Alicja Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='lolka75']wiesz...to ze doniczki sie ganiaja to inne zjawisko. Moja babcia mowila ze na wiosne to wior na wiore wylazi i trep na trepe:diabloti:... moze z Twoimi doniczkami to tez to jest:niewiem:............ :oops: :hmmmm: i będę mieć małe doniczuszki :loveu::loveu::loveu:.................:evil_lol: :evil_lol: Quote
lolka75 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: i będę mieć małe doniczuszki :loveu::loveu::loveu:.................:evil_lol: :evil_lol: tak:loveu:...tycie, tycie:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='lolka75']tak:loveu:...tycie, tycie:evil_lol: :hmmmm: no taaaa ale to będzie pseudohodowla :eek:i One bez rodowodów będą :mdleje: Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 I teraz fotaski z niedzieli 9 marca ... tam byliśmy ;) droga leśna pieniek Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='Matusz']Berek mła babi !! :multi::loveu::multi: berek mój WNUŚ :loveu::multi::loveu: tu Ozzy zapięty na smyczy bo spotkaliśmy sarenki 3 duże łanie ... a ja temu osiołkowi nie wierze że nie poszedłby zobaczyć co to za duże pieski ;) Quote
Pandisia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Doberek w południe . Gdzie jeździcie do lasu? Quote
gops Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 piekne fotecki :) a gdzie ten las? ja jak chodze na polane to czesto widuje sarenki ;) Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='Pandisia']Doberek w południe . Gdzie jeździcie do lasu? Byliśmy na Elektrowni naprzeciw przystani ....ale stanowczo bardziej wolę na Wielopole na rozlewisko ...spokojniej mniej rowerzystów ...musimy jeszcze podjechać na Rudy bo tam jeździłam dawno dawno temu ... no i koniecznie wyprawa na Łężczok ale to już dalsza wycieczka .... Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='gops2000']piekne fotecki :) a gdzie ten las? ja jak chodze na polane to czesto widuje sarenki ;) na wsteczu jest Mapka :grins: Quote
Matusz Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Bardzo ładne tereny do spacerowania macie ;) Ozzulek się 'wylatał' :multi::lol: Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='Matusz']Bardzo ładne tereny do spacerowania macie ;) Ozzulek się 'wylatał' :multi::lol: naj to się Ozzulek wylata ....jak jesteśmy na Bezludziu i szaleje za piłką ;) Quote
Pandisia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 My też na Elektrownię jeździmy , najczęściej jednak na Pniowiec żeby mały popływał i jeszcze w jedno miejsce gdzie TZ łowi ryby ale nie pamiętam jak to się nazywa :evil_lol: . Na codzienne spacery mam lasek za osiedlem i dużo pól więc troszkę tam buszujemy :multi: Quote
malawaszka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 :multi:Leśne foty :loveu: Alu nie chwaliłaś się że byłaś w Maroko :-o http://images34.fotosik.pl/175/7d6fc1f5d35d2be9.jpg Quote
jonQuilla Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Cześć Mamcia :multi::multi::multi::loveu: kurka miałam nadzieję że ładna pogoda będzie ale widzę że ktoś tą pogodę mi ukradł :mad::mad: :evil_lol::evil_lol: http://images30.fotosik.pl/175/f58575043de4f064.jpg Ozzul się zlewa z otoczeniem :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='Pandisia']My też na Elektrownię jeździmy , najczęściej jednak na Pniowiec żeby mały popływał i jeszcze w jedno miejsce gdzie TZ łowi ryby ale nie pamiętam jak to się nazywa :evil_lol: . Na codzienne spacery mam lasek za osiedlem i dużo pól więc troszkę tam buszujemy :multi: nad Pniowcem moja cioteczka ma domek ...więc czasem latem tam bywam ;) [quote name='malawaszka']:multi:Leśne foty :loveu: Alu nie chwaliłaś się że byłaś w Maroko :-o http://images34.fotosik.pl/175/7d6fc1f5d35d2be9.jpg bom ja skryta i siem nie chwalem :grins:... [quote name='jonQuilla']Cześć Mamcia :multi::multi::multi::loveu: kurka miałam nadzieję że ładna pogoda będzie ale widzę że ktoś tą pogodę mi ukradł :mad::mad: :evil_lol::evil_lol: http://images30.fotosik.pl/175/f58575043de4f064.jpg Ozzul się zlewa z otoczeniem :evil_lol: cze Córcia .....to są fotaski z niedzielki :razz::razz:a teraz to u nas piździ jak w kieleckim na dworcu :roll: Quote
jonQuilla Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Alicja'] cze Córcia .....to są fotaski z niedzielki :razz::razz:a teraz to u nas piździ jak w kieleckim na dworcu :roll: haaa więc widzę że nie tylko u Nas taka lipna pogoda :) :eviltong: Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='jonQuilla'] haaa więc widzę że nie tylko u Nas taka lipna pogoda :) :eviltong: lipna lipna własnie idę się okąpać bo zmaokłam do ostatniej części odzienia :angryy:...żel mi spłynął z włosów:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...i wrócę jak doprowadzę się do jako takiego wyglądu ;) [quote name='lolka75']jaki piekny Lesny Ozzulek:loveu: :loveu::loveu:dziękujemy za pochwały :loveu: Quote
e.v.a Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 hej Alu:multi: zobacz zobacz wioseny banerek :multi::razz::diabloti::cool3: Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='evaxon']hej Alu:multi: zobacz zobacz wioseny banerek :multi::razz::diabloti::cool3: gratulancje ...psiękny bandorelos Quote
sota36 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 http://images32.fotosik.pl/175/fb3c61ce81284b18.jpg jaki pysiek uhahany:loveu:!!!! Quote
Recommended Posts