Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teklunia napisał(a):
ja nie mam :shake:
za oknem jest prawie czarno i leje jak z cebra:angryy:

hehe ale jak spojrzysz w kalendarz to tez bedziesz ja miec:multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

to co robiłaś ...czym odśnieżałaś ....chciałabym to zobaczyć

wziełach miotłe... odśnieżyłam, byłam mokra... a potem mnie stuknął ten koleś
:diabloti:

nici z topienia ...nici z morderstwa......dziś sie nie darłam ....dziś się przygnębiłam pogodą .......ide .......po piwo:diabloti:

zawiodłam sie na tobie... jak to że nie utopiłaś???? więc nici z wiosny :placz:

[quote name='Teklunia']ALA, NIE TOP!!!

to zabronione!!!

i to na serio! Minister Roman G. wydał zarządzenie, że nauczycielom i wychowawcom nie wolno chodzic z dziecmi topic Marzanne, bo to "propaguje agresje" :diabloti:

:onfire::no-no-no::mdleje: co oni jeszcze wymyślą??? agresja... funkcja agresja to mi sie załącza jak słysze tych doopków :angryy:

Posted

[quote name='clockwork']zawiodłam sie na tobie... jak to że nie utopiłaś???? więc nici z wiosny :placz:......taaa chciałaś zeby mnie zamkli w kiciu jakby mnie sie dziecka potopiły w kałużach:diabloti:

:onfire::no-no-no::mdleje: co oni jeszcze wymyślą??? agresja... funkcja agresja to mi sie załącza jak słysze tych doopków :angryy::angryy:oj mi się włączyła jak oglądałam filmik nagrany na manifestacji n-li w Wawce:angryy:.....boją sie te dupki z rządu szarych robaczków doopalonami trzesą i głupoty wymyslają:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
nici z topienia ...nici z morderstwa......dziś sie nie darłam ....dziś się przygnębiłam pogodą .......ide .......po piwo:diabloti:

:placz::placz::placz:to ja też idę po :drinking: Alu w Tobie była cała nasza nadzieja i nic z tego - wiosny w tym roku nie będzie :placz:

[quote name='Teklunia']niestety poważnie. i z tego co wiem to dużo nauczycieli w Wawie sie do tego stossuje :roll:

:angryy: no i co teraz??? cały rok będzie taka doopiata zima??? :angryy: ale zjeb z tego Romana :angryy:

Posted

[quote name='paula_z']Waszka, nie kracz :mad: Moze gdzies ktos jednak utopil :cool3:

Czesc Alu :loveu::multi::multi::multi:utopili ...widziałam jak utopili :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:utopili ...widziałam jak utopili :diabloti:

:multi: :multi: :multi: Topili!, czyli wiosna jednak przyjdzie:bigok: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:utopili ...widziałam jak utopili :diabloti:
:multi: Idzie wiosna :multi: A nam wczoraj pierwsza mucha wleciala do pokoju :roll: I moj dzielny pies ja upolowal i zjadl, bleee :roll:

Posted

Rinuś napisał(a):
no to juz jest skandal:eviltong::eviltong:nie dajesz fot a i tak w ciagu 5 godzin Twoja galeria powiekszyla sie o 2 strony:angryy::angryy:

:p

Bo Ty nie wiesz że aby galeria zyła to fot wstawiać nie wolno?? :evil_lol:

Witaj Alu co mnie bardzo zaskoczyłas ....Nie utopiłaś Marzanny :mad: