Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Medorowa napisał(a):
Cześć Alu :loveu: Ale pikna adresówka:cool2:

Witanko :multi::multi:

noooo psiękna :loveu::loveu::loveu:czeka na Ozzulka u Cioteczki :multi::loveu:

lolka75 napisał(a):
bylam tu wczesniej i sie witalam a mojego posta nie ma:crazyeye:
To co szkodzi sie przywitac jeszcze raz:p
Dzien dobry sloneczkowy, Alusia:loveu:

Bereczek słonecznie :loveu::loveu:ale wietrznie jak diobli :diabloti:

zauważyłam że była przerwa w dogo ....niby działało ale nic nie dochodziło :hmmmm:

Posted

Zajrzyjcie do PACO z mojego podpisu ...on naprawde jest wspaniałym psiakiem i tez zasługuje na dobry domek ...może znacie kogoś kto pokochałby PACO :loveu::loveu::loveu:

Posted

evaxon napisał(a):
hihi oj Alu.... a jak zima wroci??:razz:

u mnie wróciła:placz::placz::placz:

zjawiskowe zdjęcie paśnika Alus:loveu::loveu::loveu:

( miałam zapamiętanego linka ale gdzieś go zostawiła)

Posted

Alicja napisał(a):
Zajrzyjcie do PACO z mojego podpisu ...on naprawde jest wspaniałym psiakiem i tez zasługuje na dobry domek ...może znacie kogoś kto pokochałby PACO :loveu::loveu::loveu:

naprawdę fajny pies z niego :loveu:

ale poza tym - obejrzałam zdjęcia pozostałych psów z tamtej "hodowli" :shake: biedaki.... :placz:

Posted

BeaC napisał(a):
u mnie wróciła:placz::placz::placz:

zjawiskowe zdjęcie paśnika Alus:loveu::loveu::loveu:

( miałam zapamiętanego linka ale gdzieś go zostawiła)

u mnie zimy nie było ale za to chwile temu była ulewa :diabloti:

a przyznam nieskromnie :oops:ze paśniczek samą mnie zauroczył :roll:dla samej satysfakcji ze się potrafi znaleść cudne miejsce i na dodatek je ufocić warto warto te fotasy tutaj wstawiać ....i cieszkam ześ ją zauważyła :calus:

BeaC napisał(a):

grabulka ;)

zuzolandia napisał(a):
Witam sie cieplutko popołudniowa pora i zostawiam slady łapek u Ozzu;lka ;-)

witaj Inuś ;)

malawaszka napisał(a):
naprawdę fajny pies z niego :loveu:

ale poza tym - obejrzałam zdjęcia pozostałych psów z tamtej "hodowli" :shake: biedaki.... :placz:

oj ani nie mów ...coraz więcej psów którymi dosłownie nikt się nie interesuje...szkoda gadać ...a ja tak tuptam se koło nich po cichutku i wrzucam po grosiku :roll:..bo dużej kasy nie mam :oops:a i domku dać nie mogę :shake:

AlKil napisał(a):
dzień dobry Alu!!!:multi:

doberek EWUŚ :multi:

Posted

AlKil napisał(a):
trochę się za Wami stęskniłam, może nockami uda mi sie nadrobić...:cool1:

;)pomalutku nadrobisz zaległości :evil_lol:...ale już nie znikaj :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
lepiej nie nadrabiaj bo znikniesz :lol:

po nocach będzie nadrabiać a w dzień na bieżąco będzie ;)

Qrde czy Wam też tak dziś jest do rowa :diabloti:...ja to na niczym się skupić nie mogę , nawet na zakupy nie polazłam , z łapek mi wsio wypada ...przed chwilką się wykąpałam i chyba się położę do wyra :roll:

Posted

Alicja napisał(a):
;)pomalutku nadrobisz zaległości :evil_lol:...ale już nie znikaj :roll:

Postaram się...

malawaszka napisał(a):
lepiej nie nadrabiaj bo znikniesz :lol:

Oooo i wot zagwozdka...

