agbar Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Czesc Alunia:multi: Sezon grypowy to i kompik zlapal wirusa:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='jbk']Alutka, dzień dobry kochana :) witaj porannie:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='agbar']Czesc Alunia:multi: Sezon grypowy to i kompik zlapal wirusa:evil_lol: cze :multi::multi::multi: my som zdrowe :p smaże naśelniczki :p komu komu :razz::razz:;) Quote
agbar Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Alicja']cze :multi::multi::multi: my som zdrowe :p smaże naśelniczki :p komu komu :razz::razz:;) A ze z czym te one beda:razz: Ja z racji ,ze spac nie moge ostatnio, gotowalam dzis w nocy bigosik:roll: Quote
jbk Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Alicja']cze :multi::multi::multi: my som zdrowe :p smaże naśelniczki :p komu komu :razz::razz:;) To zależy, z czym one będą ;) A ja zapraszam do mojej ulubionej pizzerii ;) Pizzeria Verona Skoczów Quote
jbk Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Ja na kawe....... Kawa może być do naleśniczków ;) Quote
e.v.a Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Alu moze ty mi powiesz..... po cholere w styczniu snieg??:placz::placz::placz: Quote
Bullila.nl Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Ja na kawe....... ja tez :sweetCyb:ja tez:diabloti: Quote
Wyjątek Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 evaxon napisał(a):Alu moze ty mi powiesz..... po cholere w styczniu snieg??:placz::placz::placz: Jak to po co?? Żeby było ładnie!:multi::multi::multi: Gooooopia! :eviltong: Quote
jbk Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Wyjątek napisał(a):Jak to po co?? Żeby było ładnie!:multi::multi::multi: Gooooopia! :eviltong: Wcale nie! Po to, żeby psiaki się mogły wytarzać :) Quote
Iv_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Śnieg jest po to, żeby znienawidzieć odśnieżanie samochodu :roll::roll::roll: Naleśniczki lubiem :eating: Quote
Wyjątek Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Żeby przykrył błoto, które jest a feee :eviltong: Quote
Alicja Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='agbar']A ze z czym te one beda:razz: Ja z racji ,ze spac nie moge ostatnio, gotowalam dzis w nocy bigosik:roll: [quote name='jbk']To zależy, z czym one będą ;) A ja zapraszam do mojej ulubionej pizzerii ;) Pizzeria Verona Skoczów one były do wyboru z 1. twarozkiem z cynamonem 2. z dzemem 3. z czekoladą i bananem Quote
Alicja Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='Selket']Cześć ooo a cóż to za nadużycia ;) Quote
Alicja Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='an1a']Przyszłam na naleśniczki :grins: [quote name='SZPiLKA23']Ja na kawe....... [quote name='Bullila.nl']ja tez :sweetCyb:ja tez:diabloti: [quote name='jbk']Kawa może być do naleśniczków ;) [quote name='SZPiLKA23']ale jak beda z bita śmietana :D no to następnym razem zrobię kawę i nalesniki ze śmietanką ;) Quote
Alicja Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='evaxon']Alu moze ty mi powiesz..... po cholere w styczniu snieg??:placz::placz::placz: [quote name='Wyjątek']Jak to po co?? Żeby było ładnie!:multi::multi::multi: Gooooopia! :eviltong: [quote name='jbk']Wcale nie! Po to, żeby psiaki się mogły wytarzać :) [quote name='Wyjątek']Żeby przykrył błoto, które jest a feee :eviltong: [quote name='Iv_']Śnieg jest po to, żeby znienawidzieć odśnieżanie samochodu :roll::roll::roll: Naleśniczki lubiem :eating: oj ja już nie wiem po co ten śnieg ale wcale mi nie pasi:shake: Iv zapraszam na naleśniczki następnym razem ;) Quote
Selket Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 przyszłam się przytulić, bo dopadła mnie beznadziejność i mi smutno Quote
Alicja Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='Selket']przyszłam się przytulić, bo dopadła mnie beznadziejność i mi smutno ......oć Quote
e.v.a Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 opcja z autem najbardziej przypadła mi do gustu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='evaxon']opcja z autem najbardziej przypadła mi do gustu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mogę się z tym zgodzić :razz::razz: bo wczoraj TZ dał ultimatum , że zawiezie mnie do Klocusiowej jak odśnieżę woza :diabloti:.... odśnieżałam :roll:....nie miałam wyjścia ...pieszo za daleko :shake: Quote
Iv_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Alicja']mogę się z tym zgodzić :razz::razz: bo wczoraj TZ dał ultimatum , że zawiezie mnie do Klocusiowej jak odśnieżę woza :diabloti:.... odśnieżałam :roll:....nie miałam wyjścia ...pieszo za daleko :shake: nooooooo a ja mam tak codziennie jak jest śnieg :roll: albo sobie odśnieże i jade, albo nie odśnieże i zasuwam piechotką do pracy, a jest to 40 minut dobrego marszu :roll: Quote
Recommended Posts