e.v.a Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 ciasteczko raz poprosze :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hej hejj:multi: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 zuzolandia napisał(a):[quote name='apple'] a najszło mie tak cosik goopkowatego :evil_lol::evil_lol:Alez nie krepuj się...............dajesz!:razz::diabloti: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Alicja napisał(a): powiadasz że Dżapko zapiło :razz::razz: witaj :multi::loveu: Zaprzeczam jakobym:p Quote
zuzolandia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 apple napisał(a):Zaprzeczam jakobym:p A ma na szacie i na biodrach swoich imię napisane ...Jabollo .... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 zuzolandia napisał(a):A ma na szacie i na biodrach swoich imię napisane ...Jabollo .... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ić już bo bredzić zaczynasz........:evil_lol: Quote
rwpb Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Poczytałem, ale nie bardzo rozumiem o co chodzi więc idę się dokształcać. Pozdrawiamy poobiednie. A dzisiaj na szybkiego wątróbka była :multi: Quote
Alicja Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 apple napisał(a):Jaaaaa a potem jak Łazuka do pracy?:razz::evil_lol: ja nie chce żebyś mi czytała ino żebyś mi DAŁA:evil_lol: no i siem zastydałam Quote
bonsai_88 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 No nie wiem, po kim Smokul może być gadatliwy :cool3:... Quote
Alicja Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 zuzolandia napisał(a):[quote name='apple']Jaaaaa a potem jak Łazuka do pracy?:razz::evil_lol: ja nie chce żebyś mi czytała ino żebyś mi DAŁA:evil_lol:[/quote] no patrzaj ..nie ja jedna zboczono na tym padole :evil_lol::evil_lol: bo to Dzapkowa :grins: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Alicja napisał(a):no i siem zastydałam Już nie musisz....juz mi przeszło:diabloti: Quote
Alicja Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 rwpb napisał(a):Poczytałem, ale nie bardzo rozumiem o co chodzi więc idę się dokształcać. Pozdrawiamy poobiednie. A dzisiaj na szybkiego wątróbka była :multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:czasem tak jest że się wątek zatraca ;) u nas kotlecik z piersi kurczęcich i frytki z tesco :evil_lol:nie było czasu na zabawę ;) Quote
zuzolandia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 apple napisał(a):Już nie musisz....juz mi przeszło:diabloti: pomogłam jej w tym przechodzeniu :diabloti: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 zuzolandia napisał(a):pomogłam jej w tym przechodzeniu :diabloti: Nio:loveu: Quote
rwpb Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Alicja napisał(a):u nas kotlecik z piersi kurczęcich i frytki z tesco :evil_lol:nie było czasu na zabawę ;) U nas przeważnie robię frytki z ziemniaków :roll::roll:, ale w najbliższym czasie spróbnę z tesco :cool3: Quote
Alicja Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 zuzolandia napisał(a):pomogłam jej w tym przechodzeniu :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...i poprawiłyście mi humorek :loveu: Quote
Alicja Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 rwpb napisał(a):U nas przeważnie robię frytki z ziemniaków :roll::roll:, ale w najbliższym czasie spróbnę z tesco :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Powiedzta mi mądre ludzie czy jeśli mam Open office Writer muszę mieć jeszcze excela ?? :roll::oops:nie wiem ...a zeby zrobić diagnozę gotowości edukacyjnej ponoć muszę mieć takowe ...wgrałam płytkę i odtwarzam dokument ale w instrukcji mi pisze o jakiś makrach :roll: i ze ma być excel a ja zielona z tego jestem :placz::placz::placz: Nie mam się kogo spytać ....a szefostwo jeszcze bardziej obyte z kompem niż ja :angryy: wiec też mi nie pomoże :roll: Quote
rwpb Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Do frytek z tesco pasuje sok z biedronki :diabloti: Ala, masz PW Quote
Tengusia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Cze Alicja jeszcze tylko jutro a potem 9 dni bez pracy :smilecol::smilecol::smilecol: Quote
Alicja Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Tengusia napisał(a):Cze Alicja jeszcze tylko jutro a potem 9 dni bez pracy :smilecol::smilecol::smilecol: supcio :loveu::loveu::loveu:.......a ja do pracy ...tak że całe ferie nochalka z Boguszowic chyba nie wytknę .... :shake: no chyba że do Mamy do Rybca Quote
Alicja Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Matusz napisał(a):hej babula :multi::loveu::multi: U mnie sesja, sesja i zaraz po sesji, jak na razie do przodu, dzisiaj zaliczyłem egzamin w terminie zerowym, jeszcze tylko dwa egzaminy i koniec :p:diabloti: a i powróciłem na stare śmieci:loveu::loveu: odezwij się na gygy to napiszę co i jak...;) :multi::multi::multi:no supcio ..... Quote
Tengusia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Alicja napisał(a): supcio :loveu::loveu::loveu:.......a ja do pracy ...tak że całe ferie nochalka z Boguszowic chyba nie wytknę .... :shake: no chyba że do Mamy do Rybca a nie powinnas miec feri wolnych :hmmmm: Quote
Matusz Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 hej babula :multi::loveu::multi: U mnie sesja, sesja i zaraz po sesji, jak na razie do przodu, dzisiaj zaliczyłem egzamin w terminie zerowym, jeszcze tylko dwa egzaminy i koniec :p:diabloti: a i powróciłem na stare śmieci:loveu::loveu: odezwij się na gygy to napiszę co i jak...;) Quote
Tengusia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Ja pierdziu jak tu wszystko skacze:angryy: chyba jednak wykupie abonament:shake: czyzby ci z wykupionym abonamentem mieli sie lepiej :hmmmm: co do skaczacych postow, to ja robie tak patrze na godzine ostatniego postu i na swoj zegarek w kompie ... siedze i czekam az zegarek bedzie minute po ostatnim poscie i dopiero wtedy wciskam wyslij :evil_lol: nie zawsze ale czasem tak jest ze ktos wysyla post i godzina jego posta jest o kilka minut do przodu w porownaniu do mojego zegarka w kompie ;) edit: tak jak teraz Szpilka nie popatrzalam na godzinke twojego posta i moj wskoczyl przed twojego :splat: Quote
Alicja Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Tengusia napisał(a):a nie powinnas miec feri wolnych :hmmmm: :shake:przedszkole to placówka nie feryjna ...mam 35 dni urlopu latem .... SZPiLKA23 napisał(a):Ja pierdziu jak tu wszystko skacze:angryy: chyba jednak wykupie abonament:shake: o nie za żadne skarby .... nie bede kasy nabijać prywacie ... :shake: zauważyłam jak się zaczyna krytykować co sie dzieje z dogo to wtedy jeszcze bardziej się krzaczy ...celowa robota :angryy:więcej sie na abonament rzuci :angryy: Quote
SZPiLKA23 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Ja pierdziu jak tu wszystko skacze:angryy: chyba jednak wykupie abonament:shake: Quote
Recommended Posts