Gosia>>> Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Cześć Alu!!!!:multi: Co tam ciekawego u Was słychowac??? Jaką macie wiosnę? Bo ja taką, że o kant tyłka rozbić.....:angryy: Quote
e.v.a Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Teklunia napisał(a):ja nie mam :shake: za oknem jest prawie czarno i leje jak z cebra:angryy: hehe ale jak spojrzysz w kalendarz to tez bedziesz ja miec:multi: Quote
Alicja Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='Teklunia']ja nie mam :shake: za oknem jest prawie czarno i leje jak z cebra:angryy::angryy:u nas śniegiem sypie:diabloti: Quote
Vectra Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:angryy:u nas śniegiem sypie:diabloti: a u nas woda się z nieba leje :placz: Quote
Basia_Sz Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Sypie Aluś, sypie i co? Nasz wspólny spacerek odwleka sie i odwleka :-( Ale co się odwlecze...... :loveu: Quote
BeaC Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ......................u mnie narazie ..................................................nic.............ale szaro buro i ponuro Quote
Basia_Sz Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Teklunia']niestety poważnie. i z tego co wiem to dużo nauczycieli w Wawie sie do tego stossuje :roll: Tu jest tekścik w oryginale :evil_lol: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,4001869.html Śmiać się? Płakać? :shake: Quote
Vectra Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Basia_Sz']Tu jest tekścik w oryginale :evil_lol: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,4001869.html Śmiać się? Płakać? :shake: no i pozamiatali tradycje :shake: Quote
Rinuś Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 no to juz jest skandal:eviltong::eviltong:nie dajesz fot a i tak w ciagu 5 godzin Twoja galeria powiekszyla sie o 2 strony:angryy::angryy: :p Quote
clockwork Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] to co robiłaś ...czym odśnieżałaś ....chciałabym to zobaczyć wziełach miotłe... odśnieżyłam, byłam mokra... a potem mnie stuknął ten koleś :diabloti: nici z topienia ...nici z morderstwa......dziś sie nie darłam ....dziś się przygnębiłam pogodą .......ide .......po piwo:diabloti: zawiodłam sie na tobie... jak to że nie utopiłaś???? więc nici z wiosny :placz: [quote name='Teklunia']ALA, NIE TOP!!! to zabronione!!! i to na serio! Minister Roman G. wydał zarządzenie, że nauczycielom i wychowawcom nie wolno chodzic z dziecmi topic Marzanne, bo to "propaguje agresje" :diabloti: :onfire::no-no-no::mdleje: co oni jeszcze wymyślą??? agresja... funkcja agresja to mi sie załącza jak słysze tych doopków :angryy: Quote
Alicja Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='clockwork']zawiodłam sie na tobie... jak to że nie utopiłaś???? więc nici z wiosny :placz:......taaa chciałaś zeby mnie zamkli w kiciu jakby mnie sie dziecka potopiły w kałużach:diabloti: :onfire::no-no-no::mdleje: co oni jeszcze wymyślą??? agresja... funkcja agresja to mi sie załącza jak słysze tych doopków :angryy::angryy:oj mi się włączyła jak oglądałam filmik nagrany na manifestacji n-li w Wawce:angryy:.....boją sie te dupki z rządu szarych robaczków doopalonami trzesą i głupoty wymyslają:diabloti: Quote
malawaszka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] nici z topienia ...nici z morderstwa......dziś sie nie darłam ....dziś się przygnębiłam pogodą .......ide .......po piwo:diabloti: :placz::placz::placz:to ja też idę po :drinking: Alu w Tobie była cała nasza nadzieja i nic z tego - wiosny w tym roku nie będzie :placz: [quote name='Teklunia']niestety poważnie. i z tego co wiem to dużo nauczycieli w Wawie sie do tego stossuje :roll: :angryy: no i co teraz??? cały rok będzie taka doopiata zima??? :angryy: ale zjeb z tego Romana :angryy: Quote
Paula Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Waszka, nie kracz :mad: Moze gdzies ktos jednak utopil :cool3: Czesc Alu :loveu: Quote
Alicja Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='paula_z']Waszka, nie kracz :mad: Moze gdzies ktos jednak utopil :cool3: Czesc Alu :loveu::multi::multi::multi:utopili ...widziałam jak utopili :diabloti: Quote
bonita Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:utopili ...widziałam jak utopili :diabloti: :multi: :multi: :multi: Topili!, czyli wiosna jednak przyjdzie:bigok: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paula Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:utopili ...widziałam jak utopili :diabloti: :multi: Idzie wiosna :multi: A nam wczoraj pierwsza mucha wleciala do pokoju :roll: I moj dzielny pies ja upolowal i zjadl, bleee :roll: Quote
Pysia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Rinuś napisał(a):no to juz jest skandal:eviltong::eviltong:nie dajesz fot a i tak w ciagu 5 godzin Twoja galeria powiekszyla sie o 2 strony:angryy::angryy: :p Bo Ty nie wiesz że aby galeria zyła to fot wstawiać nie wolno?? :evil_lol: Witaj Alu co mnie bardzo zaskoczyłas ....Nie utopiłaś Marzanny :mad: Quote
Alicja Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='Behemot']:loveu::loveu::loveu::loveu:pokażę jutro Ozzulkowi:loveu: Quote
Pysia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Behemot'] Czy wyście wszystkie powariowały :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='Vectra']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:MŁA CÓRECZKA Quote
zuzolandia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Hejka ;-) tak zescie topili ta zima ze w koncu chyba wiosna sie wystraszyła i uciekła do Australi heheeheheh;-) Mizianko dla Ozzulkaaaaaaa !!!!!! Quote
Recommended Posts