Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):

a zebym ja to wiedziała :placz:czemu spać nie mogę
, a jutro znów o 5 wstawanko :cool1:

dobrze, że masz blisko :eviltong: ale poczekaj, już bliżej jak dalej do emerytury :diabloti:

Posted

Matusz napisał(a):
dobrze, że masz blisko :eviltong: ale poczekaj, już bliżej jak dalej do emerytury :diabloti:

blisko mam:razz::razz: ...a emerytura za .............................15 lat :angryy:

Posted

Alicja napisał(a):

blisko mam:razz::razz: ...a emerytura za .............................15 lat :angryy:

poczekaj no, zrobimy strajk, że zmienią ustawę i zostanie Ci tylko 5 :eviltong::diabloti: tzw. inicjatywa społeczna:p

Posted

no pa
ta to już mnie wnerwia
gdzie nie włażę to ONa się żegna wkurzając że se wyjeżdza:diabloti::diabloti::diabloti:

witka All
mam wolne ale

jade zaraz do US po zwrocik:razz::razz:

Posted

Wiesz Alutka, tak sobie myślę o tej Twojej emeryturze i myślę, i tak sobie wymyśliłam, że jakby Tobie w metrykę nie zaglądali, tylko spojrzeli na Ciebie i Twoje zachowanie i w ogóle całokształt, to by Ci emerytury nie dali wcześniej, niż za 30 lat :loveu:

Posted

Matusz napisał(a):
poczekaj no, zrobimy strajk, że zmienią ustawę i zostanie Ci tylko 5 :eviltong::diabloti: tzw. inicjatywa społeczna:p

Koffany Wnuś ;):loveu:

anetta napisał(a):
Byłam 100 lat świetlnych wstecz i widziałam niezłego zawodnika :cool3:

Ala, 15 lat szybko minie :evil_lol:

:hmmmm: myślisz :razz::razz:..........:evil_lol:

Tengusia napisał(a):
Alu trzymaj sie cieplutko wrocem w piateczek to napewno odrazu do was zajrze :calus::calus::calus::calus:

trzymaj się cieplutko:loveu: i pamiętaj o goglach ;)

BeaC napisał(a):
no pa
ta to już mnie wnerwia
gdzie nie włażę to ONa się żegna wkurzając że se wyjeżdza:diabloti:
:evil_lol:.......
witka All
mam wolne ale

jade zaraz do US po zwrocik:razz:

witaniec ;)
a ja wróciłam z pracy i zaraz lece dalej :razz:
już US :crazyeye::crazyeye:ja jeszcze z pracy nie dostałam ...TZ też nie :shake:

jbk napisał(a):
Wiesz Alutka, tak sobie myślę o tej Twojej emeryturze i myślę, i tak sobie wymyśliłam, że jakby Tobie w metrykę nie zaglądali, tylko spojrzeli na Ciebie i Twoje zachowanie i w ogóle całokształt, to by Ci emerytury nie dali wcześniej, niż za 30 lat :loveu:

Asik :razz: to ty już może lepiej nie myśl :razz:................:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Moje zeznanie też już dawno poszło :) Ale zwrocik będzie na konto ;) Tak to jest, jak się samemu sobie wystawia PIT-11 ;)

Alusia kawusia?

Posted

A ja przyszłam powiedzieć Cześć :loveu: no i powiedzieć........cześć :evil_lol: bo znikam do pracy :roll:

Jak wszyscy z pracy, to ja do pracy buuuuuuuuuuuuu :placz: :placz: :placz:

U mnie jest taka mgła, że nie wiem czy nie zgubie się po drodze :cool1: :diabloti:

Posted

Mamy mgłę..... Zaraz pora na spacerek z niuśkami, a tam mleko.... Ale może to i dobrze, będziemy mogli dłużej pospacerować bez towarzystwa, bo w taką pogodę nikomu się nie chce wychodzić, a białaski kochają wilgoć i chłód ;)

Dobry wieczór Alutka :)

Posted

[quote name='jbk']Moje zeznanie też już dawno poszło :) Ale zwrocik będzie na konto ;) Tak to jest, jak się samemu sobie wystawia PIT-11 ;)

Alusia kawusia?

;)wypiłam dziś 3

a ja nawet nie mam jeszcze rozliczeń z zakładów pracy :mad:

quote=jonQuilla;11676066]Mamcia melduję że jako przyzwoity obywatel i grzeczna Twoja przybrana córka jestem w pracy i ciężko pracuję jak widać zresztą :cool3::evil_lol:

koffana Córeńka :loveu:

[quote name='Iv_']A ja przyszłam powiedzieć Cześć :loveu: no i powiedzieć........cześć :evil_lol: bo znikam do pracy :roll:

Jak wszyscy z pracy, to ja do pracy buuuuuuuuuuuuu :placz: :placz: :placz:

U mnie jest taka mgła, że nie wiem czy nie zgubie się po drodze :cool1: :diabloti:

Witaj Iv :multi::loveu::multi:

a mówią ze praca nie zając;)

[quote name='rwpb']:loveu::loveu:Do:loveu::loveu:

:multi:berek :loveu:

Posted

[quote name='evaxon']:loveu::loveu::loveu:czesc ALuuu tęskniłaś?? :evil_lol::evil_lol:

:razz::razz:no jasne Effuniu :loveu::evil_lol:

[quote name='jbk']Mamy mgłę..... Zaraz pora na spacerek z niuśkami, a tam mleko.... Ale może to i dobrze, będziemy mogli dłużej pospacerować bez towarzystwa, bo w taką pogodę nikomu się nie chce wychodzić, a białaski kochają wilgoć i chłód ;)

Dobry wieczór Alutka :)

U nas zimno i nieprzyjemnie ...ale mgły nie było

Bry wieczorek :multi:
[quote name='Bullila.nl']hej Allutka;)...zrobili nam neta:multi: a mialo nie byc do srody:cool3:

:multi::multi:nooo supcio

A ja dziś byłam w pracy od 6 a potem byłam u Madzi w Jebiu :loveu:
a jutro lecę na 7 :roll: