Alicja Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 bonsai_88 napisał(a):Alicja pomyśl, że masz Ozzulka, nas... olej kłębate myśli :eviltong: mam Was , mam Moich chłopaków ..mam Dobrych Znajomych .... :loveu::loveu::loveu:Tylko chciałabym aby wszyscy tak mieli Quote
apple Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Przed obiadem przyszłam powiedzieć- smacznego;) Quote
Alicja Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 apple napisał(a):Przed obiadem przyszłam powiedzieć- smacznego;) oj o tej porze to ja już trawiłam obiadek :evil_lol::evil_lol: SZPiLKA23 napisał(a):Witam sie blotniscie ;) ani nie mów o błocie :diabloti: wróciliśmy z beżowym ze spaceru :shake:masakra :roll: Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Alicja napisał(a): mam Was , mam Moich chłopaków ..mam Dobrych Znajomych .... :loveu::loveu::loveu:Tylko chciałabym aby wszyscy tak mieli No właśnie :)) My Ciebie też mamy :) Quote
jbk Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 apple napisał(a):Przed obiadem przyszłam powiedzieć- smacznego;) A ja dopiero teraz przełknęłam ostatni kawałek :) Quote
SZPiLKA23 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Byłam w schronisku, takie bloto ze ciezko psy rozpoznac, przywiozłam sobie sunie na tymczas- masakra :D Quote
bonsai_88 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Szpilka poka sunię :cool3: A ja dopiero teraz kończę obiadek... Quote
Tengusia Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 ja wlasnie skonczylam obiadek mialam pierozki z grzybkami :eating: Quote
SZPiLKA23 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Przemyce jedno mam nadzieje ze Ozzy sie nie pogniewa ;) wiecej bede dawała do Sarowej galerii Quote
Tengusia Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 ale cudo Szpilka :loveu: lece zaraz do twojej galeryjki zobaczyc wiecej fotek :grins: moim marzeniem jest wilczek w domku :loveu: w zamian mam dwa lyse amstaffy hihi :grins: Quote
Iv_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Jejku jaka śliczna :loveu::loveu::loveu: http://img231.imageshack.us/img231/431/p1240006rf3.jpg Quote
Alicja Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Przemyce jedno mam nadzieje ze Ozzy sie nie pogniewa ;) wiecej bede dawała do Sarowej galerii http://img231.imageshack.us/img231/431/p1240006rf3.jpg :loveu::loveu::loveu:jaki słodkie psiunki ....zaraz wam też odpiszę ale sunia miala pierwszeństwo ;) Quote
Kiłi Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Haaallooo:loveu: Witam się, hej Pańcio Ozzulkowa:razz: Quote
Bullila.nl Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Witam sie w nudny sobotni wie[zor:diabloti: Quote
bonsai_88 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 A ja dzisiaj pół dnia szykowałam papkę owocowo-podrobową dla dziewczyn :razz:... udało mi się stworzyć coś co zje Birma [czyli jest wystarczająco mało podrobów] i Bianca [czyli jest wystarczająco dużo podrobów]... nawet nie pytajcie ile prób robiłam, zanim im przypasiło :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 jbk napisał(a):No właśnie :)) My Ciebie też mamy :) :multi::multi::loveu::multi::multi: :multi::multi:witam witanych i niewitanych wieczornie , pokolacjowo .Upiokłam ciasteczko na niedzielkę , posprzatalam , umyłam kuchenne okno i widzę podwórko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tengusia Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 bonsai_88 napisał(a):A ja dzisiaj pół dnia szykowałam papkę owocowo-podrobową dla dziewczyn :razz:... udało mi się stworzyć coś co zje Birma [czyli jest wystarczająco mało podrobów] i Bianca [czyli jest wystarczająco dużo podrobów]... nawet nie pytajcie ile prób robiłam, zanim im przypasiło :evil_lol: moje na szczescie mniej wymagajace sa, kubeczek karmy rano i kubeczek wieczorem to szczyt ich szczescia zaraz za szarpaniem sznureczka, gryzienia pileczek i siebie nawzajem :diabloti: Quote
Alicja Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 bonsai_88 napisał(a):A ja dzisiaj pół dnia szykowałam papkę owocowo-podrobową dla dziewczyn :razz:... udało mi się stworzyć coś co zje Birma [czyli jest wystarczająco mało podrobów] i Bianca [czyli jest wystarczająco dużo podrobów]... nawet nie pytajcie ile prób robiłam, zanim im przypasiło :evil_lol: a to laseczki barfują ?? Bullila.nl napisał(a):Witam sie w nudny sobotni wie[zor:diabloti: dlaczego Ci nudno cioteczka :razz: Kiłi napisał(a):Haaallooo:loveu: Witam się, hej Pańcio Ozzulkowa:razz: witkaj :multi::loveu: czytałam o Maniusiu :razz::razz: Quote
bonsai_88 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Tak, laseczki BARFują ;)... zaczęło się jak jeszcze Birma była wybredna - lata świetlne temu :evil_lol:.... teraz wybredność ogranicza się wyłącznie do podrobów [wątróbki to ona nie ruszy... serduszek ją zęby bolą, więc wypluwa itp. :mad:], wszystko inne uwielbia. Na przykład dzisiaj dodałam jej ulubiony szpinak - może go jeść nawet bez dodatków. Niestety pokrzywy o tej porze roku nie zbiorę, więc tego przysmaku dodać nie mogłam :evil_lol:... Quote
Alicja Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Tengusia napisał(a):moje na szczescie mniej wymagajace sa, kubeczek karmy rano i kubeczek wieczorem to szczyt ich szczescia zaraz za szarpaniem sznureczka, gryzienia pileczek i siebie nawzajem :diabloti: Ozzy też tak ....tylko wzbogacane w smakowe :p Quote
Alicja Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 bonsai_88 napisał(a):Tak, laseczki BARFują ;)... zaczęło się jak jeszcze Birma była wybredna - lata świetlne temu :evil_lol:.... teraz wybredność ogranicza się wyłącznie do podrobów [wątróbki to ona nie ruszy... serduszek ją zęby bolą, więc wypluwa itp. :mad:], wszystko inne uwielbia. Na przykład dzisiaj dodałam jej ulubiony szpinak - może go jeść nawet bez dodatków. Niestety pokrzywy o tej porze roku nie zbiorę, więc tego przysmaku dodać nie mogłam :evil_lol:... myślę ze Ozzy też byłby skłonny na narf przejść tym bardziej ze uwielbia surowe ....w końcu morderca :p:loveu: Quote
Bullila.nl Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Alicja napisał(a):myślę ze Ozzy też byłby skłonny na narf przejść tym bardziej ze uwielbia surowe ....w końcu morderca :p:loveu: no tak:evil_lol: moi morder[y za surowizne dadza sie po[hlasta[:evil_lol::evil_lol: a propos nudy...sama nie wiem Franio byl dzis..[aly dzien..moze dlatego teraz nudno:diabloti: Quote
Alicja Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Bullila.nl napisał(a):no tak:evil_lol: moi morder[y za surowizne dadza sie po[hlasta[:evil_lol::evil_lol: a propos nudy...sama nie wiem Franio byl dzis..[aly dzien..moze dlatego teraz nudno:diabloti: może Frania na wakacje weź do siebie ;) Quote
Recommended Posts