Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zuzolandia napisał(a):

a wogóle to taka nijaka jestem...
Czyś ty już zupełnie na głowę upadła? Ty nijaka:crazyeye: Koniec swiata jak ty jestes nijaka......Ty jesteś goopia a nie nijaka:mad::loveu: Pikna baba z Ciebie a takie goopoty opowiasz....WSYDŹ SIĘ!:cool1:

A ja nienawidzę zakupów......to dla mnie koszmar.....a dlatego ze dostać w sklepie ładny ciuch w rozmiarze 44-46 graniczy z cudem......:cool1::placz:

Same uniwersalne rozmiary albo do 42.....dalej czarna dziura.....po prostu według tych ze sklepu nie ma na świecie kobiet powyzej 42:angryy:...........to jest DYSKRYMINACJA!!!:angryy:

Ehhhhhhhhh:-(

CZeść Alunia:loveu::loveu:

Posted

apple napisał(a):
Czyś ty już zupełnie na głowę upadła? Ty nijaka:crazyeye: Koniec swiata jak ty jestes nijaka......Ty jesteś goopia a nie nijaka:mad::loveu: Pikna baba z Ciebie a takie goopoty opowiasz....WSYDŹ SIĘ!:cool1:

A ja nienawidzę zakupów......to dla mnie koszmar.....a dlatego ze dostać w sklepie ładny ciuch w rozmiarze 44-46 graniczy z cudem......:cool1::placz:

Same uniwersalne rozmiary albo do 42.....dalej czarna dziura.....po prostu według tych ze sklepu nie ma na świecie kobiet powyzej 42:angryy:...........to jest DYSKRYMINACJA!!!:angryy:

Ehhhhhhhhh:-(

CZeść Alunia:loveu::loveu:

O Dżapuszko dzisiaj nie wypiło swojej porcji meliski:shake: :calus::loveu:

Posted

:multi::multi::multi:witajcie :loveu::multi::loveu:

najpierw ....ASIACZKU .... post nr 60000 należy do Ciebie :Rose:

u Mnie 3000 stronka ;) ale to moje ustawienia po 20 postów :evil_lol:

Wróciłam z Poradni Leczenia Bólu ...dostałam 10 zabiegów Elektroakupunktury :p , będą mnie kłóć igiełkami :evil_lol:i podłączać pod 220V;)

Dziś obiecałam fotaski więc będą ale później , bo najpierw uporam sie z obiadkiem :razz:i odwiedzę dogociółki ;)

Posted

Selket napisał(a):
O Dżapuszko dzisiaj nie wypiło swojej porcji meliski:shake: :calus::loveu:

Hahahahaha...nie spoko....no tylko przedstawiam publicznie swoje obserwacje:evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
Dziś obiecałam fotaski więc będą ale później , bo najpierw uporam sie z obiadkiem :razz:i odwiedzę dogociółki ;)

juz jest pozniej:roll::diabloti:

apple napisał(a):
Hahahahaha...nie spoko....no tylko przedstawiam publicznie swoje obserwacje:evil_lol:

oj, taaak... sie powaznie zastanawiam coby sie wreszcie szyc nauczyc, bo to co w sklepach, to..:angryy:
jak ladne, to za male..
jak w dobrym rozmiarze, to brzydkie..
jak w dobrym rozmiarze i ladne, to zawsze sie cos malego takiego znajdzie, co psuje caly efekt..
no zwariowac mozna:mad:

naucze sie szyc, o!
i zmajstruje jakas fabryke duzych staniorow tyz, bo z tym takze problemy!
zbije majatek, bede obrzydliwie bogata, zaadoptuje mnostwo zwierza schroniskowego i bede sobie tak zyla, plawiac sie w luksusach i staniorach o duzych miseczkach!
niezly plan na zycie, co nie?:cool3::evil_lol:

Posted

rwpb napisał(a):
Gratuluję jubileuszu :multi:. Ktoś pokusi się może o jakieś statystyki?
Antenka pierwsza klasa :lol:
Pozdrawiamy i czekamy na foteczki

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj tu już statystyk było różnych wiele ;)

Posted

Alicja napisał(a):
:razz::razz::razz:no no no ...biznes plan ;) a wiesz że miałabyś ruch w interesie ...bo braki na rynku są :cool1:

no ba! jeszcze bym dofinansowanie unijne jak nic dostala:evil_lol: bo to by byla dzialalnosc dla dobra ludzkosci:cool3: [i mojego wlasnego:evil_lol:]

szalone fafle:loveu: i'm in luv:loveu::loveu:

zycze stosunkowo udanej nocy:evil_lol:

Posted

musiałam poszperać w wątku bo zaintrygowała mnie ta tajemnicza antenka... miałam niepoprawne politycznie skojarzenia :oops: bo tak przy okazji o ciuchach rozmawiałyście
a tu o TAKĄ antenkę chodzi :crazyeye:... cudna :loveu:

Posted

zoil napisał(a):
no ba! jeszcze bym dofinansowanie unijne jak nic dostala:evil_lol: bo to by byla dzialalnosc dla dobra ludzkosci:cool3: [i mojego wlasnego:evil_lol:]

szalone fafle:loveu: i'm in luv:loveu::loveu:

zycze stosunkowo udanej nocy:evil_lol:

oj pospałam :p

szalonych faflów tym razem mam chyba najwięcej :evil_lol::evil_lol:

anilla napisał(a):
musiałam poszperać w wątku bo zaintrygowała mnie ta tajemnicza antenka... miałam niepoprawne politycznie skojarzenia :oops: bo tak przy okazji o ciuchach rozmawiałyście
a tu o TAKĄ antenkę chodzi :crazyeye:... cudna :loveu:

:evil_lol::evil_lol: bo Cioteczki Tu grypsują ;)

SZPiLKA23 napisał(a):
Tarzanko to jest to!

http://images36.fotosik.pl/48/a272f6ae1b0a03a3.jpg

Ozzy uwielbia tarzanko i zjazd na plecach :evil_lol:

co robiłas na obiad bo ja weny nie mami nie wiem co jutro zrobic i chyba bedzie zapiekanka ziemniaczana z dzisiaj

co robiłam :hmmmm: TZ jadł pieczeń z niedzielki , My z Qbą jajeczka sadzone ...ziemniaczki i sałateczka marchewkowo ogórkowa ....pycha :p
A na zapiekankę już mam smaczka ...chyba na czwartek zrobię:p

rwpb napisał(a):
Piesio wpadł w poślizg i miał kraksę :eviltong:

no co ty :razz::razz: to było efekciarskie zamierzone podejście :evil_lol: