Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Alicja pomyśl, że masz Ozzulka, nas... olej kłębate myśli :eviltong:

mam Was , mam Moich chłopaków ..mam Dobrych Znajomych .... :loveu::loveu::loveu:Tylko chciałabym aby wszyscy tak mieli

Posted

apple napisał(a):
Przed obiadem przyszłam powiedzieć- smacznego;)

oj o tej porze to ja już trawiłam obiadek :evil_lol::evil_lol:

SZPiLKA23 napisał(a):
Witam sie blotniscie ;)

ani nie mów o błocie :diabloti: wróciliśmy z beżowym ze spaceru :shake:masakra :roll:

Posted

Alicja napisał(a):

mam Was , mam Moich chłopaków ..mam Dobrych Znajomych .... :loveu::loveu::loveu:Tylko chciałabym aby wszyscy tak mieli

No właśnie :)) My Ciebie też mamy :)

Posted

A ja dzisiaj pół dnia szykowałam papkę owocowo-podrobową dla dziewczyn :razz:... udało mi się stworzyć coś co zje Birma [czyli jest wystarczająco mało podrobów] i Bianca [czyli jest wystarczająco dużo podrobów]... nawet nie pytajcie ile prób robiłam, zanim im przypasiło :evil_lol:

Posted

jbk napisał(a):
No właśnie :)) My Ciebie też mamy :)

:multi::multi::loveu::multi::multi:

:multi::multi:witam witanych i niewitanych wieczornie , pokolacjowo .Upiokłam ciasteczko na niedzielkę , posprzatalam , umyłam kuchenne okno i widzę podwórko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
A ja dzisiaj pół dnia szykowałam papkę owocowo-podrobową dla dziewczyn :razz:... udało mi się stworzyć coś co zje Birma [czyli jest wystarczająco mało podrobów] i Bianca [czyli jest wystarczająco dużo podrobów]... nawet nie pytajcie ile prób robiłam, zanim im przypasiło :evil_lol:

moje na szczescie mniej wymagajace sa, kubeczek karmy rano i kubeczek wieczorem to szczyt ich szczescia zaraz za szarpaniem sznureczka, gryzienia pileczek i siebie nawzajem :diabloti:

Posted

bonsai_88 napisał(a):

a to laseczki barfują ??

Bullila.nl napisał(a):
Witam sie w nudny sobotni wie[zor:diabloti:

dlaczego Ci nudno cioteczka :razz:

Kiłi napisał(a):
Haaallooo:loveu: Witam się, hej Pańcio Ozzulkowa:razz:

witkaj :multi::loveu:

czytałam o Maniusiu :razz::razz:

Posted

Tak, laseczki BARFują ;)... zaczęło się jak jeszcze Birma była wybredna - lata świetlne temu :evil_lol:.... teraz wybredność ogranicza się wyłącznie do podrobów [wątróbki to ona nie ruszy... serduszek ją zęby bolą, więc wypluwa itp. :mad:], wszystko inne uwielbia. Na przykład dzisiaj dodałam jej ulubiony szpinak - może go jeść nawet bez dodatków. Niestety pokrzywy o tej porze roku nie zbiorę, więc tego przysmaku dodać nie mogłam :evil_lol:...

Posted

Tengusia napisał(a):
moje na szczescie mniej wymagajace sa, kubeczek karmy rano i kubeczek wieczorem to szczyt ich szczescia zaraz za szarpaniem sznureczka, gryzienia pileczek i siebie nawzajem :diabloti:

Ozzy też tak ....tylko wzbogacane w smakowe :p

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Tak, laseczki BARFują ;)... zaczęło się jak jeszcze Birma była wybredna - lata świetlne temu :evil_lol:.... teraz wybredność ogranicza się wyłącznie do podrobów [wątróbki to ona nie ruszy... serduszek ją zęby bolą, więc wypluwa itp. :mad:], wszystko inne uwielbia. Na przykład dzisiaj dodałam jej ulubiony szpinak - może go jeść nawet bez dodatków. Niestety pokrzywy o tej porze roku nie zbiorę, więc tego przysmaku dodać nie mogłam :evil_lol:...

myślę ze Ozzy też byłby skłonny na narf przejść tym bardziej ze uwielbia surowe ....w końcu morderca :p:loveu:

Posted

Alicja napisał(a):
myślę ze Ozzy też byłby skłonny na narf przejść tym bardziej ze uwielbia surowe ....w końcu morderca :p:loveu:

no tak:evil_lol: moi morder[y za surowizne dadza sie po[hlasta[:evil_lol::evil_lol:

a propos nudy...sama nie wiem Franio byl dzis..[aly dzien..moze dlatego teraz nudno:diabloti:

Posted

Bullila.nl napisał(a):
no tak:evil_lol: moi morder[y za surowizne dadza sie po[hlasta[:evil_lol::evil_lol:

a propos nudy...sama nie wiem Franio byl dzis..[aly dzien..moze dlatego teraz nudno:diabloti:

może Frania na wakacje weź do siebie ;)