Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Selket']A co Ty o tej godzinie tu robisz????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

[quote name='Alicja']cześćććććć .......:crazyeye: ale co Ty tu o tej porze robisz :hmmmm:

Jak to co, przyszłam na kaff
Czasem i ja zaskakuję :p

Posted

[quote name='malawaszka']nie ma fotek :shake::shake::shake: Alu wpadłam na kawkę bo mnie się skończyła w domu :placz:

fotki dziś będę ....domowe :roll:

oć na kaff :kaffee_2:

Posted

[quote name='apple']Cześć Alusia:loveu:....u mnie jakoś tak ciemno i wilgotno za oknem......nie wychodź:shake:

:placz::placz::placz:muszę wyjść ...do pracy muszę :placz::placz:

:loveu::loveu:Dzapuszko

Posted

[quote name='bonsai_88']Że niby ja w różowych :crazyeye:... toż ja mam alergię na różowy :evil_lol:

no wiesz ...ja jestem starsza :razz::razz:należy mi się prawo wyboru :evil_lol::evil_lol:

[quote name='rufusowa']jeszcze nie wiesz co dobre :lol:

no właśnie bonsajowa :p ja całe dzieciństwomiałam przerąbane ...większość paradnych kiecek miałam w różu :oops::evil_lol:...muszę sobie to teraz odbić :evil_lol:

[quote name='rufusowa']czeeesc :multi:

alez on sie rozkosznie tarza :loveu:
nie moglam sie zdecydowac ktore mi sie najbardziej podoba ale między innymi np. to

http://images33.fotosik.pl/442/99e08962657e76a5.jpg

:loveu:

i te w promieniach zachodzącego słoneczka przepyszne :p

:multi: jeee ciotka kope lat ;)...
ja to sie śmieje że ten goopecek wygląda jak zamarznięty żuczek :evil_lol:

Posted

[quote name='Selket']Alutka wróciła:loveu::loveu::loveu: Tęskno mi za Tobą było:loveu::loveu:

Selkecik :multi::loveu:

przedszkole dziś zamykałam ...naj stresujące zadanie , bo nigdy nie masz pewności czy wsie dziecka zabiorą o czasie :razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja']Selkecik :multi::loveu:

przedszkole dziś zamykałam ...naj stresujące zadanie , bo nigdy nie masz pewności czy wsie dziecka zabiorą o czasie :razz::razz:

Ojć, ja bym pewnie jakiegoś bachorka zamknęła w przedszkolu, albo coś bym źle zrobiła:oops:

Posted

[quote name='Bullila.nl']Czesc z wieczora:cool3:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no widzę widzę ;)

[quote name='Selket']Ojć, ja bym pewnie jakiegoś bachorka zamknęła w przedszkolu, albo coś bym źle zrobiła:oops:

jeszcze trzeba włączyć alarm :evil_lol::evil_lol:i zakodować :roll:
a rano o 6 odkodować i alarm wyłączyć:roll:

Posted

[quote name='Kinguska']Ale widoki :loveu:

z balkonu ;)

[quote name='rwpb']I Ty to wszystko umiesz?

taaaa:diabloti: naumiałam się ...się nie śmiej wiesz jaki stres ... bo te durne czujki reagują na najmniejszy ruch ...a jak koduję to czujka nie może sie świecić :mad:... a poza tym musze mieć wyłączone światło ... i wogle wole otwierać ten cały bajzel niźli zamykać :evil_lol:

O, widzę śląską mglistą mgłę :loveu:

oj była mgiełka ...ale słonko cudne :loveu:wyszło żeby zajść :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']jeszcze trzeba włączyć alarm :evil_lol::evil_lol:i zakodować :roll:
a rano o 6 odkodować i alarm wyłączyć:roll:

I Ty to wszystko umiesz?

O, widzę śląską mglistą mgłę :loveu: