Pandisia Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Dogobranoc , foty obejrzałam mogę iść spać :eviltong: Quote
lolka75 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 http://images28.fotosik.pl/174/e3ce8cbd2233353e.jpg chcialabym tak potrzymac ten slodki pycholek i cmoknac w to rozowe:loveu:............ wybaczcie jeslim jaka zboczona ale jakies takie cmokasne uczucie mie najszly Quote
anetta Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 I ja. Ptaszki, drzewka, aniołka stróża :loveu::loveu::loveu: Och i ach :loveu: Quote
jonQuilla Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Cześć Mamcia :multi::multi::multi::loveu: przybywam w ten ładnie zapowiadający się dzień żeby życzyć aby był dla on dla Ciebie przyjazny !! :) :eviltong: Buźka :loveu::loveu: Quote
apple Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Cześć Alu u mnie za oknem 10 na pulsie od 6.30 :Cool!: Czy u ciebie też się taki piękny dzień zapowiada:razz: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='Pandisia']Dogobranoc , foty obejrzałam mogę iść spać :eviltong: ;)o tej porze to ja już spałam [quote name='malawaszka']ja też widziałam ja też :loveu::multi: :multi:cieszkam ...bo to najświeższa dostawa [quote name='lolka75']http://images28.fotosik.pl/174/e3ce8cbd2233353e.jpg chcialabym tak potrzymac ten slodki pycholek i cmoknac w to rozowe:loveu:............ wybaczcie jeslim jaka zboczona ale jakies takie cmokasne uczucie mie najszly to jest wsio do załatwienia ;) [quote name='anetta']I ja. Ptaszki, drzewka, aniołka stróża :loveu::loveu::loveu: Och i ach :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='jonQuilla']Cześć Mamcia :multi::multi::multi::loveu: przybywam w ten ładnie zapowiadający się dzień żeby życzyć aby był dla on dla Ciebie przyjazny !! :) :eviltong: Buźka :loveu::loveu: cze Córcia :multi::loveu: mam nadzieje że będzie przyjazny :razz:mam taką nadzieję ........... bo pogoda jest super .... [quote name='furciaczek']Kawe podano:loveu::multi: http://www.geocities.com/haydease_1/blogger/Black_Coffee.jpg :loveu::loveu:dzięki dzięki Quote
BeaC Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 o matko Ala palec mnie boli od przewijania myszki http://images32.fotosik.pl/172/874318f56a34c155.jpg w goowno wlazłem??? eeee nieeeee :diabloti::diabloti: jak można tyyyle nagadać??? miej litość nad tymi ..................co już nie mogą:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='apple'] Cześć Alu u mnie za oknem 10 na pulsie od 6.30 :Cool!: Czy u ciebie też się taki piękny dzień zapowiada:razz: witaj Dżapuszko :multi::loveu::multi: u mnie też cieplutko ....wiosenka :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='BeaC']o matko Ala palec mnie boli od przewijania myszki :hmmmm: kup myszce pampersa :grins: http://images32.fotosik.pl/172/874318f56a34c155.jpg w goowno wlazłem??? eeee nieeeee sierotek objechał na gałązce i nózia go zabolała :diabloti::diabloti: jak można tyyyle nagadać??? miej litość nad tymi ..................co już nie mogą:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: :hmmmm: ale nie było zagadane ....było zafocone :p Quote
furciaczek Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Najwazniejsze to zachowac rownowage...duzo gadaja to i duzo zdiec wklejaja:loveu: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='furciaczek']Najwazniejsze to zachowac rownowage...duzo gadaja to i duzo zdiec wklejaja:loveu: ;) otóż to ......zaraz będą fotaski :loveu: Quote
furciaczek Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Cudowne fotaski:multi: A Ozzulec jakie miny strzela:evil_lol::loveu: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='furciaczek']Cudowne fotaski:multi: A Ozzulec jakie miny strzela:evil_lol::loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: TZ stwierdził że mimikę ma po mnie :mad: Quote
furciaczek Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: TZ stwierdził że mimikę ma po mnie :mad: Musisz glupkowato wygladac w takim razie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='furciaczek']Musisz glupkowato wygladac w takim razie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: temu tak mało moich fot na blogasie :roflt: Quote
emdziolek Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Witanko Alu!!:multi: Ale tu dużo Ozzyulcowych fotasków:loveu: A ja sobie wlasni siedze w bibliotece szkolnej, nie mamy angola i fizyki:razz: Quote
furciaczek Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Alicja']temu tak mało moich fot na blogasie :roflt: Zawsze podejzewalam ze cos jes nie tak:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Berek słonecznie !! :multi::multi::loveu::multi::multi: Quote
Recommended Posts