Bullila.nl Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Dawno nas nie bylo:oops:...ale juz jestesmy:diabloti: http://images33.fotosik.pl/440/6946cc95871ce206.jpg hahhahaa jak sobie ksie[iunio na paznokietka[h stoi na tym blekitnym sniegu:evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 rwpb napisał(a):Witam SIĘ z wszystkimi :loveu::diabloti: Witam:loveu::loveu::diabloti: Haj Alu:hand: Quote
Alicja Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='agbar']Grzywy fal:evil_lol:naturlich ze tak....jak to by wygladala taka nieuczesna fala:diabloti: a pokoik jeszcze nie:eviltong:wlasnie obrabiam foty do wywolania bo mam lyse sciany..znaczy bez grzyw:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....nie grzywy ...nie grzywy ...GRZEBIENIE :evil_lol:..... kurna tam coś jeszcze o pieszczotach było :roflt: Jak tam olej :razz::razz: [quote name='Asiaczek']No to miłej pracy i... nie zamarzaj! Troszkę ciepełka Pzdr. :loveu::loveu:aż się rozmarzyłam Quote
Alicja Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='asher']Waszko, to ja też czekam na bazarek ciuszkowy :cool3: Cześć Alu! :hand: Cze Asherkowa :multi: [quote name='Medorowa']Witam:loveu::loveu::diabloti: Haj Alu:hand: cze Medorkowa :multi: [quote name='rwpb']Witam SIĘ z wszystkimi :loveu::diabloti: Cze Rychu :p:multi: Quote
Alicja Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='apple']Byłam....jakby kto pytał:roll:;) Pytał Kto o Dżapkową :razz::razz: cze ;):loveu: [quote name='Bullila.nl']Dawno nas nie bylo:oops:...ale juz jestesmy:diabloti: http://images33.fotosik.pl/440/6946cc95871ce206.jpg hahhahaa jak sobie ksie[iunio na paznokietka[h stoi na tym blekitnym sniegu:evil_lol: no gdzieś Ty Nam się zapodziała :razz::razz:tak dawno nie widziana ;) Quote
agbar Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Alicja'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....nie grzywy ...nie grzywy ...GRZEBIENIE :evil_lol:..... kurna tam coś jeszcze o pieszczotach było :roflt: Jak tam olej :razz::razz: aaaa grzebienie:splat::evil_lol: Olej? chyba stracilam wech bo nie smierdzi:diabloti: Quote
apple Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Alicja'] Pytał Kto o Dżapkową :razz::razz: cze ;):loveu: A nie?:placz::placz::placz: Cze:loveu::loveu::loveu: Quote
bonsai_88 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Dżapkowa jak chcesz to ja mogę popytać :evil_lol: Swoją drogą to cześć ;) Quote
apple Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='bonsai_88']Dżapkowa jak chcesz to ja mogę popytać :evil_lol: Swoją drogą to cześć ;)hahahahaha...cudownie:loveu: Czuję się dopieszczona:evil_lol: Quote
Tengusia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ala pomoz mi szukac wiosny proooooooosze :placz: Quote
Alicja Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='agbar']aaaa grzebienie:splat::evil_lol: Olej? chyba stracilam wech bo nie smierdzi:diabloti: noooo grzebienie ...i coś tam po uszkach muskało jeszcze :razz::razz: Nos sobie wywietrzyłaś na Ślasku :evil_lol::evil_lol: [quote name='apple']A nie?:placz::placz::placz: :hmmmm: a nie wiem :grins: Cze:loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu: [quote name='bonsai_88']Dżapkowa jak chcesz to ja mogę popytać :evil_lol: Swoją drogą to cześć ;) swoją drogą CZeść :multi: [quote name='apple']hahahahaha...cudownie:loveu: Czuję się dopieszczona:evil_lol: och ty pieszczotko :razz::razz: [quote name='Tengusia']Ala pomoz mi szukac wiosny proooooooosze :placz: szukam :roll:.....i nie ma :placz: [quote name='rwpb']Przepraszam, widział ktoś może apple? poczeka ;)....... Quote
Medorowa Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Buu, gdzie te czasy, gdy miałam do nadrabiania 15stron:placz: Quote
Alicja Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='Medorowa']Buu, gdzie te czasy, gdy miałam do nadrabiania 15stron:placz: :glaszcze: nie martw się kochana ....wrócą :grins: Quote
Medorowa Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Alicja']:glaszcze: nie martw się kochana ....wrócą :grins: I mam taką nadzieję;):loveu: Quote
Alicja Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='Medorowa']I mam taką nadzieję;):loveu: nawet fotki będą:p:loveu: Quote
Medorowa Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Alicja']nawet fotki będą:p:loveu: U mnie też, u mnie też:multi::multi::multi: Kiedyś na pewno:cool1: Quote
Alicja Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Medorowa napisał(a):U mnie też, u mnie też:multi::multi::multi: Kiedyś na pewno:cool1: :sg168::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
e.v.a Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 :mdleje: przybyłam zobaczyłam... i chyba was pogięło z tym pisaniem :cool1: Quote
Alicja Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 [quote name='evaxon']:mdleje: przybyłam zobaczyłam... i chyba was pogięło z tym pisaniem :cool1: Effunia kto o tej porze czyta dogo :razz::razz:............:evil_lol::evil_lol:....zaraz coś dam ;) Quote
Selket Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Alusia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 dzień dobry :multi::multi::loveu: widzę że Jabcowa tutaj pozowała do zdjęć :) :cool3: Quote
Alicja Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 [quote name='Selket']Alusia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi: [quote name='jonQuilla']dzień dobry :multi::multi::loveu: widzę że Jabcowa tutaj pozowała do zdjęć :) :cool3: taaaa miała taką małą sesyjkę :razz::razz: Quote
Recommended Posts