jonQuilla Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 cześć Mamcia :) :multi::multi::loveu: w końcu wstałam i melduję swoje przybycie :multi::multi: ściskam i całuję Was piątkowo :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 emdziolek napisał(a):Witanko Alu!:hand: Wpadłam z Kaff for U:kaffee_2: witaneczko EMI :multi::multi::multi: Quote
apple Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Przyszłam bo mam offa w pracy a ciebie nie ma.....hmmmm no to nic...to posiedze i poczekam na ciebie:roll: Quote
Alicja Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 gops napisał(a):witamy takze :diabloti: ;) aaaa witam witam także :grins: apple napisał(a):Przyszłam bo mam offa w pracy a ciebie nie ma.....hmmmm no to nic...to posiedze i poczekam na ciebie:roll: jestem ...przybiegłam Quote
apple Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Alicja napisał(a): jestem ...przybiegłam Cieszkam że się cieszkasz i tak biegniesz mi na powitanie...ale ostroznie bo się przewrócisz i jeszcze te chudzienkie kolanka obijesz:loveu: Quote
Alicja Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 apple napisał(a):Cieszkam że się cieszkasz i tak biegniesz mi na powitanie...ale ostroznie bo się przewrócisz i jeszcze te chudzienkie kolanka obijesz:loveu: I siem wyrąbałam na zakręcie ............................ Quote
gops Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 bolalo? gdyby kuzka nie skakala to by nozki nie zlamala :diabloti: Quote
Matusz Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Witanko babuleńka :multi::multi::loveu::multi::multi: Quote
apple Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Alicja napisał(a):I siem wyrąbałam na zakręcie ............................A nie mówiłam.....ehhhhh...oc przytule cie:calus: P.S. Do wesela sie zagoi:diabloti: Quote
malawaszka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Alu!!! Wyrąbałaś i tak zostałaś leżeć????? co tu taka cisza?? :-o Quote
Alicja Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Matusz napisał(a):Witanko babuleńka :multi::multi::loveu::multi::multi: witaj wnusieńku :multi::multi: apple napisał(a):A nie mówiłam.....ehhhhh...oc przytule cie:calus: P.S. Do wesela sie zagoi:diabloti: :hmmmm: a kto robi wesele :hmmmm: malawaszka napisał(a):Alu!!! Wyrąbałaś i tak zostałaś leżeć????? co tu taka cisza?? :-o eeee no jestem ...ino se rozmawiałam przez telefon i klikać jednym paluchem było mnie ciężko :evil_lol::evil_lol: Quote
gops Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 kto robi wesele? ;) ja tez chce isc na wesele :roll: Quote
apple Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Alicja napisał(a):witaj wnusieńku :multi::multi: :hmmmm: a kto robi wesele :hmmmm: eeee no jestem ...ino se rozmawiałam przez telefon i klikać jednym paluchem było mnie ciężko :evil_lol::evil_lol: gops napisał(a):kto robi wesele? ;) ja tez chce isc na wesele :roll:no jak to kto Ala....bo to jej się ma zagoić:eviltong: A swoją drogą też bym sobie poszła pochasać:roll: Quote
gops Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 wbijamy sie na wesele do Ali :multi: tez bym potanczyla.. Quote
Alicja Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 gops napisał(a):kto robi wesele? ;) ja tez chce isc na wesele :roll: apple napisał(a):no jak to kto Ala....bo to jej się ma zagoić:eviltong: A swoją drogą też bym sobie poszła pochasać:roll: gops napisał(a):wbijamy sie na wesele do Ali :multi: tez bym potanczyla.. :hmmmm: gupie gupie nie ma takiego wianka co by nie spłonał na mojej głowie :roll:...ja mam papiór z USC i to wystarczy aczkolwiek twierdze ze wcale nie jest w życiu aż taki niezbedny :evil_lol::evil_lol: a tak wogóle ...... to nie nawidze wesel :oops:imprez tańcujących :oops:z siedzeniem za stołem ....:roll:.... Quote
apple Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Alicja napisał(a): :hmmmm: gupie gupie nie ma takiego wianka co by nie spłonał na mojej głowie :roll:...ja mam papiór z USC i to wystarczy aczkolwiek twierdze ze wcale nie jest w życiu aż taki niezbedny :evil_lol::evil_lol: a tak wogóle ...... to nie nawidze wesel :oops:imprez tańcujących :oops:z siedzeniem za stołem ....:roll:.... eeeeee to ja lubiem....cały parkiet mój na weselach....tylko wujków unikam a wybieram co lepsze towarki:diabloti: Quote
e.v.a Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 hej hejjj :multi:wreszcie tutaj dotarłam:multi: Quote
Alicja Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 evaxon napisał(a):hej hejjj :multi:wreszcie tutaj dotarłam:multi: lepiej późno niż wcale :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 :roll: jedno wyro przebrane ....to jakaś stara fota do dodania ;) Quote
e.v.a Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 ooo fajna ta stara fota:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Alicja Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 evaxon napisał(a):ooo fajna ta stara fota:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:na szare ASTowe fo dałam z 50 starych i się cieszkali :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 toć to nie stara fota :eviltong::eviltong: coś ściemniasz Mamcia ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 jonQuilla napisał(a): toć to nie stara fota :eviltong::eviltong: coś ściemniasz Mamcia ;) :evil_lol: :hmmmm: jak nie stara ....już ma z tydzień :roll: Quote
jonQuilla Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Alicja napisał(a)::hmmmm: jak nie stara ....już ma z tydzień :roll: pffff...tydzień :) :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts