agbar Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='groszek83']Ale ja jeszcze nawet nie zaczełam:roll::roll: a bo ja sie juz wprawiam na wszelki wypadnik:) Quote
Behemot Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Vectra napisał(a):gdybym mniała słuchafki to bym ci ja porzyczyła - przyjaciułko moja :loveu: ale poco mi sluchafki? :roll: ja kce zaspiewac, to pszeciesz do sluchawek nie bede nie? no to do czego mam spiewac jak nie mam skajpa no? Do tej dziurki? :roll: Quote
groszek83 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Vectra napisał(a):gdybym mniała słuchafki to bym ci ja porzyczyła - przyjaciułko moja :loveu: Groszek kiedy ja nie umniem liczyć :-( w przeczkolu dopiero nas pisać uczom :oops: To czego sie tak do pomocy pchasz :roll:,bosz :roll:,dobra to bedziesz częstować czekoladą wszystkich którzy mnie odwiedzą:cool3::cool3: Quote
Vectra Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 groszek83 napisał(a):To czego sie tak do pomocy pchasz :roll:,bosz :roll:,dobra to bedziesz częstować czekoladą wszystkich którzy mnie odwiedzą:cool3::cool3: :oops: :oops: :oops: myszy pozdychali czekolady nie ma :placz: :placz: :placz: a wiecie niedługo będę mieszkać w Pacanowie bo tata tam etat dostał i będzie kozy podkuwał :multi: :multi: :multi: nie pokaże wam naszego nowego domu :loveu: ale jest sliczny :loveu: Quote
groszek83 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Behemot napisał(a):To ja ci mogem przez skajpa zaśpiewać Szatana kcesz? Ale jak ja nie mam skajpa, to mogem śpiewać do tej dziurki, co sie sluchawki w niom wsadza? :oops: To może poczekaj aż brat mej siostry Princessek założy mi tego skype :loveu::loveu:to napewno już niedługo lada dzień z pewnością:loveu::loveu: Quote
agbar Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Behemot']ale poco mi sluchafki? :roll: ja kce zaspiewac, to pszeciesz do sluchawek nie bede nie? no to do czego mam spiewac jak nie mam skajpa no? Do tej dziurki? :roll: do dziurki??:crazyeye: chcesz spiewac do dziurki??? o matko buska i giertycha co to sie wyprawia na tym swiecie.... Quote
Behemot Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 groszek83 napisał(a):To może poczekaj aż brat mej siostry Princessek założy mi tego skype :loveu::loveu:to napewno już niedługo lada dzień z pewnością:loveu::loveu: ale gdzie sie spiewa w tym skapie? tam gdzies trzeba wejsc i zapsiewac? jak na karaoke? na takom scene? Quote
beria Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Chyba mi się galerie popierdasiły :hmmmm: A z dziurki na słuchawki w laptopie dobiega anielski głos śpiewający Szatana oł je :diabloti: Quote
groszek83 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 A skąd mam wiedzieć jak sie śpiewa zapytaj kogoś kto to ustrojostwo ma :p:p Quote
Paula Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 beria napisał(a):Chyba mi się galerie popierdasiły :hmmmm: Hahaha :D To przez te zmijki :mad: Przenosza sie z jednego blogaska do drugiego i mi tez sie pomerdalo :oops: A myslalm, ze to od tego miodu ;) Quote
Behemot Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 paula_z napisał(a):Hahaha :D To przez te zmijki :mad: Przenosza sie z jednego blogaska do drugiego i mi tez sie pomerdalo :oops: A myslalm, ze to od tego miodu ;) Jesuuu, jakie zmijki??????? :crazyeye: Bojam sie gadów :crazyeye: U mnie tesz jusz som? :-o Quote
Paula Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Behemot napisał(a):Jesuuu, jakie zmijki??????? :crazyeye: Bojam sie gadów :crazyeye: U mnie tesz jusz som? :-o U Ciebie juz dawno jest taka jedna zmijka jadowita :evil_lol: Quote
agbar Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 bo ja to teraz nie wiem ...o tych zmijkach to se mam do siebie tez wziac? bo nie wiem czy sie czuc urazona czy nie...... Quote
Behemot Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 paula_z napisał(a):U Ciebie juz dawno jest taka jedna zmijka jadowita :evil_lol: Która?????? O, jak złapię kija samobija! :mad: Quote
Vectra Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Behemot napisał(a):Która?????? O, jak złapię kija samobija! :mad: no która to no która :mad: :mad: dawać ja tu :mad: :mad: sssssszybko :diabloti: Quote
beria Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Behemot napisał(a):Która?????? O, jak złapię kija samobija! :mad: Tak :diabloti: Kijem gada, kijem :mad: Quote
Medorowa Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Przyszłam podnieść do góry tego blogaska:cool3: Obejrzałam foty z walki między Ozzulcem a Kubą :shake: :shake: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='groszek83']Taaa koniecznie miętową:diabloti::diabloti: przepraszam gdzie jest gospodyni tego dennego blogaska:evil_lol::evil_lol::diabloti:TUTAJ ...... jak umrnę to wasza wina..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Groszku ....to ja ci wysyłam meski a ty nie odzywasz sie na skaypie....:angryy: Melduję posłusznie ze sprawdzałam jajka Ozzulka da się za nie złapać .....po minie sądzac to nie wiem czy to było dla niego nieprzyjemne:razz: Quote
groszek83 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 :placz::placz::placz: bo ja jeszcze nie mam skajpa:placz::placz::placz: jak tylko będzie to już sie mnie nie pozbędziesz promise yuo:Rose::Rose::bigok: Quote
Vectra Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 groszek83 napisał(a)::placz::placz::placz: bo ja jeszcze nie mam skajpa:placz::placz::placz: jak tylko będzie to już sie mnie nie pozbędziesz promise yuo:Rose::Rose::bigok: ty weś wylusuj so :razz: chyba ci ciasne f tej puszce nie ? hehehe :diabloti: Quote
Alicja Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='groszek83']:placz::placz::placz: bo ja jeszcze nie mam skajpa:placz::placz::placz: jak tylko będzie to już sie mnie nie pozbędziesz promise yuo:Rose::Rose::bigok::crazyeye:nie masz ...........to mój brat ci zamontuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak ja kocham braci ....nieswoich:eviltong: Quote
groszek83 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Vectra napisał(a):ty weś wylusuj so :razz: chyba ci ciasne f tej puszce nie ? hehehe :diabloti: Ja nie rozumieć o co Tobie chodzi:shake::shake::eviltong: Quote
groszek83 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:nie masz ...........to mój brat ci zamontuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak ja kocham braci ....nieswoich:eviltong: Już mam zamówionego montera:multi::multi::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 groszek83 napisał(a):Ja nie rozumieć o co Tobie chodzi:shake::shake::eviltong: a co mam pisać z dużych liter czy jak kurde :crazyeye: :razz: a wogóle to nie pokazuj języka bo ci wytrymowany łeścik nasika :eviltong: Quote
groszek83 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Vectra napisał(a):a co mam pisać z dużych liter czy jak kurde :crazyeye: :razz: a wogóle to nie pokazuj języka bo ci wytrymowany łeścik nasika :eviltong: :-o:-o Jesu to one na język sikają:crazyeye:to ja już nie chce łeścika:shake::shake:oddam ci go:grins::grins:fajny jest:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts