lolka75 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Czesc Alutka:evil_lol::multi: powiedz ze nie meczysz sie ze stonka:shake: Quote
Alicja Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='lolka75']Czesc Alutka:evil_lol::multi: powiedz ze nie meczysz sie ze stonka:shake: męczę :placz: [quote name='apple']Ładne masz tam podwórko:lol: Jak patrze przez okno to rondo sobie podziwiam:cool1: http://images30.fotosik.pl/310/ed60996dbad0ede3.jpg no w sumie nie jest brzydko .... latem zielono .... tylko od południa gorzej :razz::razz: [quote name='jbk']No, widzę fotki, masz szczęście :)) :grins: [quote name='evaxon']zaciskaj i sciskaj :loveu: no oczywiście że oczywiście ;) Quote
Alicja Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='Medorowa']pinkne polnoc poludnie;):multi: :evil_lol:na południu sa tipsy i solara ;)(...Dilerowa .....oć ...nasza budka jeszcze stoi :evil_lol:) Quote
jonQuilla Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 widziałam Twoje otoczenie Mamcia :) teraz będąc w Twoich okolicach będę mogła namierzyć Twoje okna :razz::razz: Quote
Alicja Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='jonQuilla']widziałam Twoje otoczenie Mamcia :) teraz będąc w Twoich okolicach będę mogła namierzyć Twoje okna :razz::razz: będę obserwowana :evil_lol::evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: jak kogoś urażę to przepraszam ...ja się ubawiłam po pachi :evil_lol: YouTube - Sabotaż TV TRWAM Quote
Alicja Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='Selket']Dobry wieczór:loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi:heyka:loveu: Quote
Alicja Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='Vectra']hahaha - to nie ja , to nie ja http://images50.fotosik.pl/46/fbfd99af46835af2.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no odgryzł tatulkowi patyczka :diabloti: Quote
e.v.a Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Alicja'] :roflt: :roflt: :roflt: jak kogoś urażę to przepraszam ...ja się ubawiłam po pachi :evil_lol: YouTube - Sabotaż TV TRWAM buahahahahahahha :grin: :grin: :grin: dobre :grin: Quote
Vectra Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 hahaha - to nie ja , to nie ja http://images50.fotosik.pl/46/fbfd99af46835af2.jpg Quote
agaciaaa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Brywieczór ;) Posłuchałam sobie o sabotażu :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 [quote name='evaxon']buahahahahahahha :grin: :grin: :grin: dobre :grin: :p [quote name='agaciaaa']Brywieczór ;) Posłuchałam sobie o sabotażu :evil_lol::evil_lol: Bry dzień :p [quote name='jbk']Nie mam dźwięku w pracy :( Cze Ala :) w domciu posłuchasz ;) Cześć :multi: Quote
jbk Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='apple']Doberek:loveu:.....zimno u mnie:cool1: Wszędzie zimno...... brrrrr .................................................... Quote
agbar Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Alicja']:evil_lol:na południu sa tipsy i solara ;)(...Dilerowa .....oć ...nasza budka jeszcze stoi :evil_lol:) jestem:grins: tadammmmm:multi::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 "też nad tym ubolewam" :roflt::roflt::roflt::roflt: podziw dla faceta bo ja bym umarła ze śmiechu rozmawiając z taką babą :) piękne, piękne :) Quote
Alicja Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 [quote name='apple']Doberek:loveu:.....zimno u mnie:cool1: u Mnie też :placz: [quote name='agbar']jestem:grins: tadammmmm:multi::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='jonQuilla']"też nad tym ubolewam" :roflt::roflt::roflt::roflt: podziw dla faceta bo ja bym umarła ze śmiechu rozmawiając z taką babą :) piękne, piękne :) tysz bym pękła :evil_lol: Quote
jbk Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Jadłaś kiedyś klopsa do kawy? Ja właśnie tak będę jeść ;) Quote
Alicja Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 [quote name='agbar']Ty juz w domu? czy jeszcze w domu? :diabloti:...jeszcze ....i zaraz idę :placz::placz::placz: Quote
e.v.a Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Alicja']:diabloti:...jeszcze ....i zaraz idę :placz::placz::placz: no co ty Al... nie idz:shake: zimno jest:razz: Quote
Recommended Posts