Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Matusz']Babi, piękne te ślunskie zachody :loveu::loveu::loveu:

nie wiem kiedy ja tam do Was w te strony zawitam :eviltong::shake:

pociąg na miejscu jest 22.04 :razz:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']http://images6.fotosik.pl/384/deea8c2a1df22366.jpg

nowa metoda ma migreny :D

taaa kapturek myśliciela ;)

[quote name='rwpb']Piesio w czapeczce :loveu:

http://images6.fotosik.pl/384/6899c020cbb8b172.jpg schowasz tego aparata, czy nie?

:pbyłam dzielna ...nie schowałam

[quote name='Kinguska']Ale on jest słodki...
Aż nie wiem które mam zacytować..

cieszę się ze podobają się ;)

[quote name='Matusz']
jasssnneee:evil_lol:

no widzisz wsio gra ;)

Dobrej nocki ....kolorowych snów :hand:

Posted

Alutko- dzis po 7 rano wytargalam psa na spacer, wytargalam z legowiska, ciezko szlo,ale sie udalo. Nie moglam spac, wiec dziad tez nie bedzie mial sie lepiej! No i przechodzilam kolo przedszkola, jasno sie robilo, a tam juz taki ruch! No i tak stanelam , popatrzalam w okienka i o Tobie pomyslalam, ze musisz juz w pracy byc i z tymi bachorami sie meczyc... Wspolczuwam, a ja ide do pryka:)

Posted

sota36 napisał(a):
Alutko- dzis po 7 rano wytargalam psa na spacer, wytargalam z legowiska, ciezko szlo,ale sie udalo. Nie moglam spac, wiec dziad tez nie bedzie mial sie lepiej! No i przechodzilam kolo przedszkola, jasno sie robilo, a tam juz taki ruch! No i tak stanelam , popatrzalam w okienka i o Tobie pomyslalam, ze musisz juz w pracy byc i z tymi bachorami sie meczyc... Wspolczuwam, a ja ide do pryka:)

Pryk to Twój TZ?:oops:

Cześć Alusia:loveu:

Posted

:placz::placz::placz:Umarł mi mój beneq i nie mam dostępu ...teraz korzystam ze Qba na psacerku z Ozzym i sie zasadziłam na stacjonara ....

Komp zrobił śruuuuuu.... po włączeniu pokazuje się str. startowa Windowsa a potem juz tylko czarny ekran z kursorem :angryy: a rano jeszcze było oki :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Alicja']:placz::placz::placz:Umarł mi mój beneq i nie mam dostępu ...teraz korzystam ze Qba na psacerku z Ozzym i sie zasadziłam na stacjonara ....

Komp zrobił śruuuuuu.... po włączeniu pokazuje się str. startowa Windowsa a potem juz tylko czarny ekran z kursorem :angryy: a rano jeszcze było oki :placz::placz::placz:

Komputery to świnie są...... :mad: