Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='teqquila']a gdzie mam go brac ze soba ?? przecie ide do lodowki i wracam z piffem :diabloti:
aaaaaaaaa ...myślalam ze popylasz do sklepu ;)

[quote name='Pandisia']Czytałam wątek Paco , świetny psiak i ten rudy piękny kolor :loveu: .

ja jestem w nim zakoffana:loveu:...i mam nadzieje ze znajdzie jakiś SUPER domeczek :loveu::loveu:....no Rudziaszek :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']
ja jestem w nim zakoffana:loveu:...i mam nadzieje ze znajdzie jakiś SUPER domeczek :loveu::loveu:....no Rudziaszek :loveu:

Ja też :loveu: i jeszcze koffom Rudą z Emira i Depisia z Rzeszowskiego Kundelka
i dobrze że mieszkam w bloku...... bo nie muszę błagać TZ żeby je zabrać do domu :evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila']nie nie dzis mam zaopatrzenie w domku mym :evil_lol:
a już sie wystraszyłam ze synka bedziesz smykać :evil_lol:

[quote name='Pandisia']Ja też :loveu: i jeszcze koffom Rudą z Emira i Depisia z Rzeszowskiego Kundelka
i dobrze że mieszkam w bloku...... bo nie muszę błagać TZ żeby je zabrać do domu :evil_lol:
oj czasem to jest chyba przeznaczenie ....bo skończylabym jak Violetta Villas :diabloti:...a takograniczenie mam totalne ...choć nie powiem ...czasem serducho mi pęka ...ale cóż ...takie życie ...:shake:

Posted

[quote name='teqquila']Alu dobranoc :) kolorowych snow

pewnie ze niepelnoletni nie bedzie mi sie po nocy szwedał :diabloti:

no no no ....Tyśkiego nie wolno samego wypuszczać :razz:

[quote name='furciaczek']Dziendobry:loveu:

Dobereczek Furciaczkowa :loveu:

[quote name='sota36']Bry Alutko ma - ja mam byczenie sie tez - L-4 do piatku!

oj byczaj się Jolanto i lecz :calus:

[quote name='basia2202']witam się z Wami w środowy poranek!! :multi:
buziole Alu :loveu:
buziole Ozzi :loveu:
buziole... i nie tylko :loveu:

Witkam Basię z Zuzanką :loveu:

[quote name='apple']Jalunia Kaj Ty łazisz jak jak tu na Ciebie czekam i chcę się z Tobą kaffci napić
już jestem Koffana Mła :loveu::loveu:...byłam u Klocusiowej a potem na psacerku a teraz już jestem

[quote name='basia2202']Alutkowej jeszcze tu nie było?? :crazyeye: :roll:
chiba jej się budzik zaciął... :shake:

aaaa dawno już nie śpię ;)i byłam na moim powierzonym do opieki blogasku u Klocusia :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']
już jestem Koffana Mła :loveu::loveu:...byłam u Klocusiowej a potem na psacerku a teraz już jestem
To dopssszz bo juz myślałam że zniknę i cię już nie obaczę
:roll:

:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='gops2000']dziendobry :razz: widze ze juz sie zdazylyscie rozgadac o tak wczesnej godzinie ;)

Doberek :p ano tak się dziewczynki rozgadały ;)

Posted

[quote name='lolka75']czesc i czolem Alunia:loveu:
jak dzionek u Cia?? U mnie wichura i leje..... witerek taki ze leb z plucami wyrywa:shake:...bojam wiaterku:placz:

cześć Loluś :loveu::loveu::loveu:
u nas dziś też wichura paskudna :cool1:...w nocy i rano lał deszcz :cool1:...teraz tylko zawiewa tak ze mi po balkonie doniczki się ganiają :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']cześć Loluś :loveu::loveu::loveu:
u nas dziś też wichura paskudna :cool1:...w nocy i rano lał deszcz :cool1:...teraz tylko zawiewa tak ze mi po balkonie doniczki się ganiają :diabloti:
wiesz...to ze doniczki sie ganiaja to inne zjawisko. Moja babcia mowila ze na wiosne to wior na wiore wylazi i trep na trepe:diabloti:... moze z Twoimi doniczkami to tez to jest:niewiem:............ :oops: