Alicja Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 malawaszka napisał(a):http://images30.fotosik.pl/177/425d09bf3dd64834.jpg :loveu::loveu::loveu: kochany Pakeros :loveu::loveu::loveu: już się nie mogę doczekać kiedy na te paprocany skoczymy :lol: :razz: :razz: .....abyło podjechać do Pudziana jak stałaś w korku latem ;) anetta napisał(a)::lol: Ja pije i czytam gazetke na siedząco :cool3: :evil_lol:.....wstawię Ci potem text o czytaniu i siedzeniu :evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Dobrryyyyy:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Matusz napisał(a):Dobrryyyyy:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: :multi::loveu::multi:BRY :multi::loveu::multi:WIECZÓR :multi::loveu::multi: Quote
Alicja Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 apple napisał(a):Przyszłam tylko Hellołnąć:loveu::multi: Hellołnięta Dżapuszkowa:multi::loveu::multi: Quote
Alicja Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Zaglądnijcie proszę w temat ROGERA z Mojego podpisu ..... Paco też potrzebuje pomocy Quote
Ka-ka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Alicja napisał(a): ha ha ha .....Ka-ka ...ja już nic nie mówię :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ....zielona herbatka jest the best ;) i Twoje szczęście :eviltong: a poza tym chciałam zaprotestować...w Twojej galerii nie da się być na bieżąco, zwłaszcza, gdy nie dysponuje się nadmiarem wolnego czasu..może Wam jaką blokadę założyć, limit dzienny ilości postów :razz: bo przebić się potem przez zaległości, to wyprawa na hohoho !!! :shake: :placz: i wychodzi, że człowiek nie pamięta i nie odwiedza :roll: Quote
Selket Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Ka-ka napisał(a):i Twoje szczęście :eviltong: a poza tym chciałam zaprotestować...w Twojej galerii nie da się być na bieżąco, zwłaszcza, gdy nie dysponuje się nadmiarem wolnego czasu..może Wam jaką blokadę założyć, limit dzienny ilości postów :razz: bo przebić się potem przez zaległości, to wyprawa na hohoho !!! :shake: :placz: i wychodzi, że człowiek nie pamięta i nie odwiedza :roll: Oh....zgadzam się z Tobą...chciałam sobie poczytać, patrzę tyle stron, to może od końca zacznę..ledwo zaczęłam już znowu tyle stronek nowych... Przywitam się chciałam i pogratulować fajnego pieska :loveu: Quote
Pandisia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Tak dużo gadają ale dzisiaj coś wyjątkowo mało :razz: :evil_lol: Quote
Selket Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Aha....to jest mało???? To ja chyba nie kcę wiedzieć jak jest dużo.... :P Quote
Alicja Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Ka-ka napisał(a):i Twoje szczęście :eviltong: a poza tym chciałam zaprotestować...w Twojej galerii nie da się być na bieżąco, zwłaszcza, gdy nie dysponuje się nadmiarem wolnego czasu..może Wam jaką blokadę założyć, limit dzienny ilości postów :razz: bo przebić się potem przez zaległości, to wyprawa na hohoho !!! :shake: :placz: i wychodzi, że człowiek nie pamięta i nie odwiedza :roll: no wiesz co ......jak można o Nas nie pamiętać ...................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ewelinabuck napisał(a):witanko wieczorne;) witanko wieczorne podrózniczko ;) Selket napisał(a):Oh....zgadzam się z Tobą...chciałam sobie poczytać, patrzę tyle stron, to może od końca zacznę..ledwo zaczęłam już znowu tyle stronek nowych... Przywitam się chciałam i pogratulować fajnego pieska :loveu: witam :multi:i liczę ze uda Ci się przebrnąć ;) Pandisia napisał(a):Tak dużo gadają ale dzisiaj coś wyjątkowo mało :razz: :evil_lol: dziś okazja do nadrabiania :evil_lol: Selket napisał(a):Aha....to jest mało???? To ja chyba nie kcę wiedzieć jak jest dużo.... :P no maluśko maluśko Dogobrejnocki życzę :hand: Quote
jonQuilla Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 cześć Mamunia :multi::multi::loveu: w końcu u mnie dzisiaj słoneczko wyszło i oczywiście ja muszę iść do szkoły :mad::mad: a z miłą chęcią poszłabym na długi spacer do lasu z psem...mogę Ci Salsę podrzucić do niańczenia? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 apple napisał(a):Cześć Alunia.......buziolki:calus: Buziorki Dżapuszko :loveu::loveu::loveu:...słyszałam że jeszcze troszkę i wolne masz :multi::multi: Quote
apple Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Alicja napisał(a):Buziorki Dżapuszko :loveu::loveu::loveu:...słyszałam że jeszcze troszkę i wolne masz :multi::multi:Nooooo ale cieszkam...okna sobie opykam...na aerobik pójde:multi:...ja już chce to wolne :placz: Quote
Alicja Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 jonQuilla napisał(a):cześć Mamunia :multi::multi::loveu: w końcu u mnie dzisiaj słoneczko wyszło i oczywiście ja muszę iść do szkoły :mad::mad: a z miłą chęcią poszłabym na długi spacer do lasu z psem...mogę Ci Salsę podrzucić do niańczenia? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj Córcia :multi::loveu::multi: Dawa Mi tu Wnusie razem z pogodą bo u nas kiepska :razz::razz: Quote
Alicja Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 apple napisał(a):Nooooo ale cieszkam...okna sobie opykam...na aerobik pójde:multi:...ja już chce to wolne :placz: eeee .... no dziś pogoda brzydka na mycie okienek więc nie ma co płakać ;) Quote
jonQuilla Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Alicja napisał(a):Witaj Córcia :multi::loveu::multi: Dawa Mi tu Wnusie razem z pogodą bo u nas kiepska :razz::razz: oki już wysyłam :) w czerwonym jest Salsa a w niebieskim pogoda :) tylko nie pomyl i pogody nie wypuść w mieszkaniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://www.paper-box.com.hk/catalog/images/data%20storage%20boxs.JPG Quote
gops Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 dziendobry ;) glodni i nie wyspani dotarlismy do was :diabloti: nagadalyscie 3 strony od wczoraj od 16 :eviltong: Quote
emdziolek Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Witanko Alu!!:multi: Łaa u nas piekna pogoda, słońce leje sie z nieba, jest cieplusio, mamy jaskółki i nawet boćki widzielismy, nadeszła wiosna!!:multi: A jak u Was pogoda??:razz: Quote
malawaszka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 emdziolek napisał(a):Witanko Alu!!:multi: Łaa u nas piekna pogoda, słońce leje sie z nieba, jest cieplusio, mamy jaskółki i nawet boćki widzielismy, nadeszła wiosna!!:multi: A jak u Was pogoda??:razz: :crazyeye: chyba Ci sieto przyśniło co???? bo u mnie szaro-buro-ponuro i mokro :shake: Quote
agbar Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 melduje ze zyje:grins:..okna i drzwi mi wstawiaja:multi: Quote
Recommended Posts