Pandisia Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: widać tak ten typ już tak ma ;) a teraz TZ miał bolawą ;)nóżkę i nie mógł sobie pozwolić na ciągniątko ze strony Ozzulka więc kolce idą w ruch ;) Witaj Alu. Mój waży tylko 20 kg ale jak idziemy z córą to czasami muszę mu założyć obróżkę uzdową bo bym nie dała rady z nimi . :evil_lol: Quote
gops Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 ale mamy ladna pogode ;) u nas 13 stopni :diabloti: jak tam mija dzionek? :razz: Quote
lolka75 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 widzialam wszystkie foteczki...ale najlubiam te co Ozzy lezy do gory kolami i tymi kolami majta:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 [quote name='Pandisia']Witaj Alu. Mój waży tylko 20 kg ale jak idziemy z córą to czasami muszę mu założyć obróżkę uzdową bo bym nie dała rady z nimi . :evil_lol: Witanko :multi: no ja uzdowej jeszcze nie próbowałam ...nikt znajomy z psem w naszej wadze nie ma ... a kolejną rzecz kupować by za chwilkę oddać :hmmmm: cza nad tym pomyśleć ...czy Ozzy by się przyzwyczaił ... Ale dziś już spoczko na obroży było ;) [quote name='gops2000']ale mamy ladna pogode ;) u nas 13 stopni :diabloti: jak tam mija dzionek? :razz: pogoda ładna , humorki też , bieganko było ;) [quote name='lolka75']widzialam wszystkie foteczki...ale najlubiam te co Ozzy lezy do gory kolami i tymi kolami majta:loveu::loveu: ha ha ....Ozzy a'la żuczek :evil_lol: aaa a u nas są już kleszczory ....ale Ozzul już zakropiony ...tylko po mnie chodził sobie kleszcz:angryy::angryy::angryy:....zaraz wlaze do wanny w celu sprawdzenia stanu liczebnego ...czy się mnie kto nie przyssał do ciała :roll::oops::angryy: Quote
Pandisia Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='Alicja']Witanko :multi: no ja uzdowej jeszcze nie próbowałam ...nikt znajomy z psem w naszej wadze nie ma ... a kolejną rzecz kupować by za chwilkę oddać :hmmmm: cza nad tym pomyśleć ...czy Ozzy by się przyzwyczaił ... Ale dziś już spoczko na obroży było ;) Ja mam taką zamiast kagańca , więc też tylko sporadycznie albo jak idziemy do ludzi. Straż miejska mnie już raz pogoniła za brak kagańca :angryy: więc teraz już nie ma zmiłuj. Takie cuś to jest Quote
Medorowa Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='Alicja'] aaa a u nas są już kleszczory ....ale Ozzul już zakropiony ...tylko po mnie chodził sobie kleszcz:angryy::angryy::angryy:....zaraz wlaze do wanny w celu sprawdzenia stanu liczebnego ...czy się mnie kto nie przyssał do ciała :roll::oops::angryy: O kurcze:angryy: Już są:roll::roll: Witaj moja najlePSIEjsza z Al:buzi: Quote
lolka75 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 wlasnie ja sie zastanawiam czy kropic juz Maxine na kleszcze:niewiem:...ona w zeszlym sezonie kleszczowym zlapala chyba ze trzy kleszcze ale w Polsce...tu nie zlapala nic:shake:... Quote
gops Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 ja zakropilam moje bestie juz tydz temu :) u nas sa kleszcze i znowu bedzie wysyp chyba bo przedwczoraj po mnie chodzily dwa :roll: a bylo moze z 5 stopni.. Quote
Alicja Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 [quote name='Pandisia']Ja mam taką zamiast kagańca , więc też tylko sporadycznie albo jak idziemy do ludzi. Straż miejska mnie już raz pogoniła za brak kagańca :angryy: więc teraz już nie ma zmiłuj. Takie cuś to jest ooo...więc chyba też się na takie cosik rzucę bo jak jadę do mamy do Center ;)...to mam problem z wyjściem na miasto :roll: [quote name='Medorowa']O kurcze:angryy: Już są:roll::roll: Witaj moja najlePSIEjsza z Al:buzi: sa już .....paskudy a ja mam zaraz schizy ze mnie oblezą :placz: witaj Moja Madziu :loveu: Quote
Pandisia Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ala kup sobie EXPEL spray odstraszający komary meszki kleszcze . Moja córa już dwa razy miała kleszcza i teraz zawsze jej psikamy u wylotu odzieży i jest spokój a kosztuje to parę złotych ;) Quote
Alicja Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 [quote name='lolka75']wlasnie ja sie zastanawiam czy kropic juz Maxine na kleszcze:niewiem:...ona w zeszlym sezonie kleszczowym zlapala chyba ze trzy kleszcze ale w Polsce...tu nie zlapala nic:shake:... no to przed wyjazdem do Polski na 100% skropić ...a moze u Was nie ma ...bo i tak moze być :niewiem: [quote name='gops2000']ja zakropilam moje bestie juz tydz temu :) u nas sa kleszcze i znowu bedzie wysyp chyba bo przedwczoraj po mnie chodzily dwa :roll: a bylo moze z 5 stopni.. Ozzy wczoraj został skropiony Fripexem XXl ...na wage 40-60 kg ...skropiłam i klate i ogonek :grins: Quote
Alicja Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 [quote name='Pandisia']Ala kup sobie EXPEL spray odstraszający komary meszki kleszcze . Moja córa już dwa razy miała kleszcza i teraz zawsze jej psikamy u wylotu odzieży i jest spokój a kosztuje to parę złotych ;) oj a powiedz Mi jeszcze gdzie to mogę kupić ....bo na mnie te gadziny lezą :placz:a ja się brzydzę .......:oops::roll: Quote
Pandisia Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='Alicja']oj a powiedz Mi jeszcze gdzie to mogę kupić ....bo na mnie te gadziny lezą :placz:a ja się brzydzę .......:oops::roll: Ja kupiłam to w Realu. Quote
lolka75 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='Alicja']oj a powiedz Mi jeszcze gdzie to mogę kupić ....bo na mnie te gadziny lezą :placz:a ja się brzydzę .......:oops::roll: tez sie brzydze tego diabelstwa.... Quote
Alicja Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 [quote name='Pandisia']Ja kupiłam to w Realu. to wyruszam wkrótce na polowanie ;)dzięki za namiary :calus: [quote name='lolka75']tez sie brzydze tego diabelstwa.... no bo one są paskudne .........grrrrrrrrrr czy Wam też Dogo swiruje :hmmmm: Quote
malawaszka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 HELLo :loveu: obejrzałam masę świetnych fotek i z lasu i z bezludzia :loveu: nie liczyłam czy było 72 :evil_lol: i fotki kropelek też widziałam :grins: :lol: Quote
LAZY Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Heja Alu...wpadłam poprawić sobie humor pięknym pysiem naszego Ozzulka;) Quote
zuzolandia Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 KOCHANA PIEKNIE DZIEKUJEEEE!!!! JEST SLICZNY!!!!! Quote
Izabela124. Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Witanko Alu Widze, ze i ty zawitals do lasku Caluski dla Ozzulc Quote
Alicja Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 [quote name='malawaszka']HELLo :loveu: obejrzałam masę świetnych fotek i z lasu i z bezludzia :loveu: nie liczyłam czy było 72 :evil_lol: i fotki kropelek też widziałam :grins: :lol: ;)...jak widziałaś i kropelki to znaczy że widziałaś więcej aniżeli 72 :evil_lol::evil_lol: [quote name='LAZY']Heja Alu...wpadłam poprawić sobie humor pięknym pysiem naszego Ozzulka;) witaj Paulinko :calus: mam nadzieje ze humorek poprawiony :loveu: [quote name='zuzolandia']http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/ABI41.jpg KOCHANA PIEKNIE DZIEKUJEEEE!!!! JEST SLICZNY!!!!! cieszkam że się spodobał ....bo wybrała go Madzia na NIEBIAŃSKIM BAZARKu-na Uciechów psy ULV i Bonę :loveu: ...bo ja gapa jestem i byłabym przeoczyła :oops::evil_lol:.... [quote name='Izabela124.']Witanko Alu Widze, ze i ty zawitals do lasku Caluski dla Ozzulc ano zawitałam ;) witanko :multi::multi: Quote
Alicja Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 [quote name='tygra']cześć Alu :) witanko wieczorne :multi: Quote
e.v.a Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 hej Alcia:multi: ale mi dogo muli:placz: i net:placz:i wszystko:placz:tak mi zle:placz:tak samotnie czuje sie :placz:oł jee oł jeee:razz::diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 [quote name='evaxon']hej Alcia:multi: ale mi dogo muli:placz: i net:placz:i wszystko:placz:tak mi zle:placz:tak samotnie czuje sie :placz:oł jee oł jeee:razz::diabloti::evil_lol: witaj Effcia :multi::multi::multi: Dogo zamula i robi się error co jakiś czas :angryy::angryy::angryy:..........i nie ślimtaj :glaszcze: jutro będzie lepiej ;) Quote
Alicja Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 przed snem kilka fotek z dziś .....wczorajsze leżą nieprzerobione :roll: Quote
Recommended Posts