Alicja Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='teqquila']no to fajnie :diabloti: tom siem bardzo cieszkam :diabloti: az ide sie napic ale Tyśka chyba nie weźmiesz ze sobą :hmmmm: Quote
teqquila Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 a gdzie mam go brac ze soba ?? przecie ide do lodowki i wracam z piffem :diabloti: Quote
Pandisia Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Czytałam wątek Paco , świetny psiak i ten rudy piękny kolor :loveu: . Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='teqquila']a gdzie mam go brac ze soba ?? przecie ide do lodowki i wracam z piffem :diabloti: aaaaaaaaa ...myślalam ze popylasz do sklepu ;) [quote name='Pandisia']Czytałam wątek Paco , świetny psiak i ten rudy piękny kolor :loveu: . ja jestem w nim zakoffana:loveu:...i mam nadzieje ze znajdzie jakiś SUPER domeczek :loveu::loveu:....no Rudziaszek :loveu: Quote
teqquila Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 nie nie dzis mam zaopatrzenie w domku mym :evil_lol: Quote
Pandisia Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Alicja'] ja jestem w nim zakoffana:loveu:...i mam nadzieje ze znajdzie jakiś SUPER domeczek :loveu::loveu:....no Rudziaszek :loveu: Ja też :loveu: i jeszcze koffom Rudą z Emira i Depisia z Rzeszowskiego Kundelka i dobrze że mieszkam w bloku...... bo nie muszę błagać TZ żeby je zabrać do domu :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='teqquila']nie nie dzis mam zaopatrzenie w domku mym :evil_lol: a już sie wystraszyłam ze synka bedziesz smykać :evil_lol: [quote name='Pandisia']Ja też :loveu: i jeszcze koffom Rudą z Emira i Depisia z Rzeszowskiego Kundelka i dobrze że mieszkam w bloku...... bo nie muszę błagać TZ żeby je zabrać do domu :evil_lol: oj czasem to jest chyba przeznaczenie ....bo skończylabym jak Violetta Villas :diabloti:...a takograniczenie mam totalne ...choć nie powiem ...czasem serducho mi pęka ...ale cóż ...takie życie ...:shake: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='teqquila']o tej porze nie pozwolila bym mu wyjsc :hmmmm: no taaaa On niepełnoletni :evil_lol: Dogobrejnocki Quote
teqquila Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Alu dobranoc :) kolorowych snow pewnie ze niepelnoletni nie bedzie mi sie po nocy szwedał :diabloti: Quote
sota36 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Bry Alutko ma - ja mam byczenie sie tez - L-4 do piatku! Quote
basia2202 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 witam się z Wami w środowy poranek!! :multi: buziole Alu :loveu: buziole Ozzi :loveu: buziole... i nie tylko :loveu: Quote
apple Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Jalunia Kaj Ty łazisz jak jak tu na Ciebie czekam i chcę się z Tobą kaffci napić Quote
basia2202 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Alutkowej jeszcze tu nie było?? :crazyeye: :roll: chiba jej się budzik zaciął... :shake: Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='teqquila']Alu dobranoc :) kolorowych snow pewnie ze niepelnoletni nie bedzie mi sie po nocy szwedał :diabloti: no no no ....Tyśkiego nie wolno samego wypuszczać :razz: [quote name='furciaczek']Dziendobry:loveu: Dobereczek Furciaczkowa :loveu: [quote name='sota36']Bry Alutko ma - ja mam byczenie sie tez - L-4 do piatku! oj byczaj się Jolanto i lecz :calus: [quote name='basia2202']witam się z Wami w środowy poranek!! :multi: buziole Alu :loveu: buziole Ozzi :loveu: buziole... i nie tylko :loveu: Witkam Basię z Zuzanką :loveu: [quote name='apple']Jalunia Kaj Ty łazisz jak jak tu na Ciebie czekam i chcę się z Tobą kaffci napić już jestem Koffana Mła :loveu::loveu:...byłam u Klocusiowej a potem na psacerku a teraz już jestem [quote name='basia2202']Alutkowej jeszcze tu nie było?? :crazyeye: :roll: chiba jej się budzik zaciął... :shake: aaaa dawno już nie śpię ;)i byłam na moim powierzonym do opieki blogasku u Klocusia :loveu: Quote
apple Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Alicja'] już jestem Koffana Mła :loveu::loveu:...byłam u Klocusiowej a potem na psacerku a teraz już jestem To dopssszz bo juz myślałam że zniknę i cię już nie obaczę :roll: :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='apple']To dopssszz bo juz myślałam że zniknę i cię już nie obaczę :roll: :loveu::loveu::loveu: tosz ja bym się zapłakała za Tobą Quote
apple Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Alicja']tosz ja bym się zapłakała za Tobą No jo tyszzz ino bardziej :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='apple']No jo tyszzz ino bardziej :evil_lol: bo ja stydlawa .....ja dyskretniej Quote
gops Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 dziendobry :razz: widze ze juz sie zdazylyscie rozgadac o tak wczesnej godzinie ;) Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='gops2000']dziendobry :razz: widze ze juz sie zdazylyscie rozgadac o tak wczesnej godzinie ;) Doberek :p ano tak się dziewczynki rozgadały ;) Quote
lolka75 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 czesc i czolem Alunia:loveu: jak dzionek u Cia?? U mnie wichura i leje..... witerek taki ze leb z plucami wyrywa:shake:...bojam wiaterku:placz: Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='lolka75']czesc i czolem Alunia:loveu: jak dzionek u Cia?? U mnie wichura i leje..... witerek taki ze leb z plucami wyrywa:shake:...bojam wiaterku:placz: cześć Loluś :loveu::loveu::loveu: u nas dziś też wichura paskudna :cool1:...w nocy i rano lał deszcz :cool1:...teraz tylko zawiewa tak ze mi po balkonie doniczki się ganiają :diabloti: Quote
lolka75 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Alicja']cześć Loluś :loveu::loveu::loveu: u nas dziś też wichura paskudna :cool1:...w nocy i rano lał deszcz :cool1:...teraz tylko zawiewa tak ze mi po balkonie doniczki się ganiają :diabloti: wiesz...to ze doniczki sie ganiaja to inne zjawisko. Moja babcia mowila ze na wiosne to wior na wiore wylazi i trep na trepe:diabloti:... moze z Twoimi doniczkami to tez to jest:niewiem:............ :oops: Quote
Recommended Posts