Behemot Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 agnes1 napisał(a):TAK:multi: :multi: :multi: KAWIATURKĘ JUŻ MAM, TERAZ MUSZE COS WYMYŚLEĆ Z MONITORKIEM, BO CZASAMI TO SIE CZUJĘ JAKBY U MNIE TEŻ ŚWIATŁA NIE BYŁO;) . CIEMNOŚĆ WIDZE CIEMNOŚĆ:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ka teraz tez widze ciemsoco :mad: Quote
malawaszka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Behemot napisał(a):ka teraz tez widze ciemsoco :mad: aahahahaha Behemot bo ja przez Ciebie na bezsennośćbędę cierpiała jak codziennie przed snem się tak ubawię :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ...........................Witajcie Alu..............śniegiem i deszczem:shake::shake::shake: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Czesc czolem.... a u nas kobietki znaczy sie w Wawie....... jest w miare cudnie...nie pada...nie wieje , jest kolo 9 stopni na termometrze i przepija przez chmury sloneczko...i co powiecie......:loveu: Quote
Rinuś Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:niewiele się dzialo ....foty nadal na kompie coś ciężko im na dogo wejść:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A dziś wysypałam na klawiature lukier z pączka i kleją mi sie klawisze ....pisać mi sie nie chce bo lkier zjada literki:diabloti: tak to jest jak sie je przy kompie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dawaj foty:mad: Quote
Anja33 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Hi Mother Byłam tu przeczytałam choć cuś mało nagadane. Pewnie dogo muliło Masz całusa od córci Quote
Pysia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Witaj Alu :multi: Znowu napadało mi śniegu :angryy: Chyba mam doła bo mi się nie chce focić....Koniec świata :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 śnieg pada!!!!! :angryy::angryy::angryy: odśnieżałam auto i... jestem mokra :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='clockwork']śnieg pada!!!!! :angryy::angryy::angryy: odśnieżałam auto i... jestem mokra :diabloti: snieg???? o rany..... Quote
asiunia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Hej! Czesc Ozzulkowa rodzinko:loveu:Witamy was w ten "piękny"wiosenny dzien:placz: Quote
clockwork Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Patka']od soboty ma być wiosna ... jak Alicja skutecznie dziś z tymi dzieckami utopi , spali, ukrzyzuje tą marzannę to może wcześniej przyjdzie ta wiosna :lol: Alu- mam nadzieje że jak unicestwiałaś marzanne to klnęłaś, bluźniłaś, darłaś pyska- dzieciaki będą miały sie na baczności jak zobaczą twoje prawdziwe oblicze :diabloti: Quote
Kate I Luka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ... Alu... jeszcze jedna rada - do tej marzanny to kamienie jakieś przymocujcie... oby jak najszybciej na dno poszła ;) Ale - weekend mamy mieć już ciepły :multi: :multi: :multi: :multi: a początkiem kwietnia do 20 stopni zapowiadają..... Lato idzie Kochane, LATO :multi: :multi: :multi: Quote
aga1215 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Czesc czolem.... a u nas kobietki znaczy sie w Wawie....... jest w miare cudnie...nie pada...nie wieje , jest kolo 9 stopni na termometrze i przepija przez chmury sloneczko...i co powiecie......:loveu: :placz: :placz: :placz: [quote name='Pysia']Witaj Alu :multi: Znowu napadało mi śniegu :angryy: Chyba mam doła bo mi się nie chce focić....Koniec świata :evil_lol: [quote name='clockwork']śnieg pada!!!!! :angryy::angryy::angryy: odśnieżałam auto i... jestem mokra :diabloti: to tak jak u nas :angryy: :angryy: :angryy: [quote name='Patka']od soboty ma być wiosna ... od której??????? :placz: :placz: :placz: Witaj Alusiu! I jak tam??? Udało się??? W K. jest wakat???????????? ;) Quote
Pysia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Kate I Luka napisał(a):... Alu... jeszcze jedna rada - do tej marzanny to kamienie jakieś przymocujcie... oby jak najszybciej na dno poszła ;) Ale - weekend mamy mieć już ciepły :multi: :multi: :multi: :multi: a początkiem kwietnia do 20 stopni zapowiadają..... Lato idzie Kochane, LATO :multi: :multi: :multi: Ja bym proponowała jeszcze tone kamieni zrzucić na tą Marzanne....:angryy: LATO :multi: Małe Zmorki przyjdą na świat w ciepełko :multi: Quote
Basia_Sz Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Witam Witam :loveu: Aluś pozwiedzałam sobie co nieco :evil_lol: Pies śliczności, morduchna taka do całowania :loveu: I w pierś sie biję, że odwiedziłam Was dopiero teraz..... :oops::oops::oops: No cóż...... poprawię się :evil_lol: (z papucia na lać) A tymczasem Ahoj!!! :hand: Quote
e.v.a Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 berek Alu :multi: juz wiosne mamy :cool3: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='Kate I Luka']... Alu... jeszcze jedna rada - do tej marzanny to kamienie jakieś przymocujcie... oby jak najszybciej na dno poszła ;) Ale - weekend mamy mieć już ciepły :multi: a początkiem kwietnia do 20 stopni zapowiadają..... Lato idzie Kochane, LATO :multi: nie poszła na dno bo nie było gdzie utopić ....u nas zasuwa śniegiem cały czas [quote name='aga1215'] Witaj Alusiu! I jak tam??? Udało się??? W K. jest wakat???????????? ;):diabloti:nie przylazła ...wyczuła podstęp..... [quote name='Pysia']Ja bym proponowała jeszcze tone kamieni zrzucić na tą Marzanne....:angryy: LATO :multi: Małe Zmorki przyjdą na świat w ciepełko też sie ciesze na ciepełko i małe Zmorki [quote name='agnes1']HEJ ALU !! MÓJ SYNUŚ NA URODZINKI ZAŻYCZYŁ SOBIE KLAWIATURKĘ ŻELOWĄ :cool3: . DOSTAŁ TAKOWĄ:lol: I TERAZ MOGĘ JĄ LUKREM, CUKREM, KAWĄ I MOGĘ POPLUĆ A POTEM BACH POD WODĘ I JAK NÓWKA:multi: . POPRZEDNIA PO KILKU POPLUCIACH:evil_lol: PRZY CZYTANIU DOGO POPROSTU ODMÓWIŁA POSŁUSZEŃSTWA:mad: ciekawe kto bardziej cieszy sie z klawiaturki ...mam czy synuś [quote name='AlKil']Wow!!! To wynalazek dla nas bardzo przydatny!!!:multi:zaczynam sie zastanawiać czy nie powinni dodawać takiej klawiatury przy logowaniu na dogo [quote name='Pysia']Jestes genialna :loveu::multi: Muszę się nad tym głęboko zastanowić bo moja klawiatura jest spluta strasznie jedzeniem...Ja klikając wiecznie coś jem :evil_lol: Alu - żyjesz?Zyje matulu ...jeszcze żyje [quote name='Behemot']ka teraz tez widze ciemsoco :mad:aaaa widzisz .... [quote name='malawaszka']aahahahaha Behemot bo ja przez Ciebie na bezsennośćbędę cierpiała jak codziennie przed snem się tak ubawię :evil_lol:ty i beez Behemot to na bezsenność chyba cierpisz....;) [quote name='BeaC']...........................Witajcie Alu..............śniegiem i deszczem:shake:witaj Bea........śnieżnie [quote name='Agunia-Pańciunia)']Czesc czolem.... a u nas kobietki znaczy sie w Wawie....... jest w miare cudnie...nie pada...nie wieje , jest kolo 9 stopni na termometrze i przepija przez chmury sloneczko...i co powiecie......:loveu: żartujesz ....prawda [quote name='Rinuś']tak to jest jak sie je przy kompie dawaj foty:mad:nie dam..... [quote name='Anka12'] Hi Mother Byłam tu przeczytałam choć cuś mało nagadane. Pewnie dogo muliło Masz całusa od córci dzięki za całusa córciu [quote name='clockwork']śnieg pada!!!!! :angryy: odśnieżałam auto i... jestem mokra :diabloti:to co robiłaś ...czym odśnieżałaś ....chciałabym to zobaczyć [quote name='asiunia']Hej! Czesc Ozzulkowa rodzinko:loveu:Witamy was w ten "piękny"wiosenny dzien:placz:witaj Asiuniu [quote name='Patka']od soboty ma być wiosna ...podobno......hmmmmm [quote name='clockwork']jak Alicja skutecznie dziś z tymi dzieckami utopi , spali, ukrzyzuje tą marzannę to może wcześniej przyjdzie ta wiosna :lol: Alu- mam nadzieje że jak unicestwiałaś marzanne to klnęłaś, bluźniłaś, darłaś pyska- dzieciaki będą miały sie na baczności jak zobaczą twoje prawdziwe oblicze :diabloti: nici z topienia ...nici z morderstwa......dziś sie nie darłam ....dziś się przygnębiłam pogodą .......ide .......po piwo:diabloti: Quote
Teklunia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ALA, NIE TOP!!! to zabronione!!! i to na serio! Minister Roman G. wydał zarządzenie, że nauczycielom i wychowawcom nie wolno chodzic z dziecmi topic Marzanne, bo to "propaguje agresje" :diabloti: Poważnie! Mojej koleżanki córka wczoraj w przedszkolu robila z grupą kukle, ale utopic nie poszli, bo nauczyciele sie boja... Komedia, nie?:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='Basia_Sz']Witam Witam :loveu: Aluś pozwiedzałam sobie co nieco :evil_lol: Pies śliczności, morduchna taka do całowania :loveu: I w pierś sie biję, że odwiedziłam Was dopiero teraz..... :oops::oops::oops: No cóż...... poprawię się :evil_lol: (z papucia na lać) A tymczasem Ahoj!!! :hand::multi:witaj w naszych skromnych:oops:progach.... w pierś się nie bij ......to boli:evil_lol: [quote name='evaxon']berek Alu :multi: juz wiosne mamy :cool3: :evil_lol:berek ....kto ma wiosne to ma:diabloti: Quote
Alicja Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='Teklunia']ALA, NIE TOP!!! to zabronione!!! i to na serio! Minister Roman G. wydał zarządzenie, że nauczycielom i wychowawcom nie wolno chodzic z dziecmi topic Marzanne, bo to "propaguje agresje" :diabloti: Poważnie! Mojej koleżanki córka wczoraj w przedszkolu robila z grupą kukle, ale utopic nie poszli, bo nauczyciele sie boja... Komedia, nie?:evil_lol:ja to bym poszła;) ...tylko pogoda nie sprzyja a na stawy dość kawałek.......mogą mi na plecy wskoczyć :diabloti:.....ale zła jestem:angryy: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Teklunia']ALA, NIE TOP!!! to zabronione!!! i to na serio! Minister Roman G. wydał zarządzenie, że nauczycielom i wychowawcom nie wolno chodzic z dziecmi topic Marzanne, bo to "propaguje agresje" :diabloti: Poważnie! Mojej koleżanki córka wczoraj w przedszkolu robila z grupą kukle, ale utopic nie poszli, bo nauczyciele sie boja... Komedia, nie?:evil_lol: powaznie???:crazyeye: rany co to sie porobilo ...........:diabloti: za moich czasów w szkole takich debilizmow..tak nie bojmy sie uzyc tego słowa...debilizmow nie było... pomijam fakt ze pogoda sie juz u nas nieco popsula ...:mad: Quote
Teklunia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']powaznie???:crazyeye: rany co to sie porobilo ...........:diabloti: za moich czasów w szkole takich debilizmow..tak nie bojmy sie uzyc tego słowa...debilizmow nie było... pomijam fakt ze pogoda sie juz u nas nieco popsula ...:mad: niestety poważnie. i z tego co wiem to dużo nauczycieli w Wawie sie do tego stossuje :roll: Quote
e.v.a Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] berek ....kto ma wiosne to ma:diabloti: Alu przecie kazdy ma dzis wiosne:multi: Quote
Teklunia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 evaxon napisał(a):Alu przecie kazdy ma dzis wiosne:multi:ja nie mam :shake: za oknem jest prawie czarno i leje jak z cebra:angryy: Quote
Recommended Posts