Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wyjątek']No niestety Aluś :-(
I tak np do mnie w poniedziałek wieczorem na DT przyjeżdża 9tyg pituś z wrocławskiego schronu (Bandi znalazł DS! :multi:)...
Szkoda gadać:shake:

supcio ze bidulek chociaż na dobry DT trafi... a z domku Bandiego cieszkam :multi:

Posted

Tengusia napisał(a):
a nie chcialabys szczeniaczka na DT :cool3: ???

No niestety na razie DT zajęty. W poniedziałek wieczorem przyjeżdża 9tygodniowy pituś.
Ale jak by coś się zmieniło dam znać :)

Posted

[quote name='Wyjątek']No niestety na razie DT zajęty. W poniedziałek wieczorem przyjeżdża 9tygodniowy pituś.
Ale jak by coś się zmieniło dam znać :)

bede wiec czekac a chodzi mi o DT dla takiego cuda

Kaprys czlowieka - cene za ludzka glupote placi jak zawsze pies !!!!!!!
Pilnie potrzebne DT, DS !!!!!!!!
http://www.dogomania.pl/forum/f28/chorzow-amstaff-kaprys-czlowieka-tylko-dlaczego-znow-cierpi-pies-130632/#post11710467

Posted

Zawsze mówiłem, że każdy Bandi znajdzie domek :lol:. Wiem to po sobie.
Ala, przestań bawić się naprawionym kompeckiem i wklejaj fotki Ozzulka z tym łupieżem :diabloti:

Posted

[quote name='rwpb']Zawsze mówiłem, że każdy Bandi znajdzie domek :lol:. Wiem to po sobie.
Ala, przestań bawić się naprawionym kompeckiem i wklejaj fotki Ozzulka z tym łupieżem :diabloti:

:shake: nie mam fotasków ... dziś musieliśmy pojechać do babci Ozzulka więc nie było wyprawy na łupież , Ozzy poszedł z Qbą ... jutro w planie spacer w urokliwe zakątki ;)..... a u nas i tak nadal sypie:cool1:
Piekę serniczek , wiec jestem z dobiegu ;)

Posted

[quote name='Wyjątek']Prześlij mi kurierem kawałek ciacha , cooo? :razz::diabloti:

poczekaj ...jeszcze w piecu ;)

[quote name='rwpb']Alicja z dobiegu :loveu:

A jak płytki? Przydały się?

w środę mam urlopik więc będę uskuteczniać się hakersko ;)na 100% się przydadzą :multi::multi:

[quote name='Tengusia']

daleko nie masz ;)

Posted

Cześć Alusia:loveu:
Nie wiedziałam, że na dogo są tacy ludzie dla których jakieś układy i podkładanie świni jest najważniejsze:shake: Ale w sumie im dłużej patrzam tym mniej to mnie dziwi:shake: A już zwłaszcza pewien konkurs comiesięczny:shake:

Posted

[quote name='Selket']Cześć Alusia:loveu:
Nie wiedziałam, że na dogo są tacy ludzie dla których jakieś układy i podkładanie świni jest najważniejsze:shake: Ale w sumie im dłużej patrzam tym mniej to mnie dziwi:shake: A już zwłaszcza pewien konkurs comiesięczny:shake:

oj robaczku ....to jeszcze mało wiesz :roll::razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja']
oj robaczku ....to jeszcze mało wiesz :roll::razz::razz:
Myślę, że nie chcę już więcej wiedzieć:oops: Ale chyba nie da się tej wiedzy uniknąć, niestety:roll:

Posted

[quote name='Tengusia']bede wiec czekac a chodzi mi o DT dla takiego cuda

Kaprys czlowieka - cene za ludzka glupote placi jak zawsze pies !!!!!!!
Pilnie potrzebne DT, DS !!!!!!!!
http://www.dogomania.pl/forum/f28/chorzow-amstaff-kaprys-czlowieka-tylko-dlaczego-znow-cierpi-pies-130632/#post11710467

Tengusia... mały jest śliczny!
szkoda, że na razie nie mam warunków na braciszka dla naszej Zuzy :roll: bo pewnie sama bym go przygarnęła...
porozsyłam małego po znajomych - mam nadzieję, że znajdzie dobry domek:)

Aluś, witaj słońce!
buziakujemy!! :loveu:
i czekamy na śniegowe fotki Ozzulka:)