Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

evaxon napisał(a):
hej Alu:multi:
zobacz zobacz wioseny banerek :multi::razz::diabloti::cool3:

Jam co prawda nie Ala ale bezczelnie się pogapiłam na nowy banerek i jest piękny :loveu:

Posted

[quote name='sota36']http://images32.fotosik.pl/175/fb3c61ce81284b18.jpg jaki pysiek uhahany:loveu:!!!!

no uhahany :loveu:...ino nie wiem z czego się tak cieszkał ;)

[quote name='apple']Ja tak tylko przemykam ukradkiem jak obiecałam:scared:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

oooooo przemyknęłas :scared:

[quote name='Pandisia']Jam co prawda nie Ala ale bezczelnie się pogapiłam na nowy banerek i jest piękny :loveu:

Effci będzie miło jak jeszcze ktoś zauwazy ;)

[quote name='lolka75']jam tez pogapiona na banerka i zazdraszczam troche:oops:. Powiedzcie w jakim programie robi sie banerki i czy trudno? Przydalby sie:roll:

ja robiłam tym razem sama ...w Photo Filtrze...naumiała mnie Magda :multi::loveu::multi:wcześniej robiła mi Sylwia i Ewa.......:loveu:

Posted

i znowu lesne foty :) a ja zapraszam do nas ...wkoncu zrobilam galeryje tylko nikt nas jeszcze nie odwiedzil :roll: link pod banerkiem :eviltong:

Posted

[quote name='Pandisia']Jam co prawda nie Ala ale bezczelnie się pogapiłam na nowy banerek i jest piękny :loveu:
hyhyhy nie taki nowy:razz: zaszłoroczny:loveu:
dzieki dzieki :loveu:
[quote name='Alicja']gratulancje ...psiękny bandorelos
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:wiedziałam ze mnie docenisz :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='gops2000']i znowu lesne foty :) a ja zapraszam do nas ...wkoncu zrobilam galeryje tylko nikt nas jeszcze nie odwiedzil :roll: link pod banerkiem :eviltong:

a boś tak cichaczem zrobiła :razz: tym bardziej ze niedawno czytałam ze nie chcesz robić ;)....zaraz zajrzę :p

[quote name='evaxon']hyhyhy nie taki nowy:razz: zaszłoroczny:loveu:
dzieki dzieki :loveu:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:wiedziałam ze mnie docenisz :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

no koffana :loveu::loveu::loveu:....kto jak kto ale ja bym nie doceniła :razz::razz:;)