Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
gdybym mniała słuchafki to bym ci ja porzyczyła - przyjaciułko moja :loveu:

ale poco mi sluchafki? :roll: ja kce zaspiewac, to pszeciesz do sluchawek nie bede nie?
no to do czego mam spiewac jak nie mam skajpa no? Do tej dziurki? :roll:

Posted

Vectra napisał(a):
gdybym mniała słuchafki to bym ci ja porzyczyła - przyjaciułko moja :loveu:

Groszek kiedy ja nie umniem liczyć :-( w przeczkolu dopiero nas pisać uczom :oops:

To czego sie tak do pomocy pchasz :roll:,bosz :roll:,dobra to bedziesz częstować czekoladą wszystkich którzy mnie odwiedzą:cool3::cool3:

Posted

groszek83 napisał(a):
To czego sie tak do pomocy pchasz :roll:,bosz :roll:,dobra to bedziesz częstować czekoladą wszystkich którzy mnie odwiedzą:cool3::cool3:

:oops: :oops: :oops: myszy pozdychali czekolady nie ma :placz: :placz: :placz:

a wiecie niedługo będę mieszkać w Pacanowie bo tata tam etat dostał i będzie kozy podkuwał :multi: :multi: :multi:
nie pokaże wam naszego nowego domu :loveu: ale jest sliczny :loveu:

Posted

Behemot napisał(a):
To ja ci mogem przez skajpa zaśpiewać Szatana kcesz?
Ale jak ja nie mam skajpa, to mogem śpiewać do tej dziurki, co sie sluchawki w niom wsadza? :oops:

To może poczekaj aż brat mej siostry Princessek założy mi tego skype :loveu::loveu:to napewno już niedługo lada dzień z pewnością:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Behemot']ale poco mi sluchafki? :roll: ja kce zaspiewac, to pszeciesz do sluchawek nie bede nie?
no to do czego mam spiewac jak nie mam skajpa no? Do tej dziurki? :roll:
do dziurki??:crazyeye: chcesz spiewac do dziurki???
o matko buska i giertycha co to sie wyprawia na tym swiecie....

Posted

groszek83 napisał(a):
To może poczekaj aż brat mej siostry Princessek założy mi tego skype :loveu::loveu:to napewno już niedługo lada dzień z pewnością:loveu::loveu:

ale gdzie sie spiewa w tym skapie? tam gdzies trzeba wejsc i zapsiewac? jak na karaoke? na takom scene?

Posted

beria napisał(a):
Chyba mi się galerie popierdasiły :hmmmm:

Hahaha :D To przez te zmijki :mad: Przenosza sie z jednego blogaska do drugiego i mi tez sie pomerdalo :oops: A myslalm, ze to od tego miodu ;)

Posted

paula_z napisał(a):
Hahaha :D To przez te zmijki :mad: Przenosza sie z jednego blogaska do drugiego i mi tez sie pomerdalo :oops: A myslalm, ze to od tego miodu ;)

Jesuuu, jakie zmijki??????? :crazyeye: Bojam sie gadów :crazyeye: U mnie tesz jusz som? :-o

Posted

Behemot napisał(a):
Jesuuu, jakie zmijki??????? :crazyeye: Bojam sie gadów :crazyeye: U mnie tesz jusz som? :-o

U Ciebie juz dawno jest taka jedna zmijka jadowita :evil_lol:

Posted

[quote name='groszek83']Taaa koniecznie miętową:diabloti::diabloti: przepraszam gdzie jest gospodyni tego dennego blogaska:evil_lol::evil_lol::diabloti:TUTAJ ......
jak umrnę to wasza wina..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Groszku ....to ja ci wysyłam meski a ty nie odzywasz sie na skaypie....:angryy:
Melduję posłusznie ze sprawdzałam jajka Ozzulka da się za nie złapać .....po minie sądzac to nie wiem czy to było dla niego nieprzyjemne:razz:

Posted

groszek83 napisał(a):
:placz::placz::placz: bo ja jeszcze nie mam skajpa:placz::placz::placz: jak tylko będzie to już sie mnie nie pozbędziesz promise yuo:Rose::Rose::bigok:

ty weś wylusuj so :razz: chyba ci ciasne f tej puszce nie ? hehehe :diabloti:

Posted

[quote name='groszek83']:placz::placz::placz: bo ja jeszcze nie mam skajpa:placz::placz::placz: jak tylko będzie to już sie mnie nie pozbędziesz promise yuo:Rose::Rose::bigok::crazyeye:nie masz ...........to mój brat ci zamontuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak ja kocham braci ....nieswoich:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:nie masz ...........to mój brat ci zamontuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak ja kocham braci ....nieswoich:eviltong:
Już mam zamówionego montera:multi::multi::evil_lol:

Posted

groszek83 napisał(a):
Ja nie rozumieć o co Tobie chodzi:shake::shake::eviltong:

a co mam pisać z dużych liter czy jak kurde :crazyeye: :razz:
a wogóle to nie pokazuj języka bo ci wytrymowany łeścik nasika :eviltong:

Posted

Vectra napisał(a):
a co mam pisać z dużych liter czy jak kurde :crazyeye: :razz:
a wogóle to nie pokazuj języka bo ci wytrymowany łeścik nasika :eviltong:

:-o:-o Jesu to one na język sikają:crazyeye:to ja już nie chce łeścika:shake::shake:oddam ci go:grins::grins:fajny jest:loveu::loveu: