jbk Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Spać czy nie spać, oto jest pytanie..... A odpowiedź prosta - wracać do pracy, a nie marzyć! Witanko Alusia :) Quote
Alicja Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 jbk napisał(a):Spać czy nie spać, oto jest pytanie..... A odpowiedź prosta - wracać do pracy, a nie marzyć! Witanko Alusia :) na szczęście ja już wróciłam :razz::razz: Quote
Alicja Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 apple napisał(a):Prawie słyszę jak szemra:loveu: http://images6.fotosik.pl/377/29dca52960d60f6d.jpg Alusia.........witaj:loveu: witaj szemrzące Dżapuszko :loveu: Quote
Alicja Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 rwpb napisał(a):To znaczy, że nie ja :lol: Fajne lody :loveu:. Pozdrawiamy :lol: Witamy ;) zadowolonego , niemarudzącego faceta :p Quote
Alicja Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 evaxon napisał(a):wpadłam na poranną kafff:loveu::loveu: popołudniową :razz::razz:;)...:multi::loveu: Quote
Alicja Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 bonsai_88 napisał(a):Psypomniałaś mi :cool3:... Mam zadzwonić do mamy jak Smok się rozgada i dać jej porozmawiać na poważnie z wnukiem :diabloti:. I jak ...dzwonił Smok do Babci ;):razz: Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Alicja napisał(a):witaj szemrzące Dżapuszko :loveu: A co ty tak pojawiasz się i znikasz?:roll: Quote
jbk Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Ja też już uciekam do domku, jutro mnie nie będzie, więc zostawiłam kilo fotek na do zobaczenia :) Buziaczki :** Miłego wieczorku :) Quote
rwpb Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Alicja napisał(a):Witamy ;) zadowolonego , niemarudzącego faceta :p To mnie??? Hmmm... Witam PańcięconiemożepoliczyćfotekOzzulka :evil_lol::loveu::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 apple napisał(a):A co ty tak pojawiasz się i znikasz?:roll: noooo tak to czasem bywa ;) jbk napisał(a):Ja też już uciekam do domku, jutro mnie nie będzie, więc zostawiłam kilo fotek na do zobaczenia :) Buziaczki :** Miłego wieczorku :) miłego i do zaklikania ;) rwpb napisał(a):To mnie??? Hmmm... Witam PańcięconiemożepoliczyćfotekOzzulka :evil_lol::loveu::evil_lol: nooo Cie :p... a z tym liczeniem to serio serio nie sposób to zliczyć :cool1: Quote
rwpb Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Ja mam wszystkie fotki na swoim serwerku i wiem ile czego jest. Niemiecki porządek :lol: Witam z ranka :loveu: Quote
bonsai_88 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Smoku z babcią sobie pogadał na skype :diabloti:. Za to przez telefon nawijał MOJEJ babci, jak zadzwoniłam jej życzenia złożyć :evil_lol:. Normalnie świsnął mi telefon gad jeden :mad:. Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Zaje2biście mnie głowo napiernicza:cool1: Masz coś od bólu bo zwariuję:roll: Quote
Alicja Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 apple napisał(a):Zaje2biście mnie głowo napiernicza:cool1: Masz coś od bólu bo zwariuję:roll: poczeka mam recepte ....dostałam od ortopedy :grins: podobno skuteczny :razz: bonsai_88 napisał(a):Smoku z babcią sobie pogadał na skype :diabloti:. Za to przez telefon nawijał MOJEJ babci, jak zadzwoniłam jej życzenia złożyć :evil_lol:. Normalnie świsnął mi telefon gad jeden :mad:. ciekawe po kim taki gaduła :evil_lol::evil_lol: SZPiLKA23 napisał(a):Witam z mojego rana witam :evil_lol::evil_lol: rwpb napisał(a):Ja mam wszystkie fotki na swoim serwerku i wiem ile czego jest. Niemiecki porządek :lol: Witam z ranka :loveu: :oops: no i teraz stydam .... no dopsz ...jestem bagałaniara :roll::evil_lol: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Alicja napisał(a): poczeka mam recepte ....dostałam od ortopedy :grins: podobno skuteczny :razz: :modla::modla::modla: Quote
zuzolandia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 apple napisał(a):Zaje2biście mnie głowo napiernicza:cool1: Masz coś od bólu bo zwariuję:roll: nie trza pic alkuhulu z ranca :diabloti::diabloti: doberek dużaaaa Alicyjo :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 apple napisał(a)::modla::modla::modla: :roll: febro ...cośtam ....tak napisane ze nie poczytam :angryy: Quote
Alicja Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 zuzolandia napisał(a):nie trza pic alkuhulu z ranca :diabloti::diabloti: doberek dużaaaa Alicyjo :loveu::loveu: powiadasz że Dżapko zapiło :razz::razz: witaj :multi::loveu: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 zuzolandia napisał(a):nie trza pic alkuhulu z ranca :diabloti::diabloti: doberek dużaaaa Alicyjo :loveu::loveu: Jaaaaa a potem jak Łazuka do pracy?:razz::evil_lol: :roll: febro ...cośtam ....tak napisane ze nie poczytam :angryy:ja nie chce żebyś mi czytała ino żebyś mi DAŁA:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='apple']Jaaaaa a potem jak Łazuka do pracy?:razz::evil_lol: ja nie chce żebyś mi czytała ino żebyś mi DAŁA:evil_lol:[/quote] no patrzaj ..nie ja jedna zboczono na tym padole :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 zuzolandia napisał(a):[quote name='apple']Jaaaaa a potem jak Łazuka do pracy?:razz::evil_lol: ja nie chce żebyś mi czytała ino żebyś mi DAŁA:evil_lol:[/quote] no patrzaj ..nie ja jedna zboczono na tym padole :evil_lol::evil_lol: Taaaaa ale jedyna taka kosmata:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 apple napisał(a):[quote name='zuzolandia'] Taaaaa ale jedyna taka kosmata:evil_lol: i kosmate i łysate pregowane i skrzydlate te co skaczą i fruwają wszystkie łone sie kochajom :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 zuzolandia napisał(a):[quote name='apple'] i kosmate i łysate pregowane i skrzydlate te co skaczą i fruwają wszystkie łone sie kochajom :diabloti::diabloti::diabloti:A co ty jesz że tak rymujesz?:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 apple napisał(a):[quote name='zuzolandia']A co ty jesz że tak rymujesz?:evil_lol: a najszło mie tak cosik goopkowatego :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts