Alicja Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Medorowa napisał(a):Cześć Alu :loveu: Ale pikna adresówka:cool2: Witanko :multi::multi: noooo psiękna :loveu::loveu::loveu:czeka na Ozzulka u Cioteczki :multi::loveu: lolka75 napisał(a):bylam tu wczesniej i sie witalam a mojego posta nie ma:crazyeye: To co szkodzi sie przywitac jeszcze raz:p Dzien dobry sloneczkowy, Alusia:loveu: Bereczek słonecznie :loveu::loveu:ale wietrznie jak diobli :diabloti: zauważyłam że była przerwa w dogo ....niby działało ale nic nie dochodziło :hmmmm: Quote
Alicja Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Zajrzyjcie do PACO z mojego podpisu ...on naprawde jest wspaniałym psiakiem i tez zasługuje na dobry domek ...może znacie kogoś kto pokochałby PACO :loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 evaxon napisał(a):hihi oj Alu.... a jak zima wroci??:razz: u mnie wróciła:placz::placz::placz: zjawiskowe zdjęcie paśnika Alus:loveu::loveu::loveu: ( miałam zapamiętanego linka ale gdzieś go zostawiła) Quote
zuzolandia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Witam sie cieplutko popołudniowa pora i zostawiam slady łapek u Ozzu;lka ;-) Quote
malawaszka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Alicja napisał(a):Zajrzyjcie do PACO z mojego podpisu ...on naprawde jest wspaniałym psiakiem i tez zasługuje na dobry domek ...może znacie kogoś kto pokochałby PACO :loveu::loveu::loveu: naprawdę fajny pies z niego :loveu: ale poza tym - obejrzałam zdjęcia pozostałych psów z tamtej "hodowli" :shake: biedaki.... :placz: Quote
Alicja Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 BeaC napisał(a):u mnie wróciła:placz::placz::placz: zjawiskowe zdjęcie paśnika Alus:loveu::loveu::loveu: ( miałam zapamiętanego linka ale gdzieś go zostawiła) u mnie zimy nie było ale za to chwile temu była ulewa :diabloti: a przyznam nieskromnie :oops:ze paśniczek samą mnie zauroczył :roll:dla samej satysfakcji ze się potrafi znaleść cudne miejsce i na dodatek je ufocić warto warto te fotasy tutaj wstawiać ....i cieszkam ześ ją zauważyła :calus: BeaC napisał(a): grabulka ;) zuzolandia napisał(a):Witam sie cieplutko popołudniowa pora i zostawiam slady łapek u Ozzu;lka ;-) witaj Inuś ;) malawaszka napisał(a):naprawdę fajny pies z niego :loveu: ale poza tym - obejrzałam zdjęcia pozostałych psów z tamtej "hodowli" :shake: biedaki.... :placz: oj ani nie mów ...coraz więcej psów którymi dosłownie nikt się nie interesuje...szkoda gadać ...a ja tak tuptam se koło nich po cichutku i wrzucam po grosiku :roll:..bo dużej kasy nie mam :oops:a i domku dać nie mogę :shake: AlKil napisał(a):dzień dobry Alu!!!:multi: doberek EWUŚ :multi: Quote
Alicja Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 apple napisał(a):A ty zgadnij skąd ja szrajbam:razz: :multi: :multi: :multi: wiem ....wiem ....z pracki :evil_lol: Quote
AlKil Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 trochę się za Wami stęskniłam, może nockami uda mi sie nadrobić...:cool1: Quote
Alicja Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 AlKil napisał(a):trochę się za Wami stęskniłam, może nockami uda mi sie nadrobić...:cool1: ;)pomalutku nadrobisz zaległości :evil_lol:...ale już nie znikaj :roll: Quote
Alicja Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 malawaszka napisał(a):lepiej nie nadrabiaj bo znikniesz :lol: po nocach będzie nadrabiać a w dzień na bieżąco będzie ;) Qrde czy Wam też tak dziś jest do rowa :diabloti:...ja to na niczym się skupić nie mogę , nawet na zakupy nie polazłam , z łapek mi wsio wypada ...przed chwilką się wykąpałam i chyba się położę do wyra :roll: Quote
malawaszka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 noo ja mam dzisiaj mega niechcieja :shake: miałam się isć położyć, ale wpadła mi w ręce szczorka i Luna i wyrwałam jej kudły :evil_lol: od razu mi lepiej :diabloti: Quote
apple Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Alicja napisał(a)::multi: :multi: :multi: wiem ....wiem ....z pracki :evil_lol:szpryciulka;) Quote
AlKil Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Alicja napisał(a):;)pomalutku nadrobisz zaległości :evil_lol:...ale już nie znikaj :roll: Postaram się... malawaszka napisał(a):lepiej nie nadrabiaj bo znikniesz :lol: Oooo i wot zagwozdka... Alicja napisał(a):po nocach będzie nadrabiać a w dzień na bieżąco będzie ;) Qrde czy Wam też tak dziś jest do rowa :diabloti:...ja to na niczym się skupić nie mogę , nawet na zakupy nie polazłam , z łapek mi wsio wypada ...przed chwilką się wykąpałam i chyba się położę do wyra :roll: No i rozwiązanie podsunięte pod nos... Tylko poproszę o wydłużenie doby!!! Ja dzisiaj piorę, moja cudna Frania + wirówka działają od rana, A pogoda nad nimi płacze, że mają tyle roboty.:diabloti: Quote
Pandisia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ala olej wszystko i przyjedź do mła na kaff :loveu: . U mnie nudy TZ wyjechał w trasę, córcia śpi , pies śpi (leniuch) , pogoda paskudna i nie ma co robić. Oczywiście prasować mi się nie chce :mad: :diabloti: Quote
jonQuilla Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ale Ozzul ma ładną adresatkę :) ja też chcę Salsę w taką przyodziać bo te zakręcane się odkręcają i do dupy są...a taka ani się nie odkręci, ani nie zamoknie więc same plusy :) Quote
Alicja Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 malawaszka napisał(a):noo ja mam dzisiaj mega niechcieja :shake: miałam się isć położyć, ale wpadła mi w ręce szczorka i Luna i wyrwałam jej kudły :evil_lol: od razu mi lepiej :diabloti: no to w złym momencie Luna podeszła pod ręce :evil_lol: apple napisał(a):szpryciulka;) to po ...:hmmmm: listonoszu :p AlKil napisał(a):Postaram się... Oooo i wot zagwozdka... No i rozwiązanie podsunięte pod nos... Tylko poproszę o wydłużenie doby!!! Ja dzisiaj piorę, moja cudna Frania + wirówka działają od rana, A pogoda nad nimi płacze, że mają tyle roboty.:diabloti: oj pracusiu pracusiu ...pisz petycję do Kopernika albo jakiegoś Galileusza :evil_lol:o wydłużenie doby ;)ale tak wogóle to współczuje ....bo pogoda nie nastraja do pracy :shake: Pandisia napisał(a):Ala olej wszystko i przyjedź do mła na kaff :loveu: . U mnie nudy TZ wyjechał w trasę, córcia śpi , pies śpi (leniuch) , pogoda paskudna i nie ma co robić. Oczywiście prasować mi się nie chce :mad: :diabloti: ja to bym to olała ...ino mnie zaś by olał deszcz tak jak wczoraj :oops:...ale z zaproszenia skorzystam przy okazji ;) oczywiście miałam włączyc pranie , pozmywać naczynia i upiec rogaliki .... jonQuilla napisał(a):Ale Ozzul ma ładną adresatkę :) ja też chcę Salsę w taką przyodziać bo te zakręcane się odkręcają i do dupy są...a taka ani się nie odkręci, ani nie zamoknie więc same plusy :) Adresatki zamówiliśmy dla Ozulka i Klocka na Allegro ;)..podobno strzeżonego Pan Be ...strzeże :p Quote
apple Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Alicja napisał(a): to po ...:hmmmm: listonoszu :p Buhahahahahahahahahahaa:evil_lol: Co na to tatko?:razz: Quote
Alicja Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 apple napisał(a):Buhahahahahahahahahahaa:evil_lol: Co na to tatko?:razz: :hmmmm: nie wiem ...on nie zna mojego listonosza :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...za mojego dzieciństwa to do nas panie listonoszki nosiły przesyłki :roll: Quote
Pandisia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Alicja napisał(a): ja to bym to olała ...ino mnie zaś by olał deszcz tak jak wczoraj :oops:...ale z zaproszenia skorzystam przy okazji ;) oczywiście miałam włączyc pranie , pozmywać naczynia i upiec rogaliki .... No to trzymam Cię za to Twoje słowo co droższe od piniondzorów :multi: Quote
Alicja Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Pandisia napisał(a):No to trzymam Cię za to Twoje słowo co droższe od piniondzorów :multi: ano jak obiecałam tak i będzie :cool2: Quote
Recommended Posts