Alicja napisał(a):
po nocach będzie nadrabiać a w dzień na bieżąco będzie ;)

Qrde czy Wam też tak dziś jest do rowa :diabloti:...ja to na niczym się skupić nie mogę , nawet na zakupy nie polazłam , z łapek mi wsio wypada ...przed chwilką się wykąpałam i chyba się położę do wyra :roll:

No i rozwiązanie podsunięte pod nos...
Tylko poproszę o wydłużenie doby!!!

Ja dzisiaj piorę, moja cudna Frania + wirówka działają od rana, A pogoda nad nimi płacze, że mają tyle roboty.:diabloti:

Posted

Ala olej wszystko i przyjedź do mła na kaff :loveu: . U mnie nudy TZ wyjechał w trasę, córcia śpi , pies śpi (leniuch) , pogoda paskudna i nie ma co robić. Oczywiście prasować mi się nie chce :mad: :diabloti:

Posted

Ale Ozzul ma ładną adresatkę :)

ja też chcę Salsę w taką przyodziać bo te zakręcane się odkręcają i do dupy są...a taka ani się nie odkręci, ani nie zamoknie więc same plusy :)

Posted

malawaszka napisał(a):
noo ja mam dzisiaj mega niechcieja :shake: miałam się isć położyć, ale wpadła mi w ręce szczorka i Luna i wyrwałam jej kudły :evil_lol: od razu mi lepiej :diabloti:

no to w złym momencie Luna podeszła pod ręce :evil_lol:

apple napisał(a):
szpryciulka;)

to po ...:hmmmm: listonoszu :p

AlKil napisał(a):
Postaram się...

Oooo i wot zagwozdka...

No i rozwiązanie podsunięte pod nos...
Tylko poproszę o wydłużenie doby!!!

Ja dzisiaj piorę, moja cudna Frania + wirówka działają od rana, A pogoda nad nimi płacze, że mają tyle roboty.:diabloti:

oj pracusiu pracusiu ...pisz petycję do Kopernika albo jakiegoś Galileusza :evil_lol:o wydłużenie doby ;)ale tak wogóle to współczuje ....bo pogoda nie nastraja do pracy :shake:

Pandisia napisał(a):
Ala olej wszystko i przyjedź do mła na kaff :loveu: . U mnie nudy TZ wyjechał w trasę, córcia śpi , pies śpi (leniuch) , pogoda paskudna i nie ma co robić. Oczywiście prasować mi się nie chce :mad: :diabloti:

ja to bym to olała ...ino mnie zaś by olał deszcz tak jak wczoraj :oops:...ale z zaproszenia skorzystam przy okazji ;)

oczywiście miałam włączyc pranie , pozmywać naczynia i upiec rogaliki ....

jonQuilla napisał(a):
Ale Ozzul ma ładną adresatkę :)

ja też chcę Salsę w taką przyodziać bo te zakręcane się odkręcają i do dupy są...a taka ani się nie odkręci, ani nie zamoknie więc same plusy :)

Adresatki zamówiliśmy dla Ozulka i Klocka na Allegro ;)..podobno strzeżonego Pan Be ...strzeże :p

Posted

apple napisał(a):
Buhahahahahahahahahahaa:evil_lol: Co na to tatko?:razz:

:hmmmm: nie wiem ...on nie zna mojego listonosza :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...za mojego dzieciństwa to do nas panie listonoszki nosiły przesyłki :roll:

Posted

Alicja napisał(a):

ja to bym to olała ...ino mnie zaś by olał deszcz tak jak wczoraj :oops:...ale z zaproszenia skorzystam przy okazji ;)

oczywiście miałam włączyc pranie , pozmywać naczynia i upiec rogaliki ....

No to trzymam Cię za to Twoje słowo co droższe od piniondzorów :multi: