Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agnes1 napisał(a):
TAK:multi: :multi: :multi: KAWIATURKĘ JUŻ MAM, TERAZ MUSZE COS WYMYŚLEĆ Z MONITORKIEM, BO CZASAMI TO SIE CZUJĘ JAKBY U MNIE TEŻ ŚWIATŁA NIE BYŁO;) . CIEMNOŚĆ WIDZE CIEMNOŚĆ:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ka teraz tez widze ciemsoco :mad:

Posted

Behemot napisał(a):
ka teraz tez widze ciemsoco :mad:

aahahahaha Behemot bo ja przez Ciebie na bezsennośćbędę cierpiała jak codziennie przed snem się tak ubawię :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:niewiele się dzialo ....foty nadal na kompie coś ciężko im na dogo wejść:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A dziś wysypałam na klawiature lukier z pączka i kleją mi sie klawisze ....pisać mi sie nie chce bo lkier zjada literki:diabloti:

tak to jest jak sie je przy kompie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
dawaj foty:mad:

Posted

[quote name='Patka']od soboty ma być wiosna ...
jak Alicja skutecznie dziś z tymi dzieckami utopi , spali, ukrzyzuje tą marzannę to może wcześniej przyjdzie ta wiosna :lol:

Alu- mam nadzieje że jak unicestwiałaś marzanne to klnęłaś, bluźniłaś, darłaś pyska- dzieciaki będą miały sie na baczności jak zobaczą twoje prawdziwe oblicze :diabloti:

Posted

... Alu... jeszcze jedna rada - do tej marzanny to kamienie jakieś przymocujcie... oby jak najszybciej na dno poszła ;)

Ale - weekend mamy mieć już ciepły :multi: :multi: :multi: :multi: a początkiem kwietnia do 20 stopni zapowiadają..... Lato idzie Kochane, LATO :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Czesc czolem....
a u nas kobietki znaczy sie w Wawie....... jest w miare cudnie...nie pada...nie wieje , jest kolo 9 stopni na termometrze i przepija przez chmury sloneczko...i co powiecie......:loveu:
:placz: :placz: :placz:
[quote name='Pysia']Witaj Alu :multi:
Znowu napadało mi śniegu :angryy: Chyba mam doła bo mi się nie chce focić....Koniec świata :evil_lol:

[quote name='clockwork']śnieg pada!!!!! :angryy::angryy::angryy:
odśnieżałam auto i... jestem mokra :diabloti:
to tak jak u nas :angryy: :angryy: :angryy:

[quote name='Patka']od soboty ma być wiosna ...
od której??????? :placz: :placz: :placz:

Witaj Alusiu!
I jak tam??? Udało się??? W K. jest wakat???????????? ;)

Posted

Kate I Luka napisał(a):
... Alu... jeszcze jedna rada - do tej marzanny to kamienie jakieś przymocujcie... oby jak najszybciej na dno poszła ;)

Ale - weekend mamy mieć już ciepły :multi: :multi: :multi: :multi: a początkiem kwietnia do 20 stopni zapowiadają..... Lato idzie Kochane, LATO :multi: :multi: :multi:

Ja bym proponowała jeszcze tone kamieni zrzucić na tą Marzanne....:angryy:
LATO :multi: Małe Zmorki przyjdą na świat w ciepełko :multi:

Posted

Witam Witam :loveu: Aluś pozwiedzałam sobie co nieco :evil_lol: Pies śliczności, morduchna taka do całowania :loveu:
I w pierś sie biję, że odwiedziłam Was dopiero teraz..... :oops::oops::oops: No cóż...... poprawię się :evil_lol: (z papucia na lać) A tymczasem Ahoj!!! :hand:

Posted

[quote name='Kate I Luka']... Alu... jeszcze jedna rada - do tej marzanny to kamienie jakieś przymocujcie... oby jak najszybciej na dno poszła ;)

Ale - weekend mamy mieć już ciepły :multi: a początkiem kwietnia do 20 stopni zapowiadają..... Lato idzie Kochane, LATO :multi: nie poszła na dno bo nie było gdzie utopić ....u nas zasuwa śniegiem cały czas

[quote name='aga1215']

Witaj Alusiu!
I jak tam??? Udało się??? W K. jest wakat???????????? ;):diabloti:nie przylazła ...wyczuła podstęp.....

[quote name='Pysia']Ja bym proponowała jeszcze tone kamieni zrzucić na tą Marzanne....:angryy:
LATO :multi: Małe Zmorki przyjdą na świat w ciepełko też sie ciesze na ciepełko i małe Zmorki

[quote name='agnes1']HEJ ALU !! MÓJ SYNUŚ NA URODZINKI ZAŻYCZYŁ SOBIE KLAWIATURKĘ ŻELOWĄ :cool3: . DOSTAŁ TAKOWĄ:lol: I TERAZ MOGĘ JĄ LUKREM, CUKREM, KAWĄ I MOGĘ POPLUĆ A POTEM BACH POD WODĘ I JAK NÓWKA:multi: . POPRZEDNIA PO KILKU POPLUCIACH:evil_lol: PRZY CZYTANIU DOGO POPROSTU ODMÓWIŁA POSŁUSZEŃSTWA:mad: ciekawe kto bardziej cieszy sie z klawiaturki ...mam czy synuś

[quote name='AlKil']Wow!!! To wynalazek dla nas bardzo przydatny!!!:multi:zaczynam sie zastanawiać czy nie powinni dodawać takiej klawiatury przy logowaniu na dogo

[quote name='Pysia']Jestes genialna :loveu::multi: Muszę się nad tym głęboko zastanowić bo moja klawiatura jest spluta strasznie jedzeniem...Ja klikając wiecznie coś jem :evil_lol:
Alu - żyjesz?Zyje matulu ...jeszcze żyje

[quote name='Behemot']ka teraz tez widze ciemsoco :mad:aaaa widzisz ....

[quote name='malawaszka']aahahahaha Behemot bo ja przez Ciebie na bezsennośćbędę cierpiała jak codziennie przed snem się tak ubawię :evil_lol:ty i beez Behemot to na bezsenność chyba cierpisz....;)

[quote name='BeaC']...........................Witajcie Alu..............śniegiem i deszczem:shake:witaj Bea........śnieżnie

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Czesc czolem....
a u nas kobietki znaczy sie w Wawie....... jest w miare cudnie...nie pada...nie wieje , jest kolo 9 stopni na termometrze i przepija przez chmury sloneczko...i co powiecie......:loveu: żartujesz ....prawda

[quote name='Rinuś']tak to jest jak sie je przy kompie
dawaj foty:mad:nie dam.....

[quote name='Anka12'] Hi Mother
Byłam tu przeczytałam choć cuś mało nagadane. Pewnie dogo muliło
Masz całusa od córci

dzięki za całusa córciu

[quote name='clockwork']śnieg pada!!!!! :angryy:
odśnieżałam auto i... jestem mokra :diabloti:
to co robiłaś ...czym odśnieżałaś ....chciałabym to zobaczyć

[quote name='asiunia']Hej!

Czesc Ozzulkowa rodzinko:loveu:Witamy was w ten "piękny"wiosenny dzien:placz:witaj Asiuniu

[quote name='Patka']od soboty ma być wiosna ...podobno......hmmmmm

[quote name='clockwork']jak Alicja skutecznie dziś z tymi dzieckami utopi , spali, ukrzyzuje tą marzannę to może wcześniej przyjdzie ta wiosna :lol:

Alu- mam nadzieje że jak unicestwiałaś marzanne to klnęłaś, bluźniłaś, darłaś pyska- dzieciaki będą miały sie na baczności jak zobaczą twoje prawdziwe oblicze :diabloti:
nici z topienia ...nici z morderstwa......dziś sie nie darłam ....dziś się przygnębiłam pogodą .......ide .......po piwo:diabloti:

Posted

ALA, NIE TOP!!!

to zabronione!!!

i to na serio! Minister Roman G. wydał zarządzenie, że nauczycielom i wychowawcom nie wolno chodzic z dziecmi topic Marzanne, bo to "propaguje agresje" :diabloti:

Poważnie! Mojej koleżanki córka wczoraj w przedszkolu robila z grupą kukle, ale utopic nie poszli, bo nauczyciele sie boja...

Komedia, nie?:evil_lol:

Posted

[quote name='Basia_Sz']Witam Witam :loveu: Aluś pozwiedzałam sobie co nieco :evil_lol: Pies śliczności, morduchna taka do całowania :loveu:
I w pierś sie biję, że odwiedziłam Was dopiero teraz..... :oops::oops::oops: No cóż...... poprawię się :evil_lol: (z papucia na lać) A tymczasem Ahoj!!! :hand::multi:witaj w naszych skromnych:oops:progach.... w pierś się nie bij ......to boli:evil_lol:

[quote name='evaxon']berek Alu :multi: juz wiosne mamy :cool3: :evil_lol:berek ....kto ma wiosne to ma:diabloti:

Posted

[quote name='Teklunia']ALA, NIE TOP!!!

to zabronione!!!

i to na serio! Minister Roman G. wydał zarządzenie, że nauczycielom i wychowawcom nie wolno chodzic z dziecmi topic Marzanne, bo to "propaguje agresje" :diabloti:

Poważnie! Mojej koleżanki córka wczoraj w przedszkolu robila z grupą kukle, ale utopic nie poszli, bo nauczyciele sie boja...

Komedia, nie?:evil_lol:ja to bym poszła;) ...tylko pogoda nie sprzyja a na stawy dość kawałek.......mogą mi na plecy wskoczyć :diabloti:.....ale zła jestem:angryy:

Posted

[quote name='Teklunia']ALA, NIE TOP!!!

to zabronione!!!

Komedia, nie?:evil_lol:

powaznie???:crazyeye:
rany co to sie porobilo ...........:diabloti:

za moich czasów w szkole takich debilizmow..tak nie bojmy sie uzyc tego słowa...debilizmow nie było...
pomijam fakt ze pogoda sie juz u nas nieco popsula ...:mad:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']powaznie???:crazyeye:
rany co to sie porobilo ...........:diabloti:

za moich czasów w szkole takich debilizmow..tak nie bojmy sie uzyc tego słowa...debilizmow nie było...
pomijam fakt ze pogoda sie juz u nas nieco popsula ...:mad: niestety poważnie. i z tego co wiem to dużo nauczycieli w Wawie sie do tego stossuje :roll: