtedy? :razz: szkoda czasu :cool1: a tak w ogóle to na bioderkach coś musi być ;) takie jest moje zdanie :cool3: Quote
e.v.a Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Alicja']mogę się z tym zgodzić :razz::razz: bo wczoraj TZ dał ultimatum , że zawiezie mnie do Klocusiowej jak odśnieżę woza :diabloti:.... odśnieżałam :roll:....nie miałam wyjścia ...pieszo za daleko :shake: ołł a to niedobry :roll::roll: ja czasami musze ro tobic 2 razy dziennie jak jade do szkoly i jak z niej wracam:roll::roll::roll:..masakra Quote
Selket Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 A ja chadzam na zajęcia piechotką i z zajęć piechotką:multi: Zajmuje mi to średnio 40 minut w jedną stronę i zawsze jest pod górkę, ale cóż:roll: A autko używam na przyjechanie do Lbn, wyjechanie z Lbn i na zakupki w mieście mym:loveu: Quote
e.v.a Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Selket napisał(a):A ja chadzam na zajęcia piechotką i z zajęć piechotką:multi: Zajmuje mi to średnio 40 minut w jedną stronę i zawsze jest pod górkę, ale cóż:roll: A autko używam na przyjechanie do Lbn, wyjechanie z Lbn i na zakupki w mieście mym:loveu: ja autkiem jade okolo 30 min jak nie ma ruchu na piechotke mysle ze z poltorej godzinki jak nei wiecej :lol::lol::lol: bom do łodzi musi dojechac Quote
rwpb Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Kompecek naprawiony, a Ala tak się z niego cieszy, że zapomniała fotek dać :diabloti: Pozdrawiamy wieczorkiem :multi: Quote
Selket Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 evaxon napisał(a):ja autkiem jade okolo 30 min jak nie ma ruchu na piechotke mysle ze z poltorej godzinki jak nei wiecej :lol::lol::lol: bom do łodzi musi dojechac Nu to ja mam bliżej do swej "szkólki". Czasem mnie TZ podwiezie, to jak nie ma korków to się jedzie 10 minut, a jak są to strasznie długo, dlatego trzeba wyjechać wcześniej albo później :grins: Ale teraz idąc do szkółki ma całkiem ładną trasę, miedzy blokami i koło biblioteki:loveu: I jest tak spokojnie i cichutko:loveu: Quote
lolka75 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 czesc Alusia przyjszlam sie odstresowac:roll:...przyjechala w odwiedziny babcia mojego meza:roll::shake: Quote
AlKil Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Cze Alutek! A u nas to bardziej w domku biało niż na dworze. Nie mam co odśnieżać...:-( A tak to lubię.........:hand: Quote
Alicja Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Szczymaj kciukaski zeby jutro łupież nie sypał z nieba to sobie pojedziemy z Ozzym na psacerek do lasku ...i będą fotaski ;) Dziś nie miałam czasu na konkrety ...pisałam głupoty do pracy :diabloti: część już oddałam bo szef patrzał na ręce ... jutro jeszcze folderek z fotami do zajęć zgram i będzie zrobione ...potem już tylko diagnoza :roll: Jutro mam nadzieję też poobiegać Wasze Blogaski :multi::loveu: Quote
bonsai_88 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Ala... przytańcowałam do ciebie, bo mnie dawno nie było :cool3:.... Quote
Alicja Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 [quote name='Tengusia']dotarlam i tutaj sie przywitac :hand: :hand: welcome go home :grins: Quote
Alicja Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 [quote name='bonsai_88']Ala... przytańcowałam do ciebie, bo mnie dawno nie było :cool3:.... :razz: no o tej porze to taniec ;) witaj :multi: Doberek ... witaski ...za oknem śnieg czy jak to zwą taki anielski łupież sypie :razz: Quote
rwpb Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Witamy sobotnio :loveu: Nikt dziś nie chce kawy???? A ja mam cacao :lol: Quote
jonQuilla Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 dzień dobry Mamcia :multi::multi::loveu: u mnie też anielski łupież sypał dzisiaj :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 dżem dobry :multi: ale dupna pogoda:roll: rano bym zrobiła bum:roll: serce w dupie juz miałam hahahahahah Quote
Alicja Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 [quote name='rwpb']Witamy sobotnio :loveu: Nikt dziś nie chce kawy???? A ja mam cacao :lol: ja piję 3 cią ;) [quote name='jonQuilla']dzień dobry Mamcia :multi::loveu: u mnie też anielski łupież sypał dzisiaj :evil_lol: u nas masakra :cool1: cały czas sypie i mglisto [quote name='evaxon']dżem dobry :multi: ale dupna pogoda:roll: rano bym zrobiła bum:roll: serce w dupie juz miałam hahahahahah na doope :razz::razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: witanko Quote
e.v.a Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Alicja'] na doope :razz::razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a nie na dłoni? :hmmmm: Quote
e.v.a Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Alicja'] pytam czy lądowałaś na doope :razz::evil_lol: buahahahah aa nie bym w doope przywaliła ale w doope auta swoim autem:roll::roll: Quote
Alicja Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 ASTów cały ogrom w schronach:-( ...teraz i na bullki przyszedł czas :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/tomi-bialy-bulek-trzylapek-z-rodowodem-szuka-swojego-domku-123337/index6.html#post11709223 http://www.dogomania.pl/forum/f28/bulterierka-faira-wykupiona-z-garazu-potrzebna-pomoc-finansowa-130588/#post11709240 http://www.dogomania.pl/forum/f28/roczny-wigo-szuka-swojej-przystani-bulterier-do-adopcji-130586/#post11709020 http://www.dogomania.pl/forum/f28/dwuletni-bulterier-antek-szuka-swojego-miejsca-na-ziemi-130583/#post11709254 Quote
Alicja Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 [quote name='evaxon']a nie na dłoni? :hmmmm: pytam czy lądowałaś na doope :razz::evil_lol: Quote
Recommended Posts