Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

groszek83 napisał(a):
:-o:-o Jesu to one na język sikają:crazyeye:to ja już nie chce łeścika:shake::shake:oddam ci go:grins::grins:fajny jest:loveu::loveu:

ty mi tu Groszek w kulki nie leć :shake: ja psa nie moge mieć :eviltong: a już napewno nie łeścika bo ja toffam tylko spanielki koker złociste takie co to moja koleżanka ma ,ale ja nie moge mieć :-( bo mam alergie i siostra mamy też ma :-(

Posted

Vectra napisał(a):
a co mam pisać z dużych liter czy jak kurde :crazyeye: :razz:
a wogóle to nie pokazuj języka bo ci wytrymowany łeścik nasika :eviltong:

Vectra:crazyeye: :crazyeye: Kobito, ja nie wiedziałam, że Ty taki talent do rymowania masz :razz: ;)

Posted

madzia i medor napisał(a):
Vectra:crazyeye: :crazyeye: Kobito, ja nie wiedziałam, że Ty taki talent do rymowania masz :razz: ;)

a pewnie że mam a co niewolno mi :razz: mam ,ale nie dam :eviltong:
moja przyjaciółka co ma łeścika prawie rodowodowego daje mi natchnienie :loveu:

Posted

groszek83 napisał(a):
To przerobie go na spanielka :loveu::loveu::loveu:i podaruje twojej mamie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

pewno siostra by się ucieszyła ze spanielka bo ona zawsze chciała złotego kokera ,ale nic z tego ja mam alergie :-(

Posted

Vectra napisał(a):
pewno siostra by się ucieszyła ze spanielka bo ona zawsze chciała złotego kokera ,ale nic z tego ja mam alergie :-(

Jak się dobrze wytrymuje, to alergi niet, ja Ci mówie:cool1:
Vectra napisał(a):
a pewnie że mam a co niewolno mi :razz: mam ,ale nie dam :eviltong:
moja przyjaciółka co ma łeścika prawie rodowodowego daje mi natchnienie :loveu:

Nie chcesz to nie:mad: Tysz sie z nio zaprzyjoźnie, i tysz bedzie mi dawoło natchnienie:razz: I Cie jecze przegonie w tym rymówanku:diabloti:

Posted

Jak się dobrze wytrymuje, to alergi niet, ja Ci mówie:cool1:

Nie chcesz to nie:mad: Tysz sie z nio zaprzyjoźnie, i tysz bedzie mi dawoło natchnienie:razz: I Cie jecze przegonie w tym rymówanku:diabloti:

solówa :mad: :mad: powiedz gdzie i kiedy :mad: :mad:
to jest moja KKKoleżanka i jej nie oddam byłam pierwsza :eviltong:

Posted

[quote name='groszek83']Ale w błocie będzie prawda?:evil_lol::evil_lol: a zaraz w sąsiednim błotku Alicja z sznaucerka:multi::multi::multi::diabloti::placz:Sznaucerka zniknęła ....łamiąc serce Jacusia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a Gacuś jest śliczny:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='groszek83']Nie bój żaby pojawi sie pojawi :cool3::cool3: "eloł laski":diabloti::diabloti:sce ciastko ..mam ostatnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
solówa :mad: :mad: powiedz gdzie i kiedy :mad: :mad:
to jest moja KKKoleżanka i jej nie oddam byłam pierwsza :eviltong:

Mówisz i masz:snipersm: Jutro, tzn dziś:cool1: zaraz po pierwszej porannej kawie:cool1: :razz:

Posted

Mówisz i masz:snipersm: Jutro, tzn dziś:cool1: zaraz po pierwszej porannej kawie:cool1: :razz:

to chyba nie bardzo się opłaca iść spać :cool1: bo ja kawe pijam pierwszą jak mnie Franczek zbudzi brutalnie kiela 6 :cool1:

pasi :cool3:

Posted

Vectra napisał(a):
to chyba nie bardzo się opłaca iść spać :cool1: bo ja kawe pijam pierwszą jak mnie Franczek zbudzi brutalnie kiela 6 :cool1:

pasi :cool3:

O szóstej, to ja się na drugi bok przewracam i śnie o Zakościelnym, a nie myślę o jakiś wojażach:diabloti:
Tradycyjnie, jak na dzikim zachodzie - 12 w południe Ty i Ja:cool1:

Posted

dzien dobry wstretne gadatliwe babiszony:)
u mnie pada .... i pada i pada i bylam z psem na spacerze i zmoklam jak ten pies ale to nie byl moj pies tylko kolezanki a ja z nim wychodze czasem bo normalnie to on przy budzie jest ale se musi pobiegac czasem no nie.....zeby nie bylo! lancuch ma dlugi...........................................cetkowany ,krety.....:evil_lol:

Posted

[quote name='groszek83']:loveu::loveu::loveu::loveu: ach ślicznie ślicznie ależ to będzie najpopularniejszy blogasek teraz prosze o wasze nr.tel.i gie na pw żebym juz mogła wysyłać zaproszenia blogasek założe jak nalicze 8000 tys. próśb abym blogasek założyła bo tak to mi sie nie chce

....................dołączam się do próśb o blogasek .............plisssssssssssssss..........i przyniose czekoladę........miętową:cool3::cool3::cool3:

[quote name='Behemot']To ja ci mogem przez skajpa zaśpiewać Szatana kcesz?

Ale jak ja nie mam skajpa, to mogem śpiewać do tej dziurki, co sie sluchawki w niom wsadza? :oops:

padłam na ryjek:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::stupid:

Posted

[quote name='groszek83']:PROXY5:Węsze podstęp więc nie nie chce jestem na diecie:eviltong::eviltong::razz:warzywnej:evil_lol:

[quote name='goldenka245']Dobry......... wieczór..... Co u Was? :D Jejuuuuu ile ty masz Alu stron do nadrabiania.......................... . . . .:cool1:kochana co to dla mnie :evil_lol:

[quote name='madzia i medor']Mówisz i masz:snipersm: Jutro, tzn dziś:cool1: zaraz po pierwszej porannej kawie:cool1: :razz::razz:ja to już piję 1szą spóźnioną

[quote name='Vectra']to chyba nie bardzo się opłaca iść spać :cool1: bo ja kawe pijam pierwszą jak mnie Franczek zbudzi brutalnie kiela 6 :cool1:

pasi :cool3:;)wypchaj

[quote name='madzia i medor']O szóstej, to ja się na drugi bok przewracam i śnie o Zakościelnym, a nie myślę o jakiś wojażach:diabloti:
Tradycyjnie, jak na dzikim zachodzie - 12 w południe Ty i Ja:cool1::evil_lol:czyli W samo południe;)

[quote name='dealer']dzien dobry wstretne gadatliwe babiszony:)
u mnie pada .... i pada i pada i bylam z psem na spacerze i zmoklam jak ten pies ale to nie byl moj pies tylko kolezanki a ja z nim wychodze czasem bo normalnie to on przy budzie jest ale se musi pobiegac czasem no nie.....zeby nie bylo! lancuch ma dlugi...........................................cetkowany ,krety.....:evil_lol: :evil_lol::evil_lol:a wiesz że z niewytrymowanymi psami nie chodzi się na spacery bo wstyd:diabloti:

Cześć Gaduły ......u nas nadal zimno siakoś ...piździawa straszna ....mało nas z Ozzulkiem nie porwało:shake:...ale złapaliśmy się szyny i dotarliśmy kolejowym szlakiem do domu:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:Bea .....rozjechałaś mój Blogasek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

....nie bo juz poprawiłam :eviltong: