SZPiLKA23 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 http://images49.fotosik.pl/48/f0f370df0bb0e027.jpg antena w goreeee, jaka on stacje lapie :D Quote
Iv_ Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Dzień dobry :p Rzeczywiście ogon Ozulca tutaj sterczy jak antena :evil_lol: http://images49.fotosik.pl/48/f0f370df0bb0e027.jpg Quote
basia2202 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 cześć Alusia! :multi: przyszłam se tu zaglądnąć, ale nie widzę zdjęciów piesa... :roll: ale buziam Was gorąco!! :loveu: Quote
jbk Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [CENTER]:cunao::laola::cunao: A tu jest 6000-strona!! :cunao::laola::cunao:[/CENTER] Quote
bonsai_88 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 U mnie dopiero 600 się pokazało :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Gonię Cię, Alicja, gonię i nie mogę dogonić... w stronach...;) Gratuluję 6000 strony!!!:multi: Pzdr. Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 zuzolandia napisał(a): a wogóle to taka nijaka jestem... Czyś ty już zupełnie na głowę upadła? Ty nijaka:crazyeye: Koniec swiata jak ty jestes nijaka......Ty jesteś goopia a nie nijaka:mad::loveu: Pikna baba z Ciebie a takie goopoty opowiasz....WSYDŹ SIĘ!:cool1: A ja nienawidzę zakupów......to dla mnie koszmar.....a dlatego ze dostać w sklepie ładny ciuch w rozmiarze 44-46 graniczy z cudem......:cool1::placz: Same uniwersalne rozmiary albo do 42.....dalej czarna dziura.....po prostu według tych ze sklepu nie ma na świecie kobiet powyzej 42:angryy:...........to jest DYSKRYMINACJA!!!:angryy: Ehhhhhhhhh:-( CZeść Alunia:loveu::loveu: Quote
Selket Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 apple napisał(a):Czyś ty już zupełnie na głowę upadła? Ty nijaka:crazyeye: Koniec swiata jak ty jestes nijaka......Ty jesteś goopia a nie nijaka:mad::loveu: Pikna baba z Ciebie a takie goopoty opowiasz....WSYDŹ SIĘ!:cool1: A ja nienawidzę zakupów......to dla mnie koszmar.....a dlatego ze dostać w sklepie ładny ciuch w rozmiarze 44-46 graniczy z cudem......:cool1::placz: Same uniwersalne rozmiary albo do 42.....dalej czarna dziura.....po prostu według tych ze sklepu nie ma na świecie kobiet powyzej 42:angryy:...........to jest DYSKRYMINACJA!!!:angryy: Ehhhhhhhhh:-( CZeść Alunia:loveu::loveu: O Dżapuszko dzisiaj nie wypiło swojej porcji meliski:shake: :calus::loveu: Quote
Alicja Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 :multi::multi::multi:witajcie :loveu::multi::loveu: najpierw ....ASIACZKU .... post nr 60000 należy do Ciebie :Rose: u Mnie 3000 stronka ;) ale to moje ustawienia po 20 postów :evil_lol: Wróciłam z Poradni Leczenia Bólu ...dostałam 10 zabiegów Elektroakupunktury :p , będą mnie kłóć igiełkami :evil_lol:i podłączać pod 220V;) Dziś obiecałam fotaski więc będą ale później , bo najpierw uporam sie z obiadkiem :razz:i odwiedzę dogociółki ;) Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Selket napisał(a):O Dżapuszko dzisiaj nie wypiło swojej porcji meliski:shake: :calus::loveu: Hahahahaha...nie spoko....no tylko przedstawiam publicznie swoje obserwacje:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Ha! Mam 60.000 post na 6.000 stronie... Pzdr. Quote
Alicja Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Asiaczek napisał(a):Ha! Mam 60.000 post na 6.000 stronie... Pzdr. :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Alicja Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 evaxon napisał(a):heloł Aluśka :multi::multi::multi: cześć Effuśka:multi::multi: Quote
zoil Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Alicja napisał(a):Dziś obiecałam fotaski więc będą ale później , bo najpierw uporam sie z obiadkiem :razz:i odwiedzę dogociółki ;) juz jest pozniej:roll::diabloti: apple napisał(a):Hahahahaha...nie spoko....no tylko przedstawiam publicznie swoje obserwacje:evil_lol: oj, taaak... sie powaznie zastanawiam coby sie wreszcie szyc nauczyc, bo to co w sklepach, to..:angryy: jak ladne, to za male.. jak w dobrym rozmiarze, to brzydkie.. jak w dobrym rozmiarze i ladne, to zawsze sie cos malego takiego znajdzie, co psuje caly efekt.. no zwariowac mozna:mad: naucze sie szyc, o! i zmajstruje jakas fabryke duzych staniorow tyz, bo z tym takze problemy! zbije majatek, bede obrzydliwie bogata, zaadoptuje mnostwo zwierza schroniskowego i bede sobie tak zyla, plawiac sie w luksusach i staniorach o duzych miseczkach! niezly plan na zycie, co nie?:cool3::evil_lol: Quote
rwpb Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Gratuluję jubileuszu :multi:. Ktoś pokusi się może o jakieś statystyki? Antenka pierwsza klasa :lol: Pozdrawiamy i czekamy na foteczki Quote
Alicja Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 :razz::razz::razz:no no no ...biznes plan ;) a wiesz że miałabyś ruch w interesie ...bo braki na rynku są :cool1: Dobra kilka fot i lece spać :roll: Quote
Alicja Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 rwpb napisał(a):Gratuluję jubileuszu :multi:. Ktoś pokusi się może o jakieś statystyki? Antenka pierwsza klasa :lol: Pozdrawiamy i czekamy na foteczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj tu już statystyk było różnych wiele ;) Quote
zoil Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Alicja napisał(a)::razz::razz::razz:no no no ...biznes plan ;) a wiesz że miałabyś ruch w interesie ...bo braki na rynku są :cool1: no ba! jeszcze bym dofinansowanie unijne jak nic dostala:evil_lol: bo to by byla dzialalnosc dla dobra ludzkosci:cool3: [i mojego wlasnego:evil_lol:] szalone fafle:loveu: i'm in luv:loveu::loveu: zycze stosunkowo udanej nocy:evil_lol: Quote
anilla Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 musiałam poszperać w wątku bo zaintrygowała mnie ta tajemnicza antenka... miałam niepoprawne politycznie skojarzenia :oops: bo tak przy okazji o ciuchach rozmawiałyście a tu o TAKĄ antenkę chodzi :crazyeye:... cudna :loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Tarzanko to jest to! http://images36.fotosik.pl/48/a272f6ae1b0a03a3.jpg co robiłas na obiad bo ja weny nie mami nie wiem co jutro zrobic i chyba bedzie zapiekanka ziemniaczana z dzisiaj Quote
rwpb Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Piesio wpadł w poślizg i miał kraksę :eviltong: Quote
Alicja Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 zoil napisał(a):no ba! jeszcze bym dofinansowanie unijne jak nic dostala:evil_lol: bo to by byla dzialalnosc dla dobra ludzkosci:cool3: [i mojego wlasnego:evil_lol:] szalone fafle:loveu: i'm in luv:loveu::loveu: zycze stosunkowo udanej nocy:evil_lol: oj pospałam :p szalonych faflów tym razem mam chyba najwięcej :evil_lol::evil_lol: anilla napisał(a):musiałam poszperać w wątku bo zaintrygowała mnie ta tajemnicza antenka... miałam niepoprawne politycznie skojarzenia :oops: bo tak przy okazji o ciuchach rozmawiałyście a tu o TAKĄ antenkę chodzi :crazyeye:... cudna :loveu: :evil_lol::evil_lol: bo Cioteczki Tu grypsują ;) SZPiLKA23 napisał(a):Tarzanko to jest to! http://images36.fotosik.pl/48/a272f6ae1b0a03a3.jpg Ozzy uwielbia tarzanko i zjazd na plecach :evil_lol: co robiłas na obiad bo ja weny nie mami nie wiem co jutro zrobic i chyba bedzie zapiekanka ziemniaczana z dzisiaj co robiłam :hmmmm: TZ jadł pieczeń z niedzielki , My z Qbą jajeczka sadzone ...ziemniaczki i sałateczka marchewkowo ogórkowa ....pycha :p A na zapiekankę już mam smaczka ...chyba na czwartek zrobię:p rwpb napisał(a):Piesio wpadł w poślizg i miał kraksę :eviltong: no co ty :razz::razz: to było efekciarskie zamierzone podejście :evil_lol: Quote
Recommended Posts