Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:ja też

:angryy:widziały czasem za dużo:diabloti:swego czasu w maju sie zasuwało po kolanka w śniegu......

:razz:żałujesz

:multi::multi::multi:cześć parbabuniu

:diabloti:ja już sie przekonałam ....jest zaje2biściezimno:angryy:...palce mam jak sople z nosa też sopel mi sie zrobił i chyba ucha mi odpadły......
:placz::placz::placz:ja chce wiosnę ....nikt mnie nie kocha ....kto zgasił słońce:angryy:

Alu czy Ty tak jak Behamot też nie masz swiatła :crazyeye::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Alu czy Ty tak jak Behamot też nie masz swiatła :crazyeye::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

BEHEMOT!!! :mad::mad::mad:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Alu czy Ty tak jak Behamot też nie masz swiatła :crazyeye::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::shake:swiatło mam ....słoneczko ktoś zapier*dzielił

[quote name='Behemot']

BEHEMOT!!! :mad::mad::mad:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Uciekam do wyrka bo jutro na 7:diabloti:...ale za to opuszczam ten lokal o 12 :multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

........................witaj........................poddałam się................miałam zamiar wszystko przeczytać ale................................nie dałam rady...............:-(:-(:-( pada śnieg :placz::placz::placz:

Posted

dzien dobry bardzo.....jak by wam to powiedziec ......rano byl malenki minusik...ale teraz sie slonko rozpycha na niebie i robi sie ciepelko....:lol:
bylismy o swicie na spacerku ale jak wracalismy to juz bylo ladnie....oby do wiosny:)

Posted

Pysia napisał(a):
Alu ....Uprzejmie donoszę ze u mnie na dworze jest coś białego, wstrętnego i mokrego na ziemi :mad:

Może komuś mózg się wylał? :roll:
:evil_lol:

Posted

Behemot napisał(a):
Może komuś mózg się wylał? :roll:
:evil_lol:

O tym nie pomyslałam :evil_lol:

dealer napisał(a):
popatrzmy po znajomych..czy ktos sie zmienil....:evil_lol:

Widzę kilka osób i to by tłumaczyło ilość tego czegoś na ziemi :diabloti:

Posted

[quote name='Behemot']Pysia, ale to se możesz móżdżek zapiekany zrobić :diabloti:

P.S. Boshe, to chyba mi się ten mózg wylał, w każdym razie tak się dziś czuję :cool1:

to musi byc prawda...sadzac po Twojej tworczosci w Vectrowej galeryji.....:diabloti:

Posted

Behemot napisał(a):
Pysia, ale to se możesz móżdżek zapiekany zrobić :diabloti:

P.S. Boshe, to chyba mi się ten mózg wylał, w każdym razie tak się dziś czuję :cool1:

a nie mial tu szatan nic z tym wspolnego....:evil_lol:

Posted

Cześć Mam
Byłam u Ciebie:cool3: :cool3::cool3:
Jak Ty się ładnie lansujesz Rodzicielko tylko za dużo zdjęć :czytaj: :czytaj: :czytaj: Podpisywałaś że będą po 2 i to odwrotnie :czytaj: :czytaj: :czytaj:
Na przyszłość pamiętaj bo psyjdzie do Ciebie