groszek83 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ale wtedy Musiałabyś zmienić nicka na taki ,który brzmiałby bardziej ARYSTOKRATYCZNIE:evil_lol::evil_lol: Quote
Behemot Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='bonita']Czy ja mogę być tą siostrą? mogę? bardzo proszę:modla: :modla: Doda, nie możesz :shake: Przecież Ty istniejesz! No, chyba, że nie istniejesz, to możesz :evil_lol: Quote
bonita Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Behemot']Doda, nie możesz :shake: Przecież Ty istniejesz! No, chyba, że nie istniejesz, to możesz :evil_lol: A Kto by się tam przejmował takimi rzeczami jak istnienie:evil_lol: Quote
agbar Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ja moga byc twoja siostrzyczka ale dopiero jutro...jutro nie bede istniec bo ide na urodziny i sie zaleje i bede zalana ( tzn. w zalewie alkoholowej )i w innym wymiarze..to tak jakbym nie istniala:evil_lol: Quote
Behemot Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='bonita']A Kto by się tam przejmował takimi rzeczami jak istnienie:evil_lol: Hamlet...? Ale to straszny lamus był :evil_lol: Łaził z tą czachą i smędził :shake: Quote
bonita Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='dealer']ja moga byc twoja siostrzyczka ale dopiero jutro...jutro nie bede istniec bo ide na urodziny i sie zaleje i bede zalana ( tzn. w zalewie alkoholowej )i w innym wymiarze..to tak jakbym nie istniala:evil_lol: Ja to zrobię dzisiaj:eviltong: i to ja będę siostrą Groszka:multi: Quote
groszek83 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ale jutro jeszcze blogaska nie będzie:shake: Quote
bonita Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='groszek83']Ale wtedy Musiałabyś zmienić nicka na taki ,który brzmiałby bardziej ARYSTOKRATYCZNIE:evil_lol::evil_lol: Princessa:loveu: może być:cool3: Quote
agbar Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Behemot']Hamlet...? Ale to straszny lamus był :evil_lol: Łaził z tą czachą i smędził :shake: na oka mi sie rzucilo...patrze i czytam ' lazil z czacza'..i nie rozumiem o co chodzi....:evil_lol: Quote
Behemot Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='dealer']na oka mi sie rzucilo...patrze i czytam ' lazil z czacza'..i nie rozumiem o co chodzi....:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Możesz przestać mnie rozśmieszać? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
groszek83 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='bonita']Princessa:loveu: może być:cool3: :loveu::loveu::loveu::loveu: ach ślicznie ślicznie ależ to będzie najpopularniejszy blogasek teraz prosze o wasze nr.tel.i gie na pw żebym juz mogła wysyłać zaproszenia blogasek założe jak nalicze 8000 tys. próśb abym blogasek założyła bo tak to mi sie nie chce Quote
agbar Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Behemot']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Możesz przestać mnie rozśmieszać? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: moge....ale juz teraz ? bo tak jakos dzialam dzis w zwolnionym tempie i zanim zajarze to moze potrwac:) Quote
Paula Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Behemot napisał(a):Hamlet...? Ale to straszny lamus był :evil_lol: Łaził z tą czachą i smędził :shake: Hahahaha :grin: Czesc Ala :lol: Quote
bonita Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='groszek83']:loveu::loveu::loveu::loveu: ach ślicznie ślicznie ależ to będzie najpopularniejszy blogasek teraz prosze o wasze nr.tel.i gie na pw żebym juz mogła wysyłać zaproszenia blogasek założe jak nalicze 8000 tys. próśb abym blogasek założyła bo tak to mi sie nie chce A masz skypa? jak nie to mój brat ( nieistniejący:evil_lol: ) może Ci go zainstalować:cool3: Quote
Vectra Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Groszek ,a czy ja moge pomóc ci przy blogasku :cool3: :loveu: bo wiesz ja nie mam pieska bo mam alergie na siostre mamy :shake: Quote
agbar Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Vectra']Groszek ,a czy ja moge pomóc ci przy blogasku :cool3: :loveu: bo wiesz ja nie mam pieska bo mam alergie na siostre mamy :shake: cheba sie musisz ustawic w kolejce....albo dac lapowke....czekolade albo cus:) Quote
groszek83 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='bonita']A masz skypa? jak nie to mój brat ( nieistniejący:evil_lol: ) może Ci go zainstalować:cool3: Nie siostro Princesso nie mam skype możesz przysłać do mnie swego brata Princesska Juniora pozwole mu w swej łaskawości zainstalować sobie skype i będe Was dodatkowo swoim głosem anielskim zapraszać:loveu::loveu::loveu: Quote
groszek83 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Vectra napisał(a):Groszek ,a czy ja moge pomóc ci przy blogasku :cool3: :loveu: bo wiesz ja nie mam pieska bo mam alergie na siostre mamy :shake: Dobrze od tej pory możesz zliczać prośby o blogasek jak dojdą do odpowiedniej liczby to mi zgłoś :loveu::loveu: aaa też niestety musisz zmienić nick bo ten taki siakiś plebejski:roll::roll::diabloti: Quote
agbar Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='groszek83']Nie siostro Princesso nie mam skype możesz przysłać do mnie swego brata Princesska Juniora pozwole mu w swej łaskawości zainstalować sobie skype i będe Was dodatkowo swoim głosem anielskim zapraszać:loveu::loveu::loveu: ....a uszy ich puchli i wiedli i nagla potrzeba wiedzeni w jeden glos krzyczec poczeli......litosciiiii...litosciiiiii... Quote
groszek83 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='dealer']cheba sie musisz ustawic w kolejce....albo dac lapowke....czekolade albo cus:) Taaa koniecznie miętową:diabloti::diabloti: przepraszam gdzie jest gospodyni tego dennego blogaska:evil_lol::evil_lol: Quote
Behemot Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 To ja ci mogem przez skajpa zaśpiewać Szatana kcesz? Ale jak ja nie mam skajpa, to mogem śpiewać do tej dziurki, co sie sluchawki w niom wsadza? :oops: Quote
groszek83 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='dealer']....a uszy ich puchli i wiedli i nagla potrzeba wiedzeni w jeden glos krzyczec poczeli......litosciiiii...litosciiiiii... Ale ja jeszcze nawet nie zaczełam:roll::roll: Quote
Vectra Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Behemot napisał(a):To ja ci mogem przez skajpa zaśpiewać Szatana kcesz? Ale jak ja nie mam skajpa, to mogem śpiewać do tej dziurki, co sie sluchawki w niom wsadza? :oops: gdybym mniała słuchafki to bym ci ja porzyczyła - przyjaciułko moja :loveu: Groszek kiedy ja nie umniem liczyć :-( w przeczkolu dopiero nas pisać uczom :oops: Quote
Behemot Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='dealer']....a uszy ich puchli i wiedli i nagla potrzeba wiedzeni w jeden glos krzyczec poczeli......litosciiiii...litosciiiiii... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sikuuuuu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dilerko, nie rób mi tego :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts