Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Selket']A co Ty o tej godzinie tu robisz????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: [quote name='Alicja']cześćććććć .......:crazyeye: ale co Ty tu o tej porze robisz :hmmmm: Jak to co, przyszłam na kaff Czasem i ja zaskakuję :p Quote
Alicja Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='sota36']jo juz łykom...hlip, hlip:) Mniam, mniam! z mleczkiem ??? a ja teraz kończę obiadek i na 11.30 do pracy :cool1: Quote
Alicja Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='malawaszka']nie ma fotek :shake::shake::shake: Alu wpadłam na kawkę bo mnie się skończyła w domu :placz: fotki dziś będę ....domowe :roll: oć na kaff :kaffee_2: Quote
Alicja Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='Iv_']Jak to co, przyszłam na kaff Czasem i ja zaskakuję :p to Ci się dziś udało ;) Quote
Alicja Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='apple']Cześć Alusia:loveu:....u mnie jakoś tak ciemno i wilgotno za oknem......nie wychodź:shake: :placz::placz::placz:muszę wyjść ...do pracy muszę :placz::placz: :loveu::loveu:Dzapuszko Quote
Alicja Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='sota36']PRACA???? A co to???? :mad::mad::mad:Joluśka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Kawa :roflt: :roflt: :roflt: proszę :p :kaffee_2: Quote
bonsai_88 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Że niby ja w różowych :crazyeye:... toż ja mam alergię na różowy :evil_lol: Quote
rufusowa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 czeeesc :multi: alez on sie rozkosznie tarza :loveu: nie moglam sie zdecydowac ktore mi sie najbardziej podoba ale między innymi np. to http://images33.fotosik.pl/442/99e08962657e76a5.jpg :loveu: i te w promieniach zachodzącego słoneczka przepyszne :p Quote
rufusowa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 bonsai_88 napisał(a):Że niby ja w różowych :crazyeye:... toż ja mam alergię na różowy :evil_lol: jeszcze nie wiesz co dobre :lol: Quote
bonsai_88 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ja wiem co dobre... czerwony dobry jest :loveu: Quote
Alicja Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='bonsai_88']Że niby ja w różowych :crazyeye:... toż ja mam alergię na różowy :evil_lol: no wiesz ...ja jestem starsza :razz::razz:należy mi się prawo wyboru :evil_lol::evil_lol: [quote name='rufusowa']jeszcze nie wiesz co dobre :lol: no właśnie bonsajowa :p ja całe dzieciństwomiałam przerąbane ...większość paradnych kiecek miałam w różu :oops::evil_lol:...muszę sobie to teraz odbić :evil_lol: [quote name='rufusowa']czeeesc :multi: alez on sie rozkosznie tarza :loveu: nie moglam sie zdecydowac ktore mi sie najbardziej podoba ale między innymi np. to http://images33.fotosik.pl/442/99e08962657e76a5.jpg :loveu: i te w promieniach zachodzącego słoneczka przepyszne :p :multi: jeee ciotka kope lat ;)... ja to sie śmieje że ten goopecek wygląda jak zamarznięty żuczek :evil_lol: Quote
Selket Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Alutka wróciła:loveu::loveu::loveu: Tęskno mi za Tobą było:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='Selket']Alutka wróciła:loveu::loveu::loveu: Tęskno mi za Tobą było:loveu::loveu: Selkecik :multi::loveu: przedszkole dziś zamykałam ...naj stresujące zadanie , bo nigdy nie masz pewności czy wsie dziecka zabiorą o czasie :razz::razz: Quote
Alicja Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='bonsai_88']Ja wiem co dobre... czerwony dobry jest :loveu: :razz::razz:myślisz ....moderatorom się nie podoba :diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Alicja']Selkecik :multi::loveu: przedszkole dziś zamykałam ...naj stresujące zadanie , bo nigdy nie masz pewności czy wsie dziecka zabiorą o czasie :razz::razz: Ojć, ja bym pewnie jakiegoś bachorka zamknęła w przedszkolu, albo coś bym źle zrobiła:oops: Quote
Alicja Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='Bullila.nl']Czesc z wieczora:cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no widzę widzę ;) [quote name='Selket']Ojć, ja bym pewnie jakiegoś bachorka zamknęła w przedszkolu, albo coś bym źle zrobiła:oops: jeszcze trzeba włączyć alarm :evil_lol::evil_lol:i zakodować :roll: a rano o 6 odkodować i alarm wyłączyć:roll: Quote
Alicja Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='Kinguska']Ale widoki :loveu: z balkonu ;) [quote name='rwpb']I Ty to wszystko umiesz? taaaa:diabloti: naumiałam się ...się nie śmiej wiesz jaki stres ... bo te durne czujki reagują na najmniejszy ruch ...a jak koduję to czujka nie może sie świecić :mad:... a poza tym musze mieć wyłączone światło ... i wogle wole otwierać ten cały bajzel niźli zamykać :evil_lol: O, widzę śląską mglistą mgłę :loveu: oj była mgiełka ...ale słonko cudne :loveu:wyszło żeby zajść :diabloti: Quote
rwpb Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Alicja']jeszcze trzeba włączyć alarm :evil_lol::evil_lol:i zakodować :roll: a rano o 6 odkodować i alarm wyłączyć:roll: I Ty to wszystko umiesz? O, widzę śląską mglistą mgłę :loveu: Quote
Recommended Posts