furciaczek Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 To dzisiaj niedziela palmowa??:crazyeye: Na jakim swiecie ja zyje:shake: A swieta kiedy beda?:oops: Jej gdzie ja znajde PL kosciol zeby ze swienconka pomknac:placz: Ja chcem wrocic do Polanda nooo :placz: Przechodze chyba jakies zalamanie emigracyjne czy cos:shake::roll: Quote
Alicja Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 goldenka245 napisał(a):Hej Alutka!:multi: http://images32.fotosik.pl/180/5630dcc57afb4311.jpg Podoba mi się:cool3:;) Ozzulkowe fotki też śliczne:loveu: witanko poranne :multi::multi: To mój widok z balkonu ....a wczoraj było piekne zachodzace słoneczko tylko ja się pogniewałam na aparat:roll:i nie chciało mi się go z plecaka wyciągać ....dopiero potem się jakos przemogłam i cyknęłam kilka balkonowych :razz: tygra napisał(a):dzień dobry Alu :) doberek Beatko :p furciaczek napisał(a):To dzisiaj niedziela palmowa??:crazyeye: Na jakim swiecie ja zyje:shake: A swieta kiedy beda?:oops: Jej gdzie ja znajde PL kosciol zeby ze swienconka pomknac:placz: Ja chcem wrocic do Polanda nooo :placz: Przechodze chyba jakies zalamanie emigracyjne czy cos:shake::roll: noooo niedziela palmowa ...za tydzień są święta ...23/24 marca...ja już mam ser na serniczek świąteczny i miała do mła na świąteczną kawę z serniczkiem Klocusiowa przyjechać ale ma spierdaszone autko i nie da rady :placz::placz::placz:..... :cool1:zapakuje TZta i sernik do auta i pojade do niej na kaff :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 U Ciebie nie bede na kafce, bo zas powiesz, zem jak u Madzialeny, sama wychliptalam :placz::placz::placz: Quote
furciaczek Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Alicja napisał(a): noooo niedziela palmowa ...za tydzień są święta ...23/24 marca...ja już mam ser na serniczek świąteczny i miała do mła na świąteczną kawę z serniczkiem Klocusiowa przyjechać ale ma spierdaszone autko i nie da rady :placz::placz::placz:..... :cool1:zapakuje TZta i sernik do auta i pojade do niej na kaff :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Do mnie tez przyjedz do mnie tez:multi::loveu::multi::loveu: Quote
Alicja Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 sota36 napisał(a):U Ciebie nie bede na kafce, bo zas powiesz, zem jak u Madzialeny, sama wychliptalam :placz::placz::placz: a to jo specjalnie dla Ciebie tu podam ;) częstujta się ludkowie :loveu::loveu: Quote
sota36 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Alus - serce me - Ty wiesz jaka ja kafffkie lubiem!!!! Quote
Alicja Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 furciaczek napisał(a):Do mnie tez przyjedz do mnie tez:multi::loveu::multi::loveu: :hmmmm: a nie zestarzeje się serniczek zanim dojadę ;):evil_lol: Quote
Alicja Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 sota36 napisał(a):Alus - serce me - Ty wiesz jaka ja kafffkie lubiem!!!! z pianką i ze śmietanką tysz nie ?? Quote
furciaczek Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Alicja napisał(a): :hmmmm: a nie zestarzeje się serniczek zanim dojadę ;):evil_lol: Nieeee to ja Cie bede czestowac serniczkiem:loveu::lol: Quote
sota36 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Alicja napisał(a): z pianką i ze śmietanką tysz nie ?? no taka z " szekszpresa" z pianka i ubitym mleczkiem - taka, jaka podalas!!!! I slodziuchna! Quote
gops Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 o kurcze tez zem zapomniala o palemkach....trza do kosciolka zasuwac poswiecic palme :roll: ja zaczynam piec ciasta w czwartek :) mam w planach sernik ,jablecznik,metrowca i babke :) niewiem czy zdaze to zrobic ale w najgorszym wypadku zakupie w ciastkarni ;) Quote
sota36 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 gops napisał(a):o kurcze tez zem zapomniala o palemkach....trza do kosciolka zasuwac poswiecic palme :roll: ja zaczynam piec ciasta w czwartek :) mam w planach sernik ,jablecznik,metrowca i babke :) niewiem czy zdaze to zrobic ale w najgorszym wypadku zakupie w ciastkarni ;) bardzoi fajny pomysl - po co sie pocic! Quote
Alicja Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 furciaczek napisał(a):Nieeee to ja Cie bede czestowac serniczkiem:loveu::lol: :multi::multi::multi:to ja już jadę :loveu: sota36 napisał(a):no taka z " szekszpresa" z pianka i ubitym mleczkiem - taka, jaka podalas!!!! I slodziuchna! noooo wiedziałam gops napisał(a):o kurcze tez zem zapomniala o palemkach....trza do kosciolka zasuwac poswiecic palme :roll: ja zaczynam piec ciasta w czwartek :) mam w planach sernik ,jablecznik,metrowca i babke :) niewiem czy zdaze to zrobic ale w najgorszym wypadku zakupie w ciastkarni ;) a ja po 1sze nie swięce palmy chyba ze moja mi odbije :evil_lol::evil_lol: po 2 gie ...piekę ino sernik ...chyba :hmmmm: po 3 cie nie lubiam kolejek :cool1: Quote
gops Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 tez nie lubie kolejek ;) dlatego wstane lada swit i bede czekac na pania ciastkarke :diabloti: a palemke trzeba poswiecic :eviltong: ja wykorzystam do tego czynu brata :diabloti: Quote
AlKil Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Witaj Alu! Świąteczne ciasta zalały tą galerię...:sabber: Smakowity poranek! Quote
Alicja Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 AlKil napisał(a):Witaj Alu! Świąteczne ciasta zalały tą galerię...:sabber: Smakowity poranek! Oj a ja dziś piekę rogaliczki ;) emdziolek napisał(a):WitanKO Alu!!:multi: Witanko Emi :multi: Izabela124. napisał(a):Hej kochana Alus Cześć Inieninkowo Izabello:multi::loveu: gops napisał(a):tez nie lubie kolejek ;) dlatego wstane lada swit i bede czekac na pania ciastkarke :diabloti: a palemke trzeba poswiecic :eviltong: ja wykorzystam do tego czynu brata :diabloti: skoro świt to ja już się odzwyczaiłam wstawać :evil_lol::evil_lol: evaxon napisał(a):witam juz nie z rana aaa witaj witaj wczesnym popołudniem ;) Quote
jonQuilla Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 cześć Mamcia :multi::multi::loveu: przychodzę ponadrabiać to co mnie ominęło :eviltong: http://images31.fotosik.pl/180/6dfd97008e7ce499.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jaka mina...szkoda że naturalnie mu tak uchy nie stoją :) :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 jonQuilla napisał(a):cześć Mamcia :multi::multi::loveu: przychodzę ponadrabiać to co mnie ominęło :eviltong: http://images31.fotosik.pl/180/6dfd97008e7ce499.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jaka mina...szkoda że naturalnie mu tak uchy nie stoją :) :evil_lol: taaaa wtedy wygladałby jak 100% Jełopek :evil_lol::loveu:;) Quote
Alicja Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 anetta napisał(a): :hand: :hand: co tak siedzisz :razz:;):evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 http://images30.fotosik.pl/177/425d09bf3dd64834.jpg :loveu::loveu::loveu: kochany Pakeros :loveu::loveu::loveu: już się nie mogę doczekać kiedy na te paprocany skoczymy :lol: Quote
anetta Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Alicja napisał(a)::hand: co tak siedzisz :razz:;):evil_lol: :lol: Ja pije i czytam gazetke na siedząco :cool3: Quote
Recommended Posts