Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']Alu!!! jak sie ciesze że w niedzielkę przybedziesz do mnie.... razem z Luśkowymi :loveu:,innych chętnych też przygarnę- impreza otwarta ... :drink1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:poczekaj może niech najpierw dojedziemy wg rozpiski:diabloti:mam na kartce plan dojazdu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='clockwork']Alu... zajrzyj do mnie- sa foty legwana. Chciałaś sie z nim poznać, ale do niedzieli może nie dożyć... WYPCHAM!!! :diabloti:zajrzałam ...nie wypychaj .....poczekaj do lata;)

Posted

[quote name='BeaC']..............Witaj Vectro
chciałam napisac elaborat na temat nie zgadzam si e z tym, ale cóż........pomyśłicie że na starą wariatkę trafiliścia................dodam, że moje najstarsze dziecię jest w wieku gimnazjalnym, i to był poroniony pomyłs wydzielać dzieci, które maja nawiekszą wyobraźnię a do tego dorastają ( hormony i tym podobne) i dodać im do tego nauczycieli zaraz po studiach, kótrzy albo przechodzą z nimi na Ty albo się ich po prostu boją................
więcej nie piszę bo mnie wyrzucicie jako starego moralizatora

i tu się zgadzam ...znam akurat ten problem , bo my juz przeszliśmy gimnazjum....a całe 3 lata działałam ostro w szkole więc te problemy są mi znane ....może stary system nie był idealny ale 8 klas podstawówki a potem dalej ...było o 100% lepsze niż teraz ten miszung:angryy:

Posted

:multi::multi::multi:
witam i dziękuję za bajeczne powitania...Adze , Kasi, Ani i Małgosi:loveu:
witam wszystkie piszące u nas.......:multi::multi::multi::multi::multi:Beę ,Pysię,Ewelinę,Patkę,Agę,Basię,Beatę,3 Ewcie,Magdę:multi::multi::multi:i wszystkich którzy nas odwiedzają.

Mieliśmy dziś w przedszkolu Dni Otwarte ....czyli dzieci z osiedla mogły przyjść do przedszkola .....no i rano przyszło 5 sztuk do całego przedszkola ....a po południu 5 sztuk ale tylko do mnie .....i miałam 22 sztuki rozbawionych malców ...padam na twarz:diabloti:

Posted

Czesc Alu :multi: Podziwiam Cie, ze wytrzymujesz z tymi piraniami ;)

[quote name='BeaC'](...) i to był poroniony pomyłs wydzielać dzieci, które maja nawiekszą wyobraźnię a do tego dorastają ( hormony i tym podobne) i dodać im do tego nauczycieli zaraz po studiach, kótrzy albo przechodzą z nimi na Ty albo się ich po prostu boją................
Ja tylko dodam, ze sie zgadzam z Bea i Ala. Gimnazjum to przechowalnia, a nie szkola :shake:

Posted

[quote name='dealer']no to pora sie podniesc z twarzy, usiac na d....e i szalec na dogo hej!:mad:dziecek zajął kompa:diabloti:

[quote name='PIKA']Cześć Alus :multi:

zamiast pajaków :evil_lol:

:multi::multi::multi:wow PIKA ale super szmaterlok:loveu::loveu::loveu:

[quote name='paula_z']Czesc Alu :multi: Podziwiam Cie, ze wytrzymujesz z tymi piraniami ;)

Ja tylko dodam, ze sie zgadzam z Bea i Ala. Gimnazjum to przechowalnia, a nie szkola :shake:cześć Paula:multi:

[quote name='madzia i medor']Doberek moja ,,edukacyjna" ciociu :loveu: :loveu:

Ja byłam pierwszym odstrzałem gimnazjalnym - dlatego jestem teraz, jaka jestem ;)oć cioteczka przytulka :loveu:

Posted

[quote name='Behemot']Bosheeee, krtań chce mu wyrwać, limfę wyssać! :crazyeye: (Znaczy ten z kucykiem temu blondynowi :cool3:)

:angryy:bo ten z kucykiem to ten mordenca:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:angryy:bo ten z kucykiem to ten mordenca:diabloti:

No przecież widzę, bestia jakaś :cool1: a ten blondynek to taki aniołek delikatny :loveu:

Posted

[quote name='Behemot']No przecież widzę, bestia jakaś :cool1: a ten blondynek to taki aniołek delikatny :loveu::oops:bo ten blondynek to mój a ten drugi to po TZcie:diabloti:

Posted

[quote name='bonita']

Ale patrzy prosto w łocka :loveu: , taki grzecny,a fotkę wyżej diaboliq:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:patrzy w ocka ...kiedy zrobisz więcej miejsca no zlituj że się:diabloti:

[quote name='zuzolandia']
.no tulimy siem czy wymiekasz stary ???? ......blondas do kucyka ;-)
Witanko nocna mrozną porą heehhe;-):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Inka super koment

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

ale walki psio ludziowe :evil_lol:

A wygrany poleży z mamuśką :loveu:

Alu, a co to za rzeźba? :cool3: Podobny do pana Rydzewskiego :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:angryy:bo ten z kucykiem to ten mordenca:diabloti:
A zamówiłaś mu Alu już kaganiec? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:grin: A tu mu ucho odgryza :shake: ;)

[quote name='zuzolandia']......blondas do kucyka ;-)
Hahhahaha :roflt:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:patrzy w ocka ...kiedy zrobisz więcej miejsca no zlituj że się:diabloti:
...powiedziala Ala do Ozziego :evil_lol:

Posted

Witojcie z rańca :loveu: Nareszcie jakieś nowe fotencje :loveu:

Ala, ja to bym się pozbyła tego z kucykiem.... :shake: On jest niebezpieczny dla otoczenia.... :shake: Biedny psiul, zobacz jak Cię prosi i to wcale nie o więcej miejsca w łóżku, tylko, żebyś go uwolniła od tyrana :evil_lol: :eviltong:

Posted

Kto wygrał tą walkę?

U mnie też były zapasy w stylu wolnym, tylko Raptus miał przeciwnika 3 razy większego :evil_lol: Przeciwnik nigdy nie wygrał. :evil_lol: