Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A pamiętacie co trzeba robić gdy zaatakuje agresywny pies??albo polać wiadrem wody albo złapać za jądra albo przyjąć obronną pozycje :evil_lol::evil_lol:Alicja chyba zrobiła to ostatnie i z ukrycia zdjęcia pstrykała:evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='paula_z']
:grin: A tu mu ucho odgryza :shake: ;)

niech odgryza....

[quote name='Pysia']A zamówiłaś mu Alu już kaganiec? :evil_lol:mam 2

[quote name='evaxon']:grin: Alu ale przynudzilas :evil_lol: wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

[quote name='Basia_Sz']Witojcie z rańca :loveu: Nareszcie jakieś nowe fotencje :loveu:

Ala, ja to bym się pozbyła tego z kucykiem.... :shake: On jest niebezpieczny dla otoczenia.... :shake: Biedny psiul, zobacz jak Cię prosi i to wcale nie o więcej miejsca w łóżku, tylko, żebyś go uwolniła od tyrana :evil_lol: :eviltong:foteczek mam dużo ale weny na wrzucanie brak ........taaaa biedny psiul

[quote name='tygra']ale się chłopaki gryzą :)

chcesz też się pogryzać z nimi to wpadnij
[quote name='BeaC']Witaj Alu...widzę że poszalałać, zdjecia jakies wstawiłaś................:multi:no zaszalałam jak dzik na kartoflisku.........aha WITAJ

[quote name='Kate I Luka']wywiad z wampirem :-o

i co, znów deszczowo :-( za oknem :(pogoda wstrętna ....którny to wampir??

[quote name='Kati']Kto wygrał tą walkę?

U mnie też były zapasy w stylu wolnym, tylko Raptus miał przeciwnika 3 razy większego :evil_lol: Przeciwnik nigdy nie wygrał. wiadomo ....Ozzy........przez zalizanie

[quote name='zuzolandia']dziendoberek .buziole descowe psesylamt ;-)doberek buziolki

[quote name='clockwork']doberek Aluchna!! :multi:
byłam... widziałam fotencje...
agresja Kuby mnie przeraża :crazyeye:, uśpij .... póki jeszcze nie zrobił krzywdy Ozzulkowi :mad:
witaj Madziuchna.......Kube ...wypcham

[quote name='groszek83']A pamiętacie co trzeba robić gdy zaatakuje agresywny pies??albo polać wiadrem wody albo złapać za jądra albo przyjąć obronną pozycje :evil_lol:Alicja chyba zrobiła to ostatnie i z ukrycia zdjęcia pstrykała:evil_lol::eviltong:Groszku a gdzie to wyczytałaś....hi hi hi

Posted

groszek83 napisał(a):
A pamiętacie co trzeba robić gdy zaatakuje agresywny pies??albo polać wiadrem wody albo złapać za jądra albo przyjąć obronną pozycje :evil_lol::evil_lol:Alicja chyba zrobiła to ostatnie i z ukrycia zdjęcia pstrykała:evil_lol::evil_lol::eviltong:

a jak pies nie ma jąder :cool3: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

no to tego dzien ....niech mu bedzie dobry:) wiedzialam ze sie tu nieco posmieje
ale zeby takie chwile grozy przezywac....jakies usilowania zabojstwa ogladac...co to sie dzieje panie dziejku....
ja zadam dowodu ze z Ozzulcem wszystko ok:evil_lol:

Posted

AlKil napisał(a):
Juz sobie to wyobrażam: pędzi na mnie wielki pies w celach morderczych, a ja mu na to "stóój, pokaż jajaka, bo muszę cię za nie chwycic..."

pies staje , mówi że jest kastrowany ...
więc Ty wyciągasz wiadro wody z torebki :evil_lol: :evil_lol:

Posted

groszek83 napisał(a):
Jak pies nie ma jąder:hmmmm: to zostaje kłaść sie w pozycji żółwia:p a wyczytałam te mądrości w takim jednym skromniutkim blogasku którego nikt nie odwiedza:diabloti:

daj linka też poczytamy :diabloti:

Posted

[quote name='dealer']albo mniejsze wiadro:)
no ,ale wtedy jak zaatakuje nas większy pies to trzeba go poinformować że nie może nas pogryść bo mamy tylko małe wiaderko wody na mniejsze psy.:evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']no ,ale wtedy jak zaatakuje nas większy pies to trzeba go poinformować że nie może nas pogryść bo mamy tylko małe wiaderko wody na mniejsze psy.:evil_lol:

albo poprosic zeby chwilke poczekal bo musimy zadzwonic do przyjaciela coby wieksze wiadro przywlokl:)

Posted

[quote name='dealer']albo poprosic zeby chwilke poczekal bo musimy zadzwonic do przyjaciela coby wieksze wiadro przywlokl:)
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='clockwork']super... ale to link do Ozziego :angryy:

a ty coś tak poczerwieniała :crazyeye: :crazyeye:

Posted

[quote name='Vectra']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a ty coś tak poczerwieniała :crazyeye: :crazyeye:

bo groszkowa daje linka na jakis wątek co robić w razie ataku- wchodze... a tu :crazyeye: dzień dobry ozzulcowy blogasek...
tu sie mam uczyć że z wiadrem wody mam łazić??? coś mnie tu kręci pani groszek- ZAPUSZKUJE JĄ!!!!!

Posted

Vectra napisał(a):
:crazyeye: :crazyeye: jesoo to Ty tam zaglądasz :crazyeye: :crazyeye: a po co to strasznie denna i najmniej popularna galeria nikt tam prawie nie chodzi :evil_lol:

Bo ja wrażliwa jestem i zaglądam do takich opuszczonych samotnych blogasków aby pocieszyć ich właścicieli:-(:-(:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']bo groszkowa daje linka na jakis wątek co robić w razie ataku- wchodze... a tu :crazyeye: dzień dobry ozzulcowy blogasek...
tu sie mam uczyć że z wiadrem wody mam łazić??? coś mnie tu kręci pani groszek- ZAPUSZKUJE JĄ!!!!!

tak pewnie znowu mi nie wierzą :shake::shake: mam zacytować:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']bo groszkowa daje linka na jakis wątek co robić w razie ataku- wchodze... a tu :crazyeye: dzień dobry ozzulcowy blogasek...

Klockowa poczucue humoru to chyba dziś w domu zostawiłaś aa :razz: :razz: :diabloti:

[quote name='groszek83']Bo ja wrażliwa jestem i zaglądam do takich opuszczonych samotnych blogasków aby pocieszyć ich właścicieli:-(:-(:evil_lol:
to chociaż podbijaj ten wątek by nie spadł zbyt nisko :evil_lol:

hopsa do góry :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']Klockowa poczucue humoru to chyba dziś w domu zostawiłaś aa :razz: :razz: :diabloti:

skoro tak mówisz :oops:...
a ja sie napalałam na madre rady- co zrobic w razie ataku... bo jak pojade do Ali i ten agresor mnie dopadnie (o Kubie mówie :cool3:) to co??? za jajka go???

to chociaż podbijaj ten wątek by nie spadł zbyt nisko :evil_lol:

hopsa do góry :loveu:

podnosze :eviltong: