Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lolka75']wiesz...to ze doniczki sie ganiaja to inne zjawisko. Moja babcia mowila ze na wiosne to wior na wiore wylazi i trep na trepe:diabloti:... moze z Twoimi doniczkami to tez to jest:niewiem:............ :oops:

:hmmmm: i będę mieć małe doniczuszki :loveu::loveu::loveu:.................:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: i będę mieć małe doniczuszki :loveu::loveu::loveu:.................:evil_lol: :evil_lol:
tak:loveu:...tycie, tycie:evil_lol:

Posted

[quote name='Matusz']Berek mła babi !! :multi::loveu::multi:

berek mój WNUŚ :loveu::multi::loveu:

tu Ozzy zapięty na smyczy bo spotkaliśmy sarenki 3 duże łanie ... a ja temu osiołkowi nie wierze że nie poszedłby zobaczyć co to za duże pieski ;)

Posted

[quote name='Pandisia']Doberek w południe .
Gdzie jeździcie do lasu?

Byliśmy na Elektrowni naprzeciw przystani ....ale stanowczo bardziej wolę na Wielopole na rozlewisko ...spokojniej mniej rowerzystów ...musimy jeszcze podjechać na Rudy bo tam jeździłam dawno dawno temu ... no i koniecznie wyprawa na Łężczok ale to już dalsza wycieczka ....

Posted

[quote name='Matusz']Bardzo ładne tereny do spacerowania macie ;)

Ozzulek się 'wylatał' :multi::lol:

naj to się Ozzulek wylata ....jak jesteśmy na Bezludziu i szaleje za piłką ;)

Posted

My też na Elektrownię jeździmy , najczęściej jednak na Pniowiec żeby mały popływał i jeszcze w jedno miejsce gdzie TZ łowi ryby ale nie pamiętam jak to się nazywa :evil_lol: . Na codzienne spacery mam lasek za osiedlem i dużo pól więc troszkę tam buszujemy :multi:

Posted

[quote name='Pandisia']My też na Elektrownię jeździmy , najczęściej jednak na Pniowiec żeby mały popływał i jeszcze w jedno miejsce gdzie TZ łowi ryby ale nie pamiętam jak to się nazywa :evil_lol: . Na codzienne spacery mam lasek za osiedlem i dużo pól więc troszkę tam buszujemy :multi:

nad Pniowcem moja cioteczka ma domek ...więc czasem latem tam bywam ;)

[quote name='malawaszka']:multi:Leśne foty :loveu: Alu nie chwaliłaś się że byłaś w Maroko :-o
http://images34.fotosik.pl/175/7d6fc1f5d35d2be9.jpg

bom ja skryta i siem nie chwalem :grins:...

[quote name='jonQuilla']Cześć Mamcia :multi::multi::multi::loveu:

kurka miałam nadzieję że ładna pogoda będzie ale widzę że ktoś tą pogodę mi ukradł :mad::mad: :evil_lol::evil_lol:

http://images30.fotosik.pl/175/f58575043de4f064.jpg Ozzul się zlewa z otoczeniem :evil_lol:

cze Córcia .....to są fotaski z niedzielki :razz::razz:a teraz to u nas piździ jak w kieleckim na dworcu :roll:

Posted

[quote name='Alicja']
cze Córcia .....to są fotaski z niedzielki :razz::razz:a teraz to u nas piździ jak w kieleckim na dworcu :roll:

haaa więc widzę że nie tylko u Nas taka lipna pogoda :) :eviltong:

Posted

[quote name='jonQuilla']
haaa więc widzę że nie tylko u Nas taka lipna pogoda :) :eviltong:

lipna lipna własnie idę się okąpać bo zmaokłam do ostatniej części odzienia :angryy:...żel mi spłynął z włosów:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...i wrócę jak doprowadzę się do jako takiego wyglądu ;)

[quote name='lolka75']jaki piekny Lesny Ozzulek:loveu:
:loveu::loveu:dziękujemy za pochwały :loveu: