Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No tak... ale czy wasze mordercy będą uczyć się najtrudniejszych sztuczek tylko pod warunkiem, że dostaną... kawałek jabłuszka :loveu:. Bo Birma "wiewióra" potrafi odróżnić od proszenia tylko jak mam jabłuszko w ręce :evil_lol:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
No tak... ale czy wasze mordercy będą uczyć się najtrudniejszych sztuczek tylko pod warunkiem, że dostaną... kawałek jabłuszka :loveu:. Bo Birma "wiewióra" potrafi odróżnić od proszenia tylko jak mam jabłuszko w ręce :evil_lol:

no nie :p za jabłuszko nie , ale za skrzydełko z kurczaka :loveu::loveu::loveu:

Witam niedzielnie :multi::multi:za oknem mgła , szarzyzna , paskudnie ....

Posted

Alicja napisał(a):
Domi a opcja Szczecin - Poznań ?? Tylko w Pozku u kogo przeczekać ....za mało czasu :shake:... moze z Pozka ktoś by jechał do Łodzi lub okolice :roll:

jak najbardziej mozna by z przystankiem w Poznaniu, tyle ze Magda da rade podjechac do Łodzi, Poznan jest zbyt daleko dla nich :(

Posted

Tengusia napisał(a):
witaj all przynioslam ci ciasteczko do kawki

a ja mam jeden dzien na zorganizowanie transportu ze szczecina do lodzi, jak to zrobie nie wiem :shake:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczecin-4-miesieczny-jamnik-zabrany-z-meliny-szuka-domu-129864/index5.html#post11668308

Domi a opcja Szczecin - Poznań ?? Tylko w Pozku u kogo przeczekać ....za mało czasu :shake:... moze z Pozka ktoś by jechał do Łodzi lub okolice :roll:

Posted

Tengusia napisał(a):
coraz czesciej dochodze do wniosku ze trzeba by zrobic ogolno dogomaniacka synchronizacje zegarkow w komputerach :diabloti: bo te skaczace posty to nie na moje slabe nerwy :mad:

no na moje też nie :angryy: najgorzej jak nie ma czasu czekać :mad:

Moze z Pozka do Łodzi szybciej by się jakiś transport znalazł :roll: cholera czasu mało :shake:i jeszcze teraz te porypane ferie ...każdy o innym czasie , a tak moze ktoś by jechał na PD ....a Poznań już skończył chyba ferie :roll:, dolny śląsk chyba kończy teraz , Warszawa w trakcie a nasi zaczęli...

Posted

basia2202 napisał(a):
cześć kochanie :multi: :loveu:

przyszłam do Cia z drugim śniadankiem :grins:
http://okonawidelcu.blox.pl/resource/ciastko_by_rona555_.jpg

Basiu ...toż to kaloryczne morderstwo :crazyeye:

zjadłam już obiadek :multi::multi::multi:
smażoną wieprzowinkę , kluseczki śląskie , sosik i sałatka marchewkowo ogórkowa ;)

mój post na ADM :p
Co do nadużywania EMOTEK :razz:.... nie można ich nadużyć skoro ich ilość w texcie ograniczona juz jest przez ADM do 30 sztuk ... :roll:... jak można czegoś nadużywać co jest obwarowane jakimś zakazem , że się nie da więcej :roll:...

Posted

Alicja napisał(a):
Basiu ...toż to kaloryczne morderstwo :crazyeye:

zjadłam już obiadek :multi::multi::multi:
smażoną wieprzowinkę , kluseczki śląskie , sosik i sałatka marchewkowo ogórkowa ;)

ciiiii.... :grins:
raz na jakiś takie morderstwo... :cool3: toż to sama przyjemność:evil_lol:

Posted

Matusz napisał(a):
aaa to pewnie dlatego nie zauważyłaś pytania :eviltong::eviltong: a czemuż nieodespany?:diabloti:

a zebym ja to wiedziała :placz:czemu spać nie mogę
, a jutro znów o 5 wstawanko :cool1: