Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Ja też dzisiaj byłam na ciuchach :cool3:... kupiłam 2 paru spodni i śliczny sweter :loveu:

a ja 2 grejfruty i zaraz je zjem ;)

a tak na fakcie to potrzebuję kilka t-shirtków , koszulę wyjściową ;) do pracy , jakiś sweterek , bluzę .... kto to za mnie kupi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Przypominałam mi o grapefruitach w lodówce :multi::loveu:...

Ja przez allegro ciuchów kupować nie umiem :shake:... muszę przymierzyć, zobaczyć czy dobrze leżą... tylko staniki sobie kupuję w necie w 1 sprawdzonej firmie] bo jak w normalnym sklepie mówię "Czy jest 70 H" to się dziwnie patrzą :evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):

:roll: nie no ...czasem trzeba ....

W tym tygodniu pękły mi ostatnie dżinsy (przetarte były konkretnie), więc weszłam do sklepu, spojrzałam, pokazałam - te! i w nich wyszłam. Koniec zakupów.

Posted

sota36 napisał(a):
Dlatego korzystam z Allegro - bo dlamnei chodzenie na ciuchy to stata czasu:)

oj nie ...ciuchów tak nie umie kupować :shake:

bonsai_88 napisał(a):
Przypominałam mi o grapefruitach w lodówce :multi::loveu:...

Ja przez allegro ciuchów kupować nie umiem :shake:... muszę przymierzyć, zobaczyć czy dobrze leżą... tylko staniki sobie kupuję w necie w 1 sprawdzonej firmie] bo jak w normalnym sklepie mówię "Czy jest 70 H" to się dziwnie patrzą :evil_lol:

ja musze też poprzymierzać , pooglądać , podotykać .... poza tym niektóre tkaniny powodują ze sie podduszam ...znaczy łapią mnie w nich duszności :roll:

jbk napisał(a):
W tym tygodniu pękły mi ostatnie dżinsy (przetarte były konkretnie), więc weszłam do sklepu, spojrzałam, pokazałam - te! i w nich wyszłam. Koniec zakupów.

a to ja też tak mam ...muszę trafić na TE JEDYNE :evil_lol: to samo mam z butami ...potrafię miesiąc dwa chodzić w rozwalających się a potem wchodzę do sklepu i wychodze z 3 parami bo były w Moim typie :roll::evil_lol:zresztą najczęściej już wychodzę w któryś nowo zakupionych :evil_lol:

Posted

A wy myślicie, że czemu w końcu pojechałam na miasto? Bo ostatnie spodnie mi wczoraj się przetarły :evil_lol:. Ale za to teraz mam pełno podniszczonych spodni do szargani na spacerach z młodą :loveu:.... konkretnie to mam 4 pary przetarte i 1 parę z dziurą wygryzioną na tyłku :diabloti:. Do dzisiaj nie wiem, czy dziura to sprawka Birmy czy Jagi :mad:...

W sumie całe zakupy nie trwały długo - weszłam do 1 sklepu, przymierzyłam 5 par [1 leżały na mnie okropnie, 2 mi się nie podobały], poprosiłam o odcięcie metki i wyszłam w jednej ze świeżo kupionych spodni :loveu:. A wracając zobaczyłam sklep ze swetrami [a też już żadnego porządnego nie mam :shake:], więc weszłam, powiedziałam czego chcę, przymierzyłam, wyszłam ;).
Poprzednie zakupy ciuchowe miałam w wakacje... kiedy kupowałam 3 pary spodni na raz, bo nie miałam w czym chodzić :evil_lol:

Posted

Nie lubiam zakupów, bo nic na mnie nie pasuje, jestem za duża:placz::placz::placz:
Ale chyba trzeba będzie pójśc po dżinsy, bo mi się wszystkie fajne już przetarły:roll: Przynajmnej kupowanie trwa szybko, wybieram kolorek wciskam na siebie, jak pasują do supcio, płacę i koniec:multi: Buciki też szybko:multi:

Posted

Alicja napisał(a):

ja w taką pogodę niecierpię kupować ciuchów ...trzeba się rozbierać ...przymierzać ....buuuuuu poczekam na ocieplenie ;)

dobrze, że ja mam dobre oko i wybrałam 3 pary spodni i były traFIOne w 10 :evil_lol::multi: leżą idealnie :loveu:

Posted

o jaki fajny temacik:angryy:...nienawidze zakupow, codziennych, ale juz takich ciuchowych czy butnych to unikam wrecz:shake:
ale ze przyszly mrozu a ja zostalam w trampkach to musialam kupic porzadniejsze butki. I zaczal sie koszmarek. Buty dla bab tutaj sa nie do zalozenia. Okropienstwo:-o. Poszlam wiec do dzialu meskiego i kupilam super buty:multi:...troszeczke za duze (bo meskie tu sie zaczynaja od 40 rozmiaru, a ja mam 39) ale nie przejmuje sie:multi:.
Czesc Alusia w sobotnie popoludnie:loveu::multi::loveu:
ide robic golabki:shake:....se wymyslilam dzisiaj:shake:

Posted

ale w tym przypadku to tez przemowily do mnie fasony konkretnej firmy. Bo akurat babskie tej firmy ktora uwielbiam byly tylko takie dla babc. A ja potrzebuje porzadne na spacery z futrami...i utrafilam fajne meskie:multi:.

Posted

:loveu::loveu::loveu:a ja uwielbiam męskie trzewiczki za kostkę ...są takie sexi :razz::razz:.... glany , welury , wysokie trampki .... takie buty dodają mi powera i swobody...z kolei nie lubię tego stylu nowego pseudo sportowego ...takie gejowskie to to :oops: ....a ciuchy ...z rozmiaru 42 wpadłam w 34 ...teraz tak siedzę w 34-36 ... ale i tak łatwo nie jest ... bo są niedoróbki w pewnych miejscach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: poza tym jakoś tak zawsze dawałam radę z akceptacją swojej postury :roll:

Posted

no paczaj jak mi Rinusiowa wjechala na babska dume:roll::oops::placz::evil_lol:
no to pokaze buta... bo beda gadac ze jestem chlopczyca

czy taki strasznie chlopski?:roll:

Posted

Alicja napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:a ja uwielbiam męskie trzewiczki za kostkę ...są takie sexi :razz::razz:.... glany , welury , wysokie trampki .... takie buty dodają mi powera i swobody...z kolei nie lubię tego stylu nowego pseudo sportowego ...takie gejowskie to to :oops: ....a ciuchy ...z rozmiaru 42 wpadłam w 34 ...teraz tak siedzę w 34-36 ... ale i tak łatwo nie jest ... bo są niedoróbki w pewnych miejscach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: poza tym jakoś tak zawsze dawałam radę z akceptacją swojej postury :roll:

yyy ja kupuję spodnie rozmiarowo ok 32...jesteśmy podobne w talii?:eviltong:

Posted

Rinuś napisał(a):
yyy ja kupuję spodnie rozmiarowo ok 32...jesteśmy podobne w talii?:eviltong:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ino wiek nam się nie zgadza :lol:

Posted

Alicja napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ino wiek nam się nie zgadza :lol:

no troszkę :evil_lol: to ja w Twoim wieku chcę być też z taką talią :eviltong:

Lolka no ja bym go nie założyła, ale ja mam 21 lat i inny gust :evil_lol:

Posted

Rinuś napisał(a):
no troszkę :evil_lol: to ja w Twoim wieku chcę być też z taką talią :eviltong:

Lolka no ja bym go nie założyła, ale ja mam 21 lat i inny gust :evil_lol:

no tak Rinusiowa.... bo w moim wieku to juz sie liczy wygoda a nie urok:roll::evil_lol:....a zreszta po co mam sie stroic, meza juz przeciez mam:evil_lol::evil_lol:

Posted

lolka75 napisał(a):
no tak Rinusiowa.... bo w moim wieku to juz sie liczy wygoda a nie urok:roll::evil_lol:....a zreszta po co mam sie stroic, meza juz przeciez mam:evil_lol::evil_lol:

dla kochanka :evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):

Glany to moje ULUBIONE buty, noszę cały rok ;) A że mam 37 rozmiar, to chyba nie męskie, co?

Co do postury, to masz rację, trzeba się akceptować ;)

Posted

cześć Mamcia :multi::multi::loveu:

ja też lubię zakupy jeśli mam kasę rzecz jasna ;)
mam dużą stopę bo 40 i nie obchodzi mnie czy mam damskie czy męskie buty, grunt zeby mi się podobały ;) :evil_lol::evil_lol:
a czy to ma znaczenie kiedy nosi się głównie adidasy?