Alicja Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Tengusia napisał(a):hejka All :hand: ja dzis wolne mam :grins: za to w weekend do pracy isc musze :mdleje: ja wprawdzie nie idę do pracy ale mam weekend roboczy :roll: praca zlecona ...na poniedziałek :diabloti: Tengusia napisał(a):cioteczka no oc do nas oc :multi::multi:byłam apple napisał(a):Przyjęłam ;) Quote
lolka75 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 zimno cos:roll: jak tam Alutku? stonka znosna czy daje popalic:-(:shake:? Herbatke podaje cieplutka ze miodkiem:loveu: Quote
martitaa Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Witam moja bannerowa wybawicielko;)udalo sie:multi:Pozdrowionka:) Quote
rwpb Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Nawet nie przypuszczałem, że sprowokuję taką dyskusję :diabloti: Quote
Medorowa Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 evaxon napisał(a):nię koniecznię cię skoro mnię echę a cię nię echę :roll::roll: Alu wygoń ją, bo Ci blożka zaśmieca:roll::roll::roll: koniecznię mnię bo cię nię tylko mnię echę:B-fly: Quote
emdziolek Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 A tu jak zwykle, osoby nie nasycone rozmową:diabloti: gaduły:evil_lol: Witaj Alu, pierwszy raz w nowym roczku:multi: a żem troszke sie spóźniła to przyniosłam ci kwiata :Rose: a może to i chwast?:evil_lol: Buziaki:loveu: Quote
e.v.a Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Medorowa napisał(a): koniecznię mnię bo cię nię tylko mnię echę:B-fly: pogięło cię?? echę :D Quote
Alicja Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 lolka75 napisał(a):zimno cos:roll: jak tam Alutku? stonka znosna czy daje popalic:-(:shake:? Herbatke podaje cieplutka ze miodkiem:loveu: zimno ...nadal zimno .... a herbatkę z miodkiem i z cytrynką poproszę :p:loveu: A stonka dziś masakra :shake: martitaa napisał(a):Witam moja bannerowa wybawicielko;)udalo sie:multi:Pozdrowionka:) ważne że się udało ;) Quote
Alicja Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 rwpb napisał(a):Nawet nie przypuszczałem, że sprowokuję taką dyskusję :diabloti: prowokator :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Medorowa napisał(a):Alu wygoń ją, bo Ci blożka zaśmieca:roll::roll::roll: koniecznię mnię bo cię nię tylko mnię echę:B-fly: evaxon napisał(a):pogięło cię?? echę :D szalone Wy Moje :loveu: Quote
Alicja Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 emdziolek napisał(a):A tu jak zwykle, osoby nie nasycone rozmową:diabloti: gaduły:evil_lol: Witaj Alu, pierwszy raz w nowym roczku:multi: a żem troszke sie spóźniła to przyniosłam ci kwiata :Rose: a może to i chwast?:evil_lol: Buziaki:loveu: Witaj Emi z kwiatkiem ;) Quote
Alicja Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 A My dziś dostaliśmy Bardzo Smutną wiadomość ... bywała tu na fotkach kiedyś SMOCZYCA ...samica legwana ... od tego Qby qmpla z Warszawki ... dziś ODESZŁA na zawsze .... miała 6 latek .... była super oswojona ... kochana Smoczyca :-(:-(:-( Jest Nam bardzo smutno z tego powodu ......:-( Quote
jonQuilla Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 ale śliczna Smoczyca prawdziwa dama http://images11.fotosik.pl/85/3cff83456547aaa8med.jpg smutne że odeszła :( Quote
e.v.a Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Alicja napisał(a): szalone Wy Moje :loveu: My Twoje:loveu::loveu::loveu::loveu: ochhh biedna smoczyca :shake::-( pamietam ją Quote
Alicja Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Żal przeokropnie :shake:... mało kiedy się zdarza że taki zwierz tak się oswaja .... no i cholernie współczuję Łukaszowi ...odeszła kiedy trzymał Ją na rękach :-(... Quote
Alicja Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Vectra napisał(a):o rany :( a jednak [`] no jednak .... po chwilowej poprawie , odeszła .... widać tak musiało być .... miesiąc temu uratowali swoją kotkę w ostatniej chwili zawieźli na operację , Kicia dochodzi do siebie ...a tu nagle Smoczyca :shake:.... żal mi Łukasza straszecznie :shake: Ale tym sposobem ...drastycznym... Qba wyleczył się z chęci posiadania egzotycznego zwierzaczka ..... Quote
Alicja Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Znalazłam taką fote Ozzulka ......:roll: Quote
SZPiLKA23 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 http://images1.fotosik.pl/317/be5997086dcbfb9b.jpg shar pei :hmmmm: Quote
bonsai_88 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Ala, chyba ktoś ci szarpka domieszał do Ozziego :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 buahahahhahaha skąd ja wytrzasnęłaś ??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rwpb Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Alicja napisał(a): prowokator :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już więcej nie będę :diabloti: Szkoda Smoczycy Quote
martitaa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Ozzy przesliczny:)przytulanki od nas:multi: Quote
Recommended Posts