Matusz Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Alicja napisał(a): a zebym ja to wiedziała :placz:czemu spać nie mogę , a jutro znów o 5 wstawanko :cool1: dobrze, że masz blisko :eviltong: ale poczekaj, już bliżej jak dalej do emerytury :diabloti: Quote
Alicja Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Matusz napisał(a):dobrze, że masz blisko :eviltong: ale poczekaj, już bliżej jak dalej do emerytury :diabloti: blisko mam:razz::razz: ...a emerytura za .............................15 lat :angryy: Quote
Matusz Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Alicja napisał(a): blisko mam:razz::razz: ...a emerytura za .............................15 lat :angryy: poczekaj no, zrobimy strajk, że zmienią ustawę i zostanie Ci tylko 5 :eviltong::diabloti: tzw. inicjatywa społeczna:p Quote
anetta Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Byłam 100 lat świetlnych wstecz i widziałam niezłego zawodnika :cool3::cool3: Ala, 15 lat szybko minie :evil_lol: Quote
Tengusia Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Alu trzymaj sie cieplutko wrocem w piateczek to napewno odrazu do was zajrze :calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus: Quote
BeaC Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 no pa ta to już mnie wnerwia gdzie nie włażę to ONa się żegna wkurzając że se wyjeżdza:diabloti::diabloti::diabloti: witka All mam wolne ale jade zaraz do US po zwrocik:razz::razz: Quote
jbk Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Wiesz Alutka, tak sobie myślę o tej Twojej emeryturze i myślę, i tak sobie wymyśliłam, że jakby Tobie w metrykę nie zaglądali, tylko spojrzeli na Ciebie i Twoje zachowanie i w ogóle całokształt, to by Ci emerytury nie dali wcześniej, niż za 30 lat :loveu: Quote
Alicja Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Matusz napisał(a):poczekaj no, zrobimy strajk, że zmienią ustawę i zostanie Ci tylko 5 :eviltong::diabloti: tzw. inicjatywa społeczna:p Koffany Wnuś ;):loveu: anetta napisał(a):Byłam 100 lat świetlnych wstecz i widziałam niezłego zawodnika :cool3: Ala, 15 lat szybko minie :evil_lol: :hmmmm: myślisz :razz::razz:..........:evil_lol: Tengusia napisał(a):Alu trzymaj sie cieplutko wrocem w piateczek to napewno odrazu do was zajrze :calus::calus::calus::calus: trzymaj się cieplutko:loveu: i pamiętaj o goglach ;) BeaC napisał(a):no pa ta to już mnie wnerwia gdzie nie włażę to ONa się żegna wkurzając że se wyjeżdza:diabloti: :evil_lol:....... witka All mam wolne ale jade zaraz do US po zwrocik:razz: witaniec ;) a ja wróciłam z pracy i zaraz lece dalej :razz: już US :crazyeye::crazyeye:ja jeszcze z pracy nie dostałam ...TZ też nie :shake: jbk napisał(a):Wiesz Alutka, tak sobie myślę o tej Twojej emeryturze i myślę, i tak sobie wymyśliłam, że jakby Tobie w metrykę nie zaglądali, tylko spojrzeli na Ciebie i Twoje zachowanie i w ogóle całokształt, to by Ci emerytury nie dali wcześniej, niż za 30 lat :loveu: Asik :razz: to ty już może lepiej nie myśl :razz:................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 apple napisał(a):Bryyyyyyy:loveu: :loveu::loveu:bry :p Quote
jbk Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Moje zeznanie też już dawno poszło :) Ale zwrocik będzie na konto ;) Tak to jest, jak się samemu sobie wystawia PIT-11 ;) Alusia kawusia? Quote
jonQuilla Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Mamcia melduję że jako przyzwoity obywatel i grzeczna Twoja przybrana córka jestem w pracy i ciężko pracuję jak widać zresztą :cool3::evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 A ja przyszłam powiedzieć Cześć :loveu: no i powiedzieć........cześć :evil_lol: bo znikam do pracy :roll: Jak wszyscy z pracy, to ja do pracy buuuuuuuuuuuuu :placz: :placz: :placz: U mnie jest taka mgła, że nie wiem czy nie zgubie się po drodze :cool1: :diabloti: Quote
e.v.a Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 :loveu::loveu::loveu:czesc ALuuu tęskniłaś?? :evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Mamy mgłę..... Zaraz pora na spacerek z niuśkami, a tam mleko.... Ale może to i dobrze, będziemy mogli dłużej pospacerować bez towarzystwa, bo w taką pogodę nikomu się nie chce wychodzić, a białaski kochają wilgoć i chłód ;) Dobry wieczór Alutka :) Quote
Bullila.nl Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 hej Allutka;)...zrobili nam neta:multi: a mialo nie byc do srody:cool3: Quote
Alicja Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='jbk']Moje zeznanie też już dawno poszło :) Ale zwrocik będzie na konto ;) Tak to jest, jak się samemu sobie wystawia PIT-11 ;) Alusia kawusia? ;)wypiłam dziś 3 a ja nawet nie mam jeszcze rozliczeń z zakładów pracy :mad: quote=jonQuilla;11676066]Mamcia melduję że jako przyzwoity obywatel i grzeczna Twoja przybrana córka jestem w pracy i ciężko pracuję jak widać zresztą :cool3::evil_lol: koffana Córeńka :loveu: [quote name='Iv_']A ja przyszłam powiedzieć Cześć :loveu: no i powiedzieć........cześć :evil_lol: bo znikam do pracy :roll: Jak wszyscy z pracy, to ja do pracy buuuuuuuuuuuuu :placz: :placz: :placz: U mnie jest taka mgła, że nie wiem czy nie zgubie się po drodze :cool1: :diabloti: Witaj Iv :multi::loveu::multi: a mówią ze praca nie zając;) [quote name='rwpb']:loveu::loveu:Do:loveu::loveu: :multi:berek :loveu: Quote
Alicja Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='evaxon']:loveu::loveu::loveu:czesc ALuuu tęskniłaś?? :evil_lol::evil_lol: :razz::razz:no jasne Effuniu :loveu::evil_lol: [quote name='jbk']Mamy mgłę..... Zaraz pora na spacerek z niuśkami, a tam mleko.... Ale może to i dobrze, będziemy mogli dłużej pospacerować bez towarzystwa, bo w taką pogodę nikomu się nie chce wychodzić, a białaski kochają wilgoć i chłód ;) Dobry wieczór Alutka :) U nas zimno i nieprzyjemnie ...ale mgły nie było Bry wieczorek :multi: [quote name='Bullila.nl']hej Allutka;)...zrobili nam neta:multi: a mialo nie byc do srody:cool3: :multi::multi:nooo supcio A ja dziś byłam w pracy od 6 a potem byłam u Madzi w Jebiu :loveu:a jutro lecę na 7 :roll: Quote
e.v.a Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Alicja']:razz::razz:no jasne Effuniu :loveu::evil_lol: nie ty jedna:loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
jbk Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Alicja']wszystkie sie stęsknili ;) Wszystkie co do jednej ;) Quote
Alicja Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='evaxon']nie ty jedna:loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: wszystkie sie stęsknili ;) Quote
Alicja Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='Selket']:multi::multi::multi: Bereczek :multi::multi:lecę do pracy na 7 :roll:do 12 Quote
Recommended Posts