AlKil Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 A co tu taka teraz cisza? Nie ma kawki???:evil_lol: :eviltong: Quote
rwpb Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Chyba wszyscy na :painting: Witamy z rana :multi: Quote
Alicja Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='rwpb']Chyba wszyscy na :painting: Witamy z rana :multi: witam z kawusią i serniczkiem :multi::multi::multi: Dziś wypadzik na psaceros , bo pogoda w miarę miła:roll: , na graduśniku -4 , gdzieś tam tli się za chmurkami słonko ...więc moze wyjdzie , łupież już się nie sypie :razz::razz: Quote
Alicja Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='Tengusia']podwijam kiece i lece no i nie doleciała :shake: [quote name='Selket']Myślę, że nie chcę już więcej wiedzieć:oops: Ale chyba nie da się tej wiedzy uniknąć, niestety:roll: jeszcze otworzysz oczy :cool1:nie raz ... [quote name='basia2202']Tengusia... mały jest śliczny! szkoda, że na razie nie mam warunków na braciszka dla naszej Zuzy :roll: bo pewnie sama bym go przygarnęła... porozsyłam małego po znajomych - mam nadzieję, że znajdzie dobry domek:) Aluś, witaj słońce! buziakujemy!! :loveu: i czekamy na śniegowe fotki Ozzulka:) witaj Basiu :loveu: Oj widzę , ze nareszcie ozdrowiona :multi: [quote name='Iv_']oooooooo serniczek lubiam chyba wszyscy lubią ...więc zrobiłam ;) [quote name='AlKil']A co tu taka teraz cisza? Nie ma kawki???:evil_lol: :eviltong: chuchnij :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...oć teraz kawa jest ;) Quote
sota36 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 SLONKO juz u nas jest!!!! I tez na wiesie chyba pojedziemy!!!! Quote
rwpb Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Będą fotki, będą fotki :multi::multi::multi: My też pójdziemy na dłużej, ale łupieżu u nas nie ma :eviltong: Quote
Selket Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Cześć:loveu::loveu::loveu:Też fcem serniczek:placz::placz::placz: A swo zrobię dopiero jak wróćę na stancję, czyli za jakieś 3 tygodnie:placz::placz::placz: Quote
Bullila.nl Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Slyszlam ze jest tu jakis sernik:eating: Doberek Allutka;) Quote
Alicja Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='sota36']SLONKO juz u nas jest!!!! I tez na wiesie chyba pojedziemy!!!! u nas nadal nieśmiałe :razz: [quote name='rwpb']Będą fotki, będą fotki :multi::multi::multi: My też pójdziemy na dłużej, ale łupieżu u nas nie ma :eviltong: zaraz szykuję do końca obiados i można wyruszać ;) [quote name='Selket']Cześć:loveu::loveu::loveu:Też fcem serniczek:placz::placz::placz: A swo zrobię dopiero jak wróćę na stancję, czyli za jakieś 3 tygodnie:placz::placz::placz: nie marudkuj ;) [quote name='Bullila.nl']Slyszlam ze jest tu jakis sernik:eating: Doberek Allutka;) jest ....zapraszamy :p DOBEREK :multi::loveu::multi: Quote
Tengusia Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 no i nie dolecialam :( serniczek przeszedl mi kolo nosa :placz: Quote
Alicja Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='Tengusia']no i nie dolecialam :( serniczek przeszedl mi kolo nosa :placz: Zostało jeszcze 2/3 formy ;) Quote
Alicja Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='Wyjątek']Kurier nie dotarł (jeszcze?:diabloti:) :placz::placz::placz: :hmmmm: pewnie wpadł w zaspę :roll: Quote
Wyjątek Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Kurier nie dotarł (jeszcze?:diabloti:) :placz::placz::placz: Quote
jbk Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Cześć Alusia :) Kawusia? Do serniczka? Czy już się skończył? Quote
Izabela124. Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Wsio nadrobiłam:multi::multi::multi: Ale fotasków nie było:-( Quote
Tengusia Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Alicja']Zostało jeszcze 2/3 formy ;) chyba tym razem sie nie zalapie :( Quote
Selket Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Tegnusia, damy radę!!!! zdążymy na sernika:multi::multi::multi: Quote
rwpb Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Musicie się śpieszyć, bo jak Ozzy wróci, to... Quote
AlKil Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Alicja'] chuchnij :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...oć teraz kawa jest ;) Jam kierowca, o suchym pysku zawsze...:eviltong: Wrąbałyście już ten serniczek? Toć okruszków se troszkę wydłubię....:eating: Quote
Alicja Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='jbk']Cześć Alusia :) Kawusia? Do serniczka? Czy już się skończył? jest wszytko ;) [quote name='Izabela124.']Wsio nadrobiłam:multi::multi::multi: Ale fotasków nie było:-( Izunia ...będą dziś ;)a fotaski wcześniej były tylko przez brak cytowania strony szybciej lecą :angryy: [quote name='Tengusia']chyba tym razem sie nie zalapie :( :glaszcze: może innym razem ;) [quote name='Selket']Tegnusia, damy radę!!!! zdążymy na sernika:multi::multi::multi: :evil_lol::evil_lol: [quote name='rwpb']Musicie się śpieszyć, bo jak Ozzy wróci, to... Ozzy śpi po spacerku ;) Quote
Alicja Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='AlKil']Jam kierowca, o suchym pysku zawsze...:eviltong: Wrąbałyście już ten serniczek? Toć okruszków se troszkę wydłubię....:eating: kochana jest .... małej blaszki nie opłaci się robić ;) Quote
e.v.a Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 czesc czołem :multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='evaxon']czesc czołem :multi::multi::multi::multi: witaj Effuś :multi: Quote
Recommended Posts