Iv_ Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Cze Ala ;) Bardzo mi sie podoba ostatnie zdjęcie Ozulka :evil_lol: skóra pomarszczona, nogi dziwnie powykręcane, jest boski :multi::loveu: Quote
jbk Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 lolka75 napisał(a):no tak Rinusiowa.... bo w moim wieku to juz sie liczy wygoda a nie urok:roll::evil_lol:....a zreszta po co mam sie stroic, meza juz przeciez mam:evil_lol::evil_lol: Hehe ;) W naszym wieku.... HEHE :diabloti: I mężów mamy, hehe :diabloti: Normalnie mnie rozbawiłaś Karolciu ;) Co powiesz, jak będziemy po siedemdziesiątce? Quote
Alicja Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 :multi::multi::multi:zapomniałam powiedzieć że ja uwielbiam kupować bieliznę :p taką ładną :p;) Dziewczyny ...przecież MY zawsze będziemy mieć tyle lat ile lat będzie mieć nasza dusza :multi::loveu:wiek kalendarzowy się nie liczy :cool1:...czy ja w wieku 45 lat mam biegać w butach na obcasie typu słupek :razz::razz: w garsonce bądź kostiumiku :roll: ... ja kocham galotki ... t-shirtki , welurki bądź glanki ... pokazać kawałek ciałka ;) , zrobić se tattoo :loveu:... Quote
lolka75 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 jbk napisał(a):Hehe ;) W naszym wieku.... HEHE :diabloti: I mężów mamy, hehe :diabloti: Normalnie mnie rozbawiłaś Karolciu ;) Co powiesz, jak będziemy po siedemdziesiątce? ale to bylo dla jaj:evil_lol:... bo ja naprawde czuje sie gowniarzem:roll:. No i ja juz od osmej klasy ubieram sie nie jak dziewczyna (zeby nie powiedziec ze jak chlop:evil_lol:). Nie mam spodnic, nie mam szpilek. Jedyne babskie co uwielbiam to bizuteria...szczegolnie z bursztynem. Kiedys sie malowalam ale juz przestalam bo makijaz siedzi mi na gebie jakied 30 minut bo twarz mi sie okropnie poci (chyba od lekow). Wlosy mam krotkie i beznadziejne wiec nie robie zadnych fryzur..... kurcze chyba naprawde jestem chlopczyca:roll: Quote
jbk Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Lolcia, przecież ja temu się śmieję, że Ty żartujesz :) Też kocham biżuterię ;)) Srebrną, bo złoto mi się nie podoba, chyba, że białe :)) Mam tyle kolczyków, że przez długi czas mogę zakładać codziennie inne ;) Alusia, masz zupełną rację, ważne, co w głowie, a nie w metryce ;) Mnie ciągle biorą za dziewczynę młodego, pewnie temu, że jak idziemy razem, to jesteśmy zatopieni w rozmowie nie widząc świata ;) Co ja mogę za to, że mój czternastoletni syn jest moim najlepszym przyjacielem? Quote
Alicja Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 ;) więc nie dajmy się dziewczyny ... nie ważny styl czy gust ...ważne wnetrze człowieka :cool2: Quote
zuzolandia Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 jbk napisał(a):A ja wcale nie lubię kupować ciuchów... ja tez nieeeeeeee bo kurde z reguły to co ewentualnie mnie siem podobuje to mi nie pasuje :placz::placz::placz:....a efekt jest taki ze wlaze do domu z siatką pelnaa akcesoriów dla futer badz ksiazkami :eviltong: a juz masakra jak jest jakas rodzinna uroczystośc i wypada sie nieco odchłopczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a wogóle to taka nijaka jestem... na gorze mam za duzo na dole za mało i taka nieproporcjonalna jezdem :placz::placz::placz:.... czasami trafie na cos ....z reguly po przecenie :evil_lol:....i załuje z e nie mam wiecej kasy bo bym hurtem wziela sztuk np 4 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ..........echh...ale jak to mawia jeden geriatryk z baru... .....zycie to niy je bajka.... /////wiec wygrom miliona ikupia sie bombonów tona ..3 szokolady i bomboniera schowia sie w krzokach i som zeżera .... :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jbk Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 zuzolandia napisał(a):ja tez nieeeeeeee bo kurde z reguły to co ewentualnie mnie siem podobuje to mi nie pasuje :placz::placz::placz:....a efekt jest taki ze wlaze do domu z siatką pelnaa akcesoriów dla futer badz ksiazkami :eviltong: a juz masakra jak jest jakas rodzinna uroczystośc i wypada sie nieco odchłopczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a wogóle to taka nijaka jestem... na gorze mam za duzo na dole za mało i taka nieproporcjonalna jezdem :placz::placz::placz:.... czasami trafie na cos ....z reguly po przecenie :evil_lol:....i załuje z e nie mam wiecej kasy bo bym hurtem wziela sztuk np 4 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ..........echh...ale jak to mawia jeden geriatryk z baru... .....zycie to niy je bajka.... /////wiec wygrom miliona ikupia sie bombonów tona ..3 szokolady i bomboniera schowia sie w krzokach i som zeżera .... :diabloti::diabloti::diabloti: Książkami! Książkami!! To tak jak ja! Mężu się ze mnie śmieje, że o wiele łatwiej mnie ubrać czy nakarmić, niż zapewnić mi tyle książek, ile bym chciała ;)) I kurde kobieto jesteś proporcjonalna, masz nogi z dołu i głowę z góry, cholera, kto to powiedział, że proporcje muszą być u wszystkich takie same?? Wiesz, jakby nudno było? Quote
bonsai_88 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Książki :loveu:... Jbk definicja "proporcjonalności" mi się bardzo podoba :cool3::cool3: Quote
Medorowa Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 jbk napisał(a): I kurde kobieto jesteś proporcjonalna, masz nogi z dołu i głowę z góry, :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Cześć:loveu::loveu::loveu: Książki są super:loveu::loveu::loveu: A definicja porporcjonalności.................cudna:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:definicja jest the best :cool2: Witam pogodnio niedzielnie i poobiednio przy kawusi :p Quote
anetta Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ciekawy temat macie dziołchy :haha: Ja lubię wyprzedaże, ale nerw mnie bierze jak chodze kilka godzin po centrum hand., nogi mi już w doope wchodzą :diabloti: a tu siatki puste :placz: I wracam do chałupy z niczym :placz: I cały dzień zmarnowany :evil_lol: Apropo glanów, własnie przeglądam sobie gumtree :evil_lol: SPRZEDAM ORYGINALNE, SKÓRZANE GLANY STEEL (43) - Odzież Obuwie Torebki Ubrania Buty na Sprzedaż - Gumtree Warszawa Zasmuciała mnie wiadomość o Smoczycy....:( Czy była na coś chora? :( Quote
Alicja Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Cze Dziewczyny :p [SIZE=2]Anetko , Smoczyca cosik zaniemogła ...każdy ma lepsze lub gorsze dni ... a Ona po kilku dniach od poprawy samopoczucia odeszła :-(... na dodatek leczenie takich stworków to chyba nadal błądzenie w ciemności :shake: Quote
emdziolek Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Cześć Alu!:multi: Przyszliśmy sie przywitać;) Quote
Aga&Ganja Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 WITAM:loveu: przepraszam,że dawno nie zalądałam, ale nie miałam dostępu do komputera... a teraz muszę po nadrabiać...;-) Quote
zoil Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 hmm.. podoba mi sie taka definicja:> chociaz.. ja mam proporcje teoretycznie dobre- za duzo na dole.. na gorze tez by moglo byc mniej;) [dlatego nie lubie chodzic na ciuch-zakupy:/] mam nadzieje, ze smoczycy sie poprawi.. Quote
Alicja Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Witam Was Witam .....dziś pracuję ...znaczy piszę materiały do pracy na jutro :angryy:.... Zoil....Smoczyca odeszła za TM :-(....jej się już nie poprawi :shake: Słuchajcie ....zajrzyjcie tutaj :mdleje: http://www.dogomania.pl/forum/f28/okolice-pily-google-page-rankingegusek-ast-napalm-122596/index6.html#post11586017 Quote
zoil Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 aj.. no nie doczytalam.. balwan zem jest- za duzo na sniegu bylam dzis.. tak czy inaczej, bardzo mi przykro.. a napalm zupelnie jak teq.. nawet uklad preg na pysku prawie taki sam.. poszalal ten nowy zarzad czy co?? Quote
rwpb Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Oj dziewczyny. W moim wieku, w twoim wieku, czy w jeszcze innym. Przeca wszyscy jesteśmy w tym samym wieku. W DWUDZIESTYM PIERWSZYM. Przeglądam tyle stron i ani jednej fotki Ozzulka, za to jest foto buta :mad: Pozdrawiamy niedzielnowieczornie :multi: Quote
Alicja Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 :razz::razz:fotaski będą jutro wieczorkiem ...na 100%;) na dobranoc .....:loveu: Quote
bonsai_88 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 RWPB faktycznie jestem w 21 wieku... akurat w tym roku kończę 21 lat Quote
jbk Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 http://images49.fotosik.pl/48/f0f370df0bb0e027.jpg - fajnie to wyszło kolorystycznie ;) Quote
Recommended Posts