Vectra Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 wez to do pracy to zobaczysz jaka dzieciarnia będzie grzeczna :D Quote
e.v.a Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:p1 nagi miecz ojjj Alu noo... ten miecz powinien byc w skałe wbity :shake: czy ja cie wszystkiego musze uczyc?:niewiem: Quote
Pysia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:ja też :angryy:widziały czasem za dużo:diabloti:swego czasu w maju sie zasuwało po kolanka w śniegu...... :razz:żałujesz :multi::multi::multi:cześć parbabuniu :diabloti:ja już sie przekonałam ....jest zaje2biściezimno:angryy:...palce mam jak sople z nosa też sopel mi sie zrobił i chyba ucha mi odpadły...... :placz::placz::placz:ja chce wiosnę ....nikt mnie nie kocha ....kto zgasił słońce:angryy: Alu czy Ty tak jak Behamot też nie masz swiatła :crazyeye::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Behemot Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Pysia']Alu czy Ty tak jak Behamot też nie masz swiatła :crazyeye::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: BEHEMOT!!! :mad::mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='Pysia']Alu czy Ty tak jak Behamot też nie masz swiatła :crazyeye::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::shake:swiatło mam ....słoneczko ktoś zapier*dzielił [quote name='Behemot']BEHEMOT!!! :mad::mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Uciekam do wyrka bo jutro na 7:diabloti:...ale za to opuszczam ten lokal o 12 :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
zuzolandia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Witanko przytulanko i całowanko ;-) hehehe.....idem odrabiac zaległosci dokad dojde ? tego nawet najstarsi gorale nie wiedzą heheeh;-) Quote
leemonca Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 a my się witamy o poranku!!! bardzo,niestety, śnieżnym poranku!!! Quote
BeaC Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 ........................witaj........................poddałam się................miałam zamiar wszystko przeczytać ale................................nie dałam rady...............:-(:-(:-( pada śnieg :placz::placz::placz: Quote
agabass Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ozzulec w wystąpił w nowej wersji krzyżaków hahaha super ktorzyna Quote
agbar Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 dzien dobry bardzo.....jak by wam to powiedziec ......rano byl malenki minusik...ale teraz sie slonko rozpycha na niebie i robi sie ciepelko....:lol: bylismy o swicie na spacerku ale jak wracalismy to juz bylo ladnie....oby do wiosny:) Quote
Imbirka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 cześć Ozzulki:multi:, witamy się śnieżnie:cool3: Quote
AlKil Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Cześć Alu! jestem po wrażeniem... taaaki miecz... Rozumiem czemu masz taką grzeczną rodzinę !:cool3: Quote
Pysia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Alu ....Uprzejmie donoszę ze u mnie na dworze jest coś białego, wstrętnego i mokrego na ziemi :mad: Quote
Behemot Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Pysia napisał(a):Alu ....Uprzejmie donoszę ze u mnie na dworze jest coś białego, wstrętnego i mokrego na ziemi :mad: Może komuś mózg się wylał? :roll: :evil_lol: Quote
agbar Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Behemot napisał(a):Może komuś mózg się wylał? :roll: :evil_lol: popatrzmy po znajomych..czy ktos sie zmienil....:evil_lol: Quote
Pysia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Behemot napisał(a):Może komuś mózg się wylał? :roll: :evil_lol: O tym nie pomyslałam :evil_lol: dealer napisał(a):popatrzmy po znajomych..czy ktos sie zmienil....:evil_lol: Widzę kilka osób i to by tłumaczyło ilość tego czegoś na ziemi :diabloti: Quote
Behemot Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Pysia, ale to se możesz móżdżek zapiekany zrobić :diabloti: P.S. Boshe, to chyba mi się ten mózg wylał, w każdym razie tak się dziś czuję :cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Behemot']Pysia, ale to se możesz móżdżek zapiekany zrobić :diabloti: P.S. Boshe, to chyba mi się ten mózg wylał, w każdym razie tak się dziś czuję :cool1: to musi byc prawda...sadzac po Twojej tworczosci w Vectrowej galeryji.....:diabloti: Quote
Behemot Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']to musi byc prawda...sadzac po Twojej tworczosci w Vectrowej galeryji.....:diabloti: TO NIE MOJA TFURCZOŚĆ BYŁA :diabloti: Quote
agbar Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Behemot napisał(a):Pysia, ale to se możesz móżdżek zapiekany zrobić :diabloti: P.S. Boshe, to chyba mi się ten mózg wylał, w każdym razie tak się dziś czuję :cool1: a nie mial tu szatan nic z tym wspolnego....:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Behemot']TO NIE MOJA TFURCZOŚĆ BYŁA :diabloti: winni sie tłumacza .... Quote
Anja33 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Cześć Mam Byłam u Ciebie:cool3: :cool3::cool3: Jak Ty się ładnie lansujesz Rodzicielko tylko za dużo zdjęć :czytaj: :czytaj: :czytaj: Podpisywałaś że będą po 2 i to odwrotnie :czytaj: :czytaj: :czytaj: Na przyszłość pamiętaj bo psyjdzie do Ciebie Quote
clockwork Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='dealer']a nie mial tu szatan nic z tym wspolnego....:evil_lol: mnie w to nie mieszaj :diabloti: u mnie też dużo białego Alu ponawiam apel... utop marzannę !!! Quote
Recommended Posts