Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zuzolandia napisał(a):
[quote name='apple']

a najszło mie tak cosik goopkowatego :evil_lol::evil_lol:
Alez nie krepuj się...............dajesz!:razz::diabloti:

Posted

zuzolandia napisał(a):
A ma na szacie i na biodrach swoich imię napisane ...Jabollo ....

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ić już bo bredzić zaczynasz........:evil_lol:

Posted

Poczytałem, ale nie bardzo rozumiem o co chodzi więc idę się dokształcać.
Pozdrawiamy poobiednie. A dzisiaj na szybkiego wątróbka była :multi:

Posted

zuzolandia napisał(a):
[quote name='apple']Jaaaaa a potem jak Łazuka do pracy?:razz::evil_lol:

ja nie chce żebyś mi czytała ino żebyś mi DAŁA:evil_lol:[/quote]

no patrzaj ..nie ja jedna zboczono na tym padole :evil_lol::evil_lol:

bo to Dzapkowa :grins:

Posted

rwpb napisał(a):
Poczytałem, ale nie bardzo rozumiem o co chodzi więc idę się dokształcać.
Pozdrawiamy poobiednie. A dzisiaj na szybkiego wątróbka była :multi:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czasem tak jest że się wątek zatraca ;)

u nas kotlecik z piersi kurczęcich i frytki z tesco :evil_lol:nie było czasu na zabawę ;)

Posted

Alicja napisał(a):
u nas kotlecik z piersi kurczęcich i frytki z tesco :evil_lol:nie było czasu na zabawę ;)

U nas przeważnie robię frytki z ziemniaków :roll::roll:, ale w najbliższym czasie spróbnę z tesco :cool3:

Posted

rwpb napisał(a):
U nas przeważnie robię frytki z ziemniaków :roll::roll:, ale w najbliższym czasie spróbnę z tesco :cool3:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Powiedzta mi mądre ludzie czy jeśli mam Open office Writer muszę mieć jeszcze excela ?? :roll::oops:nie wiem ...a zeby zrobić diagnozę gotowości edukacyjnej ponoć muszę mieć takowe ...wgrałam płytkę i odtwarzam dokument ale w instrukcji mi pisze o jakiś makrach :roll: i ze ma być excel a ja zielona z tego jestem :placz::placz::placz:
Nie mam się kogo spytać ....a szefostwo jeszcze bardziej obyte z kompem niż ja :angryy: wiec też mi nie pomoże :roll:

Posted

Tengusia napisał(a):
Cze Alicja

jeszcze tylko jutro a potem 9 dni bez pracy

:smilecol::smilecol::smilecol:

supcio :loveu::loveu::loveu:.......a ja do pracy ...tak że całe ferie nochalka z Boguszowic chyba nie wytknę .... :shake: no chyba że do Mamy do Rybca

Posted

Matusz napisał(a):
hej babula :multi::loveu::multi:

U mnie sesja, sesja i zaraz po sesji, jak na razie do przodu, dzisiaj zaliczyłem egzamin w terminie zerowym, jeszcze tylko dwa egzaminy i koniec :p:diabloti:

a i powróciłem na stare śmieci:loveu::loveu: odezwij się na gygy to napiszę co i jak...;)

:multi::multi::multi:no supcio .....

Posted

Alicja napisał(a):

supcio :loveu::loveu::loveu:.......a ja do pracy ...tak że całe ferie nochalka z Boguszowic chyba nie wytknę .... :shake: no chyba że do Mamy do Rybca

a nie powinnas miec feri wolnych :hmmmm:

Posted

hej babula :multi::loveu::multi:

U mnie sesja, sesja i zaraz po sesji, jak na razie do przodu, dzisiaj zaliczyłem egzamin w terminie zerowym, jeszcze tylko dwa egzaminy i koniec :p:diabloti:

a i powróciłem na stare śmieci:loveu::loveu: odezwij się na gygy to napiszę co i jak...;)

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Ja pierdziu jak tu wszystko skacze:angryy: chyba jednak wykupie abonament:shake:

czyzby ci z wykupionym abonamentem mieli sie lepiej :hmmmm:

co do skaczacych postow, to ja robie tak patrze na godzine ostatniego postu i na swoj zegarek w kompie ... siedze i czekam az zegarek bedzie minute po ostatnim poscie i dopiero wtedy wciskam wyslij :evil_lol: nie zawsze ale czasem tak jest ze ktos wysyla post i godzina jego posta jest o kilka minut do przodu w porownaniu do mojego zegarka w kompie ;)

edit:
tak jak teraz Szpilka nie popatrzalam na godzinke twojego posta i moj wskoczyl przed twojego :splat:

Posted

Tengusia napisał(a):
a nie powinnas miec feri wolnych :hmmmm:

:shake:przedszkole to placówka nie feryjna ...mam 35 dni urlopu latem ....

SZPiLKA23 napisał(a):
Ja pierdziu jak tu wszystko skacze:angryy: chyba jednak wykupie abonament:shake:

o nie za żadne skarby .... nie bede kasy nabijać prywacie ... :shake:

zauważyłam jak się zaczyna krytykować co sie dzieje z dogo to wtedy jeszcze bardziej się krzaczy ...celowa robota :angryy:więcej sie na abonament rzuci :angryy: