e.v.a Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 czesc Alu... spisz jeszcze??:roll: wstawaj szkoda dnia:mdleje: Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Cze Alutka :) Nie, żebym Cię budzić chciała, ale przecież już ósma! :evil_lol: Quote
agbar Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Dzien dobry Alu:p Spalam tylko 3 godziny i nie bardzo wiem na razie co sie dzieje...:roll: Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 agbar napisał(a):Dzien dobry Alu:p Spalam tylko 3 godziny i nie bardzo wiem na razie co sie dzieje...:roll: A dlaczego tak mało :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Alicja Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 agnethka napisał(a):to jak zauważyłaś, to mogę iść spaciu :cool3: noooo ;) , ale już możesz wstać ... evaxon napisał(a):czesc Alu... spisz jeszcze??:roll: wstawaj szkoda dnia:mdleje: :loveu:jestem Effuniu jbk napisał(a):Cze Alutka :) Nie, żebym Cię budzić chciała, ale przecież już ósma! :evil_lol: :roll: no wstałam o 9 :p agbar napisał(a):Dzien dobry Alu:p Spalam tylko 3 godziny i nie bardzo wiem na razie co sie dzieje...:roll: :roll: no ja też ..... Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Alusia, to co powiesz na velvecik, skoro już nie śpisz? Quote
Iv_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Czeeeee Ala U mnie pochmurno, mgliście i paskudnie, wstawać się nie chciało, a co mówić, żeby znaleźć w sobie zapał do czegokolwiek :roll: W przeciwieństwie do innych szczęśliwców, którzy rozpoczeli ferie i tym podobne urlopy, ja informuję, że nadal musze chodzić do pracy :placz: dobrze chociaż, że weekend mam :cool1: chociaz na chwilę teraźniejszą humoru i zapału - brak :niewiem: No wyżaliłam się trochę, to już mi lepiej :oops: ;) Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Iv_ napisał(a):Czeeeee Ala U mnie pochmurno, mgliście i paskudnie, wstawać się nie chciało, a co mówić, żeby znaleźć w sobie zapał do czegokolwiek :roll: W przeciwieństwie do innych szczęśliwców, którzy rozpoczeli ferie i tym podobne urlopy, ja informuję, że nadal musze chodzić do pracy :placz: dobrze chociaż, że weekend mam :cool1: chociaz na chwilę teraźniejszą humoru i zapału - brak :niewiem: No wyżaliłam się trochę, to już mi lepiej :oops: ;) Pocieszy Cię, że ja nawet w weekend jestem w pracy? Quote
sota36 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 no wlasnie - oswiadczam, ze mam 2 tygodnie zasluzonego - urlopu!!!!!!!!! Quote
Iv_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 jbk napisał(a):Pocieszy Cię, że ja nawet w weekend jestem w pracy? e tam Ciotka, nie chce pocieszać się tym, że pracujesz zamiast odpoczywać :placz: brak słonecznych dni, źle nastraja i czasem się ponarzeka :cool3: ale tak poza tym życie jeeeeeeeest piękne :multi: trzeba sobie tak powtarzać to może się i uwierzy :roll: Quote
emdziolek Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Ja też mam dwa tygodniu urlopu:diabloti: tyle ze od szkoły, o pracy sie nie wymigam:diabloti: Cześć Alu z Ozzym i resztą:multi: Quote
Iv_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 sota36 napisał(a):no wlasnie - oswiadczam, ze mam 2 tygodnie zasluzonego - urlopu!!!!!!!!! :roll: no i co tak świecisz w oczy tym transparentem :roll: :eviltong: Gratuluję :multi: skoro zasłużony to..............się należy :evil_lol: to gdzie ten urlopik spędzisz? :razz: Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Iv_ napisał(a):e tam Ciotka, nie chce pocieszać się tym, że pracujesz zamiast odpoczywać :placz: brak słonecznych dni, źle nastraja i czasem się ponarzeka :cool3: ale tak poza tym życie jeeeeeeeest piękne :multi: trzeba sobie tak powtarzać to może się i uwierzy :roll: Solarium pomaga na brak słońca :) I psie uśmiechy na ogólny brak humoru ;) Co do pięknego życia - wierzę w to święcie od baaaaardzo dawna :) Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Co do urlopu - nie mam, ale jadę sobie odwiedzić Krosia :) A co tam, pochwalę się :) Quote
Tengusia Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 sota36 napisał(a):no wlasnie - oswiadczam, ze mam 2 tygodnie zasluzonego - urlopu!!!!!!!!! ja tez mam urlop ja tez :multi::multi::multi: coprawda tylko tydzien ale zawsze :multi::multi::multi: Quote
Iv_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 jbk napisał(a):Solarium pomaga na brak słońca :) I psie uśmiechy na ogólny brak humoru ;) Co do pięknego życia - wierzę w to święcie od baaaaardzo dawna :) sorry ale co do solarium to jestem jego zdecydowaną przeciwniczką :shake: ani zdrowia nie dodaje, ani urody, bo patrząc realnie na jego efekty to kobiecie opalanie w solarium dodaje lekką ręką dychę :roll: ale to tylko moje zdanie, więc jeżeli ktoś ma inne to ma do tego całkowite prawo :p w każdym bądź razie trendem jest raczej odchodzenie od solarium :evil_lol: Psie uśmiechy - zgadzam się w pełni z Tobą :multi: to remedium na wszelkie bóle i złe nastroje :loveu: Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Iv_ napisał(a):sorry ale co do solarium to jestem jego zdecydowaną przeciwniczką :shake: ani zdrowia nie dodaje, ani urody, bo patrząc realnie na jego efekty to kobiecie opalanie w solarium dodaje lekką ręką dychę :roll: ale to tylko moje zdanie, więc jeżeli ktoś ma inne to ma do tego całkowite prawo :p w każdym bądź razie trendem jest raczej odchodzenie od solarium :evil_lol: Psie uśmiechy - zgadzam się w pełni z Tobą :multi: to remedium na wszelkie bóle i złe nastroje :loveu: Generalnie w kwestii solarium sądzę jak Ty, ale jak się dwa miesiące słońca nie widzi, to te 5 minut w solarium może mieć zbawienny skutek ;) Oczywiście dwa razy do roku, a nie, żeby skórę wykończyć ;) Człowiek wraca z pracy, wymęczony jak koń po westernie, zdenerwowany przez upierdliwych klientów, zestresowany przez skarbówkę, załamany ilością roboty, otwiera drzwi....... A tam dwie mordki rwą się do lizania, przytulania, miziania..... Wszystko odchodzi w dal jak ręką odjął ;) I już jest dobrze :) Quote
Iv_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Na depresję sezonową najlepsza jest jednak światłoterapia ;) Ponoć daje świetne skutki bez efektów ubocznych. Mam ciotkę, która wyszła za mąż za Szweda i tam całą zimę stosują doświetlanie lampami, zarówno w szkołach, w miejscu pracy, domach, miejscach publicznych relaksacyjnych itd. A ponoć u nich generalnie więcej słońca w zimie jak u nas i jeszcze się doświetlają :razz: Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Iv_ napisał(a):Na depresję sezonową najlepsza jest jednak światłoterapia ;) Ponoć daje świetne skutki bez efektów ubocznych. Mam ciotkę, która wyszła za mąż za Szweda i tam całą zimę stosują doświetlanie lampami, zarówno w szkołach, w miejscu pracy, domach, miejscach publicznych relaksacyjnych itd. A ponoć u nich generalnie więcej słońca w zimie jak u nas i jeszcze się doświetlają :razz: Mam kumpelę w Szwecji, muszę zapytać :) Na dogo też są nasi w Szwecji :) Quote
Iv_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 jbk napisał(a):Mam kumpelę w Szwecji, muszę zapytać :) Na dogo też są nasi w Szwecji :) zapytaj ;) "nasi" są wszędzie :cool1: bo jesteśmy narodem gdzie wszędzie zawędruje :multi: tylko ja jakaś domatorka jestem :roll: i podróże tylko na krótko mnie kuszą ;) Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Iv_ napisał(a):zapytaj ;) "nasi" są wszędzie :cool1: bo jesteśmy narodem gdzie wszędzie zawędruje :multi: tylko ja jakaś domatorka jestem :roll: i podróże tylko na krótko mnie kuszą ;) A ja kocham fruwanie po świecie ;) Mogłabym przez cały rok do domu nie wrócić ;) Quote
Alicja Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Nie chce mi się kopiować każdej wypowiedzi :shake: po 1 życie wcale nie jest takie piękne ...owszem są piękne chwile ... ale .... po 2 nie mam urlopu bo musiałam wybrać miedzy świętami ...pani szef kazała po 3 szaro , buro , ponuro po 4 WITAM WSZYSTKIE DOGOCIÓŁKI :loveu::loveu: Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Alicja napisał(a):Nie chce mi się kopiować każdej wypowiedzi :shake: po 1 życie wcale nie jest takie piękne ...owszem są piękne chwile ... ale .... po 2 nie mam urlopu bo musiałam wybrać miedzy świętami ...pani szef kazała po 3 szaro , buro , ponuro po 4 WITAM WSZYSTKIE DOGOCIÓŁKI :loveu::loveu: Alusia, ale Ozzulek się do Ciebie uśmiecha przecież :) I my wszyscy :) Zawsze i wszędzie :) Quote
Alicja Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 jbk napisał(a):Alusia, ale Ozzulek się do Ciebie uśmiecha przecież :) I my wszyscy :) Zawsze i wszędzie :) ja też się uśmiecham ;) ale w głowie mi się kłębią myśli .... no cóż :razz: Quote
bonsai_88 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Alicja pomyśl, że masz Ozzulka, nas... olej kłębate myśli :eviltong: Quote
Recommended Posts