bonsai_88 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 No tak... ale czy wasze mordercy będą uczyć się najtrudniejszych sztuczek tylko pod warunkiem, że dostaną... kawałek jabłuszka :loveu:. Bo Birma "wiewióra" potrafi odróżnić od proszenia tylko jak mam jabłuszko w ręce :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 bonsai_88 napisał(a):No tak... ale czy wasze mordercy będą uczyć się najtrudniejszych sztuczek tylko pod warunkiem, że dostaną... kawałek jabłuszka :loveu:. Bo Birma "wiewióra" potrafi odróżnić od proszenia tylko jak mam jabłuszko w ręce :evil_lol: no nie :p za jabłuszko nie , ale za skrzydełko z kurczaka :loveu::loveu::loveu: Witam niedzielnie :multi::multi:za oknem mgła , szarzyzna , paskudnie .... Quote
Tengusia Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 witaj all przynioslam ci ciasteczko do kawki Quote
Alicja Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 SZPiLKA23 napisał(a): :loveu::loveu: kaffa Selket napisał(a)::calus: :calus: cześć :calus: :calus: cześć Selkeciku :calus: Quote
Tengusia Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Alicja napisał(a):Domi a opcja Szczecin - Poznań ?? Tylko w Pozku u kogo przeczekać ....za mało czasu :shake:... moze z Pozka ktoś by jechał do Łodzi lub okolice :roll: jak najbardziej mozna by z przystankiem w Poznaniu, tyle ze Magda da rade podjechac do Łodzi, Poznan jest zbyt daleko dla nich :( Quote
Alicja Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Tengusia napisał(a):witaj all przynioslam ci ciasteczko do kawki a ja mam jeden dzien na zorganizowanie transportu ze szczecina do lodzi, jak to zrobie nie wiem :shake: http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczecin-4-miesieczny-jamnik-zabrany-z-meliny-szuka-domu-129864/index5.html#post11668308 Domi a opcja Szczecin - Poznań ?? Tylko w Pozku u kogo przeczekać ....za mało czasu :shake:... moze z Pozka ktoś by jechał do Łodzi lub okolice :roll: Quote
Tengusia Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 coraz czesciej dochodze do wniosku ze trzeba by zrobic ogolno dogomaniacka synchronizacje zegarkow w komputerach :diabloti: bo te skaczace posty to nie na moje slabe nerwy :mad: Quote
Alicja Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Tengusia napisał(a):coraz czesciej dochodze do wniosku ze trzeba by zrobic ogolno dogomaniacka synchronizacje zegarkow w komputerach :diabloti: bo te skaczace posty to nie na moje slabe nerwy :mad: no na moje też nie :angryy: najgorzej jak nie ma czasu czekać :mad: Moze z Pozka do Łodzi szybciej by się jakiś transport znalazł :roll: cholera czasu mało :shake:i jeszcze teraz te porypane ferie ...każdy o innym czasie , a tak moze ktoś by jechał na PD ....a Poznań już skończył chyba ferie :roll:, dolny śląsk chyba kończy teraz , Warszawa w trakcie a nasi zaczęli... Quote
basia2202 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 cześć kochanie :multi: :loveu: przyszłam do Cia z drugim śniadankiem :grins: Quote
Alicja Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 basia2202 napisał(a):cześć kochanie :multi: :loveu: przyszłam do Cia z drugim śniadankiem :grins: http://okonawidelcu.blox.pl/resource/ciastko_by_rona555_.jpg Basiu ...toż to kaloryczne morderstwo :crazyeye: zjadłam już obiadek :multi::multi::multi: smażoną wieprzowinkę , kluseczki śląskie , sosik i sałatka marchewkowo ogórkowa ;) mój post na ADM :p Co do nadużywania EMOTEK :razz:.... nie można ich nadużyć skoro ich ilość w texcie ograniczona juz jest przez ADM do 30 sztuk ... :roll:... jak można czegoś nadużywać co jest obwarowane jakimś zakazem , że się nie da więcej :roll:... Quote
Alicja Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Kolejna ofiara głupoty ludzkiej [SIZE=2]...pies kłaczy :angryy::angryy::angryy: http://www.dogomania.pl/forum/f28/suczka-amstaff-labrador-wychudzona-pomocy-pilnie-dt-ds-inaczej-schron-130110/ Quote
basia2202 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Alicja napisał(a):Basiu ...toż to kaloryczne morderstwo :crazyeye: zjadłam już obiadek :multi::multi::multi: smażoną wieprzowinkę , kluseczki śląskie , sosik i sałatka marchewkowo ogórkowa ;) ciiiii.... :grins: raz na jakiś takie morderstwo... :cool3: toż to sama przyjemność:evil_lol: Quote
Matusz Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Hej mła B.:loveu: odespany cały tydzień?:diabloti: Quote
Alicja Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 jonQuilla napisał(a):witaj mamcia :multi::multi::loveu: witaj Córcia :multi::loveu: Quote
Alicja Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 rwpb napisał(a):Wróciliśmy. Witamy :loveu::multi::loveu: witajcie powróceni wypoczęci :multi::loveu: Quote
Alicja Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 basia2202 napisał(a):ciiiii.... :grins: raz na jakiś takie morderstwo... :cool3: toż to sama przyjemność:evil_lol: a ja wolę owocki :oops::loveu: Quote
Alicja Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Matusz napisał(a):Hej mła B.:loveu: odespany cały tydzień?:diabloti: :multi::multi:Hey wnuś :loveu: Quote
Matusz Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Alicja napisał(a)::multi::multi:Hey wnuś :loveu: a gdzie odp. na pytanie ? :diabloti: Quote
Alicja Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Matusz napisał(a):a gdzie odp. na pytanie ? :diabloti: aaaaaaaaaaaaaa..... :shake: nieodespany Quote
Matusz Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Alicja napisał(a): aaaaaaaaaaaaaa..... :shake: nieodespany aaa to pewnie dlatego nie zauważyłaś pytania :eviltong::eviltong: a czemuż nieodespany?:diabloti: Quote
Alicja Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Matusz napisał(a):aaa to pewnie dlatego nie zauważyłaś pytania :eviltong::eviltong: a czemuż nieodespany?:diabloti: a zebym ja to wiedziała :placz:czemu spać nie mogę , a jutro znów o 5 wstawanko :cool1: Quote
Recommended Posts