agbar Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 clockwork;4235626[SIZE=3 napisał(a):]mnie w to nie mieszaj :diabloti: u mnie też dużo białego Alu ponawiam apel... utop marzannę !!! a gdziezbym smiala.... Quote
Kate I Luka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Behemot napisał(a):P.S. Boshe, to chyba mi się ten mózg wylał, w każdym razie tak się dziś czuję :cool1: ja też się dziś potfffornie czuję... Pogoda do bani, to i samopoczucie do bani :( Berek Alutku :) Quote
e.v.a Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 dziendobry Alu ... witam w ten wiosenny poranek :):):):evil_lol: Quote
Pysia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Behemot napisał(a):Pysia, ale to se możesz móżdżek zapiekany zrobić :diabloti: P.S. Boshe, to chyba mi się ten mózg wylał, w każdym razie tak się dziś czuję :cool1: To juz jedna się przyznała :mad: Ciekawe kto mi będzie teraz ogród reanimował :angryy: Quote
clockwork Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 eeeeeeeejjjjjjjjjj..... Ala... gdziez ty??? dzieciaki cie nie wypuścili z siećkola??? Quote
malawaszka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='clockwork']eeeeeeeejjjjjjjjjj..... Ala... gdziez ty??? dzieciaki cie nie wypuścili z siećkola??? chyba jednak wypuściły bo widziałam ją u Ciebie przed chwilą :lol: Quote
Vectra Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 ceść mamusiu u mnie nie ma śniega (jeszcze) za to strasznie senno jest no pozaty tym huraganem który lata mi za plecami Quote
Alicja Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='zuzolandia']Witanko przytulanko i całowanko ;-) hehehe.....idem odrabiac zaległosci dokad dojde ? tego nawet najstarsi gorale nie wiedzą heheeh;-)witanko całowanko [quote name='leemonca']a my się witamy o poranku!!! bardzo,niestety, śnieżnym poranku!!!witam ...ale ze śniegu nie cieszę [quote name='BeaC']........................witaj........................poddałam się................miałam zamiar wszystko przeczytać ale................................nie dałam rady...............:-( pada śnieg :placz:witajta Luśkowe u nas też śnieg ..masakra [quote name='agabass']Ozzulec w wystąpił w nowej wersji krzyżaków hahaha super ktorzynano mój koffany Kmicic [quote name='dealer']dzien dobry bardzo.....jak by wam to powiedziec ......rano byl malenki minusik...ale teraz sie slonko rozpycha na niebie i robi sie ciepelko....:lol: bylismy o swicie na spacerku ale jak wracalismy to juz bylo ladnie....oby do wiosny:)doberek ...u mnie było -3 rano...teraz ciapa [quote name='Imbir1']cześć Ozzulki:multi:, witamy się śnieżnie:cool3:witam ...wolałabym wiosennie [quote name='AlKil']Cześć Alu! jestem po wrażeniem... taaaki miecz... Rozumiem czemu masz taką grzeczną rodzinę !:cool3:mam bardzo grzeczną rodzinę...i arsenał też fajny;) [quote name='Pysia']Alu ....Uprzejmie donoszę ze u mnie na dworze jest coś białego, wstrętnego i mokrego na ziemi :mad:donoszę że u mnie też:diabloti: [quote name='Behemot']Może komuś mózg się wylał? :evil_lol::evil_lol: [quote name='Anka12'] Cześć Mam Byłam u Ciebie:cool3: Jak Ty się ładnie lansujesz Rodzicielko tylko za dużo zdjęć :czytaj: Podpisywałaś że będą po 2 i to odwrotnie :czytaj: Na przyszłość pamiętaj bo psyjdzie do Ciebie ja nie bojam:eviltong: [quote name='clockwork']mnie w to nie mieszaj :diabloti: u mnie też dużo białego Alu ponawiam apel... utop marzannę !!! :evil_lol:będziem topić [quote name='Kate I Luka']ja też się dziś potfffornie czuję... Pogoda do bani, to i samopoczucie do bani :( Berek Alutku :)cześć Kasiu ...wróci wiosna będzie lepieej [quote name='evaxon']dziendobry Alu ... witam w ten wiosenny poranek :evil_lol::diabloti:witam Ewo prosto z Raju [quote name='clockwork']eeeeeeeejjjjjjjjjj..... Ala... gdziez ty??? dzieciaki cie nie wypuścili z siećkola??? wypuścili , wypuścili:mad: [quote name='malawaszka']chyba jednak wypuściły bo widziałam ją u Ciebie przed chwilą :lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='Vectra']ceść mamusiu u mnie nie ma śniega (jeszcze) za to strasznie senno jest no pozaty tym huraganem który lata mi za plecami :multi::multi::multi:heyka córcia mła.....dziabąg tassmański cie nalatuwa:evil_lol: Quote
Agga Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Alu ponawiam apel... utop marzannę !!! Jeszcze troche i coroczna tradycja może zostać zakazana. Quote
groszek83 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 W takim razie trzeba topić póki można :evil_lol: Quote
groszek83 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Daga , łysolce lubią sie postroić :wink: :lol: :wink: No prosze Alicjo sama pisałaś że on łysy:roll::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Behemot napisał(a): P.S. Boshe, to chyba mi się ten mózg wylał, w każdym razie tak się dziś czuję :cool1: zeby sie coś wylało to trzeba to najpierw mieć :cool1: :evil_lol: cześc Alu :multi: Quote
Alicja Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='groszek83']No prosze Alicjo sama pisałaś że on łysy:roll::evil_lol::evil_lol: :eviltong:to było dawno ...i nawet najstarsi górale tego nie pamiętają;) Quote
groszek83 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Taa pewnie,:shake:;)teraz sie wypiera ale wcześniej z kijem:placz::placz: na mnie:placz::placz: Quote
Alicja Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='PIKA']zeby sie coś wylało to trzeba to najpierw mieć :cool1: :evil_lol: cześc Alu :multi::multi::multi::multi:cześć Aga [quote name='groszek83']Taa pewnie,:shake:;)teraz sie wypiera ale wcześniej z kijem:placz::placz: na mnie:placz::placz::razz:cichaj nie rycz ;) [quote name='majoka']Heloł Alicjo!!!!!!:multi::multi::multi:heloł Quote
bonita Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Witaj Alu :) najpierw się witam, a teraz idę prześledzić co się u Ciebie działo w czasie choroby mojego kompusia Quote
aga1215 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Cześć Alu! Gdzieś TY???? Szykujesz koleżankę Marzankę? Tylko pamiętaj - daj foty :modla: Quote
Alicja Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='bonita']Witaj Alu :) najpierw się witam, a teraz idę prześledzić co się u Ciebie działo w czasie choroby mojego kompusia :cool1:niewiele się dzialo ....foty nadal na kompie coś ciężko im na dogo wejść:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A dziś wysypałam na klawiature lukier z pączka i kleją mi sie klawisze ....pisać mi sie nie chce bo lkier zjada literki:diabloti: Quote
agnes1 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:niewiele się dzialo ....foty nadal na kompie coś ciężko im na dogo wejść:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A dziś wysypałam na klawiature lukier z pączka i kleją mi sie klawisze ....pisać mi sie nie chce bo lkier zjada literki:diabloti: HEJ ALU !! MÓJ SYNUŚ NA URODZINKI ZAŻYCZYŁ SOBIE KLAWIATURKĘ ŻELOWĄ :cool3: . DOSTAŁ TAKOWĄ:lol: I TERAZ MOGĘ JĄ LUKREM, CUKREM, KAWĄ I MOGĘ POPLUĆ A POTEM BACH POD WODĘ I JAK NÓWKA:multi: :multi: :multi: . POPRZEDNIA PO KILKU POPLUCIACH:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: PRZY CZYTANIU DOGO POPROSTU ODMÓWIŁA POSŁUSZEŃSTWA:mad: :mad: :mad: Quote
AlKil Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 agnes1 napisał(a):HEJ ALU !! MÓJ SYNUŚ NA URODZINKI ZAŻYCZYŁ SOBIE KLAWIATURKĘ ŻELOWĄ :cool3: . DOSTAŁ TAKOWĄ:lol: I TERAZ MOGĘ JĄ LUKREM, CUKREM, KAWĄ I MOGĘ POPLUĆ A POTEM BACH POD WODĘ I JAK NÓWKA:multi: :multi: :multi: . POPRZEDNIA PO KILKU POPLUCIACH:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: PRZY CZYTANIU DOGO POPROSTU ODMÓWIŁA POSŁUSZEŃSTWA:mad: :mad: :mad: Wow!!! To wynalazek dla nas bardzo przydatny!!!:multi::multi::multi: Quote
Pysia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 agnes1 napisał(a):HEJ ALU !! MÓJ SYNUŚ NA URODZINKI ZAŻYCZYŁ SOBIE KLAWIATURKĘ ŻELOWĄ :cool3: . DOSTAŁ TAKOWĄ:lol: I TERAZ MOGĘ JĄ LUKREM, CUKREM, KAWĄ I MOGĘ POPLUĆ A POTEM BACH POD WODĘ I JAK NÓWKA:multi: :multi: :multi: . POPRZEDNIA PO KILKU POPLUCIACH:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: PRZY CZYTANIU DOGO POPROSTU ODMÓWIŁA POSŁUSZEŃSTWA:mad: :mad: :mad: Jestes genialna :loveu::multi: Muszę się nad tym głęboko zastanowić bo moja klawiatura jest spluta strasznie jedzeniem...Ja klikając wiecznie coś jem :evil_lol: Alu - żyjesz? Quote
agnes1 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 AlKil napisał(a):Wow!!! To wynalazek dla nas bardzo przydatny!!!:multi::multi::multi: TAK:multi: :multi: :multi: KAWIATURKĘ JUŻ MAM, TERAZ MUSZE COS WYMYŚLEĆ Z MONITORKIEM, BO CZASAMI TO SIE CZUJĘ JAKBY U MNIE TEŻ ŚWIATŁA NIE BYŁO;) . CIEMNOŚĆ WIDZE CIEMNOŚĆ:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts