e.v.a Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 buehehehehhe on jest nieziemsko uroczy:loveu::loveu::loveu: Quote
rwpb Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Kraksa kontrolowana :diabloti: Wy to macie jednak zbyt dobrze. I śnieg i słoneczko. Quote
Tengusia Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Uwaga śliskie drogi !!! no wiec biegne sobie :diabloti: nagle czuje ze lapy mi sie rozjezdzaja a przeciez nic nie pilem :roll: najpierw polecial przod :evil_lol: a za przodem polecial zadek :evil_lol: a drogowcy jak zwykle imprezke odsypiaja :mad: Quote
sota36 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Po fatalnej nocy i okropnym, bolu glowy - nie,nie...nie pilam...wstalam z paskudnym humorem - i co widze? http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200901/80851/218624/00000007.JPG Od razu geba mi sie smieje widzac ten Ozzulkowy Expres Polarny:) Czesc dziewczyny i chlopaki na kafff przypelzlam! A tu- puchy?:crazyeye: Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Ozzulec widać, że śnieg kocha, a Ty mu chcesz odebrać przyjemność i na wiosnę czekasz? Alutka, ładnie to tak?? Quote
Alicja Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='Tengusia']Uwaga śliskie drogi !!! no wiec biegne sobie :diabloti: nagle czuje ze lapy mi sie rozjezdzaja a przeciez nic nie pilem :roll: najpierw polecial przod :evil_lol: a za przodem polecial zadek :evil_lol: a drogowcy jak zwykle imprezke odsypiaja :mad: http://images45.fotosik.pl/55/afafd63c7c88dc4a.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Tenqusia ...ale się ubawiłam :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='evaxon']buehehehehhe on jest nieziemsko uroczy:loveu::loveu::loveu: bo MÓJ Ci ON jest :grins: [quote name='rwpb']Kraksa kontrolowana :diabloti: Wy to macie jednak zbyt dobrze. I śnieg i słoneczko. no to była pogoda na zamówienie :loveu: dziś już tak dobrze nie jest [quote name='Selket']Piękna mordecka :loveu::loveu: ma to po Mnie :diabloti::evil_lol: [quote name='sota36']Po fatalnej nocy i okropnym, bolu glowy - nie,nie...nie pilam...wstalam z paskudnym humorem - i co widze? http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200901/80851/218624/00000007.JPG Od razu geba mi sie smieje widzac ten Ozzulkowy Expres Polarny:) Czesc dziewczyny i chlopaki na kafff przypelzlam! A tu- puchy?:crazyeye: współczuję bólu głowy :calus: A teraz już zapraszam na kaff :multi::multi::multi: [quote name='jbk']Ozzulec widać, że śnieg kocha, a Ty mu chcesz odebrać przyjemność i na wiosnę czekasz? Alutka, ładnie to tak?? ano Ozzulek koffa śnieżek :p ale zieloną trawkę też ;) i wyjazdy na Bezludzie :loveu: Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Dlatego powinno być po równo trawki i śniegu :) Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Alicja']ale zoba jak ta zima już długo trwa :razz::razz: Czy ja wiem..... może z miesiąc śniegu było? Quote
Alicja Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='jbk']Dlatego powinno być po równo trawki i śniegu :) ale zoba jak ta zima już długo trwa :razz::razz: Quote
Iv_ Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Czeeee Ala :razz: Piękne foty Ozulca :multi: aż trudno wybrać, która najlepsza :loveu: fotogeniczny gościu :cool1: Quote
Asiaczek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 No, ja juz powoli wracam do świata zywych i melduję się! Pzdr. Quote
rwpb Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Alicja']ale zoba jak ta zima już długo trwa :razz::razz: I jeszcze żeby to była zima. Od trzech tygodni nie było było słoneczka, nie mówiąc o śniegu. Pozdrawiamy dzisiaj :multi: Quote
lolka75 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Ozulek legajacy po sniegu piekny:loveu::multi::loveu:...zdjecia zyleta:loveu: Czesc Alutku:calus:.... pamietasz mnie jeszcze? Quote
ice_t Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Fajny ten Twój Ozulec :) zdjęcia jak z rajdu Paryż - Dakar tylko wersja zimowa , musisz kupic Ozulcowi buciki bo mu sie pazurki na sniegu rozjeżdżaja :)) Quote
Alicja Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='lolka75']Ozulek legajacy po sniegu piekny:loveu::multi::loveu:...zdjecia zyleta:loveu: Czesc Alutku:calus:.... pamietasz mnie jeszcze? :multi::multi::multi:LOLUŚ :calus: [quote name='ice_t']Fajny ten Twój Ozulec :) zdjęcia jak z rajdu Paryż - Dakar tylko wersja zimowa , musisz kupic Ozulcowi buciki bo mu sie pazurki na sniegu rozjeżdżaja :)) :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Herbatka u Mnie :multi::multi::multi:witaj Supcio działa na Ozzulka śnieg bo ma ładniusie tipsiki :loveu::loveu: :evil_lol: już widze Ozzyego w butkach :evil_lol: Quote
rwpb Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Witamy wieczornie :loveu: A gdzie reszta fotek z rajdu? Quote
Alicja Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='rwpb']I jeszcze żeby to była zima. Od trzech tygodni nie było było słoneczka, nie mówiąc o śniegu. Pozdrawiamy dzisiaj :multi: pozdrawiam :multi: liczę że fotki się podobają ;) U nas cały czas i śnieg i czasem słonko [quote name='Asiaczek']No, ja juz powoli wracam do świata zywych i melduję się! Pzdr. uffff Asiaczek powraca :multi::multi: [quote name='evaxon']czesc Aluśka:multi::multi::multi: Effuśka :multi::multi: [quote name='Iv_']Czeeee Ala :razz: Piękne foty Ozulca :multi: aż trudno wybrać, która najlepsza :loveu: fotogeniczny gościu :cool1: powiem szczerze że i me serducho i oczy radują :loveu::loveu: Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Hejka wieczorna :) Właśnie obrabiam parę setek fotek, a Ty co robisz? Quote
Recommended Posts