zuzolandia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 dziendoberek .buziole descowe psesylamt ;-) Quote
clockwork Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 doberek Aluchna!! :multi: byłam... widziałam fotencje... agresja Kuby mnie przeraża :crazyeye:, uśpij .... póki jeszcze nie zrobił krzywdy Ozzulkowi :mad: Quote
groszek83 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 A pamiętacie co trzeba robić gdy zaatakuje agresywny pies??albo polać wiadrem wody albo złapać za jądra albo przyjąć obronną pozycje :evil_lol::evil_lol:Alicja chyba zrobiła to ostatnie i z ukrycia zdjęcia pstrykała:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Alicja Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='paula_z'] :grin: A tu mu ucho odgryza :shake: ;) niech odgryza.... [quote name='Pysia']A zamówiłaś mu Alu już kaganiec? :evil_lol:mam 2 [quote name='evaxon']:grin: Alu ale przynudzilas :evil_lol: wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr [quote name='Basia_Sz']Witojcie z rańca :loveu: Nareszcie jakieś nowe fotencje :loveu: Ala, ja to bym się pozbyła tego z kucykiem.... :shake: On jest niebezpieczny dla otoczenia.... :shake: Biedny psiul, zobacz jak Cię prosi i to wcale nie o więcej miejsca w łóżku, tylko, żebyś go uwolniła od tyrana :evil_lol: :eviltong:foteczek mam dużo ale weny na wrzucanie brak ........taaaa biedny psiul [quote name='tygra']ale się chłopaki gryzą :) chcesz też się pogryzać z nimi to wpadnij [quote name='BeaC']Witaj Alu...widzę że poszalałać, zdjecia jakies wstawiłaś................:multi:no zaszalałam jak dzik na kartoflisku.........aha WITAJ [quote name='Kate I Luka']wywiad z wampirem :-o i co, znów deszczowo :-( za oknem :(pogoda wstrętna ....którny to wampir?? [quote name='Kati']Kto wygrał tą walkę? U mnie też były zapasy w stylu wolnym, tylko Raptus miał przeciwnika 3 razy większego :evil_lol: Przeciwnik nigdy nie wygrał. wiadomo ....Ozzy........przez zalizanie [quote name='zuzolandia']dziendoberek .buziole descowe psesylamt ;-)doberek buziolki [quote name='clockwork']doberek Aluchna!! :multi: byłam... widziałam fotencje... agresja Kuby mnie przeraża :crazyeye:, uśpij .... póki jeszcze nie zrobił krzywdy Ozzulkowi :mad: witaj Madziuchna.......Kube ...wypcham [quote name='groszek83']A pamiętacie co trzeba robić gdy zaatakuje agresywny pies??albo polać wiadrem wody albo złapać za jądra albo przyjąć obronną pozycje :evil_lol:Alicja chyba zrobiła to ostatnie i z ukrycia zdjęcia pstrykała:evil_lol::eviltong:Groszku a gdzie to wyczytałaś....hi hi hi Quote
Vectra Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 groszek83 napisał(a):A pamiętacie co trzeba robić gdy zaatakuje agresywny pies??albo polać wiadrem wody albo złapać za jądra albo przyjąć obronną pozycje :evil_lol::evil_lol:Alicja chyba zrobiła to ostatnie i z ukrycia zdjęcia pstrykała:evil_lol::evil_lol::eviltong: a jak pies nie ma jąder :cool3: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AlKil Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Juz sobie to wyobrażam: pędzi na mnie wielki pies w celach morderczych, a ja mu na to "stóój, pokaż jajaka, bo muszę cię za nie chwycic..." Quote
agbar Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 no to tego dzien ....niech mu bedzie dobry:) wiedzialam ze sie tu nieco posmieje ale zeby takie chwile grozy przezywac....jakies usilowania zabojstwa ogladac...co to sie dzieje panie dziejku.... ja zadam dowodu ze z Ozzulcem wszystko ok:evil_lol: Quote
Vectra Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 AlKil napisał(a):Juz sobie to wyobrażam: pędzi na mnie wielki pies w celach morderczych, a ja mu na to "stóój, pokaż jajaka, bo muszę cię za nie chwycic..." pies staje , mówi że jest kastrowany ... więc Ty wyciągasz wiadro wody z torebki :evil_lol: :evil_lol: Quote
groszek83 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Jak pies nie ma jąder:hmmmm: to zostaje kłaść sie w pozycji żółwia:p a wyczytałam te mądrości w takim jednym skromniutkim blogasku którego nikt nie odwiedza:diabloti: Quote
Vectra Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 groszek83 napisał(a):Jak pies nie ma jąder:hmmmm: to zostaje kłaść sie w pozycji żółwia:p a wyczytałam te mądrości w takim jednym skromniutkim blogasku którego nikt nie odwiedza:diabloti: daj linka też poczytamy :diabloti: Quote
AlKil Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 muszę kupić sobie większą torebkę!!!!:roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
groszek83 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4323477#post4323477 prosze:diabloti: Quote
agbar Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='AlKil'] muszę kupić sobie większą torebkę!!!!:roflt::roflt::roflt::roflt: albo mniejsze wiadro:) Quote
Vectra Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='dealer']albo mniejsze wiadro:) no ,ale wtedy jak zaatakuje nas większy pies to trzeba go poinformować że nie może nas pogryść bo mamy tylko małe wiaderko wody na mniejsze psy.:evil_lol: Quote
Vectra Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='groszek83']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4323477#post4323477 prosze:diabloti: :crazyeye: :crazyeye: jesoo to Ty tam zaglądasz :crazyeye: :crazyeye: a po co to strasznie denna i najmniej popularna galeria nikt tam prawie nie chodzi :evil_lol: Quote
agbar Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Vectra']no ,ale wtedy jak zaatakuje nas większy pies to trzeba go poinformować że nie może nas pogryść bo mamy tylko małe wiaderko wody na mniejsze psy.:evil_lol: albo poprosic zeby chwilke poczekal bo musimy zadzwonic do przyjaciela coby wieksze wiadro przywlokl:) Quote
clockwork Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='groszek83']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4323477#post4323477 prosze:diabloti: super... ale to link do Ozziego :angryy: Quote
Vectra Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='dealer']albo poprosic zeby chwilke poczekal bo musimy zadzwonic do przyjaciela coby wieksze wiadro przywlokl:) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='clockwork']super... ale to link do Ozziego :angryy: a ty coś tak poczerwieniała :crazyeye: :crazyeye: Quote
clockwork Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Vectra']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ty coś tak poczerwieniała :crazyeye: :crazyeye: bo groszkowa daje linka na jakis wątek co robić w razie ataku- wchodze... a tu :crazyeye: dzień dobry ozzulcowy blogasek... tu sie mam uczyć że z wiadrem wody mam łazić??? coś mnie tu kręci pani groszek- ZAPUSZKUJE JĄ!!!!! Quote
groszek83 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Vectra napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: jesoo to Ty tam zaglądasz :crazyeye: :crazyeye: a po co to strasznie denna i najmniej popularna galeria nikt tam prawie nie chodzi :evil_lol: Bo ja wrażliwa jestem i zaglądam do takich opuszczonych samotnych blogasków aby pocieszyć ich właścicieli:-(:-(:evil_lol: Quote
groszek83 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='clockwork']bo groszkowa daje linka na jakis wątek co robić w razie ataku- wchodze... a tu :crazyeye: dzień dobry ozzulcowy blogasek... tu sie mam uczyć że z wiadrem wody mam łazić??? coś mnie tu kręci pani groszek- ZAPUSZKUJE JĄ!!!!! tak pewnie znowu mi nie wierzą :shake::shake: mam zacytować:diabloti: Quote
Vectra Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='clockwork']bo groszkowa daje linka na jakis wątek co robić w razie ataku- wchodze... a tu :crazyeye: dzień dobry ozzulcowy blogasek... tu sie mam uczyć że z wiadrem wody mam łazić??? coś mnie tu kręci pani groszek- ZAPUSZKUJE JĄ!!!!! Klockowa poczucue humoru to chyba dziś w domu zostawiłaś aa :razz: :razz: :diabloti: [quote name='groszek83']Bo ja wrażliwa jestem i zaglądam do takich opuszczonych samotnych blogasków aby pocieszyć ich właścicieli:-(:-(:evil_lol: to chociaż podbijaj ten wątek by nie spadł zbyt nisko :evil_lol: hopsa do góry :loveu: Quote
agbar Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='groszek83']tak pewnie znowu mi nie wierzą :shake::shake: mam zacytować:diabloti: dawa cytata:) Quote
clockwork Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Vectra']Klockowa poczucue humoru to chyba dziś w domu zostawiłaś aa :razz: :razz: :diabloti: skoro tak mówisz :oops:... a ja sie napalałam na madre rady- co zrobic w razie ataku... bo jak pojade do Ali i ten agresor mnie dopadnie (o Kubie mówie :cool3:) to co??? za jajka go??? to chociaż podbijaj ten wątek by nie spadł zbyt nisko :evil_lol: hopsa do góry :loveu: podnosze :eviltong: Quote
AlKil Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 To i ja podbiję tą opuszczoną galerię, a co mi tam :diabloti: Quote
Recommended Posts